Το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με τη Σελήνη θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Ο Ιχθύς είναι ζώδιο του Νερού κι ανήκει στον Μεταβλητό Σταυρό. Έτσι, με την όψη αυτή θα αισθανθούμε περισσότερο ρομαντικοί, ευαίσθητοι, ευσυγκίνητοι, συναισθηματικά ασταθείς, αλλά παράλληλα έντονα ανασφαλείς, επιεικείς με τον εαυτό τους αλλά σκληροί με τους άλλους. Θα υπάρξει ένταση και διασπαστικές τάσεις στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ουδεκαημέρου καθώς κι όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η πορεία θα είναι δύσκολη, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11 Μαρτίου, μας δίνει την ελπίδα ότι θα έρθει μια καλύτερη μέρα.

 

Κριός

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει ακόμα περισσότερο την εξυπνάδα και την ευστροφία σας που βοηθούν για να καταλάβετε τα κίνητρα των άλλων και να κρατήσετε ανάλογη στάση, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρότητα που σας προειδοποιεί να αφήσετε τα όποια εμπόδια στο παρελθόν για να υπερβείτε κατά τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, τις επίπονες καταστάσεις που βιώνετε, και να επέλθει η αλλαγή στην καθημερινότητά σας, που τόσο προσδοκάτε.

 

Ταύρος

Ακόμα και να χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ας είστε προετοιμασμένοι και ακέραιοι στους στόχους και τα πιστεύω σας και προβάλλετε τις αρετές και την αξιοσύνη σας, ώστε να εκτιμηθούν δεόντως από τους ανωτέρους σας. Καλό είναι να ανταλλάξετε βοήθεια και στήριξη με τους καλούς φίλους, τους οποίους ξεχωρίζετε από τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Θα μπείτε στη διαδικασία να γίνετε πιο ευέλικτοι στα νέα δεδομένα και να αποδεχτείτε νέες επαγγελματικές προκλήσεις. 

 

Δίδυμοι

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων ίσως προκαλέσει κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες ή προβλήματα στις κοινωνικές σας δραστηριότητες, ενώ υπάρχει αρκετή πίεση στη δουλειά σας, που σας «αναγκάζει» να εξωτερικεύσετε ακόμα περισσότερο όλα τα προσόντα και τις αρετές σας. Η δυσκολία όμως αυτή σας βοηθάει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν γιατί σας κάνει πιο παραγωγικούς. Βελτιώνεται η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω κι οι σχέσεις σας αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Καρκίνος

Μία απ’ τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, για εσάς τους Καρκίνους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή θα κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

 

Λέων

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θ’ ασχοληθείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν τρίτους (π.χ. δάνεια, εφορία, τράπεζες) και ν’ ασχοληθείτε με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε στην ενδοσκόπησή σας και ν’ αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

 

Παρθένος

Βάλτε γερές βάσεις στις επαγγελματικές συνεργασίες και στους μελλοντικούς σας στόχους, αφού πρώτα κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στην καθημερινότητά σας, που αφορούν πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κουράσει την ψυχική σας υγεία. Πάρτε αποφάσεις έχοντας επίγνωση και συνειδητότητα των όσων επιθυμείτε να πετύχετε, ακόμα και μια επισημοποίηση στη σχέση σας. Το σημαντικό είναι ότι αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση ν’ απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που φρενάρουν την εξέλιξή σας.

 

Ζυγός

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τον εαυτό σας και την καθημερινότητά σας. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά στα νυν και στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα με τη σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε καλύτερη οικονομική επιφάνεια, αλλά και ηθική ικανοποίηση από τα εύσημα των αγαπημένων σας ανθρώπων. Τώρα είναι η στιγμή να βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, για τη φροντίδα της εσωτερικής και της εξωτερικής σας εμφάνισης και για τη σωματική σας ευεξία.

 

Σκορπιός

Θέλοντας στην συναισθηματική σας ζωή και στην ερωτική σας σχέση, περισσότερη ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα, μπορείτε να μη σκέφτεστε με επιπολαιότητα και βιασύνη, αλλά με πλήρη επίγνωση της κατάστασης που θέλετε να διαμορφώσετε. Η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη ενώ θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να διασκεδάσει και ν’ απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Απ’ την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να ερωτευτούν. 

 

Τοξότης

Μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Δείξτε τη φροντίδα σας και το ενδιαφέρον σας, σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, που έχουν την ανάγκη σας. Είναι βοηθητικές αυτές οι συγκυρίες, προκειμένου να βρείτε λύσεις και απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας, έτσι ώστε να ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο οι δυσκολίες και τα εμπόδια στις φιλικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και δε θα βγείτε χαμένοι.

 

Αιγόκερως

Μια έντονη και ταυτόχρονα  ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Δείτε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν στην επαγγελματική σας πορεία, είτε στη συναισθηματική σας ζωή, αρκεί να είσαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή σε εκείνα που μεταφέρετε στις συζητήσεις σας. Επίσης, για αρκετούς από εσάς αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για σύντομες διακοπές.

 

Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση  στα οικονομικά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας και θα δώσετε σημασία όχι μόνο στις υλικές αλλά και στις πνευματικές αξίες.

 

Ιχθείς

Μία απ’ τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Για να δικαιωθούν οι προσπάθειες και οι κόποι σας, αρκεί να αφοσιωθείτε στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, έχοντας όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορείτε να τα καταφέρετε και να χτίσετε το επαγγελματικό και το προσωπικό σας μέλλον, πάνω σε γερές και ατσάλινες βάσεις.

 

Πηγή: e-zwdia