Ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Ζυγούς από τη Δευτέρα, όπου θα παραμείνει εκτός τόπου και χρόνου έως τις 18 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα επανεκτιμήσουμε τα πρότυπα που συνδέονται με την αγάπη και τη συνεργασία. Θα αναρωτηθούμε αν οι σκέψεις μας για τα συγκεκριμένα θέματα μάς εξυπηρετούν στην ερωτική μας ζωή ή μας βλάπτουν. Οι πεποιθήσεις μας για την αγάπη είναι αληθινές ή ψευδείς; Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία να αξιολογήσουμε τέτοια πράγματα. Θα βοηθήσει και η Αφροδίτη που περνάει στον Τοξότη στις 7 του μήνα!

 

Κριός

Κριάρι μου, ήρθε η ώρα για αποκατάσταση της ψυχικής σου υγείας! Ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον τομέα των συνεργασιών και θα συνεχίσει να κάνει τα δικά του έως τις 18 Οκτωβρίου. Εσύ που χάνεις την ψυχραιμία σου με το παραμικρό, μπορεί να μπλέξεις σε μπελάδες αλλά καλό θα ήταν να δεις τη θετική πλευρά της κατάστασης και πόσα μπορείς να κερδίσεις με τα ξεκαθαρίσματα που έρχονται.

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για σένα που πρέπει να κάνεις απογραφή της δυναμικής της σχέσης σου, γιατί δυστυχώς τα πράγματα μοιάζουν μπερδεμένα ή αβέβαια. Υπάρχει ένα μοτίβο που κάνει τη σχέση αφόρητη μερικές φορές και πρέπει να αλλάξει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Το ποιο είναι αυτό εξαρτάται από το σημείο που βρίσκεσαι στη σχέση σου. Αν το μοτίβο σε κρατάει από το να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου, μαζί πρέπει να βρείτε τρόπο να το κάνετε κομμάτια. Αν πάλι σου προκαλεί πονοκέφαλο, ίσως πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, όσο και αν δε θες.

Μία περασμένη αγάπη μπορεί να κάνει ντου ξανά στη ζωή σου από το πουθενά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να ανοίξεις ξανά την πόρτα. Μάλλον θα συνειδητοποιήσεις πως τα πισωγυρίσματα δε σου ταιριάζουν πια. Αυτό είναι ένα σημάδι προσωπικής εξέλιξης στα ερωτικά σου που τόσο καιρό ήταν άνω κάτω με τις κακές σου επιλογές. Να, λοιπόν, που τώρα σου δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θες και να σκεφτείς τι σου αξίζει, γιατί έχει καιρό που γεμίζεις με περιττά συναισθήματα κι ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν.

Pillowfight: Ο Παρθένος σού ταιριάζει γάντι.

Goodnight: Δεν κολλάς με Τοξότη.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, καιρός είναι να βάλεις τελεία σε ό,τι σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, ειδικά αν πρόκειται για σχέσεις και κυρίως ερωτικής φύσεως. Με την καθημερινότητά σου να εξαντλεί τις δυνάμεις σου, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ασχολείσαι με ανούσια δράματα που δημιουργούν κάποιοι που μπορούν να κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στο επίκεντρο. Μην πέσεις στην παγίδα με τίποτα!

Αυτό που πρέπει να προσέξεις, εσύ που είσαι σε σχέση, είναι να μη φέρεις τα νεύρα της δουλειάς σπίτι. Όχι πως δεν έχεις δικαίωμα να ξεσπάσεις κι εσύ μία φορά -που ξεσπάς και συχνά μάλιστα-, αλλά γιατί η κατάσταση στη σχέση σου μοιάζει με δύο χώρες σε αντιπαράθεση, που καμία από τις δύο δεν ξέρει τι ακριβώς διεκδικεί. Κατανοείς πως το φυτίλι μπορεί να αρπάξει με μεγάλη ευκολία και να μπει τέλος στη σχέση σου, οπότε προσπάθησε να ξεσπάς αλλού, γιατί το τέλος από δικό σου λάθος θα έρθει, μην έχεις καμιά αμφιβολία.

Καιρό τώρα αναρωτιέσαι αν οι επιλογές σου στον ερωτικό τομέα είναι σωστές κι αν οι περασμένες σχέσεις σου σου άφησαν κάτι ουσιαστικό. Τελικά επιλέγεις με σωστά κριτήρια το άλλο σου μισό; Μάλλον όχι, γι’ αυτό αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά και να δίνεις βάση στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Με αυτή τη σκέψη θα βγεις να ψάξεις τον νέο σου σύντροφο και με μυαλό καθαρό, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα του έρωτα. Γιατί αυτή τη φορά θες να τα κάνεις όλα σωστά και μπράβο σου.

Pillowfight: Μη φοβηθείς τον Σκορπιό, είναι μοναδικός.

Goodnight: Να φοβάσαι το Λιοντάρι. Φαίνεται μεγαλοπρεπές, αλλά είναι;

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτό που θα σε απασχολήσει όλη τη βδομάδα είναι τα ερωτικά σου και τίποτα άλλο. Γι’ αυτό φταίει κυρίως η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 6 του μήνα που σου βάζει φωτιές. Θες να δεις την ερωτική σου ζωή να παίρνει άλλη διάσταση, να νιώσεις την έξαψη της νέας σχέσης ή ακόμα και να βρεις τρόπους να κάνεις την ήδη υπάρχουσα σχέση να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη. Σκοπός σου είναι να δεις μερικά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο και θες να το κάνεις με προσοχή, να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αλλά να είσαι βέβαιος για κάθε βήμα. Με τόση αποφασιστικότητα, αμφιβάλω αν θα αποτύχεις.

Αν θες να δεις τη σχέση σου να παίρνει άλλη τροπή -πάντα προς το καλύτερο- δύο πράγματα οφείλεις να κάνεις. Το πρώτο είναι να σκεφτείς τα λάθη σου, γιατί αν δεν τα πάτε καλά με το ταίρι, σαφώς και δε φταίει μόνο εκείνο. Το δεύτερο είναι να τα παραδεχτείς τι πήγε στραβά και να φροντίσεις να μην το επαναλάβεις. Όσο απλό κι αν φαίνεται, σου λέω με σιγουριά πως δεν είναι, γι’ αυτό μην κάνεις ανούσιες κινήσεις που μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Μη σκεφτείς σαν τυπικός Δίδυμος κοινώς, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πω. Κατανόηση είναι το κλειδί και μετά θέληση να διορθώσεις άσχημες καταστάσεις.

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτό το διάστημα να βρεις έναν νέο έρωτα που θα σου πάρει τα μυαλά είναι πολλές. Το πρόβλημα είναι πως ενθουσιάζεσαι με λάθος ανθρώπους κι αυτό μόνο καλό δε σου κάνει. Θέλει ωριμότητα το όλο θέμα και δεν ξέρω αν στην ανάγκη σου να είσαι με κάποιον μπορείς να σκεφτείς λογικά. Έχε πάντα στον νου σου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως με το πρώτο κόκκινο σημαιάκι πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια μήπως και σωθείς. Την επόμενη φορά φρόντισε να δώσεις την καρδιά σου εκεί που αξίζει.

Pillowfight: Σε καταλαβαίνει χωρίς να μιλήσεις ο Υδροχόος.

Goodnight: Καμία κατανόηση από τον Ιχθύ.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, αυτή τη βδομάδα καλείσαι να βρεις ισορροπίες στις σχέσεις σου, κάθε είδους, αλλά κυρίως έναν τρόπο να μην ξεσπάς τα νεύρα της καθημερινότητας στα άτομα που αγαπάς. Αν και δεν το κάνεις επίτηδες, βγάζεις μία επιθετικότητα που δε θα σου βγει σε καλό αν δεν το ελέγξεις. Η καθημερινότητα και τα προβλήματα ναι μεν σε σφυροκοπούν, αλλά αν δεν αντιδρούσες υπερβολικά θα έβλεπες πως όλα λύνονται και μπορείς να αποφύγεις να πληγώνεις τους αγαπημένους σου και τον εαυτό σου. Άσε τα δράματα για άλλους, δε σου πάνε, εσύ είσαι για ρομαντική κομεντί ξεκάθαρα!

Μερικές φορές καλό είναι να παίρνεις ρεπό από τη σχέση σου και να κρατάς αποστάσεις από το άλλο σου μισό. Ειδικά αυτές τις μέρες κάτι τέτοιο θα ήταν τέλεια ιδέα αν θες να σώσεις τον δεσμό σας. Αν μείνετε μαζί στον ίδιο χώρο, οι πιθανότητες να χωρίσετε ως το τέλος της εβδομάδας είναι μεγάλες. Πολλά τα νεύρα, πολλές οι εντάσεις και σίγουρα κανείς δε θα κάνει πίσω, ώστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Αν δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας με ηρεμία, καλό θα ήταν να αποφύγετε ο ένας τον άλλον. Καλή επιτυχία και στους δύο!

Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει ένα άτομο να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται αυτή τη βδομάδα να μπει στην καθημερινότητά σου κάποιος που δε θα σου ξινίζει πολύ. Είσαι λίγο απαιτητικός όσον αφορά τους συντρόφους σου τελευταία -και καλά κάνεις. Εξάλλου, το μάθημά σου το έχεις πάρει εδώ και καιρό, το να δίνεσαι παντού μόνο κακό σού κάνει. Εμπιστέψου το ένστικτό σου και δε θα βγεις χαμένος.

Pillowfight: Με τον Αιγόκερω νιώθεις πως έχεις βρει το λιμάνι σου.

Goodnight: Θαλασσοταραχή ο Υδροχόος.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, τελειωμό δεν έχουν τα ξεκαθαρίσματα για σένα αυτή τη χρονιά και εννοείται πως αυτή η βδομάδα δε θα είναι διαφορετική. Αν αφήσεις την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Ζυγό, εσύ θα βγεις χαμένος. Οι άνθρωποι δε σταματούν να σε εκπλήσσουν -αρνητικά κυρίως-, αλλά μη μασάς, έτσι μαθαίνεις και καταλαβαίνεις ποιοι είναι στη ζωή σου για να σε στηρίξουν και ποιοι για να σε εκμεταλλευτούν. Μπορεί να πονάει ο τρόπος που γίνονται όλα, αλλά μετά τον πόνο έρχεται η ευχαρίστηση, οπότε τίποτα δεν πάει χαμένο. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου!

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη σχέση σου φρόντισε να το ξέρεις μόνο εσύ και το ταίρι. Κράτα τη χαρά για σένα και μη μοιραστείς προβλήματα και λύπες γιατί χάρη θα τους κάνεις αφού οι καλοθελητές είναι πολλοί και σας περιμένουν στη γωνία. Μέσα από τις αποτυχίες σας αποκτούν λόγο ύπαρξης. Τι κάνουμε; Το κλείνουμε το στόμα και οτιδήποτε αφορά εσένα και τον άνθρωπό σου, μπορείτε να το λύσετε μόνοι σας. Το ‘χεις;

Αν ανήκεις στην κατηγορία των Λιονταριών που είναι μόνα και ψάχνουν το ταίρι που θα τους ταιριάζει γάντι, για σένα δουλεύει η Αφροδίτη από τον Τοξότη. Από τις 7 του μήνα κι έπειτα τίποτα δε θα είναι δύσκολο να συμβεί και τα ερωτικά σου όνειρα θα πάρουν σάρκα κι οστά. Ένα ταίρι μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου, αλλά το αν θα έχει μέλλον η σχέση εξαρτάται από τις επιλογές σου. Οι παρτενέρ θα είναι πολλοί, αλλά εσύ θα διαλέξεις τον σωστό; Εδώ σε θέλω.

Pillowfight: Ο Τοξότης μπορεί να σου δείξει νέους κόσμους.

Goodnight: Δε σε κούρασε ακόμα ο Δίδυμος; Απορώ.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, παθαίνεις ένα σοκ αυτή τη βδομάδα και μετράς τα πάντα με το σταγονόμετρο. Έξοδα, εξόδους, χαλαρές στιγμές, ακόμα και τον έρωτα κι όλα αυτά γιατί νιώθεις πως ξοδεύεις παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Εν μέρει έχεις ένα δίκιο όσον αφορά το πορτοφόλι σου, αλλά το να μετράς και τις στιγμές από πού προέκυψε; Μη γίνεσαι τσιγκούνης εκεί που δεν πρέπει και σταμάτα να μετράς αισθήματα και σχέσεις με βάση τα λεφτά. Δε σου πάει να είσαι τόσο σφιχτοχέρης.

Δεν παίζει να κάνεις κουβέντα με τον σύντροφό σου αυτή τη βδομάδα που να μη γυρίσει στο οικονομικό κομμάτι και που να μην προκαλέσει καβγά ανάμεσά σας. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στον άλλον να περνάει καλά ή να ξοδεύει ένα ποσό για κάτι που μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο, μόνο και μόνο επειδή ξαφνικά εσύ αποφάσισες να κάνεις αποταμίευση. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να μη βρεθείτε να τσακώνεστε είναι ένας καλός προγραμματισμός. Κι αν δεν τα βρείτε, τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Εσύ που είσαι μόνος, τα έχεις κάνει λίγο κουλουβάχατα τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σου. Όχι γιατί έχεις κάποια ερωτική σχέση που δεν ξέρεις πού πατάει και πού βρίσκεται, αλλά γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις. Καθόλου όμως. Αλλά να που αυτή τη βδομάδα σού δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς περιμένεις από έναν παρτενέρ, μπας και βρεις αυτό που ψάχνεις και βρούμε κι εμείς την ηρεμία μας.

Pillowfight: Άφησε τον Κριό να σε ταρακουνήσει.

Goodnight: Δεν αντέχεις να ακούς τον Αιγόκερω ούτε να αναπνέει.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, όλα τα φώτα πάνω σου θα είναι και αυτή τη βδομάδα, γιατί είσαι ο σταρ του μήνα και σιγά μη σκάσεις για άλλους. Κι ενώ θα σου έλεγα να χαρείς κι εσύ γιατί σπάνια είσαι τόσο στα πάνω σου, αναγκάζομαι να σου πω να πατήσεις φρένο. Ναι, φρένο, γιατί τρέχεις λες και είσαι σε αγώνα φόρμουλα 1 και στην πορεία παίρνεις σβάρνα τα πάντα με τον παρορμητισμό σου και τις αποφάσεις σου που κατά τύχη σού βγαίνουν σε καλό. Εννοείται πως αν συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς μάλλον θα φας τα μούτρα σου. Δεν είσαι ο Λούις Χάμιλτον. βρε καλό μου, πως αλλιώς να στο πω;

Αν είσαι σε κάτι καλός είναι να δημιουργείς δράματα από το πουθενά κι αυτή τη βδομάδα θα το αποδείξεις περίτρανα. Κάθε φορά που θέλεις να ξεκινήσεις κουβέντα με το ταίρι σου, θα καταλήγετε να τσακώνεστε γιατί κάνεις την τρίχα τριχιά. Εντάξει, δε φταις εσύ, οι επιρροές των πλανητών που σε κάνουν large σε κάθε σου αντίδραση φταίνε, αλλά, βρε παιδί μου, δεν παίζεσαι εσύ. Μήπως να χαλαρώσεις λιγάκι και να συμπεριφερθείς πιο ώριμα; Αυτή η παρορμητική φύση δε σου κάνει πάντα καλό και το ξέρεις.

Βγαίνεις, πίνεις, χορεύεις, γνωρίζεις κόσμο και κάνεις την τέλεια ζωή εσύ που είσαι ελεύθερος κι ωραίος. Και καλά κάνεις, αφού η ζωή είναι για να τη βιώνεις στο έπακρο, αλλά σε βολεύει πραγματικά η κατάσταση; Θες αλήθεια να περνάς τον χρόνο σου φλερτάροντας, ενώ υπάρχει εκεί έξω ένας μεγάλος έρωτας που περιμένει να ανοίξεις τα μάτια και να τον δεις; Αν χάσεις την ευκαιρία τώρα, ίσως να αργήσεις ξαναβρείς ένα άτομο που δε θα προσπαθήσει να σε αλλάξει.

Pillowfight: Λέων και τίποτα άλλο. Μόνο αυτόν θες.

Goodnight: Τι κοινό έχεις με τον Ταύρο; Τίποτα.

 

Σκορπιός

Σκορπιδάκι μου, δε μας έχεις συνηθίσει να μας δείχνεις την ευάλωτη πλευρά σου αλλά να που αυτή τη βδομάδα δε θα μπορέσεις να κάνεις διαφορετικά. Οι φοβίες σου αναδύονται χωρίς να το θες και καταλήγεις να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να σε τρομάζει η σκέψη πως μπορεί κάποιος να σε εκμεταλλευτεί τώρα που είσαι στα down σου. Εντάξει, καλά κάνεις και κρατάς τις επιφυλάξεις σου όσον αφορά τους ανθρώπους κι ειδικά εκείνους που δε γνωρίζεις καλά, αλλά μην αφήσεις αυτή τη φάση της ζωής σου να σε παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια. Κάναμε αμάν να σε βγάλουμε από εκεί, μην αφήσεις παράλογες φοβίες να σε στείλουν πάλι σε αυτό το σκοτεινό μέρος.

Η φάση δεν είναι για σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό και το ξέρεις, γι’ αυτό προσπάθησε ή να τις αποφύγεις αυτή τη βδομάδα ή να έχεις ανοιχτό μυαλό και να μη βάζεις το κακό σενάριο στο μυαλό σου με κάθε κουβέντα που θα τολμήσει να ξεστομίσει. Μη γίνεσαι παρανοϊκός γιατί εννοείται πως μόνο προβλήματα θα δημιουργήσεις σε μία σχέση που τη λες και υγιή. Βάλε τη φύση που έχει την τάση να σε βλάπτει στο συρτάρι και μη βλέπεις φαντάσματα όπου δεν υπάρχουν.

Ενώ έχεις ανάγκη να βγεις, να φλερτάρεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και να νιώσεις την πρώτη φλόγα του έρωτα, κάτι σε κρατάει πίσω δεν το κάνεις. Δε θα σου πω ότι είναι κακό αυτό, αντιθέτως θα έλεγα, βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που ξέρεις τόσο καλά τον εαυτό σου ώστε να γνωρίζεις πότε είσαι έτοιμος να κάνεις ένα βήμα προς τον έρωτα και πότε να καθίσεις φρόνιμος μέχρι να νιώσεις πραγματικά έτοιμος. Η αυτογνωσία σου, σώζει καρδιές.

Pillowfight: Ο Παρθένος σε φέρνει στα άκρα με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Goodnight: Ο Κριός σε φέρνει στα άκρα και θες να ουρλιάξεις από τα νεύρα σου.

 

Τοξότης

Έτοιμος να ξεσπάσεις είσαι αυτή τη βδομάδα, Τοξοτάκι μου. Μύγα δε σηκώνεις και κουβέντα δεν μπορεί να σου πει άνθρωπος χωρίς να φοβάται πως θα του έρθει κάτι στο κεφάλι, γιατί τα νεύρα σου είναι ανεξέλεγκτα. Δεν ξέρω τι έχεις, βασικά ξέρω αλλά ας μην τα ρίχνουμε όλα στον Άρη και τη Νέα Σελήνη. Πάρε μερικές βαθιές ανάσες και ηρέμησε γιατί με αυτή τη συμπεριφορά δεν κάνεις κακό στους άλλους, αλλά στον εαυτό σου. Στο τέλος κανείς δε θα θέλει να είναι κοντά σου και η μοναξιά δε σου ταιριάζει.

Η συζητήσεις με το άλλο σου μισό θα μυρίζουν μπαρούτι για να πηγαίνει γάντι με την ψυχολογική σου κατάσταση. Εσύ δε συζητάς αλλά μαλώνεις και εννοείται πως έτσι δε θα βρεις το δίκιο σου και θα μάθεις και ποτέ πως δε γίνεται να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις με σένα. Μπορεί να μη συμφωνείς σε πολλά με το ταίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να του επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτή η βδομάδα σού δίνει την ευκαιρία να μάθεις να συμβιβάζεσαι και να κατανοείς λίγο περισσότερο τις ανάγκες του άλλου. Αν το θέλεις βέβαια, αφού μόνο από σένα εξαρτάται.

Αν είσαι μόνος και ψάχνεις τον έρωτα, οι ευκαιρίες που θα έχεις να γνωρίσεις ένα άτομο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου, θα είναι πολλές. Βέβαια με το πείσμα σου να παίρνει το πάνω χέρι δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κρατήσεις άνθρωπο κοντά σου. Δε γίνεται να περνάει πάντα το δικό σου, ούτε στις σχέσεις ούτε στα φλερτ. Αυτό να θυμάσαι και ξέθαψε τον γλυκό και τρελό εαυτό που έχεις χώσει κάπου και δε βρίσκει κανείς.

Pillowfight: Άφησε τον Δίδυμο να σε παρασύρει. Κοντά του βρίσκεις τον εαυτό σου.

Goodnight: Βαρίδι στα πόδια ο Ταύρος.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η βδομάδα σου θα είναι κι εσένα έντονη, ειδικά στη δουλειά, και ξέρεις πολύ καλά πως όταν επηρεάζεται η εργασία σου, επηρεάζονται και όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Θα έχεις κακή διάθεση, γιατί βρίσκεσαι σε μια περίοδο περίεργη που ναι μεν θες να δουλεύεις, αφού μόνο έτσι νιώθεις πως αξίζεις, αλλά δε θες και να δουλεύεις πολύ γιατί αισθάνεσαι πως έχεις μείνει πίσω όσον αφορά τα προσωπικά σου. Φρόντισε μην πληρώσουν οι άνθρωποι σε αγαπούν τη νύφη, γιατί όταν έχεις νεύρα ξεσπάς παντού εκτός από εκεί που πρέπει.

Μην μπλέκεις έρωτες με επαγγελματικά, γιατί μόνο προβλήματα δημιουργείς στον εαυτό σου και τη σχέση σου. Δε γίνεται να συσχετίζεις τη σχέση σου με επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, γιατί δεν έχεις να κάνεις με έναν επαγγελματικό αντίπαλο αλλά με έναν άνθρωπο που κάποτε για κάποιον λόγο αποφάσισε να σου χαρίσει την καρδιά του. Μην τον αντιμετωπίζεις μ αυτόν τον τρόπο και κυρίως μην προσπαθείς μονίμως να διαπραγματευτείς ανάγκες, θέλω και συναισθήματα. Τα νεύρα σου αλλού, γιατί πολύ σε έχει ανεχτεί και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα τα καταφέρνει.

Αν είσαι μόνος, δεν ξέρω αν θα έχεις χρόνο κι όρεξη να φλερτάρεις ή να βγεις σε αναζήτηση νέου έρωτα. Κι αν το κάνεις μόνο και μόνο γιατί νομίζεις πως είσαι έτοιμος, πιθανότατα να κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο υποψήφιο θύμα σου, αφού κι οι δύο χαμένοι θα βγείτε. Κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και ηρέμησε. Πρώτα απ’ όλα βρες εσένα και μετά θα βρεις τον έρωτα.

Pillowfight: Στον Καρκίνο λες πάντα ναι.

Goodnight: Όχι στον Λέοντα, δε σου πάει καθόλου.

 

Υδροχόος

Σε διαρκή άρνηση θα είσαι όλη τη βδομάδα, Υδροχοάκι μου, αφού δε θες να ασχοληθείς με τίποτα απολύτως. Δε θες να σου μιλάνε για δουλειές, σχέσεις κι έρωτες, αλλά θα ήθελες πολύ να μπορούσες να κρυφτείς κάτω από την κουβέρτα σου ή σε κάποιο δάσος μακριά από όλους κι από όλα. Και ενώ μου ακούγεται πολύ καλή η ιδέα σου, θα σου πρότεινα να μην κάνεις το σχέδιό σου πραγματικότητα. Καλό είναι να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα κι ό,τι έχει να σου σερβίρει, αντί να κρύβεσαι. Ναι μεν η διάθεσή σου είναι χάλια αλλά πιο χάλια θα είναι τα αποτελέσματα της φυγής σου.

Όλη η εβδομάδα θα έχει ένα παράδοξο, όσον αφορά τη σχέση σου, που είμαι σίγουρη πως έχει άλλη σχέση. Εκεί που θα τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου και παίζει να σπάτε πράγματα και να μιλάτε για χωρισμό, θα κάθεστε παρέα και θα κάνετε σχέδια κι όνειρα για το μέλλον. Αλίμονο αν εσύ ποτέ κάνεις μία φυσιολογική σχέση από εκείνες με τα πάνω και τα κάτω τους σε διάφορες φάσεις. Εσύ και η σχέση σου πρέπει να ζείτε τα πάνω και τα κάτω σε μία ώρα μαζεμένα. Βέβαια εμάς δε θα έπρεπε να μας αφορά αυτό, αν τα βρίσκετε εσείς μας φτάνει.

Η διάθεσή σου για νέες γνωριμίες και ίσως για έναν έρωτα από εκείνους τους τρελούς που μπορεί να σε παρασύρουν είναι μεγάλη και αυτή τη βδομάδα δε θα διστάσεις να πλησιάσεις κάποιο άτομο που καιρό τώρα σου είχε τραβήξει την προσοχή. Μόνο μην αρχίσεις να του μιλάς για θεωρίες συνομωσίας γιατί θα φύγει τρέχοντας και δε θα κοιτάξει πίσω.

Pillowfight: Τρελή ζωή με έναν Κριό.

Goodnight: Δε βρίσκεις καθόλου συναρπαστικό τον Σκορπιό.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, η βδομάδα σου θα είναι κάπως ταραγμένη, αφού η εσωστρέφειά σου έρχεται για μία επίσκεψη που θα βγάλει στη φόρα σκέψεις και συναισθήματα που θα προτιμούσες να μην υπήρχαν. Πολλή η σκοτεινιά αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπο να την καταπολεμήσεις. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε γεμίσουν με αμφιβολία για το ποιος είσαι και τι μπορείς να προσφέρεις στους ανθρώπους γύρω σου. Δε νομίζω να σου έχει παραπονεθεί κάποιος, άρα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Άφησε το παρελθόν εκεί που είναι και μην το σκαλίζεις αν δε θες να βρεθείς μπροστά σε ανύπαρκτα προβλήματα που θα κάνεις υπαρκτά.

Αν νιώθεις πως καιρό τώρα έχεις απομακρυνθεί από το άλλο σου μισό, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πλησιάσεις και ανοίξεις την καρδιά σου. Μπορεί να σε θεωρούμε όλοι τον αλλοπαρμένο του ζωδιακού αλλά μόνο αυτό δεν είσαι, αφού σε καταβάλει μία σκληράδα ώρες-ώρες που σε κάνει αγνώριστο. Θα έλεγε κανείς πως δεν έχεις συναισθήματα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Φρόντισε να τα δείξεις στο άλλο σου μισό τώρα που θα μπορέσει να σε καταλάβει καλύτερα από ποτέ.

Όταν είσαι μόνος σου και ψάχνεις έναν νέο έρωτα γίνεσαι αλλοπαρμένος. Κι αυτό πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα, γιατί παίζει να βρεθείς ψηλά στο συννεφάκι σου και να πέσεις τόσο απότομα που θα χτυπήσεις. Μην είσαι των άκρων, βρε καλό μου, βρες τις ισορροπίες σου, μιας και αυτές τις μέρες μπορείς να το κάνεις με μεγάλη ευκολία.

Pillowfight: Σου πάει γάντι η ευαισθησία του Ζυγού.

Goodnight: Υπερβολικά αναίσθητος για τα γούστα σου ο Τοξότης.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη