Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 13 ως 14 Aυγούστου 2022. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα και πόσο καλά θα περάσεις.

 

Κριός 

Ποιο ακριβώς είναι το μεγάλο σας σχέδιο, Κριέ; Καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται σε μια δυναμική αντιπαράθεση με τον ρεαλιστή Ερμή, επιτρέψτε στον εαυτό σας να οραματιστεί ένα πιο φιλόδοξο μέλλον. Μην ανησυχείτε τώρα για μικρολεπτομέρειες όπως προϋπολογισμοί και προθεσμίες. Επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε το καινοτόμο όραμά σας. Μόλις τα πράγματα έρθουν στη σωστή κατεύθυνση, τότε μπορείτε να αρχίσετε να διευθετείτε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος συγκρούονται την Κυριακή, αναζητήστε το χιούμορ σε μια αγχωτική κατάσταση αντί να αφήσετε την προσπάθεια να σας καταβάλει. Λένε ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, και σήμερα θα μπορούσατε να λάβετε μια δόση από αυτό το φάρμακο, Κριέ. Σας έχει παρουσίασει η ζωή ένα χαρτί που δεν μπορείτε να δείτε εύκολα με χιούμορ; Πάρτε μια μέρα άδεια από τη συνεχή προσπάθεια να λύσετε αυτό το πρόβλημα και αποσπάστε την προσοχή σας με ένα ραντεβού για μασάζ ή μια μέρα στα μαγαζιά. Αργότερα, μια χαλαρή βραδιά με μια ρομαντική κωμωδία θα μπορούσε να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

 

Ταύρος

Αισθάνεστε ζήλια για ένα άτομο που φαίνεται να «τα έχει όλα»; Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν τα πράγματα μεταξύ σας ξεφύγουν από τον έλεγχο. Αντί να δημιουργήσετε έναν εχθρό ή να απομονώσετε περαιτέρω τον εαυτό σας, δοκιμάστε μια διαφορετική τακτική: Γίνετε σύμμαχός τους. Το πρώτο βήμα είναι να αποδεχτείτε ότι οι δυο σας μπορεί να μη μοιραστείτε ποτέ τις ίδιες αξίες ή να μην ταυτιστείτε ποτέ. Στη συνέχεια, βρείτε τα σημεία στα οποία βρίσκεστε σε κοινό έδαφος και ξεκινήστε να χτίζετε τη σχέση σας από εκεί. Δύο ή και παραπάνω άτομα είναι καλύτερα από ένα αυτή την Κυριακή, καθώς η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που αγαπάει τη δομή, σας βγάζει από τη συνήθεια του να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Καθώς απλώνετε το χέρι σας για να βρείτε υποστήριξη, να είστε άμεσοι σχετικά με το τι χρειάζεστε από τους ανθρώπους. Αν αναθέτετε καθήκοντα, γράψτε ακριβώς ποιες θα είναι οι ευθύνες του καθενός. Πρόσφατα, ένας σημαντικός και ευχάριστος συνεργάτης μπορεί να σας έχει κάνει μια μεγάλη χάρη. Μια ένδειξη ευγνωμοσύνης μπορεί να διατηρήσει τη σχέση σας σε καλό δρόμο. Ταυτόχρονα, βρείτε έναν τρόπο να το ανταποδώσετε σε κάποιον που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την καθοδήγησή σας.

 

Δίδυμος

Συγκρατηθείτε από τυχόν σπασμωδικές αντιδράσεις αυτό το Σάββατο, όσο κι αν βλέπετε ότι μια κατάσταση φουντώνει. Θα γίνετε εύκολος στόχος για τους ανθρώπους που τους αρέσει να προκαλούν προβλήματα, καθώς η δεκτική Σελήνη αντιτίθεται στη διπλωματική Αφροδίτη. Αλλά μην τσιμπήσετε το δόλωμα. Αυτά τα άτομα λατρεύουν το δράμα και δεν προσπαθούν ειλικρινά να σας εμπλέξουν σε μια συζήτηση- αντίθετα επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντάσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα μικροπρεπή καμώματά τους είναι να τους αγνοήσετε. Διαλέξτε τον δρόμο της ανωτερώτητας Δίδυμε. Κάτω από τη στοχαστική αντίθεση Κρόνου-Ήλιου της Κυριακής, θέστε ως αποστολή σας να γιορτάσετε τη χαρά όπου κι αν βρίσκεστε. Αγωνίζεστε να πετύχετε έναν στόχο; Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να απολαύσετε τη διαδικασία. Όλοι μας αποτελούμε έργα σε εξέλιξη και εσείς έχετε ήδη διανύσει πολύ δρόμο. Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι μικρό αλλά πολύτιμο ως ανταμοιβή για να αποκτήσετε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο.

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Σελήνης-Ερμή του Σαββάτου κάνει τα πάντα να ρέουν απρόσκοπτα, ακόμα και τις σκέψεις που έχετε καλά κρυμμένες στο μυαλό σας. Αλλά πρέπει να τις αφήσετε όλες να βγουν προς τα έξω; Όχι τόσο γρήγορα. Μπορεί να είστε δικαιολογημένα ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά κάποιου, Καρκίνε, αλλά αν θέλετε να την αλλάξει, θα επωφεληθείτε από λίγη αυτοσυγκράτηση. Μην εστιάζετε μόνο στο ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης χωρίς να σκέφτεστε το πώς θα γίνει δεκτό το μήνυμά σας από αυτό το άτομο. Η ετήσια αντίθεση Κρόνου-Ήλιου την Κυριακή σας βάζει στη διάθεση για μια μεταμόρφωση. Χρειάζεται θάρρος για να κάνετε μεγάλες προσαρμογές και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να υπερφορτώσετε τον εαυτό σας. Προς το παρόν, επικεντρωθείτε στο πρώτο σας βήμα. Η ζωή σας θα ανθίσει με υπέροχους τρόπους, αν μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας στην αλλαγή.

 

Λέων

Προσέξτε να μην κρίνετε αυστηρά τους ανθρώπους σήμερα και παράλληλα να μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει κριτική χωρίς να το έχετε ζητήσει! Τα συναισθήματα ζήλιας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο, αλλά μην ενδώσετε σε παράλογες παρορμήσεις ακόμα κι αν σας φαίνονται εν μέρει λογικές εν θερμώ. Δεν έχουν έρθει όλα τα γεγονότα ακόμα στην επιφάνεια, και μέχρι να έρθουν, η δουλειά σας είναι να παρατηρείτε και να ερευνάτε. Η αποκαλυπτική αντίθεση Ήλιου-Κρόνου της Κυριακής μπορεί να σας βρει κολλημένους σε μια περίεργη κατάσταση με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε στους άλλους είναι συχνά μια αντανάκλαση του εαυτού μας. Αν οι άνθρωποι σας ασκούν κριτική ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους αποκόψετε. Αντίθετα κάντε τους ερωτήσεις. Η επεξεργασία αυτής της σύγκρουσης θα μπορούσε να ενισχύσει τον δεσμό σας. Μην εκπλαγείτε αν τελικά συνειδητοποιήσετε και οι δύο ότι προβάλλετε τα προβλήματά σας ο ένας στον άλλον.

 

Παρθένος

Είναι πολύ εύκολο να κρίνετε τους άλλους αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται αντιμέτωπη με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Μην κατηγορείτε το άτομο το οποίο θίγει ένα θέμα που σας πυροδοτεί άσχημες αντιδράσεις. Ακόμα κι αν διαφωνείτε ριζικά, αναρωτηθείτε αν υπάρχει ενδεχομένως μια μικρή αλήθεια σε αυτό που λέει ή τουλάχιστον ένα πραγματικό συναίσθημα πίσω από αυτό. Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αμφίδρομες και είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη την οπτική γωνία του άλλου ατόμου. Με την ίδια λογική, είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα όριά σας. Και η αποκαλυπτική αντίθεση του Ήλιου και του Κρόνου που αναζητά τα όρια την Κυριακή σας εμπνέει να χτίσετε ισχυρότερα συναισθηματικά όρια με ανθρώπους που θέλουν πάντα περισσότερα από εσάς. Μην αφήνετε αυτού του είδους τα άτομα να σας αποστραγγίζουν την ενέργεια. Όσο για τους φίλους και συγγενείς που συνεχώς χρειάζονται βοήθεια; Σταματήστε να σπεύδετε για τη σωτηρία τους. Ενθαρρύνετέ τους να βρουν την εσωτερική τους δύναμη αντί να στηρίζονται συνέχεια πάνω σας. Στην τελική, αυτό είναι το πιο ωφέλιμο πράγμα για όλους.

 

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου;

Κάνε τώρα το τεστ!

 

Ζύγος

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση. Βεβαίως, την Κυριακή θα τα καταφέρεις περίφημα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όμως έτσι ίσως να αφήσεις την αισθηματική σου ζωή λίγο πίσω. Γι’ αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία που θα σου προσφέρει το Σάββατο, για να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου και να ενισχύσεις το πάθος μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που είσαι μοναχούλι, βγες με φίλους το βράδυ του Σαββάτου, για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις. Είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Την Κυριακή, καλό θα είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται. Η μέρα δεν ευνοεί την επικοινωνία και φυσικά, δν θα σε βοηθήσει να εξελίξεις κάποιες νέες γνωριμίες ή να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Το Σάββατο προκαλεί μια οικονομική ανασφάλεια που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς την Κυριακή, τα γεγονότα που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, βελτιώνουν τις σχέσεις σου, ενώ τονίζουν και την κοινωνικότητά σου. Έτσι, η Κυριακή είναι ιδανική για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας. Ωστόσο μην ξεχνάς πως η Κυριακή, απαιτεί προσοχή από τη μεριά σου. Γιατί, ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνη ψυχή, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς απόλυτα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό λοιπόν πρόσεξε.

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δε θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Αν είσαι αδέσμευτος άνθρωπος τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις. Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει και θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους και να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρεις τη ρήξη μεταξύ σας. Αλλά κι εσύ που είσαι μοναχούλι μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δε θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Και με την αυξημένη σου libidο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του. Βεβαίως, το Σάββατο θέλει λίγη προσοχή, αλλά με λίγη ψυχραιμία δεν πρόκειται να σε δυσκολέψει ιδιαίτερα. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, είναι πολύ πιθανό αυτό το διήμερο να αλλάξεις κατηγορία. Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς. Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις τη μοναχική ζωή. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο την Κυριακή, ώστε να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις για τον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δε θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Την Κυριακή, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση. Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Ιχθύ. Αν είσαι δεσμευμένο άτομο βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τελευταία να την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά. Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δε θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνη ψυχούλα αυτό το σαββατοκύριακο δε θα μείνεις λεπτό μέσα, να κλαις τη μοίρα σου. Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα ερωτευτείς. Μες στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις.

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!