Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και ίσως την πιο σημαντική του μήνα. Η Σελήνη από τον Ζυγό έχει ανάγκη τη συντροφικότητα και είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί και να υποχωρήσει προκειμένου να διατηρήσει την ισορροπία μέσα στις σχέσεις. Πόσα ακόμα είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε προκειμένου να μη συγκρουστούμε με το άτομο που έχουμε απέναντι μας; Πώς θα καταφέρουμε να συνυπάρχουμε αρμονικά αλλά ταυτόχρονα να μην καταπιέζουμε τα «θέλω» μας μέσα στη σχέση μας; Η εβδομάδα αυτή όμως κρύβει και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, αφού στις 28/03/2024 η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη μας καλεί να πειραματιστούμε και να κοινωνικοποιηθούμε, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε αναπάντεχες συναντήσεις ή να κάνουμε καινούριες συναρπαστικές γνωριμίες.

 

Κριός

Κριέ μου, όταν το πάθος συναντά τον ρεαλισμό τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν για σένα. Δεν είναι ακριβώς ότι είσαι εκτός πραγματικότητας, αλλά περισσότερο θα έλεγα ότι σ’ ενοχλεί τα πράγματα που έχεις στη ζωή σου να είναι χλιαρά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη σχέση σου ή για κάποιον που θα ήθελες να είναι το έτερόν σου ήμισυ. Κι ενώ οι φίλοι σου σε ξέρουν καλά και δέχονται τις εκρήξεις σου, αλλά και το ξενέρωμά σου όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται boring, τι συμβαίνει όμως με κάποιον που μόλις σε γνώρισε; Σίγουρα απορεί πώς τη μία μέρα ήσουν στον έβδομο ουρανό και την επόμενη ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα γράμμα.

Για να γίνω πιο ξεκάθαρη. Δεν προσπαθώ να σε φιμώσω, απλώς προσπαθώ να σου πω ότι την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου με το γάντι και να τους σερβίρεις εκλεπτυσμένα, κάτι σαν τη γαλλική κουζίνα ένα πράγμα. Αν θες λοιπόν να έχεις ελπίδες να σταυρώσεις γκομενάκι και να μη σε βρει η άνοιξη μόνο κι έρημο, φρόντισε να κατεβάσεις λίγο ταχύτητα. Κατά τ’ άλλα και κινητικότητα υπάρχει και το κινητό σου χτυπάει.

Pillowfight: Στην αγκαλιά του Διδύμου τα ξεχνάς όλα.

Goodnight: Με τον Λέοντα σκούρα τα πράγματα.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ξαφνικά μου έχεις γίνει πολύ αυθόρμητο και πολύ γενναιόδωρο. Κι αν με ρωτάς τι υπονοώ, στο λέω ξεκάθαρα, ότι στον έρωτα δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Πάντα κρατάς μικρό καλάθι, αν και κολλάς στο ταίρι σου, όμως αυτή την εβδομάδα τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Αποφασίζεις να διαχειριστείς αλλιώς τις καταστάσεις και να βγεις λίγο από τα στενά όρια του μυαλού σου, που και τον αυθορμητισμό σου περιορίζουν και το ταίρι σου καταπιέζουν και στην τελική δε σε αφήνουν να χαρείς αυτό που έχεις.

Σίγουρα η εβδομάδα δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, όμως είναι καλό που αποφάσισες να σταματήσεις το σαμποτάζ στον ίδιο σου τον εαυτό καλό μου. Σταμάτα να βάζεις οδοφράγματα στην προσωπική σου ευτυχία κι άσε το φλερτ να περάσει μέσα σου σαν αεράκι, που λέει και η Φουρέιρα. Εάν έχεις τις αμφιβολίες σου για ένα πρόσωπο, τι καλύτερο οι φίλοι σου να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Οργάνωσε μια εκδρομή, μια ομαδική έξοδο ή κάτι τέλος πάντων. Σύστησε και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στην παρέα σου κι άσε τους φίλους σου να δώσουν το πράσινο φως, αφού εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.

Pillowfight: Παρθένος και ξερό ψωμί.

Goodnight: Κούρασε το μπλα-μπλα του Διδύμου.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, συμφωνώ ότι το χιούμορ σου είναι το αφροδισιακό και ξυπνά τα πάθη των γύρων σου. Συμφωνώ επίσης ότι το μυαλό σου τρέχει με χίλιες ταχύτητες πράγμα που σε κάνει άκρως γοητευτικό και λαμπερό. Όμως, καλό θα είναι να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από αυτή την εξυπνάδα και το χάρισμα που έχεις να ξεφεύγεις των καταστάσεων. Εάν ένα άτομο έχει καταφέρει να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να σε παθιάσει δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβαθμίσεις όλο αυτό που νιώθεις, ούτε να κατευνάσεις τον ενθουσιασμό σου. Κυρίως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποτιμήσεις όλο αυτό που αισθάνεσαι ρίχνοντάς το στην πλάκα και στ’ αστεία. Κοινώς σου λέω, ότι το να το παίζεις κουλ κι άνετο μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και τελικά να σε απομακρύνουν από αυτό το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Κι όπως πολύ καλά ξέρω εγώ κι εσύ, γιατί από τους υπόλοιπους έχεις καταφέρει να το κρύβεις και συναισθηματικός είσαι και ξέρεις ν’ αγαπάς πιστά κι ολοκληρωτικά. Σταμάτα λοιπόν να επιβεβαιώνεις τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά σου και διεκδίκησε ξεκάθαρα και με ώριμο τρόπο αυτό το άτομο που έχεις ξεχωρίσει και που θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου. Εάν αυτό το άτομο δεν το έχεις βρει ακόμη, να είσαι σίγουρο ότι αν ανοίξεις τα ματάκια σου μέσα στο φιλικό σου κύκλο κάτι πολύ καλό θα δεις και θα διακρίνεις.

Pillowfight: Λέων είναι αυτός, δεν τον ξεχνάς κι εύκολα.

Goodnight: Αιγόκερως; Ευχαριστώ δε θα πάρω.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, νιώθεις άγχος; Μια αναταραχή εσωτερική; Κάπως περίεργα ρε παιδί μου κι η καρδιά σου χτυπάει δυνατά τα τα τα… Και το κορμί σου τον/ τη ζητά; Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και μαζί όλους τους υπόλοιπους. Δηλαδή ok, εσύ μπορεί να μη θέλεις να το παραδεχτείς, είμαστε και εμείς που βλέπουμε κάτι παραπάνω στη συμπεριφορά σου. Δεν είναι κακό, αυτό που είχε ξεκινήσει αρχικά ως κάτι χλιαρό κι αδιάφορο σιγά-σιγά να βλέπεις πως μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που χρειάζονται χρόνο να επεξεργαστούν αυτά που νιώθουν. Σίγουρα αντιλαμβανόμενος τα πρώτα δείγματα του έρωτα ίσως κλειστείς στο καβούκι σου και στις σκέψεις σου. Όμως μια φιλική υπενθύμιση, όσο πιο γρήγορα παραδεχτείς αυτά που νιώθεις ή αυτά που έχεις ανάγκη να ζήσεις τόσο πιο εύκολα θα έρθουν σε σένα.

Γιατί όπως είναι γνωστό όπου κοιτάς εκεί θα πας. Εάν ωστόσο επιμένεις στην εργένικη ζωή και στα καλά που αυτή έχει αυτή, παραμένει μία εξαιρετική δικαιολογία προς όλους αυτούς που σε φλερτάρουν. Κι εκτός από εξαιρετική δικαιολογία είναι κι ειλικρινής. Αντί λοιπόν να φορτώνεις στον εαυτό σου με ενοχές για τα Χ που ρίχνεις τον τελευταίο καιρό, μίλα ξεκάθαρα και πες ότι προτιμάς την ελευθερία σου και να ξυπνάς μόνος σου το πρωί. Είναι πολύ καλύτερο από το να ψάχνεις τρόπους να αποφύγεις καταστάσεις κι εσωτερικά διλήμματα.

Pillowfight: Αιγόκερως σ’ αγαπάει πιο πολύ κι από τις μπίζνες.

Goodnight: Πού τον θυμήθηκες τον Παρθένο τώρα;

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, τι είναι αυτό που τελικά θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και θα σε βγάλει από τη μιζέρια σου; Λιοντάρι και μίζερο κάπου δεν κολλάνε θα μου πεις, όμως μην μπερδεύουμε αυτό που θες να δείχνεις προς τα έξω με αυτό που νιώθεις μέσα σου. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι το τελευταίο διάστημα αυτή χλιαρότητα σ’ έχει καταρρακώσει. Λίγη γκλαμουριά βρε παιδί μου να πάρεις τα πάνω σου. Όπως και να ‘χει το χλιαρό δεν είναι η θερμοκρασία που σου ταιριάζει, εσύ είσαι για hot hot hot καταστάσεις, και να τις ζεις Αλλά κυρίως και να τις μεταδίδεις στους γύρω σου.

Τα ερωτικά είναι ένας τομέας που πάντα σε επηρεάζει κι ανάβει τη σπίθα της καθημερινότητάς σου. Καθώς είσαι εγκεφαλικός τύπος, φρόντισε αυτό που θα κάνει το μυαλό σου να δουλεύει σε χίλιες ταχύτητες και που θα ψάχνεις πώς να κατακτήσεις, να το εκμεταλλευτείς. Μια αγάπη από τα παλιά επιστρέφει και φέρνει ταραχή στη ζωούλα σου. Είναι κι αυτά τα πισωγυρίσματα που καθόλου δεν τα θες και τα χλευάζεις, αλλά όταν μιλάει το κορμί, ξεχνάς τα πρέπει και τα μη. Α και πολύ καλά κάνεις, αν με ρωτάς.

Pillowfight: Μια ματιά από τον Σκορπιό φτάνει για να σ’ ανεβάσει.

Goodnight: Τοξότης, πολύ αλαλούμ για τα γούστα σου.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, Ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα σε ζόρισε αρκετά κι η μουσική που έπαιζε στα ηχεία σου σαν soundtrack, έμοιαζε περισσότερο με ξεκούρδιστη κιθάρα παρά με αρμονική μελωδία. Και ξέρουμε κι οι δυο μας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σε τρελάνει. Το χάος λοιπόν επικρατεί στα ερωτικά σου αλλά όχι ακόμα για πολύ. Μια φιλική υπενθύμιση, όλο αυτό ξεκινάει από σένα και καταλήγει πάλι σε σένα. Με λίγα λόγια, το μυαλό σου φταίει για όσα σου συμβαίνουν. Το σύμπαν όμως την εβδομάδα αυτή, έχει διάθεση να σ’ ανταμείψει και να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Μια επιστροφή από το παρελθόν μπορεί να σε κάνει να ξαναγεννηθείς αρκεί να αφήσεις πίσω σου όλες αυτές τις προκαταλήψεις που σε βασανίζουν. Θεωρίες του τύπου, «ξαναζεσταμένο φαΐ δεν τρώγεται» ή «το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν», δε θα πρέπει να σε τρομάζουν και να σε σταματούν. Πρέπει πάντα να κρατάς ένα παραθυράκι ανοιχτό, ώστε να κλείσει ο κύκλος των καταστάσεων που έχουν μείνει σ’ εκκρεμότητα. Αυτό το απροσδόκητο την εβδομάδα αυτή, φέρνει στην πόρτα σου το ρομαντισμό κι όλο αυτό το συναίσθημα που σου είχε λείψει. Και κάπως έτσι, η καθημερινότητά σου αποκτά μία πιο sparkling και spicy νότα.

Pillowfight: Το Ψαράκι παραμένει ανεξίτηλα στην καρδιά σου.

Goodnight: Ο Υδροχόος είναι αναξιόπιστος για τα γούστα σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, φαντάσου τον εαυτό σου σαν μια τεράστια φωτεινή ροζ και γεμάτη στρας μπάλα που αιωρείται μέσα σ’ έναν κόσμο γεμάτο μαύρο και γκρι χρώμα. Φυσικά κι όλοι ζηλεύουν αυτή τη λάμψη σου κι είναι βέβαιο πως όλοι θέλουν να ρουφήξουν αυτή τη φωτεινή ενέργεια που σε κάνει να επιβιώνεις και στις πιο dark καταστάσεις. Αυτός είσαι άλλωστε και γι’ αυτό σ’ αγαπάμε. Όμως, η εβδομάδα αυτή είναι μια πάλη μέσα σου ώστε να διατηρήσεις αυτό το αστραφτερό χαμόγελο και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Τα έντονα ερωτικά διλήμματα του τύπου «μένω ή φεύγω», «θέλω ή δε θέλω» σε βάζουν σε μια διαδικασία από τη μία να προσπαθείς να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε ισορροπία κι από την άλλη να θέλεις πρώτη φορά να σπάσεις κι εσύ και να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Θα έλεγα ότι δεν είναι κακό αυτό που σου συμβαίνει, άσχετα αν εσύ θεωρείς ότι έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου. Και θα ρωτήσω εγώ, για ποιο λόγο θα πρέπει να έχεις τον έλεγχο πάντα; Τα σκαμπανεβάσματα πρέπει να είναι καλοδεχούμενα και πάντα να βλέπεις τι έχεις να κερδίσεις από αυτά. Το τωρινό ερωτικό δίλημμα που σε βασανίζει, σίγουρα σε λίγο καιρό από τώρα θα σου έχει δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις κι αν φερθείς με γενναιότητα θα σε έχει βγάλει σε δρόμο διαφορετικό που σίγουρα δε φανταζόσουν .

Pillowfight: Τοξότης, τι πάθος!

Goodnight: Πεταμένα λεφτά ο Ταύρος.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, υπάρχει κάτι και κάποιος που δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Τι κι αν εσύ δεν το παραδέχεσαι ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό, η γλώσσα του σώματος είναι αλάθητη και πρόσεχε, γιατί γύρω μπορούν να δουν όλα αυτά που εσύ αρνείσαι ότι σου συμβαίνουν. Κάτι υπάρχει στον ορίζοντα που σ’ έχει κάνει να ανεβάζεις παλμούς, το θέμα είναι πώς πας παρακάτω. Τα πράγματα σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι λίγο πολύπλοκα για σένα. Από τη μία μπαίνεις σ’ έναν κυκεώνα σκέψεων κι ανασφαλειών κι από την άλλη νιώθεις πάρα πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και γι’ αυτό το βλέμμα που μπορεί να κάνει και τους πιο δύσκολους να υποκύψουν.

Τα ταξίδια του μυαλού και της φαντασίας είναι ωραία, όμως η πραγματικότητα ακόμα καλύτερη. Δημιούργησε αυτή την πραγματικότητα που θέλεις με το άτομο που έχει κάνει την καρδιά σου να χτυπάει κι απόλαυσε τον έρωτα. Μηνύματα και κλήσεις από πρώην σχέσεις απαγορεύεται δια ροπάλου ν’ απαντήσεις. Ένα μήνυμα μακριά από την κατάθλιψη είσαι, σε προειδοποιώ. Λέει να περάσεις τα ίδια; Ε, δε λέει.

Pillowfight: Δεν τον αλλάζεις τον Υδροχόο.

Goodnight: Ζυγός όχι, ας πρόσεχε.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, κάπως σου έχει γυρίσει το μάτι και ποιος είδε τον Τοξότη και δεν τον φοβήθηκε; Γιατί σίγουρα η θετική σου αύρα γεμίζει τον χώρο, όμως θέλεις να νιώθεις ότι οι άλλοι εκτιμούν αυτή σου την πλευρά. Σίγουρα περιμένεις να έρθουν καλύτερες ημέρες, μα έλα που αυτές δεν έρχονται. Και για να μη φέρεις τα πάνω κάτω, κάτι που στην παρούσα φάση δε θα ήταν καθόλου βοηθητικό, φρόντισε να κρατήσεις το στοματάκι σου κλειστό χωρίς παράπονα και γκρίνιες στο άλλο σου μισό. Χρόνος για συζητήσεις θα υπάρχει από την επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό μέχρι τότε εκτονώσου στο γυμναστήριο ή στους φίλους σου, που σε ξέρουν και σε καταλαβαίνουν.

Τη σχέση σου, αν σε αντέχει ακόμα, κράτα τη μακριά από όλο αυτό τον θυμό που βράζει, γιατί το χάσμα μετά θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί. Όμως αυτή τη love week σαφώς μπορείς να την αφιερώσεις σε σένα και τις ανάγκες σου. Άνοιξη, λουλουδάκια, πουλάκια που κελαηδούν, σε κάνουν να θες κι εσύ να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη ζωή σου. Τι κι αν δεν καταφέρνεις να συνεννοηθείς με άνθρωπο; Η επιθυμία σου για έρωτα θα σε κάνει να βρεις τον δρόμο που μπορεί να δώσει μία νότα χαράς και στην καθημερινότητά σου. Μην είσαι μίζερο, αρκεί να εμπιστευτείς λίγο παραπάνω τους ανθρώπους.

Pillowfight: Τι να λέμε, ο Ταύρος δεν ξεπερνιέται.

Goodnight: Όσο κι αν επιμένεις με τον Κριό τελείωσε.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, το να λες ψέματα γι’ αυτά που νιώθεις είναι σίγουρα μια μέθοδος ώστε να καθησυχάσεις τα συναισθήματα του άλλου. Όμως αναρωτιέμαι, μέχρι πότε θα το κάνεις αυτό; Μέχρι πότε θ’ αποφεύγεις συζητήσεις κι εξηγήσεις που πρέπει να δώσεις αλλά και να πάρεις; Όσο κλάμα και να ρίξεις, όση τέχνη και να βάλεις, να ξέρεις ότι μέσα σου κάτι κλωτσάει κι επιβάλλει να τα πεις όπως ακριβώς τα νιώθεις. Μην καλύπτεις τις ανάγκες σου για να γίνεις αρεστός στο έτερόν σου ήμισυ, ή πολύ απλά για ν’ αποφύγεις μια δύσκολη κι άβολη για σένα κατάσταση. Πες τα ρε παιδί μου όπως τα νιώθεις, άλλωστε για αυτό φημίζεσαι για τη σιδερένια σου γλώσσα. Τώρα θα κάνεις πίσω;

Αν το στρώμα σου είναι μονό, καλό θα ήταν έτσι θα παραμείνει. Η συναισθηματική σου κατάσταση είναι αρκετά complicated και δεν ξέρω πώς κάποιος δίπλα σου θα περάσει ξέγνοιαστα κι ήρεμα, όπως δηλαδή θα έπρεπε να είναι μια σχέση. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, μόλις σταθείς στα πόδια σου, το φλερτ σε περιμένει. Αυτό όμως που ρίχνει λάδι στη φωτιά είναι ο Ερμής ο όποιος, στη θέση που βρίσκεται, είναι σαν να έχει έρθει για να σε βασανίσει. Παίζει επικίνδυνα με τις συνεννοήσεις και τις διαπροσωπικές σχέσεις με κίνδυνο μέχρι τις 10 Απριλίου εσύ να μη μιλιέσαι με άνθρωπο. Μέχρι τότε, κάνε τα στραβά μάτια κι άσε να πάνε στην ευχή όσα δεν μπορείς να καταπιείς. Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες.

Pillowfight: Γκρινιάζει λίγο το Καρκινάκι, αλλά για αυτό το αγαπάς.

Goodnight: Το Ψαράκι δεν ξέρει τι θέλει.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αν και ποτέ δε θα σε συμβούλευα να καταπιέσεις τον εαυτό σου -πώς θα μπορούσα άλλωστε;- αν είχα μόνο μία συμβουλή να δώσω θα ήταν να οπλιστείς με αρκετή υπομονή την εβδομάδα αυτή. Εάν δε λειτουργήσεις διπλωματικά και δεν ψάξεις να βρεις τη χρυσή τομή, τότε ξέχνα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα το βρεις απέναντί σου κι όχι δίπλα σου και μ’ αυτόν τον τρόπο δε θα πετύχεις ούτε καν το στόχο σου. Έτσι, τα μικρά παράπονα που μπορεί να συνοδεύουν τη σχέση σου αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να εκφραστούν, αλλά σίγουρα μ’ έναν τρόπο κομψό. Κοινώς με το γάντι. Η αμοιβαία κατανόηση είναι το πρώτο βήμα έτσι ώστε να μάθεις και τις προθέσεις της απέναντι πλευράς.

Εάν διαπιστώσεις ότι ο σκοπός είναι κοινός, δηλαδή υπάρχουν ακόμα συναισθήματα κι από τις δύο μεριές, τότε μπορείτε να πάρετε τα γεγονότα, να μετρήσετε τα λάθη κι εν τέλει να οδηγηθείτε στη λύση ή στη λύση. Ο Ερμής από τον Κριό σας στέλνει όλη τη θετική ενέργεια για να πετύχεις το σκοπό σου, βοηθώντας σε να σκεφτείς περισσότερο ομαδικά κι όχι μόνο τις προσωπικές σου ανάγκες. Και μπορεί να δυσκολεύεσαι να προσεγγίσεις τα πράγματα με την ουδετερότητα που πρέπει και χωρί να σκεφτείς να ευνοήσεις ( πάλι) τον εαυτούλη σου. Το καλό είναι ότι σου έχει ξυπνήσει το πάθος κι η επιθυμία να υπερασπιστείς το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει, πέφτοντας στη μάχη, ακόμα και του συναισθήματος, εάν χρειαστεί. Για να μη σε αδικώ, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό για σένα κι εγώ λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Pillowfight: Ζυγός, με πάθος.

Goodnight: Είπαμε, το θέμα Καρκίνος έχει κλείσει.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η εμπιστοσύνη είναι μια πονεμένη ιστορία και δυστυχώς δεν εμφανίζεται δια μαγείας. Ωστόσο, ίσως δια μαγείας εξαφανιστεί. Ερμής και Πλούτωνας σε βάζουν σε μια πιο ζεν κατάσταση κι οι απαιτήσεις από τη σχέση κάπως χαλαρώνουν. Ακόμα κι αν βγαίνεις με κάποιο νέο φλερτ που διακαώς επιθυμείς να εξελιχθεί σε κάτι πολύ παραπάνω, μην πιέζεις τα πράγματα. Ίσως ν’ ανησυχείς ότι πρέπει να κερδίσεις χρόνο για να μην το χάσεις μέσα από τα χέρια σας, όμως θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να έχεις πίστη στο σύμπαν. Ό,τι και να συμβεί, σε σένα θα επιστρέψει, διότι -πώς να το κάνουμε- είσαι μοναδικό.

Αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και δεν υποκύψεις στον πειρασμό να πιέσεις τις καταστάσεις, σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα. Γιατί μέση οδός δεν υπάρχει για σένα. Ή που δε θα ξεκολλάς ή που θα ψάχνουμε να σε βρούμε. Αυτή ακριβώς την υπερβολή πρέπει ν’ αποφύγεις διότι ό,τι ποθείς θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, σε μελλοντικό χρόνο. Απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ κι άσε τα υπόλοιπα να πάρουν τον δρόμο τους.

Pillowfight: Καλέ, πόση χημεία με τον Κριό!

Goodnight: Ο Αιγόκερως σε χαλάει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη