O Σεπτέμβριος θα προσφέρει ανάσες ανακούφισης μετά τις εντάσεις του μήνα που προηγήθηκε, με τα γεγονότα να εκτυλίσσονται, κυρίως μετά το πρώτο δεκαήμερο, σε αργούς ρυθμούς. Η αναδρομή του Ερμή στο Ζυγό φέρνει καθυστερήσεις και επαναξιολογήσεις στις σχέσεις. Το κουτσομπολιό θα επικρατεί και καλό είναι να προσπαθήσουμε να μην εμπλακούμε σε ανώφελα σχόλια. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, το ζώδιο της πτώσης της, δημιουργεί δεύτερες σκέψεις, ενώ προσπαθεί να εκλογικεύσει το συναίσθημα. Ο έρωτας γειώνεται, υπεραναλύεται και βιώνεται «πρακτικά». Σ΄ άλλα νέα πρόκειται για ένα μήνα που προσφέρει δεύτερες ευκαιρίες, ενώ περιορίζει αρκετά το πολεμικό κλίμα ενισχύοντας το διάλογο, κάτι που μάλλον φαίνεται να ‘χε εκλείψει.

 

Κριός

Κριέ μου ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που κατά το μεγαλύτερο μέρος του, επικεντρώνεται στις σημαντικές σου σχέσεις. Το ξεκίνημά του σε βρίσκει δυναμικό, με θετική ενέργεια και έτοιμο να αξιολογήσεις και αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Σχέσεις εδραιώνονται, νέες δημιουργούνται κι ενδεχομένως η προσωπική σου ζωή πάρει άλλη μορφή. Εάν είσαι δεσμευμένος το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό, είναι ένα διάστημα αναθεώρησης καταστάσεων, δεύτερων σκέψεων και περισυλλογής. Τα κακώς κείμενα στη σχέση σου με το σύντροφό σου ανασύρονται στην επιφάνεια, ενδεχομένως και να μεγεθύνονται, προκειμένου να βρεθεί το πρόβλημα και να λυθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Οι αλλαγές και ανακατατάξεις είναι αναγκαίες και ακόμη αν αυτές σου ‘ναι δυσάρεστες, θ΄ αναγκαστείς να τις αποδεχθείς, καθώς δεν μπορείς να κάνεις ο,τι διαφορετικό. Εάν είσαι αδέσμευτος οι επιστροφές προσώπων της παρελθοντικής αισθηματικής σου ζωής είναι αναπόφευκτες. Βέβαια μαζί με τα πρόσωπα επιστρέφει και η αντίστοιχη κατάσταση, για ν’ αντιληφθείς τι έχει αλλάξει κι αν μπορεί να δοθεί μια επιπλέον ευκαιρία. Σε γενικές γραμμές ο μήνας αυτός ενδέχεται να σου φέρει και μια νέα σχέση. Ασφαλώς οι επιστροφές, αναθεωρήσεις και εμπλοκές αφορούν και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με το ίδιο σενάριο να παίζεται στην οθόνη. Σ΄ άλλα νέα η εργασία και τα οικονομικά σου θα σ’ απασχολήσουν αρκετά, με το πλανητικό σκηνικό να σε συμβουλεύει ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε ενέργεια σου δημιουργεί ανασφάλεια. Η υγεία σου βελτιώνεται, αρκεί κι εσύ να μην παραμελείς τη φροντίδα του εαυτού σου και τις συχνές επισκέψεις στο γιατρό.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) ολοκληρώνει ένα κύκλο που αφορά στα εργασιακά σου ζητήματα και θέματα υγείας. Απ΄ την άλλη φωτίζει το υποσυνείδητό σου βγάζοντας στην επιφάνεια φοβίες, τραύματα και παρελθοντικά βάρη, που ήρθε η ώρα ν΄ απελευθερώσεις για ν΄ ανακουφιστείς. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) επηρεάζει καθοριστικά τις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ίσως πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, κάτι σαν δεύτερη ευκαιρία. Απ΄ την άλλη μπορεί να πραγματοποιηθεί μια νέα επαγγελματική συμφωνία, που μελλοντικά θ΄ αποδειχθεί επικερδής.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που μιλά για έρωτα, συναισθηματική εγγύτητα, διασκέδαση, δημιουργίες, έμπνευση και ικανοποίηση που λαμβάνεις από τα παιδιά σου, εάν είσαι γονέας. Σε ατομικό επίπεδο αισθάνεσαι περισσότερο ικανοποιημένος από τη σχέση σου. Τα αισθήματα που διατηρείτε ο ένας για τον άλλον ανανεώνονται κι ενδυναμώνονται. Αν μάλιστα η σχέση σου είναι δοκιμασμένη, δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Μάλιστα για τις γυναίκες εκπροσώπους του ζωδίου, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για την απόκτηση παιδιού. Εάν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες θα ΄ναι πολλές κι εσύ μπορείς να επιλέξεις το πρόσωπο που θα σταθεί πλάι σου. Γενικότερα η διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα, με προσκλήσεις για εξόδους που δεν πρέπει ν΄ αρνηθείς. Απ΄ την άλλη η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα ΄ναι εξαιρετική, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευθείς και στη δουλειά σου. Επειδή ναι μεν ο έρωτας είναι εμφανής αυτό το μήνα, αλλά και η δουλειά θα ΄ναι ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι που οφείλεις να προσέξεις. Επειδή και ο Ερμής θα κινείται για σχεδόν ολόκληρο το μήνα ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζοντας τον τομέα του ωροσκοπίου σου που αφορά στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει ταυτόχρονα να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στις συναλλαγές σου, τις συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών καθώς και στις λεπτομέρειες εγγράφων και συμφωνιών, ώστε ν΄ αποφύγεις λάθη και παρερμηνείες.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) μιλά για αναγνώριση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, ή για την ανάληψη ηγετικού ρόλου μέσα σε μία ομάδα προσώπων που σας συνδέει ένας κοινός σκοπός ή όραμα. Αισθηματικά αυτό το φεγγάρι σου προσφέρει τον έρωτα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα για ν΄ αποφύγεις τη λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) σε καλεί να υιοθετήσεις έναν υγιή τρόπο ζωής, με κατάλληλη διατροφή και γυμναστική. Καλείσαι επιπλέον να μην παραμελείς τις επισκέψεις στο γιατρό για τσεκ απ, που θα σου αφαιρέσει σημαντικό άγχος απ΄ την καθημερινότητά σου. Η δουλειά σου επίσης ενδέχεται ν΄αυξηθεί και μαζί της και τα έσοδά σου.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου μια ερωτική αλλά και δημιουργική περίοδος ξεκινά για σένα και μάλιστα θα διαρκέσει τουλάχιστον και για τον επόμενο μήνα. Βέβαια τα ευτράπελα θα υπάρχουν, αλλά εσένα αυτό δε σε πτοεί, καθώς φαίνεται να το διασκεδάζεις. Αρχικά η οικογένεια και το σπίτι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και μάλιστα θα αφιερώσεις το χρόνο που απαιτείται για να βρίσκεσαι μαζί τους και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι δεσμευμένος και η σχέση σου είναι δοκιμασμένη υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο ν΄ αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο να υποδεχτείς κι ένα νέο μέλος στο σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού σε φέρνει αντιμέτωπο με πολλές επιστροφές, που μάλλον δεν θ΄ αποδειχθούν καταστροφές. Το αντίθετο μάλιστα. Θα εξετάσεις την κάθε κατάσταση περισσότερο για ν΄ αντιληφθείς και τα δικά σου συναισθήματα ώστε ν΄ αποφασίσεις αν θα προσφέρεις στο άλλο πρόσωπο αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που ζητά. Κάτι που φαίνεται να κάνεις τον επόμενο μήνα. Γενικότερα αυτό που οφείλεις στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφο και την οικογένεια είτε για το μελλοντικό ταίρι, είτε και για τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά είναι να παραμείνεις ειλικρινής, να λες αυτό που αισθάνεσαι και να μην κρύβεις τα θέλω σου για χάρη των άλλων. Θα υπάρξουν στιγμές που ενδεχομένως θα αισθανθείς ότι χάνεις τον έλεγχο μιας κατάστασης, όμως θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ν΄ αποφύγεις, τυχόν, εκρήξεις θυμού.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) αναδεικνύει ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και την οικογένειά σου. Γεγονότα που ενδέχεται να συμβούν ίσως σε παραπλανήσουν. Ασφαλώς υπάρχει και το ενδεχόμενο εσύ να εκτιμήσεις εσφαλμένα τις καταστάσεις και να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες. Μη πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση αν δεν είσαι σίγουρος. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) φωτίζει τον οίκο του ωροσκοπίου σου που μιλά για έρωτα, διασκέδαση, δημιουργίες, έμπνευση και χαρά που λαμβάνεις από τα παιδιά σου, εάν είσαι γονέας. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σ΄ αυτούς τους τομείς, αρκεί να δοκιμάσεις το συντηρητικό τρόπο.

