d846

Μία βδομάδα που μπορεί και να μας τρελάνει ξεκινάει. Κλείνουν κύκλοι και ανοίγουν νέοι, ενώ γινόμαστε όλοι ξαφνικά λιγάκι πιο συναισθηματικοί κι αγαπησιάρηδες, μπορεί και όχι βέβαια, γιατί δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Ένα είναι σίγουρο, αυτή τη βδομάδα κοιτάμε τον άλλον στα μάτια και του λέμε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, τι πραγματικά θέλουμε.

 

Κριός
Κριάρι μου, ό, τι αμφιβολίες είχες τον τελευταίο καιρό, θα εξαφανιστούν αυτή τη βδομάδα που έρχεται να σου λύσει τις απορίες σου και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Το τοπίο ξεκαθαρίζει στη σχέση σου και οι καβγάδες ανήκουν πια στο παρελθόν. Αφού βεβαιώθηκες πως το άλλο σου μισό έχει μάτια μόνο για σένα, μπορείς να του δείξεις κι εσύ την αγάπη σου τώρα, χωρίς φόβο. Αν είσαι μόνος, μία νέα γνωριμία μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι αλλά μη χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αυτό το άτομο. Μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή σου αν το αφήσεις.

Pillowfight: Παρθένος, κάνει τη διαφορά

Goodnight: Ζυγός, αδιάφορος.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, επιτέλους παίρνεις μία ανάσα ξανά αφού οι ασυνεννοησίες με το περιβάλλον σου, οι καθυστερήσεις και τα νεύρα, αποτελούν παρελθόν αυτή τη βδομάδα. Επιτέλους μπορείς να ανασάνεις λιγάκι με το άλλο σου μισό. Η σχέση σας είχε πάρει μία παράξενη τροπή εξαιτίας των καθυστερήσεων και των σχεδίων σας που πήγαν στο βρόντο, αλλά να που τώρα μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια παρέα, με το ρομαντισμό να σας παρασέρνει σε όμορφα μονοπάτια. Προσοχή στις αυθόρμητες αντιδράσεις, εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, γιατί μερικές φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, κάνει τον άλλον να το βάλει στα πόδια. Ξέρεις τι εννοώ.

Pillowfight: Σκορπιός, δεν πάει πουθενά αυτός.

Goodnight: Ιχθύς, δεν μπορεί να μείνει σταθερός.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, φορτσάτος θα είσαι όλη τη βδομάδα με μοναδικό σκοπό να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου όσο περισσότερο μπορείς. Η ζωή είναι μικρή για να την περνάς κατσούφης. Σου αρέσει να φλερτάρεις και να περνάς καλά αλλά όταν βρίσκεσαι σε σχέση το ρίσκο είναι μεγάλο, γι’ αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε έστω κι αθώα, σκέψου το αποτέλεσμα, μην έχουμε άλλα. Από το πουθενά θα σου κάνει ντου ένας νέος έρωτας και θα σε αποσυντονίσει για τα καλά. Το θέμα είναι, είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτόν ή θα πάει άδικα ο τόσος ενθουσιασμός;

Pillowfight: Ζυγός, μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Goodnight: Δεν τα μπορείς τα ακαταλαβίστικα του Αιγόκερου.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, όλα για κάποιον λόγο γίνονται και θα αποδειχτεί περίτρανα αυτό, αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες αρκετά αλλά να που τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν σιγά σιγά για σένα. Αισθάνεσαι μία σταθερότητα με το άλλο σου μισό που δεν αποκλείεται να φέρει στο νου σκέψεις για να πάει ένα βήμα παραπέρα η σχέση σας. Καλά όλα αυτά, αλλά πριν πάρεις αποφάσεις, βεβαιώσου πως κι εκείνο νιώθει το ίδιο, για να μην έρθεις προ εκπλήξεως. Μερικές φορές η μοίρα παίζει παράξενα παιχνίδια κι εσύ τα αγαπάς πολύ γιατί είναι συναρπαστικά. Ειδικά όταν αφορούν μία γνωριμία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία. Τι άλλο θες;

Pillowfight: Έρωτας ίσον Αιγόκερως.

Goodnight: Βαριέσαι με τον Κριό και τις υστερίες του.

 

 

Λέων
Λιοντάρι μου, τελικά η υπομονή αμείβεται και μάλιστα αδρά. Αυτό είναι το μήνυμα της εβδομάδας. Και το συναίσθημα της ολοκλήρωσης είναι σαφώς η μεγαλύτερη ανταμοιβή για σένα. Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας με το άλλο σου μισό παρέα και καλά κάνετε, αλλά φροντίστε κάποια στιγμή να βγείτε από τη φούσκα σας και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητά που μπορεί να γίνει αμείλικτη απέναντί σας. Για να μη χάσετε αυτό το ωραίο που έχετε βρει μαζί, το λέω. Μερικές φορές καλό είναι να συμβιβάζεσαι στον έρωτα. Μάλλον, να μην ψάχνεις το άπιαστο. Γι’ αυτό λέγεται έτσι, γιατί δεν πιάνεται. Δώσε μία ευκαιρία σε άτομο που μπορεί να μην είναι το ιδανικό αλλά να έχει τη στόφα να γίνει.

Pillowfight: Δίδυμος και φύγατε για το φεγγάρι.

Goodnight: Ο Υδροχόος ούτε ως τη θάλασσα δεν μπορεί να σε πάει.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, δύσκολα τα βάζεις κάτω εσύ και με το μυαλό σου που υπολογίζει τα πάντα, μόνο επιτυχίες μπορείς να έχεις αυτή τη βδομάδα. Προσοχή, μην γίνεις πάλι εμμονικός, είπαμε να πιάσεις τους στόχους σου αλλά μη μας τρελάνεις κιόλας. Αυτό που πάντα πρέπει να περνάει το δικό σου στη σχέση σου, να το κοιτάξεις. Ως πότε θα σε αντέχει το ταίρι σου; Γίνεσαι ένας μικρός δυνάστης και δε θα σου βγει σε καλό αυτό, στο λέω. Βάζεις στόχο, υπολογίζεις όλες τις παραμέτρους και κάνεις ντου στο άτομο που θες να πλησιάσεις. Καλά όλα αυτά αλλά προσοχή γιατί βγαίνεις λιγάκι πιο έντονος απ’ όσο θα έπρεπε. Το πιθανότερο είναι να το βάλει στα πόδια αντί να σε αφήσει να πλησιάσεις περισσότερο.

Pillowfight: Κριός, για να νιώσεις πως φτάνεις στα ουράνια.

Goodniight: Αιγόκερως, δίνει, αλλά θέλει να παίρνει κιόλας.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, το καλοκαιράκι στην καρδιά συνεχίζεται για σένα γιατί δεν μπορείς να δεχτείς πως έρχεται ο χειμώνας. Έτσι μπράβο, η αισιοδοξία είναι πάντα σύμμαχός σου, μην την αφήσεις ποτέ! Με το άλλο σου μισό να σε στηρίζει, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Το γεγονός πως κι εκείνο χαίρεται με τις επιτυχίες σου, σου δίνει φτερά. Να κάνεις το ίδιο και εσύ για τον άνθρωπό σου, ναι; Το φλερτ δε λέει να σταματήσει και μεταξύ μας τώρα, καλά κάνεις. Είσαι δέσμιος του έρωτα, αλλά και του παρελθόντος, γι’ αυτό φρόντισε να μην τα συνδυάζεις και τα δύο γιατί είναι σαν να ανάβεις φιτίλι.

Pillowfight: Λέων, τι άλλο;

Goodniight: Μακριά από γκρινιάρη Καρκίνο.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη αυτή τη βδομάδα. Εξάλλου, η κύρια δε σου έχει φερθεί και τόσο καλά, οπότε είναι λογικό να θες να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Αλλάζεις πορεία όσον αφορά τη σχέση σου κι αφήνεις πίσω αρνητικά συναισθήματα, για να μπορέσεις να τη βάλεις σε σταθερή τροχιά. Θα εκτιμηθεί δεόντως από το άλλο σου μισό. Η ανάγκη σου να πετύχει αυτό που έχετε, θα γεμίσει με συναισθήματα ασφάλειας την καρδιά του. Όταν αποφασίζεις να πλησιάσεις κάποιον, τότε δεν υπάρχει σωτηρία, θα πέσει στα δίχτυα σου θέλει δε θέλει. Γοητεία, επικοινωνία και ερωτισμός. Λες όχι σε αυτό το τρίπτυχο; Δε λες.

Pillowfight: Ο Αιγόκερως σε τρελαίνει.

