Με χαρές και πανηγύρια μπαίνει η νέα ερωτική εβδομάδα . Πυροτεχνήματα και χαμός. Αλλά η λέξη πυροτεχνήματα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι μέρες ντύνονται με λάμψη που γρήγορα μπορεί να χαθεί, αλλά όχι πάντα. Κλείνει κύκλους, ανοίγει νέους, όμως με ένα μόνιμο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μας. Είπα τα σωστά λόγια; Έκανα τη σωστή κίνηση; Έπρεπε να στείλω μήνυμα; Κι όλα αυτά τα υπέροχα καθημερινά. Κι ενώ από τη μια πάμε να γελάσουμε από την άλλη κάτι μας σπρώχνει στο να σωπαίνουμε και να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά αποφεύγοντας κάθε είδους αποκάλυψη που μπορεί να εκθέσει πρόσωπα, καταστάσεις ή και εμάς τους ίδιους στο τέλος. Ζωντανή όμως η εβδομάδα που θα μας κάνει να θέλουμε να τη ζήσουμε στο έπακρο και με τη θετική διάθεση να επικρατεί στο τέλος.

 

Κριός

Κριέ μου, οι πλανήτες αυτήν τη βδομαδούλα πατάνε pause στον ενθουσιασμό και στην παρόρμησή σου και δίνουν μια ψήφο παραπάνω στις αγκαλίτσες και το μοίρασμα. Δηλαδή μην απορήσεις εάν δεις τον εαυτό σου να λειτουργεί πιο ρομαντικά, το έχεις πραγματική ανάγκη όλο αυτό και εφόσον σου προκύπτει μην το στερήσεις από εσένα εφόσον υπάρχει και ο κατάλληλος άνθρωπος. Στην άλλη όχθη εσύ που δεν έχεις με ποιον να μοιραστείς αυτά τα συναισθήματα τα νέα είναι επίσης καλά γιατί οι πρώην σε θυμούνται και τουλάχιστον με τον τρόπο αυτό ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι. Όχι ξαναζεσταμένο φαί δε θα φας αλλά ότι θα τους ψήσεις το ψάρι στα χείλη για να πάρεις το αίμα σου πίσω ισχύει απόλυτα. Είναι τώρα η δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσες ώστε να ολοκληρώσεις ό,τι άρχισες.

Με την αισιόδοξη φύση σου να επικρατεί κι αφού κατά κάποιον τρόπο τα πράγματα έχουν έρθει στο σημείο που ήθελες, είσαι έτοιμος να σχεδιάσεις τα επόμενά σου βήματα, μόνος σου ή με το έτερόν σου ήμισυ, δεν έχει σημασία εσύ θα προχωρήσεις. Οι διαφωνίες είναι εποικοδομητικές κι εσύ το ξέρεις καλύτερα αυτό από όλους μας. Ετοιμάσου γιατί θα έχεις μπόλικες από δαύτες τι επόμενες ημέρες.

Pillowfight: Ένας Σκορπιός τα λέει και τα κάνει ωραία.

Goodnight: Ο Λέοντας θέλει παρακάλια κι εσύ δεν έχεις όρεξη.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου αγαπημένο, κόσμος πάει κι έρχεται κι ο κόσμος δεν αλλάζει, αυτό είναι το mood σου. Λίγη απογοήτευση να το πω , λίγη στεναχώρια, λίγο τα ίδια και τα ίδια η ερωτική σου εβδομάδα μυρίζει βαρεμάρα και λίγη μούχλα έχουν πιάσει οι γωνίες. Το θέμα είναι ότι εσύ έχεις τον τρόπο να ανατρέψεις όλο αυτό το σκηνικό εάν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς και να κατεβάσεις τον πήχη. Και δεν εννοώ τον πήχη των στάνταρ σου αλλά τον πήχη των προσδοκιών σου. Μην κάνεις όνειρα τρελά με το καλημέρα, δώσε χρόνο και κυρίως εφόσον κάποιος σου δείχνει το αληθινό του πρόσωπο από την αρχή εσύ γιατί επιμένεις να εθελοτυφλείς; Εσύ αλλάζεις; Όχι. Τότε γιατί να αλλάξουν οι άλλοι; Το θετικό των ημερών αυτών είναι ότι οι καταστάσεις ωριμάζουν οπότε κι εσύ δείχνεις πιο έτοιμος να κάνεις τη διαλογή σου για το τι τελικά θες στη ζωή σου και τι όχι.

Αυτή τη βαρεμάρα να την ξεχάσεις καθώς τις δυο τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα έρθει ένα νέο ή ένα τηλεφώνημα να σε κινητοποιήσει και να ξυπνήσει από μέσα σου την ανταγωνιστική σου φύση και ποιος σε είδε και δε φοβήθηκε. Κράτα γερά, όχι παρορμήσεις και να είσαι βέβαιο ότι δε θα αργήσεις να σερβίρεις το κρύο πιάτο της εκδίκησης.

Pillowfight: Ο Τοξότης διεκδικεί στενά.

Goodnight: Το Ψαράκι εγκαταλείπει τη μάχη.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μυρίζει μπαρούτι η εβδομάδα και ειδικά εάν η σχέση σας είναι ήδη μετρά νευράκια και καβγάδες τις προηγούμενες μέρες. Μόνο η διπλωματία μπορεί να σώσει την κατάσταση γιατί ως συνήθως είσαι ο φταίχτης . Είτε φταις είτε όχι. Αυτό που σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου είναι κυρίως η βιασύνη σου να εκφράσεις έντονα τις ενστάσεις ή άλλες φορές η μεγάλη παγωμάρα που αντιμετωπίζεις τα παράπονα από το έτερόν σου ήμισυ.

Εάν είσαι ελεύθερο πουλί το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα στραφεί σε άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον . Κι ενώ τόσο καιρό το είχες μπροστά στα μάτια σου δεν είχες δώσει σημασία. Να η ευκαιρία να το δεις λίγο αλλιώς γιατί αυτή η ιστορία όντως έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Υπομονή, επιμονή και λίγο τακτ και είμαι σίγουρη ότι το έχεις. Δείχνεις ωστόσο να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα απλά τα ρουτινιάρικα. Σα να μη σε αγγίζουν ένα πράγμα. Πραγματικά δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις. Κόψε κάθε παρτίδα που σε κρατάει προσγειωμένο στη γη και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να απογειωθεί.

Pillowfight: Το Καρκινάκι με τις ευαισθησίες του σε κερδίζει.

Goodnight: Το Παρθενάκι με την γκρίνια του σε ταράζει.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, στη ζωή σου έχεις βάλει την ποιότητα και έχεις γίνει πολύ επιλεκτικό. Καιρός ήταν. Την εβδομάδα αυτή ακόμα περισσότερο δε θες να ακούς πράγματα παράλογα. Βάζεις όρια κι επιτέλους δίνεις στον καθένα αυτό που του αξίζει. Σίγουρα με την υπερβολή που σε διακατέχει αλλά ο καθένας με τον τρόπο του. Χαλαρή η διάθεσή σου λοιπόν και το φλερτ κερδίζει έδαφος είτε μόνος είτε σε σχέση. Και εδώ θα επικεντρωθώ. Εάν είσαι σε σχέση μη βιαστείς να χαρακτηρίσεις έρωτα κάποιον που σε πολιορκεί από το στενό σου περιβάλλον -κατά πάσα πιθανότητα το εργασιακό. Η ανάγκη σου για επιβεβαίωση ίσως σε κάνει να ονειροβατήσεις λίγο παραπάνω . Από την άλλη εάν είσαι μόνος μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα κάνεις το πρώτο βήμα σε κάτι που σου ‘χει τραβήξει το μάτι εδώ και καιρό. Μη μένεις στα λόγια, προχώρα και μη φοβάσαι, το ‘χεις.

Εκεί που θέλω να σου επιστήσω την προσοχή είναι το εργασιακό σου περιβάλλον ή η σχολή σου ή κάπου τέλος πάντων που βρίσκεσαι συνέχεια. Αυτή η εβδομάδα αποτελεί πρόκληση και θα δοκιμαστούν όλες αυτές οι συναναστροφές, ειδικά αν μιλάμε για καταστάσεις που είναι ακαθόριστες και όχι ξεκάθαρες. Δηλαδή κάτι μεταξύ φιλίας και φλερτ. Ε αυτές τις ημέρες οι μάσκες πέφτουν.

Pillowfight: Λέων με χίλια.

Goodnight: Υδροχόος φεύγει.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, νέα ερωτική εβδομάδα ξεκινά αλλά δε σε βλέπω να είσαι στα πάνω σου και στα ωραία σου. Για όλα φταίει ένα πρόσωπο που κατάφερε να κυριεύσει τη σκέψη σου και να παίξει με τη γενναιόδωρη καρδούλα σου. Μιλάω για ένα απωθημένο που το μαράζι του σε τρώει και εσύ καίγεσαι και σιγολιώνεις. Και πόσα να κάνεις δηλαδή ακόμα; Και κυρίως πόσα να αντέξει ο εγωισμός σου;

Ωστόσο τα νέα είναι αισιόδοξα και το μέλλον το ερωτικό διαγράφετε λαμπρό. Πρόσω ολοταχώς για νέες περιπέτειες . Καθώς μπορεί το μυαλό σου να κολλάει σε πρόσωπα και καταστάσεις και να είσαι αισθηματίας, μπορεί να το παλεύεις μέχρι τέλους καθετί που θες να κατακτήσεις αλλά έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να ρίξεις πανηγυρικό ακυράκι όταν νιώσεις ότι δε σε σέβονται, δε σε προσέχουν και δε σε φροντίζουν όσο αξίζεις. Ε, αυτή η εβδομάδα θα φέρει στο δρόμο σου ευκαιρίες και θα σε οπλίσει με το κουράγιο να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Θα βάλεις stop σε όσα σε κρατάνε πίσω και μπαίνεις στο τριπάκι να κοιτάξεις κι αλλού . Κοινώς ανοίγεις τα φτερά σου . Καιρός ήταν· κι εγώ μαζί σου.

Pillowfight: Δώσε μια ευκαιρία στον Ζυγό την αξίζει.

Goodnight: Αιγόκερως, αρκετά μας ταλαιπώρησε να πάει από εκεί που ήρθε.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, λίγο πεζή θα τη χαρακτήριζα τη νέα αυτή ερωτική σου εβδομάδα καθώς θα υποχρεωθείς να καταπιαστείς με ζητήματα λίγο βαρετά, κάπως διεκπεραιωτικά που μόνο για αυτά δεν έχεις διάθεση στην παρούσα φάση. Κι ενώ το μυαλό σου είναι σε αγάπες και λουλούδια τα επαγγελματικά σου σε καλούν να τα δεις λίγο πιο σοβαρά. Στα ερωτικά σου από την άλλη επιμένεις να ζεις στο ροζ σύννεφο και να εθελοτυφλείς. Εάν παραμείνεις σε μια σχέση χωρίς να φιλτράρεις τι σου δίνει, εάν τελικά σου καλύπτει τα θέλω, τις επιθυμίες και τις ανάγκες είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπος με το βαθύτερό σου εαυτό και θα υποχρεωθείς να κάνεις ταμείο. Θα σε συμβούλευα να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και στη συνέχεια με το έτερόν σου ήμισυ. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιέζεσαι σε κάτι που ίσως εν τέλει δε χωράς.

Αυτή η έμφυτη δυσπιστία που έχεις για όλους και για όλα ξυπνά κάπου στο τέλος αυτής της βδομάδας και σε βοηθά να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και εν τέλει θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις. Μέχρι να γίνει αυτό δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπίζεις πρόσωπα και καταστάσεις με αμηχανία. Χαλάρωσε. Κράτα τα χαρτιά σου κλειστά αν αυτό σε βοηθά όμως σίγουρα μη δείχνεις τη σύγχυσή σου γιατί ο αντίπαλός σου θα την εκμεταλλευτεί, είναι δεδομένο.

Pillowfight: Κριός, για extreme καταστάσεις.

Goodnight: Σκορπιός, στα κόκκινα τα νεύρα σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η Αφρούλα έχει κάνει δουλίτσα καθώς σου ‘χει δώσει μπόλικο φλέρτινγκ να έχεις να παίζεις. Άλλωστε, τι να λέμε, είναι μακράν το αγαπημένο σου σπορ. Τι γίνεται όμως αυτήν την εβδομάδα ; Σου ‘χω πει ότι όποιος παίζει με τη φλόγα κινδυνεύει να καεί κι εσύ έχεις απλώσει τα δίχτυα σου με κίνδυνο να πιαστείς ο ίδιος σε αυτά. Κάτι απαγορευμένο διακρίνω στον ορίζοντα ή κάτι που δε σε ψήνει και πολύ παρ’ όλ’ αυτά επιμένεις να μην είσαι ξεκάθαρος. Θα πρέπει την εβδομάδα αυτή είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση να γίνεις σαφής και ξεκάθαρος κυρίως με τα πρόσωπα που έχεις απέναντί σου, διαφορετικά θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και δε θα μπορείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πάψε να στρίβεις δια του αρραβώνος και αντιμετώπισε με ευθύτητα τις καταστάσεις και τα άτομα. Εσύ θα βγεις κερδισμένος, έχε μου εμπιστοσύνη.

Οι ουτοπίες δεν έχουν χώρο πλέον στη ζωή σου αν σκεφτείς ότι έχεις αποφασίσει να ζεις με την αλήθεια και με ό,τι κόστος μπορεί να έχει αυτή για εσένα. Οι επόμενες μέρες είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ξαναθυμηθείς τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου και να λειτουργήσεις με γνώμονα την ηρεμία σου και αυτό που η καρδιά σου μπορεί να αντέξει. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι λιποτάκτησες αλλά ότι φροντίζεις τον εαυτό σου.

Pillowfight: Ένας άλλος Ζυγός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ίσως και ένας Παρθένος.

Goodnight: Μακριά από Ταύρο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτήν την εβδομάδα πρόσεχε τα πολύτιμά σου. Τι εννοώ; Καθετί που για σένα είναι σημαντικό οφείλεις να του δώσεις λίγη σημασία παραπάνω και να το προστατεύσεις. Είτε μιλάμε για σχέση είτε για ένα άτομο που θες να προσεγγίσεις, μην το αφήσεις στην τύχη του. Έχε κατά νου ότι δεν έχει μόνο σημασία αυτό που νιώθουμε αλλά εξίσου σημαντικό είναι να δίνουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει το feedback, να το εισπράττει! Θα χρειαστεί να βάλεις λίγη μαγεία και κυρίως να απαλλαγείς από καχυποψίες. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί συζητήσεις και ρομαντικές αποκαλύψεις βάζοντας χρυσόσκονη στην καθημερινότητά σου και δίνοντας σου ένα λόγο παραπάνω να ξυπνάς με ένα χαμογελάκι το πρωί.

Ενθαρρύνονται οι συζητήσεις που θα βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στο να λυθούν οι παρεξηγήσεις ή που θα βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τις σχέσεις σου. Κράτα μικρό καλάθι από τη μία από την άλλη όμως μην αγνοείς το ένστικτό σου και αυτά που σε καλεί να κάνεις.

Pillowfight: Διδυμάκι σε βάζει σε σκέψεις αλλά σου αρέσει.

Goodnight: Χάσμα με τον Αιγόκερω.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, θα σου βάλω δύσκολα την εβδομάδα αυτή καθώς για το καλό σου θα πρέπει να παραμείνεις focus σε ό,τι αφορά στη σχέση σου, να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια σε αυτήν, πράγμα που στην παρούσα φάση σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Φταίνε οι προτεραιότητες που έχεις θέσει; Φταίει που κάτι νέο σου γαργαλάει το ενδιαφέρον; Ό,τι και να συμβαίνει οφείλεις να το εξετάσεις και να φερθείς με υπευθυνότητα και όχι απερίσκεπτα. Κράτα χαμηλούς τόνους γιατί κάθε σου λέξη κάνει την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι. Οι λεκτικές διαμάχες δίνουν και παίρνουν και μία σου λέξη είναι ικανή να βάλει φωτιά και φουρνέλο στη σχέση σου. Από τη μια λοιπόν ο διάλογος θα φέρει την καταστροφή αν δεν περιοριστείς στις κατάλληλες λέξεις στο σωστό χρόνο και από την άλλη μοιάζει απολύτως αναγκαίος για να λυθούν μικροπαρεξηγήσεις και για να καθησυχάσεις το έτερόν σου ήμισυ.

Μην αφήσεις χώρο σε φίλους αυτή τη στιγμή να παρέμβουν στην προσωπική σου ζωή γιατί μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Φέρσου έξυπνα και τάισέ τους μόνο με τις πληροφορίες που θες να γνωρίζουν, όλα τα άλλα είναι περιττά. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις και ανούσιες συζητήσεις και κυρίως δε θα κινδυνέψεις να πέσεις σε λάθη που θα βγάλουν τα άπλυτά σου στη φόρα. Ε εδώ που τα λέμε δεν ήσουν και το πιο φρόνιμο παιδί το καλοκαίρι. Τι όχι;

Pillowfight: Υδροχόος για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Goodnight: Ιχθύς έχει κουράσει.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό πορεύεσαι αυτήν την εβδομάδα. Μοιάζεις κάπως σα να ‘χει πάει περίπατο η λογική σου, η φυσική σου καχυποψία και κατά κάποιο τρόπο κατεβάζεις αμάσητη κάθε πληροφορία. Σαν να θες να το φας το παραμύθι ή απλά να το ζήσεις. Μετά από δύσκολο, το παραδέχομαι, καλοκαίρι αναζητάς το δικό σου λιμανάκι κι όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό εγώ προσωπικά το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό που δε θα ήθελα με τίποτα για εσένα όμως, είναι εξαιτίας αυτής της ανάγκης να φας ξαναζεσταμένο φαγητό. Καλοί οι πρώην, δε λέω, μας κάνουν να νιώθουμε safe και αυτή η μυρωδιά του οικείου το κάτι άλλο, αλλά τα πράγματα με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούν εκεί που ξεκίνησαν και είναι θέμα χρόνου να θυμηθείς τους λόγους που χώρισες. Επένδυσε σε κάτι νέο λοιπόν με σύνεση και baby steps. Ένα βήμα τη φορά. Σαν συμβουλή της εβδομάδας θα σου έλεγα να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου και τα λάθη σου. Απέφυγε ανθρώπους και επιλογές που σου ξύνουν τις πληγές και σε περιμένουν με το δάκτυλο σηκωμένο να κρίνουν αυτά που σε κάνουν χαρούμενο. Διώξε μακριά τα συννεφάκια με τον πιο απλό τρόπο, απέφυγε να εμπλακείς σε καταστάσεις και διάλογους που ξέρεις εξαρχής ότι θα σε φθείρουν . Με απλά λόγια προφύλαξε τον εαυτό σου.

Pillowfight: Τι θα έλεγες για έναν άλλο Αιγόκερω;

Goodnight: Δύσκολη περίπτωση ο Παρθένος.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτήν την εβδομάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο. Από τη μια οι πλανήτες σού χαρίζουν με αγάπη και απλοχεριά όλη τους την θετική ενέργεια και αύρα και σε ωθούν να δώσεις πόνο και να λάμψεις στα ερωτικά σου. Εσύ όμως από την άλλη, επειδή ακριβώς είσαι αυτός που είσαι, πας κόντρα στο ρεύμα και ενώ νιώθεις τα θετικά vibes της εβδομάδας αποφασίζεις όλη αυτήν την αστερόσκονη που εκπέμπεις να την κρατήσεις για τον εαυτό σου, να απομονωθείς, να σκεφτείς και να θέσεις τις προτεραιότητές σου βρε παιδί μου. Κι ενώ σιγοτραγουδάς «αρέσω, παιδί μου, αρέσω» αστράφτεις και κάνεις χαμούλη, εσύ το πουλάς ακόμα πιο πολύ με το να έχεις τα χαρτιά σου κλειστά και να μη χαρίζεις ούτε βλέμμα σε αυτούς που περιμένουν μία σου λέξη. Δε λέω, καλή όλη αυτή η διαχείριση όμως μην το παρακάνεις. Να εκμεταλλευτείς τη θετική συγκυρία να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να ξεκαθαρίσεις μια προηγούμενη κατάσταση που εκκρεμεί γενικότερα. Μην αφήσεις την εβδομάδα να περάσει και να πετάξει γιατί θα νοσταλγήσεις σύντομα αυτές τις ένδοξες ημέρες. Πάντα με μέτρο και χωρίς πίεση.

Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως εσύ δε λειτουργείς με το πρέπει αλλά με το θέλω. Επειδή όμως κάποιες φορές λειτουργείς και αντίθετα στα συνηθισμένα πρόσεχε μήπως αυτή η ανάγκη σου να κάνεις τη διαφορά σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι. Να πας εκεί που λέει η καρδιά σου με τα μάτια σου ανοιχτά καθώς ένα απλό φλερτ μπορεί να καταλήξει σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία. Τι καλύτερο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα;

Pillowfight: Ζυγός και Λέων μπορούν να σε χαλαρώσουν.

Goodnight: Ο Ταύρος τα δικά του, εσύ τα δικά σου, ε, δε βγαίνει άκρη.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτήν την εβδομάδα σου υπόσχομαι ότι δε θα βαρεθείς καθόλου. Των συζητήσεων και των απολήψεων θα γίνει και δεν ξέρω αν είσαι έτοιμο για αυτήν την έκβαση. Από τη μία μην αποκλείεις να βρεθείς μπλεγμένος σε ίντριγκες και καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει να λογοδοτήσεις και από την άλλη μπορεί να φτάσουν στα αυτάκια σου νέα που θα σε κάνουν να πέσεις από τα σύννεφα. Ας σου δώσω μερικά παραδείγματα. Να μάθεις ότι το έτερόν σου ήμισυ παίζει σε διπλό ταμπλό, να μάθεις ότι ο κολλητός φλερτάρει το πρώην ταίρι σου και άλλα τέτοια, ακραία μεν, αλλά μέσα στη ζωή δε.

Πριν πανικοβληθείς και τα βάψεις μαύρα, ευαίσθητο αφού, να σε προλάβω και να σου πω ότι η καλή η Αφροδίτη ντύνει τις νύχτες και τις ημέρες σου με αισθησιασμό και με ξαφνικές γνωριμίες και με προοπτικές που σε κάνουν να ξεχάσεις τα κακά τα νέα που σου έλεγα παραπάνω. Ε τι άλλο θες; Και τις τοξικές σχέσεις θα ξεφορτωθείς και νέες γνωριμίες θα κάνεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς ορθά όλη αυτήν την αναμπουμπούλα χωρίς δακρύβρεχτα σενάρια και συμπεριφορές. Η ψυχραιμία και η ψυχρότητα πολλές φορές δίνουν τη λύση σε τέτοιες άβολες καταστάσεις. Και για να σε καθησυχάσω όλες οι αποφάσεις της εβδομάδας θα περάσουν από κόσκινο και επανεξέταση αρκετές φορές μέσα στον επόμενο μήνα. Οπότε τα λάθη, τα πάθη και τα λάθος πάθη συγχωρούνται, θα υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία.

Pillowfight: Ένα άλλο Ψαράκι αλλά και το Διδυμάκι έχουν προοπτικές.

Goodnight: Τοξότης φεύγει.

 

 

 

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη