H Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας γιατί αλίμονο αν η βδομάδα έμπαινε ή έβγαινε χωρίς λίγο δράμα! Επαναπροσδιορίζουμε συμπεριφορές και καταστάσεις, κάνουμε νέα ξεκινήματα αλλά δοκιμαζόμαστε κιόλας γιατί οι εντάσεις θα είναι αρκετές. Ένα τεστ μας βάζουν τα άστρα αυτή τη βδομάδα, για να δουν πόσο ικανοί είμαστε να μείνουμε ψύχραιμοι όταν ο συναισθηματικός μας κόσμος καταρρέει. Να το περάσουμε το τεστ να τους δείξουμε! 

 

 

Κριός
Κριαράκι μου, αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει το μέλλον της προσωπικής κι επαγγελματικής σου ζωής, δύο τομείς που φαίνεται να επηρεάζονται από τους πλανήτες και που σου φέρνουν μεγάλο πονοκέφαλο. Θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με άτομα από την οικογένειά σου ή τη δουλειά σου, αλλά με τα σωστά επιχειρήματα θα καταφέρεις να πείσεις τους πάντες ότι έχεις δίκιο. Αν έχεις. Γιατί αν επιμείνεις σε πράγματα στα οποία είσαι λάθος, τότε δεν αποκλείεται να φέρεις την καταστροφή. Μπορείς ακόμη να επιλύσεις ένα συναισθηματικό ζήτημα που σε πλήγωσε και να επαναφέρεις την αφοσίωση από τους οικείους σου και την τρυφερότητα στον έρωτα, στη ζωή σου. Απόλαυσε την εύνοια των πλανητών και βάλε τις βάσεις για τις επερχόμενες κινήσεις σου. Πέρνα τις μέρες σου χωρίς να βγαίνεις από το πρόγραμμά σου κι απόλαυσε τη χαλαρή διάθεση που σε διακατέχει, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με πράγματα που δε θες στην πραγματικότητα. Γιατί θα σπάσεις τα νεύρα τα δικά σου και όσων τολμήσουν να σε πλησιάσουν αυτές τις μέρες.

Η ερωτική σου ζωή θα είναι γεμάτη καλά νέα αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου αλλά και να μιλήσετε για όλα εκείνα τα θέματα που σας καίνε και που μπορείτε τώρα, μαζί, να λύσετε. Η διάθεση και των δύο σας είναι σε καλά επίπεδα και μπορείτε να δείτε με χιούμορ κάποιες καταστάσεις που μόνοι σας κάνατε βαριές λόγω κακής ψυχολογίας. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να διασκεδάσεις αντί να κάθεσαι και να κλαίγεσαι που δε σου πάει κάτι καλά στον έρωτα. Σκέψου τι φταίει αντί να γκρινιάζεις. Χαλάρωσε και στο τέλος θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Pillowfight: Ένας αγώνας είναι η σχέση με τον Λέοντα και σου αρέσει πολύ.

Goodnight: Δεν μπορεί ο Τοξότης τις ζήλιες και την κτητικότητά σου. Δεν ανήκει σε κανέναν αυτός.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη, ειδικά όσον αφορά τα οικογενειακά θέματα αφού δε θα μπορείς να βρεις τρόπο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον οικογενειακό σου κύκλο. Εστίασε στην επίλυση προβλημάτων για να βρεις λίγη ηρεμία και να χαλαρώσεις αντί να καβγαδίζεις δίνοντάς τους την ευχαρίστηση να σε φέρνουν στα άκρα. Φρόντισε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και διατήρησε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Νιώθεις τρομερή πίεση από όλα τα μέτωπα κι εννοείται πως επηρεάζονται οι σχέσεις σου πάνω από όλα. Οτιδήποτε πρόβλημα στη δουλειά, στην οικογένεια και με φίλους, τα μεταφέρεις στις κοντινές σου σχέσεις ή ακόμα χειρότερα στην ερωτική σου σχέση. Πρόσεξε γιατί η νευρικότητα που έχεις λόγω των σχέσεών σου θα σε σπρώξει προς τη σπατάλη χρημάτων και συναισθημάτων και νομίζω πως τελευταία, πάσχεις κι από τα δύο.