Goodnight: Ο Δίδυμος μπορεί να σε στείλει στο τρελοκομείο.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, δύσκολη η βδομάδα σου αφού οι τάσεις φυγής ακόμα κρατούν και σε γεμίζουν με νεύρα κι ανασφάλειες. Πάρε βαθιές ανάσες γιατί είσαι ικανός να τα γκρεμίσεις όλα. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου, είναι να το συζητήσεις με το άλλο σου μισό. Με τρόπο. Με διπλωματία. Όχι με προσβολές και νεύρα. Πάντως το να τα κρατάς όλα μέσα σου μόνο ωρολογιακή βόμβα μπορώ να το πω. Θες να βρεις ένα άτομο με το οποίο θα μπορείς να είσαι αυθόρμητος και τρελός χωρίς να ντρέπεσαι. Αυτή τη βδομάδα ίσως βρεις ένα τέτοιο άτομο. Το θέμα είναι, θα είσαι έξυπνος αρκετά για να το πάρεις είδηση;

Pillowfight: Ο Δίδυμος σε παρασέρνει σε ερωτικά μονοπάτια.

Goodniight: Ο Κριός βγάζει το χειρότερο εαυτό σου.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αποφασισμένος να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου είσαι αυτή τη βδομάδα. Νιώθεις αρκετά αδικημένος από τις σχέσεις σου κι όχι άδικα, γι’ αυτό κι ήρθε η ώρα να λογαριαστείς με σχέσεις και φιλίες. Μπορεί στη σχέση σου να μην είσαι τόσο αυθόρμητος, αλλά δίνεις με την καρδιά σου. Καιρός να ζητήσεις από το άλλο σου μισό να πράξει το ίδιο. Γιατί τα πάντα είναι αμφίδρομα σε μία σχέση κι εσύ κουράστηκες να τα δίνεις όλα. Μία νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά σου αφού το άτομο αυτό θα είναι όλα όσα δεν είσαι εσύ. Τόλμησέ το, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βγάλει μία τέτοια σχέση.

Pillowfight: Λέων, δίνει με την καρδιά του.

Goodnight: Παρθένος δε δίνει του Άγιου νερό όταν δε θέλει.

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου, μία μοναχική εβδομάδα σε περιμένει, όχι γιατί στην επιβάλλουν, αλλά γιατί τη χρειάζεσαι για να μπορέσεις να βρεις λιγάκι τον εαυτό σου. Μελαγχολία και μοναχικότητα, ειδικά το δεύτερο, δεν πάνε πακέτο με σχέση γι’ αυτό φρόντισε να δίνεις λίγο από τον χρόνο σου στο άλλο σου μισό. Μίλα μαζί του για ό, τι σε προβληματίζει. Θα βρεις περισσότερη κατανόηση απ’ όση νομίζεις. Δεν είναι καιρός για νέους έρωτες. Καλύτερα να βρεις πρώτα ποιος είσαι και τι θες πριν βγεις εκεί έξω για να γοητεύσεις τους πάντες.

Pillowfight: Καρκίνος, καταλαβαίνει τη μελαγχολία σου.

Goodnight: Σκορπιός, είναι μια μελαγχολία μόνος του.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτή τη βδομάδα. Δεν αντέχεις να βρίσκεσαι κλεισμένος, ούτε φυλακισμένος σε καταστάσεις που σε βαραίνουν. Αυτή τη βδομάδα, θα σπάσεις τις αλυσίδες σου αλλά πρόσεχε, να είσαι σίγουρος τι θα κάνεις με αυτή την ελευθερία που θα αποκτήσεις. Μία ζέστη, μία κρύο, πόσο να αντέξει το άλλο σου μισό αυτό το Σκωτσέζικο ντους; Σίγουρα όχι για πολύ γι’ αυτό ή που θα αλλάξεις συμπεριφορά ή που θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεών σου χωρίς κλάματα και γκρίνιες. Κι ενώ θες την ελευθερία σου, δε λες όχι και σε έναν νέο έρωτα, γιατί προφανώς κι εσύ δεν ξέρεις τι θες αυτόν τον καιρό. Περαστικά σου.

Pillowfight: Ζυγός, να αλλάζετε γνώμες μαζί και να χαίρεστε.

Goodniight: Αν πιστεύεις πως ο Σκορπιός θα σε ανεχτεί, τρέφεις αυταπάτες.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μόλις χώρισες. Δύο είναι οι πιθανότητες:

Είτε θέλεις να τα ξαναβρείτε, είτε να το ξεπεράσεις οριστικά, σου έχουμε τη λύση!