Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τον αυθορμητισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Αυτό όμως μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την απερισκεψία και να οδηγηθούμε σε λάθη. Η επιθυμία να πάρουμε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές συνεργασίες και νέες γνωριμίες. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε κάθε πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχει πολλά να μας δώσει.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα ξεκίνα την ημέρα σου δυναμικά και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.  Τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις σήμερα από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την ανάλογη ανταπόκριση. Οι αδέσμευτοι Κριοί, ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο ανοιχτοί για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά να σας ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι άκρως επικοινωνιακές και θα βοηθήσουν πάρα πολύ στην εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε αυτές τις καλές ημέρες για να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου και να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά σου ή είχατε απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα και τελικά μία συζήτηση φαίνεται πως θα τα αλλάξει όλα.

 

Δίδυμος

Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σας. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, προσπαθώντας να είσαι ξεκάθαρος χωρίς υπερβολικές αναλύσεις, γιατί στο τέλος δε θα καταφέρεις να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προτάσεις που σου κάνει κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν δεν οδηγηθείς σε σχέση, τουλάχιστον μπορείς να περάσεις καλά. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από καλή επικοινωνία και σε βοηθάει να πετύχεις ό,τι περνάει από το μυαλό σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά των Καρκίνων, σήμερα θα πρέπει να αποδείξετε την αγάπη σας και να πάρετε πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σας. Μην παραμελείτε το ταίρι σας, γιατί δε θα μπορείτε να διορθώσετε τις καταστάσεις αργότερα. Αν είστε ακόμη σε αναζήτηση, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αγχώνεστε, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

 

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης/Ερμή δείχνει πως αυτή είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα βοηθήσει ουσιαστικά κάποιες συζητήσεις που θα υπάρξουν με το σύντροφό σου. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στο ημερήσιο σας πλάνο, καθώς αν βοηθήσει ο ένας τον άλλον θα ξεμπερδέψετε με αυτές πολύ πιο γρήγορα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον που θα επιδιώξει περισσότερη επικοινωνία μαζί σου με σκοπό να σε γνωρίσει καλύτερα. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα κάνεις ένα διάλειμμα από τις εργασιακές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις οι οποίες όμως θα επανέλθουν δριμύτερες από την αρχή της άλλης εβδομάδας.

 

 

Παρθένος

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρα με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Ζυγός

Σήμερα τόλμησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να είσαι και εσύ καλά, αλλά και ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ. Ξεκινάει σήμερα μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον χώρο του σπιτιού σου μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως.

 

Σκορπιός

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 29/12 υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση, νέες γνωριμίες πολύ πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης. Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα κάνει πιο εύκολες τις αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς θα βοηθήσει πάρα πολύ την επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές μέσα σε αυτές τις ημέρες και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τότε αξιοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου για να κάνεις μία έκπληξη στο σύντροφό σου και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η συνάντηση Ερμή/Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως αυτή την εβδομάδα μία αισθηματική σου υπόθεση θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την επικοινωνία σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως και με αυτά που θα σου πει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου και για να οργανώσετε κάτι που θέλετε να κάνετε το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Δίας από τους Ιχθύς θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις και υποθέσεις του σπιτιού, αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν κατά νου μία μετακόμιση ή μία σημαντική αλλαγή στο σπίτι για το επόμενο διάστημα.

 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι, βγείτε με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να το δείξετε. Είναι καλή μέρα για φλερτ. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

 

Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, στα αισθηματικά σου η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή ημέρα με τον σύντροφό σου. Για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και φλέρταρε χωρίς αναστολές και ανασφάλειες! Η τύχη είναι με το μέρος σου! Η  σημερινή Κυριακή ενισχύει την ανάγκη σου να εκφράσεις ανοιχτά τις σκέψεις, τις ιδέες και να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρόσεξε μόνο με ποιον θα επιλέξεις να το κάνεις και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετος με όλους, γιατί πολύ γρήγορα θα απογοητευτείς!

 

Ιχθύς  

Η όψη της ημέρας θα σου φέρει έτσι σήμερα τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Σήμερα πρέπει ό,τι κάνεις να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί αλλιώς ενδεχομένως να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα. Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις

 

Πηγή

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!