Έχεις περάσει πολλά προβλήματα που δεν επέτρεψαν μέχρι στιγμής να εξελιχθεί η σχέση σου με τον σύντροφό σου κι αυτή τη βδομάδα θα φανεί η ζημιά. Ωστόσο, αν δε χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αυτή την εβδομάδα, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις ό,τι μπορεί να διορθωθεί και να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να κάνει τη σχέση σου δυσβάσταχτη χωρίς λόγο. Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλα με το ταίρι σου, βρες την ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθημάτων και να δεις που τίποτε δεν είναι τόσο τρομαχτικό όσο το βλέπεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα άτομα, ένας από τους οποίους θα μπορούσε να είναι αυτός που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Βέβαια έχεις την τάση πάντα να κυνηγάς αυτό που δεν μπορείς να πιάσεις που σημαίνει πως ίσως η ευκαιρία σου για ευτυχία να σε προσπεράσει γιατί κοιτάς αλλού. Φρόντισε να έχεις τα ραντάρ σου ανοιχτά γιατί μετά, δε θα έχεις λόγο να κλαις, αφού εσύ θα φταις.

Pillowfight: Ο Ιχθύς ξέρει να σε ηρεμεί. Άφησέ τον να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Goodnight: Τέρμα νευρικός ο Υδροχόος, σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και με τους συναδέλφους σου, θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Η επικοινωνία θα είναι προβληματική κι αυτό θα φέρει καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου και θα σε γεμίσει με εκνευρισμό. Προσπάθησε να μη φορτώνεις τους εκνευρισμούς σου σε άτομα από την οικογένειά σου ή τον σύντροφό σου, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα για να το αξίζουν αυτό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ελέγξεις τις εναλλαγές της διάθεσής σου γιατί γίνεσαι αφόρητος και στο τέλος θα καταλήξεις μόνος σου. Είναι λογικό, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματά σου να νιώθεις έτσι, αλλά οφείλεις στον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, να βρεις έναν τρόπο να ξεπεράσεις την πίεση που νιώθεις. Προσπάθησε να διασκεδάσεις με φίλους, να μιλήσεις μαζί τους και να βρείτε λύσεις από το πουθενά.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη πιέσεις, απαιτήσεις και καθήκοντα. Ο χρόνος θα είναι λίγος και φυσικά, όπως σχεδόν πάντα, θα την πληρώσει η σχέση σου. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την ερωτική σου ζωή με πιο υπεύθυνο τρόπο κι όχι σαν ένα σάκο του μποξ που βγάζεις πάνω του όλο τον θυμό σου. Πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να επιλύσεις τα θέματά σας αλλιώς θα έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που δε θα αντέξεις. Εάν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις κάποιο νέο κι ενδιαφέρον άτομο, με το οποίο θα μπορούσες να ξεκινήσεις μια σχέση. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη εποχή, βέβαια, δεδομένου πως τρώγεσαι με τα ρούχα σου, αλλά δεν είναι κακό αν βρεις ένα άτομο και να κρατήσεις μια ουσιαστική επαφή μαζί του μέχρι να νιώσεις πως μπορείς να δοθείς ολοκληρωτικά σ’ εκείνο. Αντιμετώπισε τον έρωτα με ωριμότητα και θα δεις τη διαφορά.

Pillowfight: Μη φοβάσαι τον Ζυγό, πες του ένα ηχηρό ναι κι εκείνος ξέρει πώς να σε αντιμετωπίσει.

Goodnight: Δεν έχεις κοινά με τον Παρθένο οπότε μην ασχοληθείς καν.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη καχυποψία κι ανασφάλεια που δεν ισχύει ιδιαίτερα, αφού όλα είναι στο μυαλό σου. Το άγχος σ’ έχει καταβάλει για τα καλά. Προσπάθησε να οργανωθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την παραμελημένη υγεία σου. Το σώμα σου κρούει καμπανάκια που εσύ συνεχίζεις κακώς να αγνοείς και στο τέλος θα τρέχεις χωρίς να φτάνεις. Αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει πολλές αλλαγές και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και συγκλονιστικές, ειδικά αυτές που αφορούν άτομα από το στενό σου περιβάλλον. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να εστιάσεις σε οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα που σε εμποδίσουν να προχωρήσεις και να ευχαριστηθείς τη ζωή σου. Τελικά, όλα θα πάνε καλά και θα πάρεις μια βαθιά ανάσα. Θα λάβεις κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές για νέα ξεκινήματα, αλλά προσοχή: σκέψου πολύ καλά πριν αποδεχτείς κάτι, γιατί δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Η προσωπική σου ζωή θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα και οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα μετατραπούν εύκολα σε καβγάδες. Είστε κι οι δύο τσιτωμένοι από την καθημερινότητα που δε σας συμπεριφέρεται με το γάντι και ξεσπάτε ο ένας στον άλλον με μεγάλη ευκολία. Πρόσεξε να μη λες ή κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Να είσαι πιο διπλωματικός και χαμηλών τόνων για να μπορέσεις να φέρεις την ηρεμία ξανά στη ζωή σου γιατί κάποιος από τους δύο πρέπει να κάνει πρώτος υποχώρηση. Ας είσαι εσύ αυτή τη φορά. Αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις κάποιον που θα γεμίσει τις μέρες σου χρώμα και χαρά και μαζί θα περάσετε μαγικά. Ναι, μπορεί άνετα να το ζήσεις αυτό αν τολμήσεις να σηκώσεις το βλέμμα σου και να μην κοιτάς μόνο το πάτωμα, αλλά τους ανθρώπους στα μάτια. Μη φοβάσαι να ανοιχτείς λιγάκι και να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο που απέχει πολύ από εκείνο το ψυχρό πλάσμα που βλέπουν όλοι όταν σε γνωρίζουν.

Pillowfight: Ο Σκορπιός ξέρει να ανάβει τις φωτιές σου.

Goodnight: Ούτε σπίρτο δεν μπορεί να ανάψει ο Κριός.

 

 

Λέων
Λιοταράκι μου, αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και δραστήριος, για να πετύχεις τους στόχους σου και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις κι αξίζεις. Προσπάθησε να αποδείξεις τις ικανότητες και τις δυνάμεις σου χωρίς όμως να γίνεις ψυχρός και κυρίως, βιαστικός, γιατί αν δε διαβάσεις τι γίνεται γύρω σου μπορεί να κάνεις λάθη. Ξέχασε τις δυσάρεστες λεπτομέρειες που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου, είτε με τον σύντροφό σου είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι επικεντρώσου στα καλά που είναι περισσότερα. Είναι καιρός να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιδράς σε κάποιες καταστάσεις γιατί κατέληγες να πιέζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, ώστε να περάσει το δικό σου. Μάθε να τους δίνεις λίγο χώρο ώστε κι αυτοί να νιώθουν πως νοιάζεσαι για τις ανάγκες τους.

Κατά καιρούς ξεχνάς πως οι σχέσεις είναι αμφίδρομες και η καθημερινότητα αναγκάζεται να στο υπενθυμίζει. Νιώθεις πως η συμπεριφορά του συντρόφου σου ξεπερνάει τα όρια τον τελευταίο καιρό και πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μεταπτώσεις της ψυχολογίας του. Φταίει και το γεγονός πως δε σε αφήνει να τον βοηθήσεις και φυσικά, επηρεάζεται άσχημα και η δική σου ψυχολογία γιατί αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Είναι δύσκολο να σε αποκλείει το ταίρι σου από τα προβλήματά του, σίγουρα, αλλά ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο. Μην αντιδράς εγωκεντρικά, σαν να αφορά όλη αυτή η κατάσταση εσένα κι όχι εκείνο. Δώσε του να καταλάβει πως θα είσαι εκεί για εκείνον και τα πράγματα θα διορθωθούν σύντομα. Αν είσαι ελεύθερος μην απελπίζεσαι, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτή τη βδομάδα θα σε συναρπάσουν και θα τονώσουν πολύ την αυτοπεποίθησή σου. Δεν ξέρω αν θα είναι κατάλληλες για να ξεκινήσεις κάτι ουσιαστικό με κάποιο από αυτά τα άτομα, αλλά τουλάχιστον θα πάρεις αυτή την ώθηση που τόσο καιρό χρειαζόσουν.

Pillowfight: Θες ηρεμία και σταθερότητα, σου αξίζει ένας Αιγόκερως.

Goodnight: Τα πάνω κάτω φέρνει ο Δίδυμος. Μακριά του.

 

 

 

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα ταρακουνήσει την καθημερινότητά σου και θα σε βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος. Μην αφήσεις αυτές τις ξαφνικές αλλαγές να σε πηγαίνουν πίσω. Αντίθετα, προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά κι αυτή την περίοδο ως μια ευκαιρία να ανανεώσεις τη ζωή σου αλλά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σου. Αφού όλα αλλάζουν, κάνε μια νέα αρχή, ακόμα κι αν στην αρχή σε πονέσει το να πεις αντίο σε παλιές συνήθειες ή σχέσεις. Ολοκλήρωσε οτιδήποτε σε δυσαρεστεί και διεκδίκησε αυτό που ξέρεις ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Μη φοβηθείς να διώξεις ανθρώπους και καταστάσεις γιατί διαφορετικά στο τέλος θα γεμίζεις με άχρηστα συναισθήματα κι ανθρώπους που απλώς θα σε βαραίνουν.

