Το Σάββατο ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργεια, καθώς επικεντρώνει τη διάθεσή μας σε ό,τι αφορά συναισθηματικές ανάγκες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις βάζοντας σε πρώτο πλάνο αυτά που χρειαζόμαστε κι εκφράζοντάς τα με πάθος, επιμονή κι υπομονή στο ταίρι μας.

Την Κυριακή, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την έκφραση των αναγκών τους γιατί έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία σημαντική με αρχή που έχει τα εχέγγυα για να μπουν σταθερές βάσεις και θεμέλια στην προσωπική του ζωή, θα πρέπει όμως να είναι διαλλακτικοί, να αφήσουν τον υποκειμενισμό στην άκρη και να δώσουν χώρο και στο σύντροφό τους για να εκφράσει τις προσωπικές τους ανάγκες κι απόψεις. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να τονιστεί είναι ο έντονος ερωτισμός που διέπει αυτό το διήμερο, η ανάγκη για σταθερότητα κι ασφάλεια, παράλληλα όμως θα πρέπει ιδιαίτερα να είμαστε προσεκτικοί σε έντονες τάσεις κτητικότητας, ζήλιας κι αδιαλλαξίας που μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση μας σε μεγάλο βαθμό.

 

Κριός

Ενδεχομένως να μην είναι και το πιο ρομαντικό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Κριέ. Το Σάββατο, θα σ’ απασχολούν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και θα σε αγχώσουν, ενώ πιθανόν να μη σου αφήσουν καθόλου χρόνο για ν’ ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να ζητήσεις από το ταίρι σου να σε βοηθήσει, έτσι ώστε να μην αισθανθεί κι εκείνο ότι το παραμελείς και το βγάζεις από τη ζωή σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μάλλον το σαββατόβραδο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που καμιά όρεξη δε θα έχεις για βραδινές εξόδους και φλερτ!

Την Κυριακή, μπορεί να προκύψει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σου τομέα. Όμως, αν αξιοποιήσεις τη μέρα, είναι σίγουρο πως μπορείς να εξομαλύνεις το κλίμα με το ταίρι σου, αν πραγματικά το θέλεις! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, εύκολα μπορείς να γοητεύσεις, να φλερτάρεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο!

 

Ταύρος

Το σαββατοκύριακο σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού το Σάββατο, ανεβαίνει η αισιοδοξία σου, αλλά κι ο αισθησιασμός σου! Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά, γεγονός που θα κάνει το δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή, φεύγεις από το ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου κι αρχίζουν να σ’ απασχολούν τα επαγγελματικά σου κι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν θέλει να βγείτε μια βόλτα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με κάποιες δουλειές του σπιτιού, επειδή από τη Δευτέρα δε θα προλαβαίνεις να τις κάνεις. Εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία κι αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δε θα σου βγει σε καλό!

 

Δίδυμος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Δίδυμε. Το Σάββατο εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις τη συζήτηση σε καβγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία, μην το κάνεις όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

Αλλά κι η Κυριακή χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να σε κάνει υπερβολικά απαιτητικό/ή από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που σ’ ενδιαφέρει. Έτσι, το αποτέλεσμα φυσικά, θα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις. Ωστόσο, αν αξιοποιήσεις την μέρα, θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να μην προκαλέσεις εντάσεις και συγκρούσεις

 

Καρκίνος

Καλό σαββατοκύριακο αγαπημένε μου Καρκίνε! Αξιοποίησε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ, που θα σε ενθουσιάσει!

Ωστόσο, η μέρα μπορεί να είναι παραπλανητική, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια από επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που ποτέ δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα! Το νου σου λοιπόν, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Ό,τι και να γίνει πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή, τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σ’ απασχολήσουν, ενώ ένα αρνητικό κλίμα μπορεί να επικρατεί στα προσωπικά σου, που χρειάζεται προσοχή.

 

Λέων

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι κι η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Λέοντα, αφού μάλλον θα σ’ απασχολούν κάποια οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης. Την Κυριακή όμως, ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις!

Κι αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς την Κυριακή, που μπορεί να ενισχύσει κάποιες ανασφάλειές και φοβίες σου ή να σε κάνει υπερβολικά απαιτητικό/ή από τα άτομα που τώρα συναντάς και γνωρίζεις. Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Παρθένε. Παρ’ όλο που το Σάββατο, η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τ’ αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιθυμείς.

Την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια ανασφάλεια, που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δε θ’ αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό. Παράλληλα, η μέρα, θα σε κάνει να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δε θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός!

 

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο, σου δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά κι ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου. Αφέσου στα φλερτ κι όπου βγάλουν!

Την Κυριακή, μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, ενώ μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο κρεβάτι, όπου μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις.

 

Σκορπιός

Καλό σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Το Σάββατο λοιπόν, για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει.

Την Κυριακή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει λαγούς με πετραχήλια!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, μάλλον θα σ’ απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θ’ ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, τότε καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε ν’ αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Την Κυριακή, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μη μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, αλλά κι ούτε και ν’ αφήσεις τους φίλους σου να χώσουν τη μύτη τους στο δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με τη μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν προξενιό, ας πούμε. Όμως μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι κάπως περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού το πάθος θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σου. Αν ήδη έχεις μια σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει. Θ’ αρχίζουν να σ’ απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα εκτεθείς!

 

Υδροχόος

Το σαββατοκύριακο σου, αγαπημένε μου Υδροχόε, μπορεί να σου προκαλέσει μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα ανεβάζει τον αισθησιασμό και ξεσηκώνει το πάθος σου. Έτσι, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, σίγουρα θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε κι οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει ανομολόγητες στιγμές πάθους, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σ’ αυτή.

Όμως και η Κυριακή ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα, αφού η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το εσύ που είσαι ελεύθερος/η για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η, όμως μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θ’ αποκαλυφθεί.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, χρειάζεται λίγη προσοχή από τη μεριά σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο βέβαια, θα νιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, κι αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο κρεβάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το άλλο σου μισό!

Την Κυριακή όμως, θα ενισχύσει την ανασφάλειά σου, ενώ και η διαίσθησή σου ενδέχεται να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα λοιπόν να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου ή από μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα τα μετανιώσεις.

Πηγή: e-zwdia.gr