 

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που ανακινεί ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου και γενικότερα την επικοινωνία σου με τους άλλους. Αρχικά το επικοινωνιακό σου ταλέντο μπορεί ν΄ αναδειχθεί  όχι μόνο μέσα από τον συναισθηματικό τομέα, αλλά και τον επαγγελματικό. Υποθέσεις που σε απασχολούν και αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με συγγενείς, φίλους και γείτονες μπορούν να βρουν τις απαιτούμενες λύσεις. Αισθηματικά εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς να εκμεταλλευθείς αυτό το μήνα και να οργανώσεις με το ταίρι σου κοντινές αποδράσεις από την καθημερινότητά σας, που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που τα διάφορα σενάρια διαπλοκής θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου, αλλά οφείλεις τουλάχιστον να προσπαθείς να τα διώχνεις, επειδή στο τέλος θα καταλήγεις να μαλώνεις εσύ ο ίδιος με τον εαυτό σου. Εάν είσαι ελεύθερος αποδέξου τυχόν προτάσεις από φίλους ή/και συγγενείς για σύντομα ταξιδάκια, καθώς υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο μέσω κάποιας μετακίνησης να κάνεις μια νέα γνωριμία, αισθηματικής φύσεως. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα του ερωτικού σου παρελθόντος, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία, κάτι που οφείλεις να εξετάσεις προσεκτικά και να μη λάβεις την όποια απόφαση εάν δεν είσαι σίγουρος για τα συναισθήματά σου αλλά και τα συναισθήματα του άλλου προσώπου.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) αναδεικνύει θέματα, που σχετίζονται με ταξίδια, τις επαφές σου με πρόσωπα που ζουν σε άλλο τόπο, την εκπαίδευση και γενικότερα τις σπουδές και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ενδέχεται οι εξελίξεις στους τομείς αυτούς να σ΄ ενθουσιάσουν, όμως πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στην εκτίμηση των καταστάσεων, επειδή ο κίνδυνος παραπλάνησης είναι έντονος.  Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) ενδέχεται να σου φέρει μια αλλαγή σπιτιού-μετακόμιση, η οποία ναι μεν θα ΄ναι ευνοϊκή, αλλά θα πρέπει να την πραγματοποιήσεις μετά το α΄ πενθήμερο του Οκτωβρίου.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου ο Σεπτέμβρης γενικότερα προσφέρεται περισσότερο για να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα, να συνάψεις οικονομικές συμφωνίες για παρελθοντικές εκκρεμότητες και να προχωρήσεις σε κάποια σχέδιά σου, που μελλοντικά θα σου αποφέρουν επιπλέον κέρδη. Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι προσπάθειές σου στον οικονομικό τομέα θα αποδώσουν τα αποτελέσματά τους, με σένα να βλέπεις τα έσοδά σου ν΄ αυξάνονται και μάλιστα πολύ συγκριτικά με άλλα διαστήματα. Πρόσεξε μόνο τις άσκοπες σπατάλες και παρέμεινε εγκρατής. Αισθηματικά αν είσαι δεσμευμένος το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου, να συζητήσεις τα θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε λύσεις. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να δημιουργήσεις και πάλι το κλίμα συναισθηματικής ασφάλειας και σταθερότητας μεταξύ σας. Εάν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα πρόσωπο του ερωτικού σου παρελθόντος που θα σε προβληματίσει για το τι ακριβώς ζητά αυτή τη φορά από σένα. Απ΄ την άλλη με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού τα μηνύματα, οι επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και πρόσωπα που στο παρελθόν συνδεόσασταν συναισθηματικά, είναι δεδομένα. Γενικότερα αυτό το μήνα προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός ώστε να μπορούν και οι άλλοι να σε προσεγγίσουν συναισθηματικά πιο εύκολα. Οι προσκλήσεις και οι επαφές με φίλους και ομάδες προσώπων θα ‘ναι μεν συχνές, αλλά οι εντάσεις και παρεξηγήσεις συχνότερες.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα κοινά οικονομικά, τις δοσοληψίες με τρίτους, την ακίνητη περιουσία αλλά και τις κρυφές ή/και φανερές βαθιές σου επιθυμίες. Να περιμένεις εξελίξεις στα ζητήματα αυτά, που, όμως, θα πρέπει ν’ αξιολογήσεις προσεκτικά. Το ενδεχόμενο να προκύψουν έκτακτα έξοδα είναι πιθανό. Αισθηματικά δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που στο παρελθόν σας συνέδεε έντονο πάθος, ή η σχέση σας δεν κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί να κάνει την εμφάνισή του.  Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) εγκαινιάζει ένα διάστημα με περισσότερες μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά, κυρίως, ζητήματα.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος σου δίνει προβάδισμα σε προσωπικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο οφείλεις ν΄ ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις σχέσεις σου. Αφενός η εξωτερική σου εμφάνιση βελτιώνεται θεαματικά κι αυτό σημαίνει ότι μαγνητίζεις τα βλέμματα των θαυμαστών που σε περιτριγυρίζουν. Εάν είσαι δεσμευμένος πρόκειται για ευνοϊκό διάστημα, που μπορείς να διορθώσεις τα σφάλματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου, να τον πλησιάσεις και να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας. Η εμφάνισή σου και το εξαιρετικό επικοινωνιακό σου ταλέντο δημιουργούν τις προϋποθέσεις ακόμη και για μια επισημοποίηση της σχέσης, εφόσον αυτή στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι να μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις, επειδή έτσι κινδυνεύεις να χάσεις τη βαθύτερη ουσία των συναισθημάτων. Εάν είσαι αδέσμευτος οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας γνωριμίας με προοπτικές δέσμευσης είναι πολλές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να λάβεις υπόψη σου την πορεία του Ερμή, που αρχικά θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού κι ενδέχεται να υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις και αναποδιές στα οικονομικά σου με έκτακτα έξοδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως στις 24/9 που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο σε ανάδρομη και πάλι πορεία η εμφάνιση προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν είναι βέβαιη. Γενικότερα καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο τα μέχρι τώρα κεκτημένα σου. Προσπάθησε να ΄σαι ο εαυτός σου και απόφυγε την ταύτιση με τους άλλους.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φωτίζει τις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και αποκαλύπτει τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα που υφίστανται, ώστε ν΄ αποφασίσεις με ποιους ανθρώπους θα συνεχίσεις να πορεύεσαι, αλλά και ποιους πρέπει να απομακρύνεις. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) δημιουργεί τις ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου είτε μέσω μιας δεύτερης εργασίας είτε μιας ενδεχόμενης αύξησης, στην περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα εργάστηκες σκληρά. Συναισθηματικά αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα, αν και κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση σου θα εξακολουθήσουν να υφίστανται.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σου πάει πολύ και θα σ΄ ευνοήσει σε όλους τους τομείς. Μπορεί ο Ερμής σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του να κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο με την ορθοδρόμησή του στις 2/10, όμως ακόμη κι έτσι, έχει να σου προσφέρει πολλά. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να διελαύνει τον πιο μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σου, θα αντιληφθείς ότι σκέφτεσαι περισσότερο ρομαντικά απ΄ ό,τι συνήθιζες μέχρι σήμερα. Θ΄ ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό και τις ανάγκες σου. Θα απαντήσεις στα ερωτήματα «τι επιθυμείς από μια σχέση για να νιώσεις πλήρης», αν είσαι ελεύθερος και εάν είσαι δεσμευμένος «κατά πόσο αισθάνεσαι συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου». Απ΄ την άλλη εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, που έχεις νοσταλγήσει την παρουσία του στη ζωή σου, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις μαζί του, αρκεί να του μιλήσεις ειλικρινά και όχι αινιγματικά. Σ΄ αυτό συνηγορεί και ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σου ζώδιο, που φέρνει το παρελθόν στο παρόν σου για να δεις αν αξίζει να του προσφέρεις μία ακόμη ευκαιρία. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις σου θα γίνουν πράξη με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, στις 29/9, με την οποία κυριολεκτικά θα λάμψεις. Γενικότερα το μήνα αυτό μην κλειστείς στις σκέψεις σου, μίλησε ανοιχτά στους άλλους και θα βγεις κερδισμένος.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, το εργασιακό περιβάλλον, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Μια εξέλιξη στα ζητήματα αυτά ενδέχεται να σου δημιουργήσει σύγχυση. Απ΄ την άλλη καλό είναι να κόψεις τις κακές συνήθειες, αλλά και οποιαδήποτε εμμονή, που επηρεάζει ταυτόχρονα την ψυχολογική σου κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο (25/9) εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, που εμπεριέχει όλους τους τομείς. Μπορεί ο Ερμής να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και να μην ευνοεί τόσο τα νέα ξεκινήματα, όμως, σου εμφανίζει παρελθοντικά πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να σκεφτείς και να καταλήξεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβρης σε γενικότερες γραμμές είναι ένας μήνας που θα τοποθετήσεις πρόσωπα, καταστάσεις αλλά και συναισθήματα στη θέση που τους αρμόζει. Έτσι κι αλλιώς έχεις καταλάβει ότι οι αλλαγές είναι αναγκαίες κι ενδεχομένως αναγκαστικές, ακόμη κι αν ενίοτε πιέζεσαι και χάνεις την ψυχραιμία σου. Ίσως και να καταστρώνεις διάφορα σχέδια που, προς το παρόν, θα κρατήσεις μυστικά. Η Αφροδίτη στην Παρθένο για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα φροντίζει για τις φιλίες σου, τις επαφές με κόσμο γενικότερα, την πραγματοποίηση κάποιων επαγγελματικών σου σχεδίων αλλά και έναν νέο έρωτα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εάν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου έχει την προοπτική να βελτιωθεί, ακόμη και αν υπάρχουν στιγμές που εμφανίζεσαι στο ταίρι σου απρόσιτος και παγωμένος. Προσπάθησε να ΄σαι ειλικρινής μαζί του και να μην αφήνεις αναπάντητα  τα ερωτήματά του. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, που το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, κινείται ανάδρομος σε ισχυροποιεί σε εσωτερικό επίπεδο, αφού καταφέρνεις και κατανοείς καλύτερα τον εαυτό σου, τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Με το πέρασμά του στην Παρθένο σε ανάδρομη επίσης πορεία, φίλοι απ΄ τα παλιά, όπως επίσης και παρελθοντικοί έρωτες εμφανίζονται ξανά στη ζωή σου. Σ΄ άλλα νέα αυτό το μήνα ενδεχομένως αποκαλυφθούν και τα κρυμμένα κίνητρα κάποιων προσώπων, που στην πραγματικότητα είναι εχθροί σου και μόνο.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φέρνει εξελίξεις στον έρωτα, είτε αφορά στη σχέση σου είτε σ΄ ένα πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι. Ενδεχομένως να χρειαστεί να διπλοτσεκάρεις τα λεγόμενα του άλλου προσώπου, ώστε να μην διακινδυνεύσεις να παραπλανηθείς. Απ΄ την άλλη προσπάθησε κι εσύ να μην είσαι τόσο αινιγματικός, αλλά ξεκάθαρος και ειλικρινής. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σου που μιλά για μοναχικότητα. Σ΄ ευνοεί ν’ απαλλαγείς από παρελθοντικά συναισθηματικά βάρη, να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να οργανωθείς μέσα σου και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Επεξεργάζεσαι βαθιά θαμμένα συναισθήματα, ανασύροντάς τα στην επιφάνεια ώστε να τα θεραπεύσεις και να θεραπευτείς.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου ο Σεπτέμβρης για σένα είναι ένας μήνας που φέρνει ιδιαίτερα αυξημένη δουλειά με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά ταυτόχρονα και αυξημένη κοινωνικότητα που θα σου προσφέρει αρκετές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Αισθηματικά αν είσαι δεσμευμένος αυτό που ποθείς περισσότερο απ΄ όλα το συγκεκριμένο διάστημα είναι να γνωρίζεις ότι ανήκεις κάπου. Η διάθεσή σου είναι περισσότερο συμβιβαστική μπροστά σε τυχόν εμπόδια και προβλήματα που εμφανίζονται στη σχέση σου, ακόμη κι αν κάποιες φορές χρειαστεί να σφίξεις τα δόντια. Σ΄ άλλα νέα το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης είναι ορατό. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στην Παρθένο να διελαύνει το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου πέρα απ΄ τις επαγγελματικές ευκαιρίες, εμφανίζονται και οι αισθηματικές. Γνωριμίες με πρόσωπα που μπορεί να προέρχονται και από τη δουλειά σου με την προοπτική εξέλιξης σε αισθηματική σχέση είναι πιθανές. Παράλληλα και ο Ερμής που κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού σε φέρνει σε επαφή με φίλους και πρόσωπα του παρελθόντος σου, αλλά και σου προσφέρει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο μέσα απ΄ το φιλικό σου κύκλο. Γενικότερα να ξέρεις ότι θα υπάρξουν στιγμές με εμπόδια και εμπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου, όμως πλέον γνωρίζεις τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Ενδεχομένως οι απαιτήσεις των άλλων αυξηθούν, κάτι που μπορεί να σε πιέσει αρκετά. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις με το ταίρι σου να συγκατοικήσετε. Ασχοληθείτε μαζί μόνο με την οργάνωσή της και μετά τις 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείστε και τη μετακόμιση. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σου που μιλάει για κοινωνικότητα, φιλίες, ενασχόληση με συλλόγους και ομάδες, αλλά και τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Εκμεταλλεύσου αυτό το φεγγάρι για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, να δεις τις παρέες σου και ν’ ασχοληθείς με πρόσωπα που σας συνδέει ένα κοινό όραμα. Αν είσαι ελεύθερος κάπου εκεί έξω μπορεί να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου ο Σεπτέμβρης σε βρίσκει απόλυτα επικεντρωμένο στα επαγγελματικά σου. Έχεις τη διάθεση να εργαστείς σκληρά ώστε ν΄ αποδείξεις αφενός στον εαυτό σου αφετέρου στους άλλους την αξία σου. Μάλιστα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Ζυγού ενδεχομένως να σκεφτείς ξανά ένα επαγγελματικό εγχείρημα του παρελθόντος.  Ίσως να καταστρώνεις και νέα σχέδια που θα τα εφαρμόσεις τον Οκτώβρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα ή/και καταστάσεις που θα σου δείξουν το δρόμο ν΄ ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και να βιώσεις νέες και διαφορετικές εμπειρίες. Αισθηματικά εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς ν΄ ανακαλύψεις με το σύντροφό σου καινούρια πράγματα που σας δένουν κι αυτό να σας φέρει περισσότερο κοντά. Απ΄ την άλλη οφείλεις να προσέξεις τον τρόπο που ενίοτε θ΄ αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση που θ΄ ανακύπτει, καθώς κάποιες φορές μπορεί να παραπλανάσαι κι αυτό ν’ αποτελεί αφορμή για να ξεσπάνε εντάσεις στη σχέση σου. Ίσως πρέπει ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να μην υπεραναλύεις ο,τι συμβαίνει. Εάν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνάψεις σχέση με ένα πρόσωπο που ζει σε άλλο τόπο, ή έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα απ΄ τη δική σου. Σ΄ άλλα νέα και για σένα οι ερωτικές επιστροφές δε θα λείψουν, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου από τις 24/9.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν προσέξεις τον τρόπο που προβάλλεις επικοινωνιακά τον εαυτό σου, ακόμη και μέσω του διαδικτύου και παραμείνεις ειλικρινής σ΄ αυτό που δείχνεις, το ενδεχόμενο ν΄ αυξηθεί σημαντικά η επιρροή σου στους άλλους είναι πιθανό. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) ενδέχεται ν΄ αυξήσει την ανάγκη σου να βρεις αυτή τη δουλειά που θα συμβάλλει καταλυτικά στην κοινωνική σου αναγνώριση, γεγονός που δε σ΄ αφήνει περιθώρια ξεκούρασης και απόλαυσης των όσων έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι σήμερα. Συζητάς, εξετάζεις και αξιολογείς τα δεδομένα που έχεις, ώστε τον επόμενο μήνα να θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος για σένα είναι ένας ερωτικός και δημιουργικός μήνας. Το μεγαλύτερο μέρος του η διάθεσή σου είναι στραμμένη περισσότερο στο να καταφέρνεις να βρίσκεις τρόπους για να διασκεδάζεις, παρά να δουλεύεις. Απ΄ την άλλη η δημιουργικότητά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αν ασχολείσαι με την τέχνη, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς, επειδή θα μεγαλουργήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σου δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις στόχους και σχέδια για το μέλλον, να ταξιδέψεις σε γνώριμα μέρη στο εξωτερικό, αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος που μένουν σε άλλους τόπους.  Αισθηματικά εάν είσαι ελεύθερος μπορείς να φλερτάρεις άφοβα. Εάν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου με το ταίρι σου αναζωπυρώνεται, εάν φροντίσεις να την κρατήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και «φίλους» που μπορεί να λειτουργήσουν ως φιτίλι και να δημιουργήσουν σενάρια που αποτελούν επιστημονική φαντασία και μόνο. Επειδή, όμως, τη δουλίτσα τους θα την κάνουν, φύλαγε τα ρούχα σου για να ΄χεις τα μισά. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και το αληθινό πρόσωπο κάποιων που υπόσχονταν αληθινό ενδιαφέρον και φιλία, αλλά επρόκειτο για ένα ωραιοποιημένο ψέμα. Αν αληθινά επιθυμείς να παραμείνεις με το ταίρι σου προστάτευσε τη σχέση σας από τους τρίτους, ρίξε τον εγωισμό σου και δείξε του με κάθε τρόπο το μέγεθος της αγάπης σου.

Η Πανσέληνος στον Ιχθύ (10/9) φέρνει εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως μια αύξηση μισθού ή ένα bonus ως ανταμοιβή, σε περίπτωση που έχεις δουλέψει αποτελεσματικά είναι πιθανό. Απ΄ την άλλη να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός με  οικονομικές συμφωνίες, που ενδεχομένως χρειαστεί να υπογράψεις. Αν έχεις εκκρεμότητες με νομικά ζητήματα, κάποια νέα είναι πιθανά. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) σε προτρέπει να ταξιδέψεις σ΄ ένα γνώριμο μέρος, που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής, ή να ξεκινήσεις και πάλι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ΄χες για κάποιο λόγο αφήσει σε εκκρεμότητα. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που σου δείχνει ότι η ζωή μοιάζει με περιπέτεια, αρκεί να γεύεσαι την κάθε στιγμή της με αισιοδοξία και ελπίδα. Δεν αποκλείεται, εάν είσαι αδέσμευτος, να ξεκινήσεις μια σχέση από απόσταση. Χρειάζεται προσοχή.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου ο Σεπτέμβρης μιλά για έρωτα, προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και συναισθηματική οικειότητα. Η οικογένειά σου και το σπίτι σου, σου προσφέρουν τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που ζητάς. Την ίδια σταθερότητα και ασφάλεια λαμβάνεις και από το σύντροφό σου. Μάλιστα θα υπάρξουν ευκαιρίες για ν΄ αποκαταστήσεις οποιαδήποτε, τυχόν, λάθη και παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν ανάμεσά σας και έτσι να φέρεις και πάλι την ισορροπία και την αρμονία στη σχέση σας. Εάν είσαι ελεύθερος η προοπτική να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση είναι αρκετά πιθανή, αρκεί να αποβάλλεις την παθητικότητα που αρκετές φορές σε χαρακτηρίζει. Πρέπει να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και μαχητικός, όπως ακριβώς δρας και αντιδράς στον επαγγελματικό τομέα, ο οποίος σημειώνει επίσης άνοδο με νέες επαγγελματικές συνεργασίες, πολλά υποσχόμενες. Σ΄ άλλα νέα, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ένα πρόσωπο απ΄ το παρελθόν σου, που σου ασκούσε έντονη ερωτική έλξη. Πρέπει, όμως, να μην πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και ν΄ αφήσεις το χρόνο να κυλήσει, ενώ παράλληλα να ΄σαι υποψιασμένος και να μην παρασύρεσαι απ’ τα λόγια και τις υποσχέσεις, που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επικεντρώσου σε αυτούς που γνωρίζεις ότι σε αγαπούν και μην ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα.

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (10/9) δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών. Κλείνει ενδεχομένως ένα κύκλο ώστε να ξεκινήσει ένας καινούριος. Αξιολόγησε σωστά τα δρώμενα, μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, ξεκαθάρισε μέσα σου αυτό που επιθυμείς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (25/9) εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στον τομέα του ωροσκοπίου σου που μιλά για κοινούς οικονομικούς πόρους, αλλά και κρυφές ή φανερές επιθυμίες. Προσπάθησε να επιδιώξεις με σύνεση πάντοτε τη συνεργασία με τους άλλους, ακόμη και στον οικονομικό τομέα. Χρειάζονται σωστές και αργές κινήσεις για να καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου