Αυτό το διήμερο, μπορεί να φέρει ένα κλίμα απογοήτευσης στις σχέσεις, καθώς ξεσηκώνει τα νεύρα μας προκαλώντας συγκρούσεις, όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζει το τοπίο, για να φέρει εν τέλει την κάθαρση και την αναγέννηση! Παράλληλα, η Κυριακή, ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον αισθηματικό, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Αυτή η μέρα βοηθά στην κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία, φέρνει νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους, ενώ κι οι δεσμευμένοι μπορούν να ασχοληθούν με νέες, πρωτότυπες κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες από κοινού με το ταίρι τους, γεγονός που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά! Βεβαίως, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει χρειάζονται προσοχή, αφού η φαντασία μας αρχίζει να ξεφεύγει και να φτιάχνουμε σενάρια που δεν ισχύουν, ενώ η καχυποψία μας ενισχύεται.

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο είσαι ασυγκράτητος, Κριέ μου! Μπορεί η όψη του Σαββάτου να σε προβληματίζει κάπως και να μπλοκάρει την αποφασιστικότητά σου, όμως δε θα σε εμποδίσει να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και ό,τι άλλο θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε, τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας.

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφταναν αυτοί, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. Αν η επιθυμία σου είναι να μπεις κι εσύ στο κλαμπ των δεσμευμένων, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο ταίρι. Αν πάλι προτιμάς την εργένικη ζωή, μην ανησυχείς! Διασκέδασέ το, κανείς δεν μπορεί να σε βάλει σε καλούπια!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, αγαπητέ μου Ταύρε! Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία που σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα κι αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους.

Μετά από μια περίοδο μεγάλης ανασφάλειας, θα βρεθείς να τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις. Παράλληλα, η Κυριακή φωτίζει την ανάλαφρη πλευρά σου. Θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, κι αυτό τελικά θα κάνεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Ένα θα σου πω: αυτό το διήμερο θα σου μείνει αξέχαστο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει, Δίδυμέ μου! Το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ. Μην ανησυχείς, ο καναπές σου έχει συνηθίσει την απουσία σου δε θα σου κρατήσει μούτρα, εσύ κοίτα να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει σταθερά για πολύ καιρό ακόμη.

Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα. Ό,τι και να κάνετε, να ξέρετε πως στο χέρι σας είναι να μη μείνετε σε ό,τι σας χωρίζει αλλά να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ Καρκινάκι μου, θέλω λοιπόν την προσοχή σου αυτό το σαββατοκύριακο, μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου, αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Και το λέω αυτό γιατί πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία και τον παρορμητισμό που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη νευρικότητά σου στη γυμναστική ή σε κάποια δουλειά του σπιτιού για να έρθεις στα ίσια σου.

Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί αυτό το διήμερο θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η και μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει παραμύθι. Κι αυτό θα φέρει σύντομα την απογοήτευση, αν τελικά αποδειχθεί άνθρακας ο θησαυρός. Φυσικά, δε λέω να βουτηχτείς και στην καχυποψία, αλλά να ξέρεις πως το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

 

ΛΕΩΝ

Μεγάλο μπλέξιμο στα αισθηματικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική και στην ευφυία σου, αγαπητέ Λέοντα! Η Κυριακή, ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου κι η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.

Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση: θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα. Να ξέρεις πως αν δεν πας κόντρα στην επικοινωνιακή φύση σου κι αν δεν αφήσεις την ανασφάλεια να πάρει το πάνω χέρι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο διήμερο και να απολαύσεις τα φλερτ, που δε θα είναι λίγα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου έχει βαλθεί να σου χαλάσει το weekend, αγαπημένε μου Παρθένε, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο.

Η συμβουλή των άστρων, είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου δε σε αφήνει ανεπηρέαστο, αγαπημένε μου Ζυγέ, αφού μπορεί να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που θα οδηγήσει σε εντάσεις στα αισθηματικά σου, αν το επιτρέψεις. Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι καμιά δυσμενής όψη δεν μπορεί να σε περιορίσει.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, ήρθε η στιγμή να πιέσεις τον εαυτό σου να ξεπεράσεις τα παλιά. Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα φτιάχνουν λιγάκι. Η Κυριακή έρχεται να εξαφανίσει κάθε διαφωνία και κάθε ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, η αρμονία και η ισορροπία τώρα επανέρχονται κι είναι πλέον στο χέρι σας το αν θα περάσετε ένα παθιασμένο και φλογερό διήμερο στο κρεβάτι ή ένα άκρως διασκεδαστικό weekend με κοινούς φίλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια. Η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου κι η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού ο αισθησιασμός σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Συγκρατήσου και χαλιναγωγήσου, αν δε θέλεις να φέρεις τις καταστάσεις στα όρια.

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μη νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να σε εκμεταλλευτεί. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, το γενικότερο κλίμα που δημιουργεί η Κυριακή είναι άκρως κοινωνικό, δεν είναι κρίμα να μείνεις απ’ έξω και να κλοτσήσεις τις ευκαιρίες συναισθηματικής σύνδεσης, για παλιά σου τραύματα;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν τις προηγούμενες μέρες, ένιωθες ιδιαίτερα συναισθηματικός κι ευάλωτος, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, παιχνιδιάρη κι ανεξάρτητο εαυτό σου, ώστε να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Άλλωστε, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Ταυτόχρονα, το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί για να διασκεδάσετε μαζί, να βρεθείτε με κοινούς φίλους, να περάσετε όμορφα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα!

Εσύ που περνάς τη signle φάση σου, μείνε σε αυτή και μην ψάχνεσαι για καινούριους (ούτε παλιούς) έρωτες αυτή την περίοδο. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς και να καταλάβεις τι ζητάς πρώτα από σένα, πριν το ζητήσεις κι από έναν άλλον άνθρωπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο τρομακτικά! Έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η.

Αν λοιπόν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου και θα μπει ένα τέλος σε μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες κι ανασφάλειες. Και βέβαια, η Κυριακή, με την φαντασία σου, τη διορατικότητά σου και την πρωτοτυπία σου να ενισχύονται, δε θα σου κρύψω ότι και το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το διήμερο θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις από τον φιλικό σου κύκλο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου τον αισθησιακό Αιγόκερο- αυτόν που όταν βάλει κάτι στο μάτι, θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω μαζί σου, Υδροχόε μου, γιατί αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις κι ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες. Η αλήθεια είναι πως σε επηρεάζει αρκετά και σου κλέβει λίγη από την παιχνιδιάρικη κι ανέμελη διάθεσή σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευθιξία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καβγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας.

Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής. Κι αυτό θα είναι μεγάλο κρίμα αν συμβεί, γιατί έχεις όλα τα φόντα να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να απολαύσεις τις κατακτήσεις σου! Αν δεν αφήσεις τα παιχνίδια του μυαλού σου να κυριαρχήσουν αυτό το διήμερο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα!

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το Σάββατο, αγαπημένε μου Ιχθύ, φέρνει την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Αυτό το διήμερο, σε διακρίνει μια πιο ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση.

Αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει φωτιά στο κρεβάτι σας! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! Μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με φίλους, γιατί οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν, θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες! Και πού ξέρεις, κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

 

Πηγή