Check it out: Διαγωνισμός Διηγήματος σε συνεργασία με τη Fylatos Publishing. Πάρε μέρος εδώ!

ihooooui

Με την Αφροδίτη να κόβει βόλτες στον Κριό αυτή τη βδομάδα, τι περιμένετε να γίνει; Εγώ θα σας πω. Χαμός φυσικά. Όταν η θεά του Έρωτα τα βρίσκει με το ζώδιο που κυβερνάει ο Άρης, μόνο μεγαλοπρεπείς στιγμές μπορεί να μας χαρίσει. Πάθος, φωτιές που καίνε άσβεστες, θάρρος και κατά μέτωπο φλερτ θα έχουν αυτές οι μέρες. Κοινώς, θα γίνει του έρωτα και καλά θα κάνετε να το απολαύσετε γιατί μαζί του φέρνει κι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, μα και κοινωνικότητα που μας βγάζει όλους από το καβούκι μας. Εμένα πάντως καλά μου ακούγονται όλα αυτά!

 

Κριός
Κριάρι μου, τι κι αν ο κόσμος μιλάει για σένα με όχι και τόσο καλούς χαρακτηρισμούς, εσύ είσαι στον έβδομο ουρανό και με την Αφροδίτη στο πλευρό σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σε σταματήσει και καλά θα κάνει κιόλας να μην μπει στο δρόμο σου, γιατί θα τους κάνεις όλους λιώμα, σαν σωστός οδοστρωτήρας που είσαι. Βέβαια, το νου σου, αυτή η υπέρμετρη σιγουριά σου κάπως θα γυρίσει εναντίον σου, μην έχεις αμφιβολίες. Προσοχή! Αν είσαι σε σχέση αυτή η βδομάδα σου δίνει την απόλυτη ευκαιρία να έρθεις κοντά με το άλλο σου μισό. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχετε απομακρυνθεί μία στάλα αλλά αυτό δε θα σας σταματήσει από το να βάλετε φωτιά σε ό,τι σας χώριζε, σε άτομα που με τα λόγια τους προσπαθούσαν να σας χωρίσουν αλλά το κυριότερο, να βάλετε φωτιά στα σεντόνια με το πάθος σας. Αν δεν το εκμεταλλευθείς αυτό, να ξέρεις, θα θυμώσω πολύ. Αν ανήκεις σε εκείνους που ψάχνουν τον έρωτα, να που έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που καιρό τώρα σου έχει κλέψει τη δική σου. Με τη γοητεία στο φουλ και την όρεξή σου για παιχνίδια, πώς γίνεται να μην έχεις απόλυτη επιτυχία; Βασικά γίνεται, γιατί μπορείς άνετα να τα κάνεις θάλασσα χωρίς προσπάθεια, αφού αν δεν προσέξεις μπορεί να φανείς αλαζόνας. Προσοχή στους τρόπους σου.

Pillowfight: Φωτιά σε όλα τα βράδια με τον Σκορπιό.

Goodnight: Ψυχρολουσία από τις καλές ο Αιγόκερως.

 

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, όλες σου οι ανασφάλειες θα κάνουν πάρτι γύρω σου, αυτή τη βδομάδα. Κι εσύ αντί να τις συμμαζέψεις, τις αφήνεις και καθορίζουν τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Ξέρω γιατί το κάνεις, θες να έχεις λόγο να γκρινιάζεις, έτσι δεν είναι; Κακό του κεφαλιού σου. Αντί να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις καλά, διότι έχεις τις ευκαιρίες, εσύ πνίγεσαι στο άγχος σου. Μην αφήσεις τη βδομάδα να πάει χαμένη. Το άλλο σου μισό μπορεί να διατυμπανίζει πόσο σε αγαπάει, πόσο όμορφο σε βρίσκει, πως είσαι το ταίρι της ζωής του, αλλά εσύ εκεί. Τον κοιτάς στραβά σαν να σε κοροϊδεύει. Ένα θα σου πω κι άκουσέ με καλά, δεν είναι καθόλου γοητευτικό να είσαι ανασφαλής. Δέξου πως ο άλλος μπορεί να σε αγαπάει ακόμα και στα χειρότερά σου, γιατί διαφορετικά, θα σε αφήσει για να βρει κάτι καλύτερο. Και δεν εννοώ από άποψη εμφάνισης αλλά αυτοπεποίθησης. Αν ακόμα δεν έχεις βρει το άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου, μην ανησυχείς. Δεν αποκλείεται να νιώσεις κάτι δυνατό για κάποιο άτομο από το παρελθόν σου, ένα άτομο που δε θα είχες σκεφτεί καν να κοιτάξεις. Να που κοιτάς και τώρα αναρωτιέσαι γιατί ήσουν στραβός τόσον καιρό. Τι να σου πω, να φταίει λες που θες τα πολλά και δεν εκτιμάς τα όσα έχεις; Αυτό φταίει, γιατί πάντα θες το φανταχτερό ενώ η ουσία βρίσκεται στην απλότητα.

