Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες). Η προσοχή μας επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά υλικές και συναισθηματικές ανάγκες καθώς εκδηλώνεται έντονα η διάθεση για σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας. Δίνουμε χρόνο σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να μας προκαλούν άγχος καθώς η ημέρα είναι ιδανική για να κλείσουμε υποθέσεις. Παράλληλα δεν πρέπει να διστάσουμε να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ανάσες και να απαλλαγούμε από το άγχος. 

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν. Η σημερινή Δευτέρα θα φέρει για εσένα τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, που μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι και την οικογένειά σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα τη μοναξιά, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, το οποίο σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, είναι στο χέρι σου να βγάλεις την πολύ γοητεία που έχεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν, αλλά η μέρα θα σου βάλει εμπόδια στο πέρασμα της. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και τη σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

 

Καρκίνος

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, θα περάσεις μια όμορφη μέρα αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατακλύζει. Κι αν ακόμη στη ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να συντηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.  Άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει έντονα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.  έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό.

 

 

Παρθένος

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου. Σήμερα είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί η μέρα σου φέρνει σήμερα μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη στη ζωή σου ταίρι μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο, με τον μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στην κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

 

Σκορπιός

Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μαζί του, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, ξαναβρές την αισιοδοξία σου, γιατί κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα. Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα έχουν.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειές του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί, αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε. μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς, ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που κάνεις λάθος και διόρθωσε το άμεσα. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα, ώστε να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί. Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη.

 

Υδροχόος 

Αγαπητέ Υδροχόε, οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από τη μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα, σε προικίζει με τέτοια γοητεία, ώστε να μην μπορεί τίποτα να μείνει αδιάφορο στο πέρασμά σου. Σήμερα τα προβλήματά σου θα μειωθούν αρκετά, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν.

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μια καλλιτεχνική δραστηριότητα και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, που θα σε γοητεύσουν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!