Ο Ιούνιος ξεκίνησε επίσημα και η πρώτη εβδομάδα του μήνα υπόσχεται να είναι εκπληκτική για την προσωπική μας ζωή. Οι ημέρες αυτές φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις και πλανητικές αλλαγές που θα μας δώσουν την απαραίτητη ανάσα και θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα ευνοϊκή και πολυαναμενόμενη όψη, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 03/06/2024. Αυτό το τρίγωνο μας ενθαρρύνει να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τη ζωή μας. Είναι μια όψη που προωθεί την εξέλιξη και μας γεμίζει με αίσθηση παντοδυναμίας. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να κατευθύνουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

 

Κριός

Νέο ξεκίνημα θα αναζητήσετε φίλοι μου Κριοί, θα βγείτε στο κυνήγι επιθυμώντας να τα ζήσετε όλα και αδιαφορώντας για το αν κάποιες πράξεις σας αποδειχτούν σωστές ή λάθος. Αυτή τη φορά, δεν θα δεχτείτε κανέναν περιορισμό, διαλύετε φραγμούς, περνάτε σε τολμηρές πράξεις με στόχο να ζήσετε ό, τι δεν έχετε ζήσει ως τώρα.

Επανασύνδεση. Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης, ωστόσο το αν θα ολοκληρωθεί ως κίνηση, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα σας ικανοποιήσει η ανταπόκριση που θα λάβετε. Με λίγα λόγια, στη δική σας απόφαση θα βρίσκεται το αν θα γίνει οριστική επανένωση ή αν θα είναι μια επιφανειακή σμίξη αβέβαιης κατάληξης.

Νέα γνωριμία. Ελκυστική παρουσία θα έχει το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας και δεν πρόκειται να μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Τη γοητεία σας θα τη χρησιμοποιήσετε με τον καταλληλότερο τρόπο και θα λάβετε θερμή απάντηση στην πρόταση που θα κάνετε. Έρχεται ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, εσείς θα ορίσετε πως θα γίνει η αρχή και ποιο τέλος θα δοθεί.

Σχέση- γάμος. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, ατίθαση η συμπεριφορά σας, γεγονός που θα δυσκολέψει κατά πολύ το ταίρι σας. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις, θα σημειωθεί ένα είδος ασυνεννοησίας, ωστόσο στις δικές σας προθέσεις θα βρίσκεται το τελικό αποτέλεσμα. Αποφασίστε τι ακριβώς αναζητάτε από τη σχέση σας και σε περίπτωση που θέλετε να την τερματίσετε, τότε σκεφτείτε πολύ καλά πριν δράσετε.

 

Ταύρος

Απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν πολύ ευχάριστα αποτελέσματα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα πάρετε απόφαση να περιορίσετε κάπως την πεισματική συμπεριφορά. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι και να εισχωρήσετε νέο ταίρι στη ζωή σας σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι.

Επανασύνδεση. Θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι, δεν θα έχει σημασία αν θα το κάνει με τρόπο άμεσο ή έμμεσο, σημασία θα έχει κατά πόσο εσείς θα είστε δεκτικοί και πρόθυμοι να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη. Για να υπάρξει επιτυχία στην επανασύνδεση, θα πρέπει να αποφασίσετε να μην ξαναπέσετε στα ίδια σφάλματα, γι’ αυτό αναλάβετε κάποιο περίοδο ευθύνης και προβείτε σε αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα γίνει ο συνδετικός κρίκος που θα σας ενώσει με πρόσωπο, που πολύ γρήγορα θα καταφέρει να αλλάξει ριζικά όλη την ερωτική σας ζωή. Με λίγα λόγια, θα προκύψει καινούργια ερωτική γνωριμία στη ζωή σας, που όμως δεν θα είναι καθόλου επιφανειακή. Η εξέλιξη των γεγονότων θα φέρει έναν επιτυχημένο δεσμό με δυνατή και αμοιβαία ερωτική έλξη.

Σχέση – Γάμος. Ακούστε τις συμβουλές τρίτων, δώστε βάση και στην άποψη που έχει το ταίρι σας, απεγκλωβιστείτε από τον απολυτό εγωκεντρισμό και θα δείτε πως πολύ γρήγορα θα λάβει τέλος η στασιμότητα και θα δημιουργηθούν ολοκαίνουργιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, ικανές να σας ανανεώσουν και να σας φέρουν πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σας επιθυμίας.

 

Δίδυμος

Σε βαθιά περισυλλογή θα σας ρίξει ένα γεγονός, θα νιώσετε την ανάγκη να αποξενωθείτε και τελικά θα σας βγει σε καλό. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκεντρωθείτε, να ταχτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να αναρωτηθείτε τι τελικά αναζητάτε. Σκεφτείτε αν η επιθυμία σας είναι η επανασύνδεση ή ένας ολοκαίνουργιος έρωτας και πράξτε αναλόγως.

Επανασύνδεση. Ενδεχομένως να αρνηθείτε να ακολουθήσετε τη γρήγορη ροη των γεγονότων και να νιώσετε την ανάγκη να φρενάρετε τις εξελίξεις για να μπορέσετε να σκεφτείτε ήρεμα, αξιολογώντας χωρίς πίεση τις καταστάσεις. Όποια κι αν είναι η στάση σας, το ευχάριστο είναι πως οι σκέψεις σας θα σας οδηγήσουν στη σωστή αντιμετώπιση και πολύ γρήγορα θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε.

Νέα γνωριμία. Θα βρεθείτε πολύ κοντά στην προοπτική μιας νέας γνωριμίας και θα σας ομολογήσω πως θα υπάρξει άνοιγμα για μια σχέση σταθερή και πολλά υποσχόμενη. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι για μεγάλα και τολμηρά βήματα, τότε μην πιέσετε τον εαυτό σας, ο χρόνος θα σταθεί στο πλευρό σας και θα έχετε όσο περιθώριο χρειάζεστε, για να πάρετε με ηρεμία τις αποφάσεις σας.

Σχέση – γάμος. Μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση στους προβληματισμούς σας και πολύ γρήγορα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, ωστόσο αποφύγετε να κρατήσετε σε απόσταση το ταίρι σας, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να περάσετε λάθος μηνύματα. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα βρείτε συμπαράσταση και συναισθηματικό στήριγμα.

 

Καρκίνος

Ένα ραντεβού και μια ευχάριστη συνομιλία θα ανανεώσει όχι μόνο την καρδιά σας, αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Τα συμβάντα θα δώσουν νέα τροπή στο ερωτικό σας μέλλον και θα είναι λάθος αν φρενάρετε τη ροη των γεγονότων. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, ζήστε χωρίς ανασφάλειες τις θερμές ερωτικές στιγμές που έρχονται.

Επανασύνδεση. Με ανανεωμένο σκεπτικό θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι και θα θελήσει να βάλει τέλος στην απόστασή σας. Με συνειδητοποιημένα βήματα θα κάνει την προσπάθεια να σας προσεγγίσει κι αυτό θα ανανεώσει κατά πολύ την ψυχολογία σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μη σκεφτείτε με αρνητισμό ή προκατάληψη, γιατί θα χάσετε την ευκαιρία μιας επιτυχημένης δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία. Πρόσωπο με ελκυστικό στυλ και δυναμική παρουσία θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή δεν θα υπάρξουν εμπόδια ή αρνητικά συμβάντα, μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και το ενδιαφέρον αμοιβαίο. Αξιοποιήστε τα γεγονότα που θα προκύψουν, δεχτείτε άφοβα τις προτάσεις που θα λάβετε.

Σχέση- γάμος Αίσιο τέλος θα έχει ζήτημα που απασχολεί εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Έρχεται ευχάριστη κατάληξη που θα ανανεώσει τα αισθήματά σας, θα αλλάξει τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας και θα περάσει τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, αξιοποιήστε στο έπακρο τα τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε και να περάσετε σε άμεσες αποφάσεις. Αξιοποιώντας τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας, γι’ αυτό κατασταλάξτε στο τι ακριβώς αναζητάτε και προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς και χρονοτριβές.

Επανασύνδεση. Γενναιόδωρα θα σας φερθεί η τύχη, θα δημιουργηθούν απρόοπτα συμβάντα που θα έχουν ως κατάληξη εσείς και το πρώην ταίρι σας να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Το αν οι συζητήσεις σας θα φέρουν άμεση ή έμμεση επανασύνδεση, αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που εσείς θα χειριστείτε την υπόθεση. Αν επιθυμείτε επανένωση, τότε φανερώστε το ξεκάθαρα.

Νέα γνωριμία. Θα είστε ελκυστικοί, γοητευτικοί, και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης. Επειδή θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και πολύ γρήγορα θα τραβήξετε την προσοχή του, γι’ αυτό κινηθείτε αυθόρμητα και αποφασιστικά χωρίς καθυστερήσεις. Έρχεται νέα γνωριμία με προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Ο σωστός συνδυασμός των προτερημάτων σας θα φέρει και το σωστό αποτέλεσμα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και να διατυπώσετε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας. Θα καταφέρετε να οδηγήσετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά και ξεκινά περίοδος εμπιστοσύνης με αμοιβαία κατανόηση.

 

Παρθένος

Θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας και θα είναι λάθος αν αναβάλλετε τις κινήσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στην ψυχολογία σας, γι’ αυτό μην καθυστερήσετε να περάσετε σε δράση, παραγκωνίστε ηττοπάθειες και βγείτε δυναμικά μπροστά.

Επανασύνδεση. Θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μια θαρραλέα βουτιά στο βάθος της καρδιάς σας και συνειδητοποιώντας λάθη, στόχους και αισθήματα, θα περάσετε δυναμικά σε πρόταση επανασύνδεσης. Ενεργοποιώντας τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα επιτύχετε να ισορροπήσετε με το πρώην ταίρι σας. Έρχονται μεγάλες και δεσμευτικές αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Με φιλικό διάλογο θα ξεκινήσετε, σε ερωτικά λεκτικά βέλη θα καταλήξετε. Θα μπείτε στο στόχαστρο του ίδιου σας του στόχου και θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον με δυνατές εκπλήξεις και ξαφνικά χτυποκάρδια. Θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση αν η σχέση που θα προκύψει θα παραμείνει σε επίπεδο φιλικό ή θα εξελιχθεί σε σχέση ερωτική.

Σχέση – γάμος. Θα δοθεί λύση στο λόγο για τον οποίο το αγαπημένο σας ταίρι βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει ή να διαστρεβλώσει κάποια γεγονότα. Η διορατικότητα, η εξυπνάδα και η επιθυμία σας για ισορροπία, θα είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε τελικά να απαλλαγείτε από το βραχνά της μουρμούρας και το ψυχρό κλίμα του θυμού.

 

Ζυγός

Αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ισορροπημένη ψυχολογία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να φέρετε τις αλλαγές που ζητάτε. Θα περάσετε στη θέση του νικητή και κανένα αρνητικό γεγονός δεν θα γίνει φραγμός στους στόχους σου. Αυτό που θέλετε, θα το κερδίσετε, φροντίστε όμως να έχετε ξεκάθαρους σκοπούς.

Επανασύνδεση. Με δική σας πρωτοβουλία, αναλαμβάνετε αποφασιστική δράση, στοχεύοντας στο να λυθούν παρεξηγήσεις και να πέσει ο τοίχος που σας χωρίζει με το πρώην ταίρι σας. Η κίνησή σας να ανοίξετε συζήτηση στηριζόμενη στην ειλικρίνεια, θα μηδενίσει τα παλιά λάθη, επαναφέροντας μεταξύ σας την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια του σταθερού δεσμού.

Νέα γνωριμία. Πολύ σωστές θα είναι οι υποψίες σας πως το συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν χάνει καμία ευκαιρία να πιάσει κουβέντα μεταξύ σας, δεν έχει μόνο φιλικό ενδιαφέρον αλλά διατηρεί βλέψεις ερωτικές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να κάνετε τον κόπο να του δώσετε την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, θα υπάρξουν επαφές που θα κλείσουν με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Σχέση – Γάμος. Η επιλογή σας να κινηθείτε ερωτικά και όχι ανταγωνιστικά θα ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Έρχεται παύση εγωιστικών πράξεων και βγαίνει στην επιφάνεια έντονος ερωτισμός. Με δικές σας κινήσεις θα αποδειχτεί τελικά πως όταν είστε ήρεμοι και ενωμένοι, μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

 

Σκορπιός

Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας φέρει νέα ερωτική ευκαιρία και αν κάνετε τη σωστή κίνηση και την αξιοποιήσετε, τότε θα καταφέρετε να αναποδογυρίσετε τα αρνητικά γεγονότα στρέφοντας τα υπέρ σας. Θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή σας, δημιουργώντας καινούργια και πολύ γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Επανασύνδεση. Θα παραδοθείτε στην ερωτική έλξη, που θα σας φανερώσει το πρώην ταίρι σας και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί θα βιώσετε ξανά σκηνές ρομαντισμού και εκδηλώσεις δυνατής αγάπης. Θα διανύσετε μια πολύ όμορφη ερωτική περίοδο, αλλά μην ξεχάσετε κάποια στιγμή να θέσετε και τους όρους σας. Καλό θα είναι, αυτή τη φορά, να εκφράσετε τι ακριβώς αναζητάτε και να περάσετε σε διεκδικήσεις.

Νέα γνωριμία. Η εμφάνιση ενός πρόσωπου θα σας φέρει έντονο χτυποκάρδι, που ίσως αρχικά να μην καταφέρετε να το ελέγξετε. Μη φοβηθείτε να παρασυρθείτε από τον έντονο ενθουσιασμό που θα νιώσετε, θα σας αποδειχτεί πως δεν θα υπάρξει κανένας απολύτως κίνδυνος απογοήτευσης. Ακολουθήστε την καρδιά σας, θα σας βγει σε καλό!

Σχέση – γάμος. Με μεθοδικό χειρισμό θα καταφέρετε να κλείσετε καταστάσεις που κούρασαν τη διάθεσή σας και να φέρετε αλλαγές που θα ανορθώσουν και πάλι την ψυχολογία σας. Θα είστε σε θέση να κάνετε το ερωτικό σας ταίρι να παραδεχτεί το λανθασμένο τρόπο σκέψης του και θα οδηγήσετε την κατάσταση σε μια πιο ευδιάθετη και πιο σταθερή ερωτική πορεία.

 

Τοξότης

Έρχονται προκλήσεις και εκπλήξεις που αν τολμήσετε να κάνετε τη βουτιά στο άγνωστο, τότε θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που κακώς δεν τολμήσατε ως τώρα να τα ζήσετε. Αυτή τη φορά, θα ενθουσιαστείτε και θα νιώσετε την ανάγκη για καινούργιες αναζητήσεις. Μην αφήσετε το χρόνο να σας προσπεράσει, αρπάξτε δυναμικά τις ευκαιρίες.

Επανασύνδεση. Θα σας φανερώσω πως το πρόσωπο που έχετε στην ερωτική σας σκέψη επιθυμεί να επανασυνδεθεί μαζί σας πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Θα εκπλαγείτε από τον αποφασιστικό τρόπο που θα σας πλησιάσει και μην κάνετε το λάθος να προσποιηθείτε αδιαφορία. Τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να δείξετε αυτό που πραγματικά νιώθετε.

Νέα γνωριμία. Θα εμφανιστεί ευκαιρία που θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής επιτυχίας. Μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο διασκέδασης, σε τυχαία χρονική στιγμή σε φιλικό περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή. Ευχάριστα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε το παλιό πικρό παρελθόν και να ξεκινήσετε πορεία για αλλού.

Σχέση- γάμος. Ήρεμο και πολύ διαλλακτικό θα εμφανιστεί το ταίρι σας, θα έχει τη διάθεση να κλείσει καταστάσεις που σας πίκραναν ή σας αποξένωσαν. Καλό θα είναι να μην τραβήξετε άλλο το σκοινί γιατί θα έχει σκοπό να κατευνάσει την μπόρα με μια πρόταση, που όχι μόνο θα φέρει ερωτική ισορροπία μεταξύ σας, αλλά θα ανοίξει την πόρτα για νέα σχέδια και για πολύ δεσμευτικά αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως ο μόνος τρόπος για να πετύχετε την αρμονία που αναζητάτε είναι να φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Εγκαταλείπετε διαθέσεις κόντρας, οι αντιδράσεις σας θα είναι ειρηνικές και ο τρόπος σκέψης σας συνειδητά αισιόδοξος. Έρχεται δυνατή ερωτική ένωση, με πρόσωπο που έχει την ανάγκη να μείνει πιστά δίπλα σας.

Επανασύνδεση. Επιθυμείτε την επανασύνδεση, δεν επιθυμείτε όμως τον παθητικό συμβιβασμό και πολύ καλά κάνετε. Εφόσον θέλετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ταίρι σας, κάντε την πράξη προσέγγισης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για επανένωση. Θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τους όρους σας και να διεκδικήσετε δυναμικά τις αλλαγές που χρειάζεστε.

Νέα γνωριμία. Θετική θα είναι η διάθεσή σας να δοκιμάσετε νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας και αυτό θα σας βγει σε καλό. Θα δείτε με πολύ θερμό μάτι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και η δεκτική σας στάση θα δώσει άνοιγμα για περεταίρω επαφές που θα δημιουργήσουν προοπτική σταθερής σχέσης. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

Σχέση – Γάμος. Τα συννεφάκια διαφωνιών και οι εγωιστικές κόντρες θα εξαφανιστούν και σε αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά η διάθεση που θα έχετε για ηρεμία και για ασφάλεια. Το πρόσωπο που αγαπάτε δεν θα έχει σκοπό να τεντώσει το σκοινί, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής συμμαχίας και ερωτικής ισορροπίας.

 

Υδροχόος

Μοιραίες εξελίξεις έρχονται να φέρουν μόνιμες αλλαγές στη ζωή σας. Η τύχη θα σας δείξει το όμορφο πρόσωπό της, σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί και δοτικοί. Έρχονται συναντήσεις, προτάσεις και ευχάριστα ανοίγματα που θα σας φέρουν ευτυχές αποτέλεσμα. Μια μεγάλη σας επιθυμία είναι στα πρόθυρα πραγματοποίησης.

Επανασύνδεση. Αποφασιστικά και πολύ δυναμικά θα εμφανιστεί μπροστά σας το πρώην ερωτικό σας ταίρι. Έρχεται με πρόταση επανασύνδεσης και θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη δύναμη των αισθημάτων σας. Αφεθείτε στην ερωτική χημεία που υπάρχει μεταξύ σας και θα διαπιστώστε πως αυτή τη φορά, τίποτα δεν θα είναι ικανό να σας ξαναχωρίσει.

Νέα γνωριμία. Δεν θα είναι καθόλου άσκοπη και ανούσια η τυχαία συνάντηση που θα έχετε με άτομο αντίθετου φύλου. Θα τολμήσω να σου φανερώσω ότι το ερωτικό καμπανάκι που θα χτυπήσει δεν θα είναι καθόλου στιγμιαίο, απεναντίας μάλιστα, θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια που θα μπορούσε να αποτελέσει το μεγαλύτερο ερωτικό χτύπημα της ζωής σας. Έρχεται ολοκαίνουρια και μοιραία ερωτική γνωριμία.

Σχέση – Γάμος. Αποφασίστε και πράξτε γιατί τώρα είστε στη σωστή στιγμή που όλα θα συνωμοτήσουν για να πραγματοποιηθεί μια πολύ μεγάλη σας επιθυμία. Γεγονότα, πράξεις και πρόσωπα, θα κινηθούν με στόχο να λάβετε αυτό που αναζητάτε. Προχωρήστε δυναμικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι που έχετε δίπλα σας και βάλτε μπρος για μεγάλα και μελλοντικά σχέδια.

 

Ιχθείς

Κατανόηση και διαλλακτικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να γίνετε δεκτικοί και πολύ δοτικοί. Περνάτε σε περίοδο ανταμοιβής, τώρα θα καρποφορήσουν όλοι οι κόποι σας και θα σας ομολογήσω πως θα πάρετε αυτό ακριβώς που σας αξίζει. Έρχεται μεγάλη ικανοποίηση, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός.

Επανασύνδεση. Αν η διαίσθησή σας, σας λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε προς την επανασύνδεση, τότε να την ακούσετε, θα είναι απολύτως σωστή. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει ευκαιρία συνάντησης με πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Τολμήστε να κάνετε το βήμα της επανένωσης και θα διαπιστώσετε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα είναι κατά πολύ περισσότερο από απλά θετική.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς αναζητάτε ευκαιρία νέας γνωριμίας, θα την έχετε και μάλιστα και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Θα βρεθείτε μέσα την ίδια παρέα, αμοιβαία έλξη και οικειότητα θα είναι τα δυνατά στοιχεία που θα σας ενώσουν και από εκεί πέρα αφήστε τα αισθήματα να σας καθοδηγήσουν. Ανεπιφύλακτα σας φανερώνω πως θα είναι η ευκαιρία που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

Σχέση- γάμος. Μια μεγάλη ευχή σας θα περάσει σε διαδικασία ολοκλήρωσης και πολύ σύντομα θα γίνει πράξη. Διατηρείστε τις επιθυμίες σας, προστάτεψε τα όνειρά σας γιατί περνάτε στη χρονική στιγμή όπου ένα μεγάλο σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί, ανοίγοντας μέλλον σταθερότητας και ασφάλειας. Έρχονται ευχάριστα μαντάτα και ευτυχισμένα συμβάντα, ικανά να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας.

 

Πηγή: e-zwdia