Το πρώτο διήμερο του Δεκέμβρη ευνοεί τις σχέσεις κάθε είδους, καθώς υπερισχύει μια συμβιβαστική διάθεση, ενώ οι αντιπαραθέσεις τείνουν να βγουν από το κάδρο, αφού κάθε διένεξη λύνεται μέσω της διπλωματικής οδού! Βεβαίως, το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό κι ένα αίσθημα απογοήτευσης, όμως θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και ρωγμές στις σχέσεις.

Παράλληλα, οι αστρολογικές όψεις της Κυριακής από τη μια ανεβάζουν τη libido, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσουν δύσκολα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, φέρνοντας και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι μας. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού κι ενισχύουν την επαναστατική κι ανατρεπτική τους διάθεση, γεγονός που θα μπερδέψει το ταίρι τους και θα δημιουργήσει ανασφάλεια.

 

Κριός

Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει, δυναμικέ Κριέ μου! Ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί, λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, έχεις δύο τρόπους να περάσεις το διήμερο: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου που θα φέρει καβγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως η ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! Όπου κι αν βρεθείς, θα σε πολιορκούν τα φλερτ και δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να επιλέξεις το άτομο που θα σου κάνει το κλικ! Πρόσεξε όμως: Πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, και έτσι αυτό το διήμερο προβλέπεται σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στα ύψη!

Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, δε θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών. Τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συντροφεύει αυτόν τον μήνα και όχι μόνο! Άκου τη διαίσθησή σου, αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και ευχαριστήσου το!

 

Δίδυμος

Το Σάββατο, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας, αλλά μην το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο. Η Κυριακή βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Έτσι, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά! Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η κρεβατοκάμαρα, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα. Τα φλερτ δε θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις, επειδή θα το θεωρήσεις ασύμβατο με σένα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα!

 

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, ο αισθηματικός τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι το προηγούμενο διάστημα Ωστόσο, το Σάββατο καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να εξουσιάσεις και να αποκτήσεις το πάνω χέρι στη σχέση!

Όλα αυτά πάντως την Κυριακή θα είναι παρελθόν, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, όπως και του/της συντρόφου σου άλλωστε, οπότε το κρεβάτι σας εγγυημένα θα πάρει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο που θα σε ξεσηκώσει!

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο ίσως προσπαθήσει να σε κάνει πιο εσωστρεφή και μυστηριώδη, αγαπημένε μου Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, οι όψεις της Κυριακής θα σε κάνουν πιο σαφή και άμεσο στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.

Άλλωστε, ο/η σύντροφός σου είναι πρόθυμος/η να σε βοηθήσει να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιοδήποτε τομέα. Αν του ανοιχτείς, θα δεις ότι όχι μόνο να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, αλλά θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, ενώ το πάθος μεταξύ σας θα φουντώσει! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που θα σε πλησιάσουν να σε φλερτάρουν ελεύθερα. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς, σε καλό θα σου βγει!

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο! Τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις στρατόπεδο και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο. Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!

Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς. Θα περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, κράτησέ την για τα δυο σας! Μια εκδρομή δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας! Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια απλή βόλτα για καφέ, θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

 

Πόσο ασφαλής νιώθεις στη σχέση σου;

Απάντησε 100 ερωτήσεις στο ψυχολογικό μας τεστ και μάθε!

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το σαββατοκύριακο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη όμως, εντείνει το συναίσθημα και την ερωτική σου διάθεση! Εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις την όψη του Σαββάτου να σε επηρεάσει. Θα της επιτρέψεις να σου δημιουργήσει ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας που δε σου πάνε και καθόλου ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεβάτι; Εσύ αποφασίζεις!

Κάτι ανάλογο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μια νέα γνωριμία που έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και κεραυνοβόλος έρωτας. Εσύ όμως αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ αρχίζεις να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων είναι μία: Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει!

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας τη λογική σου περίπατο! Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου για παραπάνω δέσμευση, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καβγάδες! Αντίθετα, την Κυριακή, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Αντίστοιχα κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει. Απόλαυσέ τα, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για ένα άτομο που μόλις γνώρισες, αλλά μην αφήσεις αυτή την επιφυλακτικότητα να πάρει το πάνω χέρι! Απόλαυσε το φλερτ κι άσε το χρόνο να δουλέψει για σένα!

 

Τοξότης

Για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το Σαββάτο θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί κι ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, σε βλέπω να χωρίζεις αν δε δεις αλλιώς τα πράγματα, διότι το ταίρι σου έχει αρχίσει να απομακρύνεται από σένα και την ανασφάλειά σου. Πόσο ακόμη ν’ αντέξει να σου δείχνει καθημερινά ότι είναι εκεί και δε χρειάζεται ν’ ανησυχείς;

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Ιδιαίτερα την Κυριακή με την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές! Πέρνα καλά και πού ξέρεις, η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η! Όμως πρόσεξε λίγο, γιατί το άτομο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, μπορεί να σκοπεύει να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη κι αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, μάλλον δε θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο!

Όμως, μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου. Άλλωστε, το Σαββάτο, σε σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Το Σαββάτο, βγες με φίλους, φλέρταρε και πέρνα καλά! Οι νέες γνωριμίες δε θα σου λείψουν, όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, για να μην εκτεθείς!

 

Υδροχόος

Το weekend για σένα, αγαπημένε μου Υδροχόε, ξεκινά από το απόγευμα του Σαββάτου, αφού στις πρωινές ώρες της μέρας, η διάθεσή σου δε θα είναι και τόσο ανεβασμένη. Την Κυριακή όλα αλλάζουν για σένα, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση κι η επιθυμία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα! Έτσι, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα!

Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δε θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε! Εσύ που είσαι μόνος έχεις πέσει σε μια λούπα λαθών κι αυτά δεν είναι άλλα από το να προσεγγίζεις πρώην. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις να κάνεις και μια τρύπα στο νερό, αφού δεν πρόκειται να πετύχει η επανασύνδεση κι απλώς θα πληγωθείς.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αισθησιακό για σένα! Προσπάθησε -όποια ζητήματα και να θέλεις να διευθετήσεις- να τους δώσεις προτεραιότητα το Σάββατο που η επικοινωνία δε θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει μπερδεμένα μηνύματα κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, οπότε κράτα τη σχέση σταθερή γιατί σε βλέπω να μην αντέχεις τα πολλαπλά χτυπήματα.

Για σένα που είσαι μόνος τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «ειδυλλιακό» κλίμα, όμως το βράδυ της Κυριακής σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε μεγαλοστομίες που θ’ ακούσεις, αλλά και να μην υποσχεθείς ούτε εσύ πράγματα τα οποία δε θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις.

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας