Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ομαλά θα εξελιχθούν οι οικονομικές συναλλαγές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, έμφαση θα δοθεί στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να αναλύσουν τα επίμαχα ζητήματα, ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα, δέσμευση και ισορροπία. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις μακροχρόνιες σχέσεις που να έχουν μελλοντικό αντίκτυπο και να πατούν σε σταθερή συναισθηματική βάση. Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις δε θα είναι παρορμητικές, θα είναι σκεπτόμενες μεθοδικές και όχι ανυπόμονες.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, οι στόχοι ενδεχομένως να μην είναι εφικτοί. Προσοχή στις αντιδράσεις, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, οι αυθόρμητες ενέργειες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε επιπολαιότητες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις. Η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία και αντίδραση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες.

 

Κριός

Κριέ, το πρωί μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορείς να αξιοποιήσεις. Η ώρα να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσπάθησε να δείξεις άμεσα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, μείνε όμως μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις τους πάντες με την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε απογειώσουν συναισθηματικά.

 

Ταύρος

Ταύρε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που θα πονέσουν. Νιώθεις ότι μπορείς να επικεντρωθείς σε πνευματικές αναζητήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Μην επιδιώξει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές μαζί του που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από περίεργες καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, μην αφήνεις πιθανές αμφιβολίες να χαλάσουν τη θετική διάθεση πού έχεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δώσει χαρές και όμορφες στιγμές, καθώς η επικοινωνία με πρόσωπα μέσα από αυτό σε ανανεώνει. Δείχνεις να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από τη ζωή σου και αυτό δημιουργεί στέρεες βάσεις στις σχέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Επιδιώκεις να δώσεις την αίσθηση στο ταίρι σου της σταθερότητας, καθώς ξέρεις τι ζητάς από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, η ξεκάθαρη στάση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις, διαφορετικά αυτός θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δε θα είναι εύκολο να ελέγξεις. Το πάθος και η καχυποψία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Φρόντισε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα νεύρα σου για να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον λόγω της διάθεσης να επιβάλει τα θέλω του.

 

Λέων

Λέοντα, το να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου και αυτό αργά ή γρήγορα να το ανακαλύψεις. Η απογοήτευση μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις μικρό καλάθι σε λόγια και υποσχέσεις. Δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις από τη σχέση σου και το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείς από το ταίρι σου κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη και στεναχώρια. Ο αδέσμευτος φρόντισε να σκεφτείς καλά αν το πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα ανταποκρίνεται πραγματικά σε αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θα προβληματίσουν το περιβάλλον σου. Αηδιαστικά γεγονότα θα είναι αρκετά έντονα και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή χαλώντας είναι έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου, προσπάθησε να μην λύσεις πιθανές διαφορές μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το άγχος που σε διακατέχει λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προτιμάς να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από τη δύσκολη μέρα για αυτό και δύσκολα θα αφοσιωθείς στο φλερτ και σε πιθανή νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός μετά το μεσημέρι καθώς οι εμμονές και η νευρικότητα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και τα επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι. Μην επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία στη σχέση σου. Έτσι θα βοηθήσεις να ξεπεραστούν ήταν η νευρικότητα και αναστάτωση που θα επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη συγκρουόμενες συμπεριφορές με πρόσωπα που επικοινωνείς γιατί μόνο εμπόδια θα βάλουν.

 

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα μπορεί να αναστατώσει σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου από αποκαλύψεις πως θα σε απασχολήσουν. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε έντονο προβληματισμό για τα οικονομικά σου. Οι προσωπικές ανασφάλειες κυριαρχούν τις απογευματινές ώρες και δημιουργούν σημαντικά ζητήματα στη σχέση, μην απογοητεύεσαι γιατί επηρεάζεις την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν ένα πλαίσιο ασφαλείας, κάτι πολύ σημαντικό για εσένα αυτή την περίοδο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να προκύψουν λόγω της περίεργης διάθεσης που σε διακατέχει. Δε θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου, όμως οφείλεις να εντοπίσεις το ότι δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και αυτό επηρεάζει η ζωή σου εν γένει. Είναι σημαντικό να δώσεις στο ταίρι σου αυτό που πραγματικά θα ισορροπήσει τη σχέση σας και να μην αφήσεις την εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις να επηρεάσει αρνητικά. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είσαι διατεθειμένος να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει δείχνοντας διάθεση να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου  και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα. Η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργεί αναστάτωση και οδηγεί σε άβολες καταστάσεις, καλά θα κάνεις να εξηγήσεις τι νιώθεις για να αποφύγεις την ψυχρότητα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να νιώσεις ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που πραγματικά θέλεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα για να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα νευρικός και συγκρουσιακός. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και την κυκλοθυμία που σε διακατέχουν καθώς θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τα παλιά έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη να κλείσεις υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και σε επηρεάζουν.