star30

Ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σήμερα και ευνοεί σημαντικά τα γήινα ζώδια (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να επικεντρωθούμε στη διασκέδαση και στο πώς να περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για νέες γνωριμίες που θα μας κεντρίσουν την προσοχή.

Κριός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στον σύντροφό σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Προπάντων μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου τη ζωή σου.

Ταύρος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να ξεσπάς στο ταίρι σου για ασήμαντους λόγους που μπορεί να σου προκαλούν εκνευρισμό. Αν είσαι μόνος, σήμερα καλύτερα να αποφύγεις το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Σήμερα η καλοσύνη, η ευγένεια και η συνέπειά σου επαινούνται, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μην αφήνεις τον εαυτό σου απροστάτευτο στα χέρια των άλλων, αντιθέτως κράτα αποστάσεις και απαίτησε σεβασμό. Η εκτίμησή τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Δίδυμος

Σταμάτα, φίλε Δίδυμε, να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφό σου και προσπάθησε να αντιληφθείς και τη δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, άλλο τόσο έχει και εκείνος. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

Καρκίνος

Αυτή τη Δευτέρα, φίλε Καρκίνε, μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφό σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μη στεναχωριέσαι, γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή σου.

Λέων

Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Παρθένος

Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά σου φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και την επόμενη περίοδο, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η σημερινή Δευτέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών.  Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Πάντως οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά με λίγη επιμονή.

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση σας στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα βρεις ένα πολύ σύντομα, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Αισθηματικά, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, και σε ερωτηματικά το βάζεις, αλλά και την καλή πορεία της σχέσης σου υπονομεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα βγες με φίλους που σε κάνουν να περνάς καλά και η γοητεία σου σίγουρα θα κάνει το θαύμα της!

Αιγόκερως

Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Και εξυπνάδα όμως έχεις και μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι αδέσμευτος.  Εξοικονόμησε δυνάμεις, γιατί σύντομα θα μπεις σε νέες περιπέτειες, που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια αυτή τη φορά.

Υδροχόος

Το κλίμα βελτιώνεται σήμερα στη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, η μέρα ανεβάζει τη γοητεία σου, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Ιχθύς

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως η σχέση που ψάχνεις να είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες. Οι σκέψεις που θα κάνεις θα είναι υπερβολικές και άδικες. Όλοι μπορούν ετεροχρονισμένα να νιώσουν πως σε έχουν αδικήσει. Αργότερα το απόγευμα, θα βεβαιωθείς για την αγνότητα των προθέσεών τους.

Πηγή

Ποιο είναι το καρμικό σου ταίρι;

Όλοι οι ερωτικοί συνδυασμοί σε ένα ebook!