Συνταγή αποπλάνησης, τρόποι για να τον κάνεις φίλο, ίσως απλά μια στρατηγική για να σε συμπαθήσει; Ό,τι και να θέλεις από ένα Σκορπιό, πρέπει να γνωρίζεις και τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης, αν δε θέλεις να τον χάσεις για πάντα.

1. Μαγείρεψε και κάλεσέ τον σπίτι σου για φαγητό. Αφιέρωσες χρόνο και προσπάθησες να τον ικανοποιήσεις κι αυτό και μόνο τον έχει ήδη τρελάνει. Δεν έχει συνηθίσει τέτοια περιποίηση και το πρωτόγνωρο αυτό αίσθημα τον εκστασιάζει. Σπίτι σου θα έχεις και πλεονέκτημα έδρας ώστε οι συνθήκες να είναι ιδανικές για έρωτα.

2. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή του. Ένας Σκορπιός, μπορεί να το παίζει γόης κι εραστής, αλλά περιμένει από τους άλλους να τον ανεβάσουν ψυχολογικά με τα κοπλιμέντα τους. Πες του πόσο σου αρέσει αυτό που φόρεσε σήμερα, πόσο θαυμάζεις το χιούμορ του, πόσο έξυπνος είναι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα λάβει την επιβεβαιωση που ζητά και δε θα φύγει ποτέ από δίπλα σου.
3. Αγνόησέ τον. Θα τρελαθεί τόσο πολύ μιας κι είναι συνηθισμένος στο να τον διεκδικούν που θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να σου τραβήξει την προσοχή. Προσοχή όμως στο όριο γιατί αν αδιαφορείς εντελώς τότε θα τον χάσεις και θα χάσεις και την ευκαιρία να περάσεις ένα διάστημα -μικρότερο ή μεγαλύτερο μ’ έναν Σκορπιό-. Δίνε του λίγη προσοχή και μετά να χάνεσαι. Θα πάθει μπλάκ άουτ μαζί σου θα δεις!!

4. Κάνε του αδιάκριτες ερωτήσεις για θέματα απολύτως προσωπικά. Ο Σκορπιός λατρεύει τις βαθιές συζητήσεις όπως και το να μιλάει για τον εαυτό του. Ξέφυγε απ’ την επιφάνεια και τα κλισέ, ένας Σκορπιός αυτά τα βαριέται πολύ εύκολα. Ρώτα τον για τους μεγαλύτερους του φόβους, τις βαθιές του επιθυμίες, τις καλά κρυμμένες του ντροπές, τ’ ανομολόγητα και τα σκοτεινά του. Κι εκείνος θα φωτίσει ολόκληρος.

5. Δείξε του ότι ξέρεις τι θες απ’ τη ζωή σου και πώς να το διεκδικείς. Θαυμάζει πολύ τους ανθρώπους με άποψη, πυγμή κι αποφασιστικότητα. Βασική προϋπόθεση για να ερωτευτεί ο Σκορπιός είναι να θαυμάσει και σπανίως θαυμάζει τη βιτρίνα, θέλει να δει την ουσία σου. Δύσκολα θ’ αντισταθεί σε κάποιον με τον οποίο θα ‘χει αντίλογο.
6. Εξέπληξέ τον. Όταν λέμε έκπληξη, βγες από τα συνηθισμένα δε θα κάνει τη δουλειά ό,τι κι ό,τι. Αν είναι ένας του ζωδιακού που όλα τα περιμένει και νομίζει πώς τίποτα πια δε θα του κάνει εντύπωση είναι ο Σκορπιός. Όλα είναι τόσο προβλέψιμα που είναι βαρετά. Το να βρεθεί προ εκπλήξεως του είναι αδιανόητο. Κάνε το, και τον έχεις πιάσει στα δίχτυα σου. Το ενδιαφέρον του θα είναι σε σένα αποκλειστικά, δε θα ξέρει τι να περιμένει και θα τον ιντριγκάρει αυτό. Αγαπάει το μυστήριο και είναι βαθιά ριζωμένο μέσα το η επιθυμία του να λύνει και να καταλαβαίνει ό,τι δεν είναι δικο του μυστήριο.

7. Πες του μια ιστορία. Αφηγήσου του μια περιπέτεια από την παιδική σου ηλικία, εξομολογήσου του ένα μυστικό. Ανοίξου και δείξε του εμπιστοσύνη. Πέρα από το να τον κάνεις να θέλει να μάθει όλο και περισσότερα, μη φοβάσαι, δε θα σε βαρεθεί αν αποκαλυφθείς, ίσα-ίσα, θα τον φέρει πιο κοντά. Μάθε του κάτι καινούργιο –δεν έχει σημασία τι, κάτι που σου αρέσει, κάτι για το οποίο δεν έχει καμία γνώση- να έχετε ένα κοινό ενδιαφέρον. Αγαπά το να μαθαίνει νέα πράγματα, και αγαπά πάντα περισσότερο αυτόν που του τα έχει συστήσει.

8. Αποπλάνησέ τον. Έχει τη φήμη του ότι είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αλλά δε θα τα κάνει όλα μόνος του. Κοίταξέ τον έντονα στα μάτια, κράτα το βλέμμα του, να νιώσει λες και κοιτάς βαθιά μέσα του. Οδηγείται από πάθος, λατρεύει να τον προκαλούν όσο λατρεύει και να προκαλεί και απολαμβάνει το να είναι επιθυμητός τόσο όσο και την ίδια την επιθυμία. Δείξε του σε κάθε ευκαιρία, με κάθε τρόπο, πόσο τον θες και τον έχεις του χεριού σου. Όμως προσοχή, μεταξύ σας αυτά – ο μυστικοπαθής και κτητικός σκορπιδάκος μας δε θέλει κανένας άλλος να γνωρίζει το παιχνίδι σας.

9. Κέρδισε την εμπιστοσύνη και τη συμπάθεια των γονιών του. Έχει πολύ δυνατούς δεσμούς με την οικογένεια και είναι πολύ σημαντικό γι΄αυτόν να εγκρίνουν τον άνθρωπο που θα έχει στη ζωή του. Να το θυμάσαι αυτό, αν κερδίσει μια καλή γνώμη από τους γονείς ή τα αδέρφια του, έχεις κερδίσει μια μόνιμη θέση στην καρδία του.

10. Άφησέ τον να αναπνεύσει. Ο Σκορπιός δε θέλει κλειστοφοβικές καταστάσεις, πνίγεται και καταλήγει να βγάζει νεύρα, χωρίς να σου πει ακριβώς τι τον ενόχλησε. Οπότε φρόντισε να μην του δημιουργείς «φυλακές» γιατί θα καταλήξεις να αναρωτιέσαι τι έκανες και τον εξόργισες τόσο πολύ. Είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις, σωστά;