Όταν ο Στέφανος αποφάσισε να δείξει στον Τάιλερ πόσο τον αγαπά, δε σκέφτηκε ότι μπορεί να παίξει σαν είδηση σε κάθε μορφής Τύπο. Κατά τη διάρκεια του γεύματός τους στο κέντρο της Αθήνας, αγόρασε και του προσέφερε από μια πλανόδια πωλήτρια ένα ροζ τριαντάφυλλο, τόσο απλά και τόσο όμορφα.

Είναι αλήθεια ότι η σχέση τους, μέχρι τώρα έχει περάσει από πολύ έντονη κριτική και ακόμα περισσότερο bullying. Πρόεδρος κόμματος ερωτευμένος με έναν άνδρα. Πού ακούστηκε. «Ο Στέφανος μας κουβάλησε τον σύντροφό του» λένε οι πολιτικοί του αντίπαλοι. «Ας κάνει τη δουλειά του κι ας αφήσει τον έρωτα στην άκρη» λένε οι πιο συντηρητικές φωνές και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν.

  

Ελάτε τώρα, αγαπημένοι μου. Το μήνυμα θα πρέπει να είναι απλό: Αφήστε τους ανθρώπους να ερωτευτούν άφοβα, όποια εθνικότητα, όποιο χρώμα, όποιο φύλο κι αν έχουν. Μήπως να το δούμε από άλλη οπτική και να πιάσουμε για λίγο τα σημαντικά θέματα, όπως τη βελτίωση του συστήματος υγείας μας ή την αντιμετώπιση της ανεργίας και της ακρίβειας που καθημερινά χειροτερεύουν, και να αφήσουμε στην άκρη την κριτική για τις προσωπικές επιλογές του διπλανού μας;

Γιατί ξέρετε κάτι; Στο τέλος της ημέρας, η αγάπη είναι αυτή που μας κρατάει όλους ζωντανούς. Είτε είσαι πολιτικός, είτε μάγειρας, είτε δικηγόρος, είτε οικοδόμος, η αγάπη είναι εκείνο που μας δίνει δύναμη. Ας δώσουμε λοιπόν, περισσότερη αγάπη και λιγότερη χολή. Ας αφήσουμε επιτέλους, τους ανθρώπους να ερωτεύονται και να γεμίσουμε όλη την Αθήνα, όλη την Ελλάδα, τον κόσμο όλο, από ροζ τριαντάφυλλα.

 

Φωτογραφία από το περιοδικό ok.

Συντάκτης: Μιχάλης Δούκας
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου