Αισθησιακό, μυστηριώδες, αλλά και καχύποπτο χαρακτηρίζεται αυτό το διήμερο, αγαπητοί! Η διαίσθησή μας ενισχύεται και ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμή μας, ενώ στον αισθηματικό τομέα η διάθεσή μας είναι αυξημένη. Έρχονται νέες γνωριμίες και φλερτ για τους αδέσμευτους, εμβάθυνση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και ξεκαθάρισμα στα μελανά τους σημεία! Βεβαίως, κάποιες δύσκολες όψεις που σχηματίζονται το Σάββατο, μπορεί να προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, όμως θα είναι παροδικός και θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και ρωγμές στις σχέσεις.

Την Κυριακή από τη μια ενισχύεται το συναίσθημα, από την άλλη μπορεί να προκληθεί ζήλια, κτητικότητα και εξουσιαστικές τάσεις στη σχέση, με ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιοι δεσμοί που δε θα έχουν και την καλύτερη κατάληξη.

 

Κριός

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει, δυναμικέ Κριέ μου! Ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί, λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, έχεις δύο τρόπους να περάσεις το διήμερο: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου που θα φέρει καβγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! Όπου κι αν βρεθείς, θα σε πολιορκούν τα φλερτ και δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να επιλέξεις το άτομο που θα σου κάνει το κλικ! Πρόσεξε όμως: Πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και έτσι αυτό το διήμερο προβλέπεται σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στα ύψη!

Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, δε θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών. Τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι και όχι μόνο! Άκου τη διαίσθησή σου, αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και ευχαριστήσου το!

 

Δίδυμος

Το Σάββατο, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αλλά μην το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο. Η Κυριακή βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Έτσι, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά! Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα. Τα φλερτ δε θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις, επειδή θα το θεωρήσεις ασύμβατο με σένα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα!

 

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, ο αισθηματικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι το προηγούμενο διάστημα Ωστόσο, το Σάββατο καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να εξουσιάσεις και να αποκτήσεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Όλα αυτά πάντως την Κυριακή θα είναι παρελθόν, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, όπως και του/της συντρόφου σου άλλωστε, οπότε το κρεβάτι σας εγγυημένα θα πάρει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει!

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο ίσως προσπαθήσει να σε κάνει πιο εσωστρεφή και μυστηριώδη, αγαπημένε μου Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, οι όψεις της Κυριακής θα σε κάνουν πιο σαφή και άμεσο στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.

Άλλωστε, ο/η σύντροφός σου είναι πρόθυμος/η να σε βοηθήσει να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιοδήποτε τομέα. Αν του ανοιχτείς, θα δεις ότι όχι μόνο να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, αλλά θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, ενώ το πάθος μεταξύ σας θα φουντώσει! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που θα σε πλησιάσουν να σε φλερτάρουν ελεύθερα. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς, σε καλό θα σου βγει!

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο! Τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις στρατόπεδο και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο. Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς. Θα περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, κράτησέ την για τα δυο σας! Μια εκδρομή δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας! Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια απλή βόλτα για καφέ, θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

 

Πόσο ασφαλής νιώθεις στη σχέση σου;

Απάντησε 100 ερωτήσεις στο ψυχολογικό μας τεστ και μάθε!

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη όμως, εντείνει το συναίσθημα και την ερωτική σου διάθεση! Εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις την όψη του Σαββάτου να σε επηρεάσει. Θα της επιτρέψεις να σου δημιουργήσει ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας που δε σου πάνε και καθόλου ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεβάτι; Εσύ αποφασίζεις!

Κάτι ανάλογο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μια νέα γνωριμία που έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και κεραυνοβόλος έρωτας. Εσύ όμως αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ αρχίζεις να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι μία: Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει!

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Σκορπιέ, ήρθε για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην την τονώσει περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός κι εγωιστής, γεγονός που δε θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μην ξεχνάς ότι το Σάββατο, μπορεί να τονίσει την επαναστατική σου διάθεση και να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου.

Έτσι, μπορείτε να περάσετε μαζί ένα μοναδικό, αισθησιακό, αλλά και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο, που θα σου δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη αυτό το διήμερο, το νιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! Όμως, αν συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, μην τα περιμένεις όλα από εκείνο! Δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου για να μπορέσει να σε πλησιάσει χωρίς να νιώθει ανασφάλεια.

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας την ανεμελιά σου περίπατο! Καλό θα ήταν να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καβγάδες! Αντίθετα, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει, ειδικά την Κυριακή. Απόλαυσε το αισθησιακό κλίμα που επικρατεί, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για ένα άτομο που μόλις γνώρισες, αλλά δεν είναι ανάγκη να αφήσεις αυτή την επιφυλακτικότητα να πάρει το πάνω χέρι! Άλλωστε, δεν είναι του χαρακτήρα σου!

 

Αιγόκερως

Για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο έντασης και πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Η όψη που σε επηρεάζει περισσότερο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πάθους για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε, λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονωθείτε με το ταίρι σου στο κρεβάτι, μπορεί να οδηγηθείτε σε καβγάδες και τσακωμούς που δε θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας.

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, το Σάββατο και την Κυριακή, θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα, αφού οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές! Πέρνα καλά και πού ξέρεις, η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η! Όμως πρόσεξε λίγο, γιατί το άτομο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, μπορεί να σκοπεύει να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρ’ όλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μάλλον δε θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Όμως, μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου.

Άλλωστε, η Κυριακή, σε σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Κράτα χρόνο για τον εαυτό σου, βγες με φίλους, φλέρταρε, πέρνα καλά και είναι σίγουρο ότι οι νέες γνωριμίες δε θα λείψουν! Όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί θα εκτεθείς!

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αισθησιακό για σένα! Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δε θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε!

Τι σπίτι δε θα δει ούτε εσένα που είσαι αδέσμευτος! Με την κοινωνικότητά σου και την ανατρεπτική σου διάθεση, θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου, με τους οποίους θα περάσεις τέλεια! Και όχι μόνο αυτό, αφού με τον ενθουσιασμό και τη γοητεία σου θα καταφέρεις να κάνεις άπειρες νέες γνωριμίες, μεταξύ των οποίων μπορεί να κρύβεται κι ένα πρόσωπο που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα!

 

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!