Pillowfight: Σε ανεβάζει στα ουράνια ο Υδροχόος.

Goodnight: Πέφτεις στα τάρταρα εξαιτίας του Ζυγού.

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου αυτή η βδομάδα σου ανήκει και καλά θα κάνεις να την ευχαριστηθείς όσο περισσότερο μπορείς. Η δυναμική σου και μόνο μπορεί να σε στείλει στα ουράνια, αλλά και να πάρεις μαζί σου και άτομα που για καιρό τώρα είχες αφήσει στον πάγκο. Να που γίνονται τώρα βασικοί παίκτες στο παιχνίδι της ζωής σου και η διαφορά θα φανεί στα πολλά νικητήρια γκολ που θα βάλετε παρέα. Νομίζω πας για το κύπελλο, καλέ μου. Εσύ συνήθως αποφεύγεις τις δεσμεύσεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, αλλά να που αυτή τη βδομάδα ονειροπολείς με τα μάτια ανοιχτά και κάνεις σχέδια παρέα με το άλλο σου μισό, που έχει μια δυσπιστία για τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Δεν το έχεις συνηθίσει σε τέτοια μεγαλεία αλλά έρχεστε πιο κοντά κι αναθερμαίνεται η σχέση σας. Και το έχετε ανάγκη γιατί η καθημερινότητα σάς είχε απομακρύνει χωρίς καν να το καταλάβετε. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι από πάντα γνωστές κι αυτή τη βδομάδα θα τις βάλεις σε πλήρη εφαρμογή γιατί δε θες σε καμία περίπτωση να σου ξεφύγει ο στόχος σου. Το φλερτ για σένα είναι σαν άθλημα βρε παιδί μου και θες οπωσδήποτε να βάλεις γκολ. Ε, με τέτοια θέληση και χαρισματική προσωπικότητα, να είσαι σίγουρος πως θα σχιστούν τα δίχτυα του αντιπάλου. Πόσες ακόμα ποδοσφαιρικές παρομοιώσεις να χρησιμοποιήσω για το καταλάβεις; Αρέσεις παιδί μου!

Pillowfight: Τοξότης για φλερτ μέχρι τελικής πτώσεως.

Goodnight: Βαριέσαι τρομερά με τον Παρθένο.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου δύο πράγματα πρέπει να προσέξεις αυτή τη βδομάδα, αν δε θες να έχεις προβλήματα. Το ένα είναι να μη σου γίνει το θέμα εργασία εμμονή γιατί μεγάλο κακό θα μας βρει όλους μας. Το άγχος σου όσον αφορά τη δουλειά σου ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη σχέση σου. Το δεύτερο είναι το χαλασμένο τηλέφωνο. Δεν εννοώ τη συσκευή αλλά εκείνο το παιχνιδάκι που παίζαμε παλιά. Αν θες να μάθεις την καθαρή αλήθεια, πήγαινε στην πηγή και ρώτα, μην πιστεύεις ό,τι σου λένε. Μην αφήσεις τρίτους να ανακατευτούν στη σχέση σου. Πόσες φορές να στο πω ότι η μοναδική γνώμη που θα πρέπει να εμπιστεύεσαι είναι του συντρόφου σου. Να εμπιστεύεσαι το έντονο ένστικτό σου και θα δεις που εκείνο θα σε ανταμείψει. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά με το άλλο σου μισό. Κάθε τι που σάς χωρίζει θα πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια και μαζί θα πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς ασυνεννοησίες κατά προτίμηση. Εσύ που είσαι μόνος σου, η αλήθεια είναι πως δεν έχεις χρόνο να πάρεις ανάσα, πόσο μάλλον να ερωτευτείς. Αλλά επειδή ο μικρός φτερωτός θεούλης έχει πάντα τα σχέδιά του, να δεις που στο χώρο της εργασίας σου μπορεί να βρεθεί ένας κλέφτης που θα αρπάξει την καρδιά σου στα ξαφνικά και δε θα την αφήνει μέχρι να του πεις το ναι.

Pillowfight: Ιχθύς, ρομαντισμός στο φουλ!

Goodnight: Κριός, δεν τον αντέχεις με τίποτα.

 

 

Λέων
Μια ανάσα δροσιάς θα είναι αυτή η βδομάδα για σένα Λιονταράκι μου, αφού ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου σιγά σιγά. Έρχεσαι κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και τα καλά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο, με αποτέλεσμα να χαμογελάς και να σκέφτεσαι ταυτόχρονα, τι στο καλό μπορεί να γίνει και να χαλάσει αυτό το υπέροχο κλίμα. Τίποτα δε θα γίνει. Χαλάρωσε κι απόλαυσε αυτό το αίσθημα αγάπης και χαράς που σε ακολουθεί σαν πιστό σκυλί, και μη βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πώς να κάνει το άλλο του μισό να τρελαθεί, με την καλή έννοια, αυτός είσαι εσύ. Κι αυτή τη βδομάδα τα δίνεις όλα για να ικανοποιήσεις όλες τις αισθήσεις του συντρόφου σου γιατί έχεις καταλάβει πως η καθημερινότητα και οι φοβίες σου (ναι έχεις πολλές τελευταία κι ας μην το παραδέχεσαι) σας έχουν απομακρύνει τον έναν από τον άλλον. Αλλά να που όλα αυτά, θα ανήκουν στο παρελθόν σύντομα, αφού θα φλερτάρεις με το ταίρι σου μέχρι τελικής πτώσης! Αν είσαι μόνος, ή ακόμα κι αν έχεις ήδη βρει το άτομο που θες να γοητεύσεις, μη χάνεις καιρό. Τώρα είναι η ώρα για να βρεις τον έρωτα, τώρα που η Αφροδίτη έχει κέφια και μας κάνει τα χατίρια. Δυναμικότητα, αποφασιστικότητα και χιούμορ, αυτά τα τρία συστατικά θα κάνουν κάθε συνταγή σούπερ πετυχημένη. Άντε, δείξε τους τι χάνουν τόσο καιρό που δε σε κυνηγάνε εκείνοι!

Pillowfight: Νιώθεις απελευθερωμένος κοντά σε έναν Υδροχόο.

Goodnight: Κακή σχέση για σένα ο Ταύρος.

 

 

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, βγαίνει προς τα έξω ο ξινούτσικος εαυτός σου αυτή τη βδομάδα κι όχι άδικα αφού συνειδητοποιείς πως κάποια άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον, δε σε έχουν και σε πολλή εκτίμηση. Κι επειδή κάτι τέτοια δεν τα ανέχεσαι, κόβεις πολλούς δεσμούς, με τη μία. Μεταξύ μας καλά κάνεις, αλλά επειδή οι σχέσεις απαιτούν και καλή επικοινωνία, καλό θα ήταν αν έχει αμφιβολίες για κάποιον, να κάνεις και μια κουβέντα μαζί του πριν του πεις για πάντα, αντίο. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, μη φοβηθείς να μιλήσεις με το άλλο σου μισό για τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σου. Θα ξαφνιαστείς όταν ακούσεις πως κι εκείνο κάπως έτσι νιώθει. Μάθε να εξωτερικεύεις τι αισθάνεσαι αντί να καταπίνεις αμάσητα τα συναισθήματά σου βρε παιδί μου. Ξεκίνα τώρα, σήμερα και θα δεις πόσο πιο όμορφα θα νιώσεις όταν καταλάβεις πως το ταίρι σου κουβαλάει τις ίδιες φοβίες με σένα. Μαζί θα τις ξεπεράσετε, φτάνει να μην τον παίζεις βαρύ πεπόνι. Η τύχη θα παίξει ρόλο για την ερωτική σου ζωή, αν είσαι μονάχος σου και δεν ξέρεις πότε επιτέλους θα γίνεις διπλός. Κι επειδή η τύχη έχει έναν περίεργο τρόπο να τα κάνει όλα άνω κάτω, να είσαι προετοιμασμένος για καταστάσεις βγαλμένες από ρομαντικές ταινίες. Όπως και να έχει, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το απολαύσεις και φυσικά, να αφεθείς χωρίς φόβο και δυσπιστίες. Μία φορά τυχαίνουν Χολιγουντιανές καταστάσεις, να το θυμάσαι αυτό.

Pillowfight: Ο έρωτας της ζωής σου είναι ο Αιγόκερως.

Goodnight: Αντιπαλότητα και πόνο φέρνει ο Δίδυμος.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, η κυβερνήτης σου κάνει επίσκεψη σε ένα δυναμικό ζώδιο που είναι ικανό να γκρεμίσει εμπόδια για τον έρωτα και δεν μπορείς παρά να νιώθεις πως ξυπνάει ο ερωτικός επαναστάτης μέσα σου. Να, για κάτι τέτοια ζεις, γι’ αυτό αυτή η βδομάδα θα είναι ο παράδεισός σου μιας και ο έρωτας θα βρίσκεται παντού. Μην αφήσεις τα εργασιακά σου θέματα να σου χαλάσουν τη διάθεση, θα θυμώσω! Επικεντρώνεσαι στα σημαντικά θέματα με το άλλο σου μισό και χρησιμοποιείς τα μεγάλα όπλα για να λύσεις τα προβλήματά σας. Τι εννοώ; Εσύ μπορείς να κάνεις θαύματα με ένα απλό «ας το συζητήσουμε» καθώς κοιτάς τον άλλον με αυτό το αθώο και ταυτόχρονα πονηρό βλέμμα. Πώς να μην πέσει στα πόδια σου και πώς να μη γίνει το δικό σου; Τουλάχιστον αυτή η γλυκιά χειραγώγηση γίνεται για καλό σας και το αποτέλεσμα θα είναι γεμάτο γλύκα. Εσύ που είσαι μόνος σου ακόμα, δεν αποκλείεται να θυμηθείς τα παλιά με μία περασμένη αγάπη. Κι επειδή έχεις μία εμμονή με το παρελθόν, θα είναι η καλύτερή σου αυτό. Εγώ είμαι η πρώτη που θα σου πω ότι δεύτερες ευκαιρίες είναι καλό να δίνονται. Θα σου πω όμως κιόλας πως θα πρέπει να δίνονται εκεί που τις αξίζουν. Αυτό να θυμάσαι, όχι τίποτ’ άλλο, για να μην πληγωθείς κι είναι και κλειστά τα μπαρ για να πνίξεις τον πόνο σου στο ποτό και τον χορό.

Pillowfight: Ένας Κριός σου χρειάζεται, με τις ευχές της Αφροδίτης σου.

Goodnight: Μακριά από τον Αιγόκερω. Καίει. Τσουρουφλάει.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιουδάκι μου, αυτή τη βδομάδα καλά θα κάνεις να μην πιστεύεις ό,τι ακούς, αλλά και να μην τα αντιμετωπίζεις όλα με απόλυτη δυσπιστία. Τώρα θα μου πεις, πώς γίνεται αυτό χωρίς να τρελαθείς; Έλα μου ντε. Καλό θα ήταν να μην αντιδράς παρορμητικά γενικά όλη τη βδομάδα όσον αφορά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σου. Είσαι ώρες ώρες ο τύπος που αν πάρει αμέσως απόφαση δεν την αλλάζει με τίποτα. Ε, αυτό άλλαξε αυτή τη βδομάδα και θα είσαι καλά. Το ‘χεις; Το μεγάλο σου πρόβλημα αυτές τις μέρες θα είναι το ότι δε θα μπορείς να πάρεις ανάσα από τις υποχρεώσεις που θα τρέχουν ασταμάτητα. Φυσικά, ως κλασσικός Σκορπιός, θα μεταφέρεις όλο αυτό το άγχος στη σχέση σου και θα τα κάνεις όλα λίμπα γιατί είσαι και τρελός. Κουβέντα δε σηκώνεις βρε παιδί μου. Κοίτα να χαλαρώσεις λιγάκι και να μην το παίζεις σκοτεινός άρχοντας του κάτω κόσμου. Χαμογέλα λιγάκι, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο άλλο σου μισό και θα δεις πως ένα απλό χάδι από μόνο του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλα εγώ θα στα λέω; Εντάξει άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Μπορεί να εκτίμησες λάθος την κατάσταση και να έφαγες πανηγυρική απόρριψη από ένα άτομο που σου είχε κλέψει τις εντυπώσεις αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πέσεις στα βαριά. Στάσου όρθιος και πήγαινε παρακάτω γιατί ο έρωτας σε ψάχνει ακόμα. Εν ανάγκη προσποιήσου πως η απόρριψη δεν έγινε ποτέ. Πρώτη φορά θα είναι;

Pillowfight: Ο Καρκίνος σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Goodnight: Ίχνος ενσυναίσθησης ο Τοξότης.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου η ζυγαριά αρχίζει να γέρνει προς το μέρος σου και η διάθεσή σου φτιάχνει λιγάκι αυτή τη βδομάδα. Εντάξει, δε λύνονται όλα τα προβλήματά σου ως δια μαγείας αλλά τουλάχιστον δεν είσαι στα πρόθυρα του να τα σπάσεις όλα και να κλειστείς σε μοναστήρι. Σκας κι ένα χαμόγελο πού και πού κι ας είναι οι σχέσεις δύσκολες. Κι ας μην έχεις ιδέα πώς να τα βγάλεις πέρα με τους ανθρώπους. Εντάξει, το χαμόγελο και η καλή διάθεση σίγουρα είναι μια καλή αρχή! Εσύ που βρίσκεσαι σε μία υγιή σχέση δε θα έχεις δυσκολίες αυτό το διάστημα γιατί έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με τον άνθρωπό σου και περνάτε χρόνο μαζί. Φυσικά αυτό θα λειτουργήσει θετικά. Το δέσιμό σας θα ενισχυθεί μέσα από την καλή επικοινωνία σας και μετά από καιρό, θα μπορέσεις να ανασάνεις. Αν σχέση σας περνάει κρίση, φοβάμαι πως ίσως αυτή τη βδομάδα το μόνο κοινό που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου, θα είναι η ανάγκη να συνεχίσει ο ένας χωρίς τον άλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, με την καλή διάθεσή σου στα ύψη, θα τραβήξεις τα βλέμματα. Το φλερτ γίνεται πρωταρχικός σου σκοπός και στόχος, αλλά εκεί κάπου στην πορεία, μπορεί και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα.

Pillowfight: Με τον Ζυγό φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως.

Goodnight: Ξενερώνεις με τον Ιχθύ.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να προσέξεις καλά ποιους αφήνεις να κάνουν κουμάντο στη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Μερικές φορές απλά ανέχεσαι καταστάσεις αντί να μιλάς και να βάζεις ένα τέλος στην αδιακρισία τρίτων, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μην κάνεις αυτό το λάθος κι αυτή τη φορά. Όρια, βάλε όρια γιατί διαφορετικά θα έχεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα που σου δημιούργησαν τρίτοι. Αν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και του άλλο σου μισό είχε στραβώσει, να που ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για να το ισιώσεις. Η καλύτερη τακτική για να μπορέσεις να είσαι σε μια όμορφη σχέση χωρίς παρεξηγήσεις, είναι η συζήτηση και η έξυπνη αντιμετώπιση των όσων σε χωρίζουν από τον άνθρωπό σου. Σε διακατέχει μια έντονη σοβαρότητα αλλά μερικές φορές πρέπει να χαλαρώνεις και να αφήνεις και το χιούμορ να κάνει δουλίτσα. Μη βαρύνεις κι άλλο το κλίμα και στραβώσει περισσότερο, ναι; Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, λένε, αλλά επίσης κάνουν και τις καλές σχέσεις, θα συμπληρώσω εγώ. Εσύ που έχεις μείνει μόνος για καιρό, το έχεις μάθει καλά αυτό γι’ αυτό και στην προσπάθειά σου να βρεις το ιδανικό ταίρι σου, μιλάς ξεκάθαρα για το τι θες και τι μπορείς να προσφέρεις. Κι ενώ κάποιοι τρομάζουν και φεύγουν τρέχοντας, υπάρχουν κι εκείνοι που εκτιμούν την ειλικρίνειά σου και μένουν. Εκεί, σε αυτούς να επικεντρωθείς, δε θα χάσεις!

Pillowfight: Ζεις το απόλυτο με τον Καρκίνο.

Goodnight: Καμία επαφή με το Λιοντάρι.

 

 

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου, αυτή τη βδομάδα θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που τόσο καιρό σε προβληματίζουν αλλά και να καθαρίσεις τη ζωή σου από πράγματα και άτομα που όχι μόνο δε χρειάζεσαι, αλλά και γεμίζουν το χώρο σου χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό. Σου αρέσουν τέτοια ξεκαθαρίσματα, η αλήθεια είναι, όμως μην παρασυρθείς και μείνεις μόνος κι έρημος, φοβάμαι. Όχι πως δε θα επιζήσεις, αλλά αν γίνει το κακό, δύσκολα διορθώνεται. Είσαι σπάταλος εσύ, είναι και το ταίρι σου κουβαρντάς, να κάπως έτσι δημιουργούνται προβλήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτή τη βδομάδα μάλλον θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να ελέγξετε την τάση σας για σπατάλη, ειδικά αν έχετε ένα κοινό ταμείο, γιατί το επόμενο βήμα θα είναι θα ρίξετε το φταίξιμο ο ένας στον άλλον και φυσικά όλο αυτό μπορεί να φέρει μεγάλη ρήξη. Το θες; Δεν το θες. Γι’ αυτό κάνε κάτι πριν τα κάνετε θάλασσα. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδιακού, τον τελευταίο καιρό σαν να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα άνετα. Είναι σαν να μη σου βγαίνει αυτό το ερωτικό, αυτό το φλερτ, σαν να πιέζεσαι για να μιλήσεις στον άλλον. Φταίει που μάλλον δεν έχεις γνωρίσει εκείνο το ένα άτομο που θα καταφέρει να σε ξεκλειδώσει. Αυτή τη βδομάδα παίζει να γίνει το θαύμα γι’ αυτό μην το βάζεις κάτω. Ο επιμένων νικά, λένε, γι’ αυτό επέμεινε κι εσύ να δούμε αν ισχύει το ρητό.

Pillowfight: Βρίσκεις τον εαυτό σου με τον Παρθένο.

Goodnight: Χάνεσαι γενικά με τον Αιγόκερω.

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου ενώ η βδομάδα σου θα φαίνεται να είναι σούπερ φοβερή και πως τίποτα δε θα είναι ικανό να σε σταματήσει, ένα λάθος που μπορεί να κάνεις πάνω στον αυθορμητισμό σου, μπορεί να φέρει την καταστροφή. Γενικά αντιδράς συχνά χωρίς να σκεφτείς γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να σκέφτεσαι διπλά πριν πάρεις αποφάσεις όσον αφορά τις σχέσεις σου. Μην πιστεύεις ό,τι ακούς. Να πιστεύεις τα μάτια σου και να ακολουθείς το ένστικτό σου κι όχι ό,τι σου λένε τρίτοι. Έχεις ανάγκη να νιώσεις όμορφα ξανά και φυσικά μόνο ένα άτομο μπορεί να σε ανεβάσει στα ουράνια. Το άλλο σου μισό. Κι ενώ νιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια ούτε να σηκωθείς από το κρεβάτι, το ταίρι σου αναλαμβάνει δράση και φροντίζει να σου θυμίσει πόσο υπέροχος είσαι, πόσο δυνατός και πόσο πολύ σε αγαπάει γενικώς. Ε, αν δεν είναι αυτό τρομερό boost για την ψυχολογία σου, τότε δεν ξέρω τι είναι, τουλάχιστον θα έρθεις πιο κοντά μαζί του κι αυτό είναι μια ωραιότατη νίκη! Εσύ που είσαι μόνος σου μάλλον τα έχεις κάνει κομματάκι μπάχαλο στα ερωτικά σου αφού είσαι σε φάση «έχω δίλημμα, ποιον δρόμο να διαλέξω» που έλεγε και το τραγούδι. Είναι σαν να έχεις ένα αγγελάκι κι ένα διαβολάκι στους ώμους σου που προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν προς το δικό τους συμφέρον κι εσύ εκεί, άβουλο πλάσμα, να μην ξέρεις τι θες. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Το λάθος είναι πολύ κοντά και μετά να δω πώς θα συνέλθεις.

Pillowfight: Σε ξεσηκώνει ο Δίδυμος.

Goodnight: Πολύ σκληρός για σένα ο Σκορπιός.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη