Μια κοινωνική κι αρμονική συγκυρία χαρακτηρίζει το τελευταίο σαββατοκύριακο της χρονιάς! Είναι μια Σελήνη που ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους, καθώς υπερισχύει μια συμβιβαστική διάθεση, ενώ οι αντιπαραθέσεις τείνουν να βγουν από το κάδρο, αφού κάθε διένεξη λύνεται μέσω της διπλωματικής οδού! Βεβαίως, η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει μικρό εκνευρισμό κι ένα αίσθημα απογοήτευσης, όμως θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και ρωγμές στις σχέσεις.

Παράλληλα, στην εκπνοή του χρόνου οι διελεύσεις από τη μια ανεβάζουν τη libido, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσουν δύσκολα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, φέρνοντας και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι μας. Αυτές οι αντιδράσεις μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα πιο έντονες, αφού το Σάββατο η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού κι ενισχύοντας την επαναστατική κι ανατρεπτική τους διάθεση, γεγονός που θα μπερδέψει το ταίρι τους και θα του δημιουργήσει ανασφάλεια.

 

Κριός

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα σε απασχολούν οι καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα, από εκεί κι έπειτα όμως, ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση και το σαββατοκύριακό σου προβλέπεται σούπερ! Αν συνυπολογίσεις μάλιστα και την αντίθεση της Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή!

Το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά λοιπόν, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί κι η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος/η, δε θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία, που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση!

 

Ταύρος

Από το απόγευμα του Σαββάτου θα προσπαθήσει ο όψη των πλανητών να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μην της το επιτρέψεις! Έχεις τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο και σ’ αυτό συνηγορεί κι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Σκορπιό, που ενισχύει τον αισθησιασμό σου και μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία σου, παρ’ όλο που κι ο ανάδρομος Ερμής θα βρεθεί στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο. Έτσι, μπορείς να αμβλύνεις κάποιες διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά!

Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά κάνεις θαύματα, ενώ θα νοιώσεις και τη συναισθηματική πληρότητα που έχεις ανάγκη! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’ εσένα. Τα φλερτ δε θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις αβίαστα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα! Είναι θετικό το διάστημα για σένα; Ναι!

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα του Σαββάτου ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Ωστόσο, όσο η Σελήνη θα κινείται ακόμα στην Παρθένο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να εξουσιάσεις και να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Όλα αυτά πάντως, την Κυριακή θα είναι παρελθόν με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Δία, καθώς το πάθος κι ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, όπως και του/της συντρόφου σου άλλωστε, οπότε το κρεβάτι σας εγγυημένα θα πάρει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ξεσηκώσει!

 

Καρκίνος

Η μετακίνηση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή ενώ κι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια θέματα του παρελθόντος προς επίλυση σε κάθε είδους σχέση σου, που νιώθεις πως σε καταπιέζει! Ευτυχώς όμως, θα σε κάνει και πιο διπλωματικό/ή και συγκαταβατικό στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους.

Άλλωστε, ο/η σύντροφός σου είναι πρόθυμος/η να σε βοηθήσει να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιονδήποτε τομέα. Αν του ανοιχτείς, θα δεις ότι όχι μόνο να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, αλλά κι ότι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Σκορπιό την Κυριακή, το πάθος μεταξύ σας θα φουντώσει! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες έξω να διασκεδάσεις κι άσε τα άτομα που σε φλερτάρουν να σε πλησιάσουν. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς!

 

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Ζυγό και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο την Κυριακή, η κοινωνικότητά σου ενισχύεται! Όχι βέβαια πως σε είχε εγκαταλείψει και ποτέ, όμως τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία ν’ αλλάξεις κατηγορία και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου διάθεση, τη γοητεία, αλλά και τη συγκαταβατικότητα που σου χαρίζει αυτό το φεγγάρι. Μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν· εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς, και να περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, με την Αφροδίτη να περνάει στον αισθησιακό Σκορπιό, κράτησέ τη για τα δυο σας! Μια εκδρομή δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θ’ αναζωπυρώσει τον έρωτά σας! Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια απλή κυριακάτικη βόλτα για καφέ, θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή!

 

Παρθένος

Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει ότι στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την άλλη όμως, ο ανάδρομος Ερμής κι η Αφροδίτη θα επισκεφτούν το ζώδιο του Σκορπιού, εντείνοντας το συναίσθημα, αλλά και τη libido σου! Κι εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θ’ αφήσεις αυτές τις διελεύσεις να σε επηρεάσουν. Θα επιτρέψεις να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας; Ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση;

Η απόφαση είναι δική σου, Παρθένε μου! Κάτι ανάλογο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μια νέα γνωριμία έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και κεραυνοβόλος έρωτας. Όμως εσύ αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ, μπορεί ν’ αρχίσεις να κάνεις αρνητικά σενάρια με το μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι μία! Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει!

 

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου από το απόγευμα του Σαββάτου έρχεται για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην την τονώσει περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να γίνεις αντιδραστικός/ή κι απρόβλεπτος/η στη συμπεριφορά σου, γεγονός που δε θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου.

Έτσι, μπορείς να περάσεις μαζί του ένα μοναδικό, αισθησιακό, αλλά και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο, που θα σου δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη αυτό το διήμερο, το νιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! Όμως, αν συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, μην τα περιμένεις όλα από εκείνο! Δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου, για να μπορέσει κι εκείνο να σε πλησιάσει χωρίς ανασφάλεια.

 

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας τη λογική σου περίπατο! Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου κι η Σελήνη το απόγευμα του Σαββάτου περνά στον Ζυγό, ενώ την Κυριακή σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, ξεσηκώνοντας την ανασφάλειά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καβγάδες!

Αντίθετα, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιό σου την Κυριακή, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα! Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει. Απόλαυσέ τα, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για ένα άτομο που μόλις γνώρισες, αλλά μην αφήσεις αυτή την επιφυλακτικότητα να πάρει το πάνω χέρι! Απόλαυσε το φλερτ κι άσε το χρόνο να δουλέψει για σένα!

 

Τοξότης

Για σένα αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το απόγευμα του Σαββάτου, θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί κι ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο κρεβάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καβγάδες και τσακωμούς, που δε θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας, ειδικά την Κυριακή, που η Σελήνη θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Κρόνο!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με τη Σελήνη στον Ζυγό θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Ιδιαίτερα την Κυριακή που θα σχηματίσει κι εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο, με την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές! Πέρνα καλά και πού ξέρεις, η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η! Όμως πρόσεξε λίγο, γιατί το άτομο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, μπορεί να σκοπεύει να σου βάλει τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Ζυγό από το απόγευμα του Σαββάτου και μάλιστα σε τετράγωνο με τον Κρόνο την Κυριακή, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρ’ όλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη κι αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, μάλλον δε θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο!

Όμως, μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου. Άλλωστε, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Και με την Αφροδίτη να περνά στον Σκορπιό την Κυριακή, βγες με φίλους, φλέρταρε και πέρνα καλά! Οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν, όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, για να μην εκτεθείς!

 

Υδροχόος

Το week-end για σένα ξεκινά από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού στις πρωινές ώρες της μέρας, η διάθεσή σου δε θα είναι και τόσο ανεβασμένη. Καθώς όμως η Σελήνη περνά στον Ζυγό όλα αλλάζουν για σένα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα! Έτσι, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους κι όλα!

Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δε θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε! Όμως, το σπίτι σου δε θα δει ούτε εσένα που είσαι αδέσμευτος/η! Ειδικά την Κυριακή με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ήλιο, με την κοινωνικότητά σου και την ανατρεπτική σου διάθεση, θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου, με τους οποίους θα περάσεις τέλεια! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις να κάνεις κι άπειρες νέες γνωριμίες, μέσα στις οποίες μπορεί να κρύβεται κι ένα πρόσωπο, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμη!

 

Ιχθύς

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει! Θα βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλά κι έντονος αισθησιασμός! Παρεμπιπτόντως, ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και έχεις δυο τρόπους να περάσεις το διήμερο!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις κτητικότητα και ζήλια για το ταίρι σου, που θα φέρει καβγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου libido, για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτή η δίχως όρια ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! Όπου κι αν βρεθείς, θα σε πολιορκούν τα φλερτ και δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να επιλέξεις το άτομο που θα σου κάνει το κλικ! Πρόσεξε όμως: πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

 

Πηγή