Επιτέλους θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα φέρεις λίγη γαλήνη κι ικανοποίηση στη ζωή σου και στη σχέση σου. Θα πατήσεις πόδι και θα απαιτήσεις όλα εκείνα που σου αξίζουν αφού νιώθεις πως τον τελευταίο καιρό σε αγνοεί το άλλο σου μισό. Μπορεί να μην είναι αλήθεια αυτό κι απλώς να αισθάνεσαι έτσι γιατί είσαι από φύση σου απαιτητικός και θες να έχεις λόγους για να μη φύγεις από τη σχέση σου. Φρόντισε όμως να λάβεις υπόψη και τις ανάγκες του συντρόφου σου, καθώς κι αυτός πρέπει να είναι ευτυχισμένος στη σχέση σας. Σκέψου πως μπορεί να νιώθει κι εκείνος το ίδιο κι απλώς να μην το έχεις πάρει είδηση. Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή πρόκειται να γίνει ξανά ενδιαφέρουσα, μέσα από κάποιες νέες, συναρπαστικές γνωριμίες. Θα ζήσεις μερικές όμορφες στιγμές. Μην αρχίσεις να τσεκάρεις τη λίστα με τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο τέλειος σύντροφος, απλώς απόλαυσέ το κι ίσως να εκπλαγείς θετικά στο τέλος.

Pillowfight: Μόνο στον Σκορπιό βρίσκεις όσα αναζητάς.

Goodnight: Ο Ταύρος σε ξενερώνει.

 

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη για σένα. Θα δυσκολευτείς να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου και θα νιώσεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει. Αυτό θα είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις ειδικά γιατί θα σε πιάσει το παράπονο, επομένως έλεγξε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα αντιδρώντας παρορμητικά. Μάθε να προσαρμόζεσαι στα νέα δεδομένα που σου παρουσιάζονται, διαφορετικά μπορεί να καταστρέψεις όλα για όσα έχεις δουλέψει τόσο σκληρά και δε μιλάω μόνο από άποψη εργασίας, αλλά και σχέσεων.

Επιπλέον, βρες λίγο χρόνο για να δεις τους φίλους σου και να χαλαρώσεις από τα προβλήματά σου. Προγραμμάτισε μια σύντομη απόδραση με φίλους ή με τη σχέση σου, ακόμα και με το άτομο που σε ενδιαφέρει, που θα σου δώσει μια ανάσα φρέσκου αέρα. Αλλά ό,τι κάνεις, να το σκεφτείς καλά κι ώριμα. Μην αφήνεις τους καβγάδες με τον σύντροφό σου να σε εκνευρίζουν, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρνητικά. Οι εντάσεις είναι μέρος του προγράμματος και θα πρέπει να μάθεις να τις αντιμετωπίζεις, όχι με υστερίες, αλλά με ψυχραιμία και λογική. Εάν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να έχεις εμμονές με τη μοναξιά σου κι άφησε τα πράγματα να πάρουν τη φυσική τους πορεία. Με το να πιέζεις τις καταστάσεις δε θα κερδίσεις απολύτως τίποτα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διώξεις από κοντά σου όποιον προσπαθήσει να σε πλησιάσει.

Pillowfight: Λέων, τι άλλο;

Goodnight: Μακριά από τον Καρκίνο, πόση γκρίνια να αντέξεις κι εσύ;

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, αυτές οι μέρες θα φέρουν πίεση και ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς κι εμπόδια που θα σε εκνευρίσουν. Μείνε ήρεμος και σκέψου λογικά για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αναδιοργανωθείς. Πρέπει να αποφασίσεις πόσο χρόνο θέλεις να αφιερώσεις στον εαυτό σου και πόσο στα προβλήματα των άλλων. Στις σχέσεις σου, φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτός με τους ανθρώπους που εκφράζουν τα συναισθήματά τους για σένα και να δώσεις μια ευκαιρία στο άτομο που το αξίζει. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου επειδή νιώθεις λιγάκι εκτός τόπου και χρόνου, άφησε την οικογένειά σου και τους φίλους σου να σε βοηθήσουν να βρεις ξανά τον εαυτό σου και πρόσεξε λίγο την ψυχική σου υγεία. Σκέφτεσαι πολύ, αγχώνεσαι πάρα πολύ και χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου έτσι.

Η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσεις. Άφησέ τα στην άκρη και προτιμήστε να κάνετε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν και τους δύο. Θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας αργότερα, μη νομίζεις πως θα κρυφτούν κάτω από το χαλί και θα ξεχαστούν, απλώς αργότερα θα τα λύσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Εάν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο για να αλλάξεις τη βαρετή ρουτίνα σου. Μην περιμένεις με το να ζεις σαν ρομποτάκι, κάνοντας τα ίδια πράγματα κάθε μέρα, πως θα βρεις τον έρωτα. Μπα, θα σε προσπεράσει με το που θα χασμουρηθεί από βαρεμάρα κι εσύ βρε καλό μου, δεν είσαι βαρετός τύπος. Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι;

Pillowfight: Ο Παρθένος και τα παιχνίδια του μυαλού που παίζει, είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Goodnight: Βαριέσαι με τον Ταύρο, βαριέται κι αυτός με σένα.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, αυτή την εβδομάδα έχεις επιτέλους την ευκαιρία που ήθελες να αλλάξεις τη ζωή σου και να προετοιμαστείς για το μέλλον σου. Είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα και θες να αλλάξεις οτιδήποτε σου φέρνει απαισιοδοξία. Και δε λέω μόνο πως μπορεί να αλλάξεις εμφάνιση και γκαρνταρόμπα, αλλά και πως μπορεί να ανοίξεις την πόρτα ώστε να βγουν έξω από τη ζωή σου άτομα που δε σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό, αλλά και να μπουν νέα άτομα που μπορεί να σε βοηθήσουν να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Όπως και να έχει, μια ανακούφιση θα τη νιώσεις. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να ξεκουραστείς και να φροντίσεις την υγεία σου. Το έχεις μεγάλη ανάγκη.

Στην προσωπική σου ζωή, υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να γεφυρώσεις το χάσμα που κατά πολύ φταις εσύ που υπάρχει. Υπάρχουν πράγματα στη σχέση σας που δε σου αρέσουν κι είναι στο χέρι και των δύο σας να τα αλλάξετε. Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σου και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις μαζί χωρίς να βάλετε τον εγωισμό σας πάνω από όλα. Αν είσαι ελεύθερος, ένας πλατωνικός έρωτας που θα μπει στη ζωή σου, μπορεί να γίνει σχέση στο μέλλον. Μη φοβηθείς να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο και τη χαρισματική σου προσωπικότητα. Μη φοβηθείς να λυθείς λιγάκι και να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να μαγνητίσεις τους πάντες με το χιούμορ και τις γνώσεις σου. Γενικά, μη φοβάσαι να ερωτευτείς επειδή στο παρελθόν έφαγες τα μούτρα σου.

Pillowfight: Το Λιοντάρι βρυχάται για χατίρι σου, το ακούς;

Goodnight: Μαγνητίζεσαι από τον Κριό όπως το κουνούπι με το φως. Κακώς. Ξέρεις τι παθαίνει το κουνούπι, έτσι;

 

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα όλα θα είναι ξεκάθαρα στη ζωή σου. Τώρα συνειδητοποιείς ότι το να είσαι πεισματάρης και βιαστικός στις αποφάσεις σου μόνο κακό σου έχει φέρει. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και καθυστερήσεις στη δουλειά αλλά να είσαι ήρεμος κι υπομονετικός ώστε να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τι πήγε λάθος και πώς μπορείς να το διορθώσεις. Μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που μπορούν να στην προσφέρουν ουσιαστικά και κυρίως, μη σε πιάνει πανικός.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, θα αποκτήσεις επιτέλους τη σχέση που πάντα ήθελες. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Βγες με φίλους, κάνε νέες γνωριμίες, φλέρταρε με τον όμορφο και διακριτικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις, γιατί τα άστρα σε ευνοούν αυτή τη βδομάδα και σου δίνουν το κατάλληλο σπρώξιμο για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αλλά, ουρανοκατέβατο δε θα σου έρθει οπότε βοήθησε λίγο τον εαυτό σου, ναι; Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου που λόγω καθημερινότητας, τον έχεις παραμελήσει αρκετά. Με τον ρομαντισμό σου να δίνει ρέστα, αποκλείεται να μην καταφέρεις να διαγράψεις κάθε του αμφιβολία χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι καιρός να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σας. Μπορείς.

Pillowfight: Ο Καρκίνος σε τρελαίνει με τον πιο γλυκό τρόπο.

Goodnight: Ο Δίδυμος σου φέρνει άγχος.

 

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα, μερικές πολύ ευχάριστες και θετικές καταστάσεις θα αλλάξουν τη ζωή σου, ειδικά στον τομέα της καριέρας σου γιατί στον τομέα των σχέσεων γενικά δυσκολεύεσαι. Η δουλειά και τα οικονομικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και μπορείς πλέον να πετύχεις τους στόχους σου. Συνεργάσου με άτομα που εμπιστεύεσαι και μείνε πιστός στις αξίες σου. Στο τέλος, η δουλειά σου θα ανταμειφθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμα εκεί που θέλεις να είναι. Να είσαι υπομονετικός γιατί διαφορετικά, θα γίνουν όλα χειρότερα. Και πού είσαι; Είναι απόλυτα κατανοητό πως αυτή τη στιγμή τα εργασιακά σου είναι το μεγάλο σου άγχος, αλλά μην ξεχνάς και τις σχέσεις σου. Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και περιμένουν λίγη αγάπη κι από σένα. Να τους τη δείξεις σε παρακαλώ.

Αν είσαι ελεύθερος, μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία έχει όλα τα φόντα να γίνει μια συναρπαστική σχέση. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για διασκέδαση και συναναστροφές με ενδιαφέροντα άτομα που θα βάλουν φωτιά στο μυαλό και το σώμα σου. Πρόσεξε μην το παρακάνεις όμως και κυρίως, να μην κάνεις λάθος επιλογές που μπορούν στο τέλος να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Τα πράγματα είναι τεταμένα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου και νιώθεις ότι έχει κολλήσει σε αδιέξοδο η σχέση σας. Πρέπει να παραμείνεις ήρεμος και να μιλήσεις με το άλλο σου μισό, για να βρείτε μια λύση, αντί να λες ή να κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Γενικά, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής και προσπάθησε να είσαι λιγάκι πιο λογικός όσον αφορά τα θέλω σου αλλά και τα θέλω του συντρόφου σου.

Pillowfight: Ο Δίδυμος φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Goodnight: Ο Σκορπιός μπορεί να σε κάνει άνετα να βάλεις τα κλάματα.

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, η ζωή σου φαίνεται να βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί αυτές τις μέρες. Προσέξτε πώς κινείσαι κι ενεργείς, αν θέλεις να κρατήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη ζωή σου και να παραμείνεις ευτυχισμένος. Αγνοείς τις ανάγκες της οικογένειάς σου και των φίλων σου εδώ και καιρό και κάποια στιγμή αυτό θα στραφεί εναντίον σου, εκεί πού δεν το περιμένεις. Πρέπει να επανεξετάσεις τις επιλογές που κάνεις στην ερωτική σου ζωή, αφού κάνεις συνέχεια λάθη και καταλήγεις να πληγώνεσαι. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο και πρέπει να είσαι υπομονετικός. Πρέπει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ώριμο, υπεύθυνο τρόπο.

Τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή είναι ομαλά κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένος και πως πατάς σε σταθερό έδαφος. Θα αντιμετωπίσεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες που θα φέρουν αναταράξεις κι άγχος στη σχέση σου αφού στην πρώτη δυσκολία κλείνεσαι στον εαυτό σου και μετατρέπεσαι σε ένα ψυχρό πλάσμα που σηκώνει γερούς τοίχους γύρω του λες κι έρχεται το τέλος του κόσμου. Δε χρειάζονται αυτές οι υπερβολές. Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμα, με το να περιμένεις το θαύμα ή να ερωτεύεσαι χίμαιρες, δεν πρόκειται ποτέ να νιώσεις την ευτυχία που τόσο πολύ αναζητάς. Βγες έξω με φίλους, μη γίνεσαι παγοκολώνα όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους κι επίτρεψε στον εαυτό σου να τσαλακωθεί. Να δεις που όλα θα πάρουν μία διαφορετική όψη αν χαλαρώσεις λίγο.

Pillowfight: Με τον Καρκίνο μπορείτε να ονειρεύεστε παρέα.

Goodnight: Πολύ ωμός για τα γούστα σου ο Ταύρος.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη