Μία όχι και τόσο ρομαντική εβδομάδα έχει φτάσει με έναν αριθμό σκληρών όψεων που απαιτούν ανοικτή επικοινωνία ώστε να αντιμετωπιστούν. Με το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, καθώς κι εκείνο του Ερμή και του Κρόνου, έμμεσα και άμεσα παιχνίδια εξουσίας στον έρωτα δίνουν ρεσιτάλ. Πολύς κόσμος θα αναγκαστεί να παρατήσει τη ζώνη άνεσής του, θέτοντας ξεκάθαρα όρια στις συμπεριφορές που δεν επιθυμεί να δεχθεί.

Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν αφορούν τα 1α δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και τα 2α δεκαήμερα των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Τα 3α δεκαήμερα των μεταβλητών και μαζί οι Ζυγοί και οι Κριοί του ίδιου δεκαημέρου, τελικά θα εκφράσουν όλα όσα αισθάνονται και θα απελευθερωθούν από συναισθηματικά βάρη, χάρη στον Ερμή στα τέλη της περιόδου.

 

Κριός

Έρχονται μοιραία γεγονότα που θα ανοίξουν δρόμο επιτυχίας και προσωπικής ικανοποίησης. Καλά κάνατε και δείξατε επιμονή και καρτερικότητα ως προς τις επιθυμίες σας, γιατί τώρα περνάτε στη χρονική περίοδο που ένα κρυφό σας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ανοίγεται για εσάς ελπιδοφόρο μέλλον.

Επανασύνδεση. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, είναι θέλημα μοίρας η επανασύνδεσή σας με το παλιό σας ταίρι. Η τύχη θα σας αποδείξει πως εσάς τους δυο σας θέλει μαζί, μια συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο και μια συζήτηση καρδιάς θα ενώσει και πάλι τις ζωές σας. Αυτή τη φορά, θα υπάρξουν αμοιβαίες υποσχέσεις, κοινοί όρκοι και μελλοντικά σχέδια.

Νέα γνωριμία. Αρκετά περίεργος θα είναι ο τρόπος που θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σας για να μείνει οριστικά και μόνιμα. Ούτε εσείς, ούτε αυτό το άτομο θα υποψιαστείτε ότι η τυχαία συνάντησή σας θα αποτελέσει γνωριμία ζωής, όμως στην πορεία των γεγονότων θα αποδειχθεί πως η σχέση σας θα γίνει οριστικός σταθμός στη ζωή σας.

Σχέση- Γάμος. Ό, τι συμβεί και ό, τι ειπωθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα είναι συμβάντα της τύχης που στο τέλος θα καταλήξουν σε πολύ όμορφα γεγονότα. Απεγκλωβιστείτε από απαισιόδοξες σκέψεις και ανησυχίες, δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τύχη σας και βαδίστε με αυτοπεποίθηση, ακολουθώντας τη ροη των γεγονότων. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα και πολύ δυνατές επιτυχίες.

 

Ταύρος

Για να φτάσετε στο στόχο σας, θα χρειαστεί αντοχή, οργάνωση και μαχητικότητα. Αν δεν οπισθοχωρήσετε και αν συνεχίσετε με υπομονή και επιμονή, τότε θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας επιθυμίας. Μείνετε σταθερά στη θέση σας, συνεχίστε δυναμικά και θα δείτε πως όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

Επανασύνδεση. Η εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής θα στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στο αν θέλετε επανασύνδεση ή οριστικό χωρισμό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι και το αν θα προχωρήσετε σε δεσμό ή όχι θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας αποφάσεις. Φανείτε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και δράστε όσο πιο άμεσα και ξεκάθαρα μπορείτε.

Νέα γνωριμία. Φωτιά θα βάλει στην καρδιά σας η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, γεγονός που θα απαιτεί γρήγορη δράση. Δεν θέλω να σας αγχώσω, αλλά σας φανερώνω πως αν δεν δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε αυτή τη νέα γνωριμία μέσα από τα χέρια σας. Σας συμβουλεύω να μη χρονοτριβήσετε, εκδηλώστε άφοβα αυτό που θα νιώσετε.

Σχέση – Γάμος. Τα πράγματα για εσάς θα είναι σκούρα, αν αποδείξετε στο ταίρι σας πως δεν ξέρετε τι θέλετε, σε αντίθετη περίπτωση, αν φανείτε απόλυτοι στις απόψεις σας και σταθεροί στα θέλω σας, τότε αυτό που ζητάτε θα σας έρθει κατευθείαν στο πιάτο. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και θα διαπιστώσετε πως χωρίς μεγάλο κόπο, οι επιθυμίες σας θα γίνουν πράξη.

 

Δίδυμος

Ευχάριστες συναντήσεις και ειλικρινείς συζητήσεις, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε ένα πολύ ελπιδοφόρο στάδιο, με καλότυχες συμπτώσεις και ευτυχισμένα γεγονότα. Ένα θερμό ερωτικό ραντεβού θα σας δώσει το έναυσμα να αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες και να κατασταλάξετε σε ταίρι που θα αποτελέσει μόνιμο σταθμό στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που ετοιμάζετε οργανωμένη μέθοδο με στόχο την επανασύνδεση, τότε σας συμβουλεύω να μην αγχωθείτε και πολύ, γιατί το πρώην ταίρι σας θα έρθει από μόνο του, πολύ πριν προλάβετε να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Μια ξαφνική επίσκεψη θα σας δώσει το κατάλληλο άνοιγμα για να καταλήξετε εκεί ακριβώς όπου επιθυμείτε.

Νέα γνωριμία. Μια αποκάλυψη υπό μορφή εξομολόγησης θα σας ανοίξει τα μάτια κι αν αξιοποιήσετε σωστά τα λόγια που θα ακούσετε, τότε πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε δεσμό. Ένα πρόσωπο θα σας εκδηλώσει φανερά το ερωτικό του ενδιαφέρον και επειδή τα αισθήματα που τρέφει για εσάς δεν είναι καθόλου περαστικά ή επιπόλαια, γι’ αυτό μην αγνοήσετε τις προθέσεις του.

Σχέση – Γάμος. Τυχαίο συμβάν και μια συγκεκριμένη πράξη απ’ το αγαπημένο σας ταίρι θα σας πείσει πως ήρθε ο καιρός να το εμπιστευτείτε και να περάσετε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Θα υπάρχουν σκέψεις για μόνιμες δεσμεύσεις και δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση που θα σας ανοίξει μελλοντικούς ορίζοντες. Πράξτε με τολμηρά βήματα, ο δρόμος σας θα είναι καλότυχος χωρίς εμπόδια.

 

Καρκίνος

Έρχεται ισορροπία και συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που ως κατάληξη θα έχουν τη συμφιλίωση και την ερωτική ένωση. Οι εντάσεις υποχωρούν, λιώνουν οι πάγοι και ένα επεισόδιο ρήξης κλείνει με αίσιο τέλος. Επιστρέφει ο ενθουσιασμός στην καρδιά σας, τα θερμά γεγονότα που θα προκύψουν θα επαναφέρουν αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας αν επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, τώρα θα ξεκαθαριστούν όλα. Θα κάνει το βήμα να εμφανιστεί μπροστά σας και μάλιστα με μια πρόταση που στόχο θα έχει να γεφυρώσει το παρόν με το μέλλον. Σας παροτρύνω να φανείτε δεχτικοί, εμπιστευτείτε τα λόγια που θα ακούσετε, έρχεται ευτυχισμένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας και κανένα εμπόδιο δεν θα διακόψει την πορεία σας. Ανακτήστε δυνάμεις, εφοδιαστείτε με ευχάριστη διάθεση, καταφθάνουν σε ανυποψίαστη στιγμή συμβάντα που θα απαιτούν αποφασιστική δράση. Επειδή θα ερωτευτείτε, να ξέρετε πως θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να το κρύψετε.

Σχέση- γάμος. Αυτή τη φορά, στη σχέση σας θα υπερισχύσει ο έρωτας και όχι η λογική, με αποτέλεσμα οι κόντρες να αποτραβηχτούν στην άκρη. Το ταίρι σας δεν θα έχει σκοπό να επιμείνει στις εντάσεις και θα είναι κοινή η επιθυμία σας να αφεθείτε στον ερωτισμό σας. Θα διανύσετε περίοδο δυνατής ερωτικής έλξης, γεγονός που, για την ώρα τουλάχιστον, θα σας απεγκλωβίσει από σκοτούρες και προβληματισμούς.

 

Λέων

Οι διαθέσεις σας θα είναι θετικές στις νέες προκλήσεις και τα συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες αναζητήσεις και καινούργια συναισθηματικά μονοπάτια. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις σας, να ξέρετε πως δεν πρόκειται να συναντήσετε ούτε εμπόδια, ούτε αρνητικά συμβάντα. Θα καταφέρετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας και να δώσετε καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση. Επιθυμείτε τελικά κατάληξη επανασύνδεσης ή μήπως όχι; Αυτό θα είναι το βασικό ερώτημα που θα σας αναγκάσει να θέσετε στο ίδιο σας τον εαυτό, η πρόταση που θα λάβετε από το παλιό σας ταίρι. Πριν δώσετε την τελική σας απάντηση, εισχωρήστε στο βάθος της καρδιάς σας, τοποθετήστε στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δώσετε τη σωστή απάντηση.

Νέα γνωριμία. Δεν θα αργήσει να φανεί το πρόσωπο που θα ιντραγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα εμφανιστεί σε χώρο που κινείστε συχνά και η τύχη θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτούν μεταξύ σας συνομιλίες που θα μπορέσετε να τις οδηγήσετε σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε εσείς. Θα σας ανοιχτεί δρόμος για σχέση, κινηθείτε άφοβα χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση- Γάμος. Σε περίπτωση που νιώθετε απογοήτευση σχετικά με μια συγκεκριμένη σας επιθυμία, τότε σας συμβουλεύω να μην καταθέσετε τα όπλα, γιατί έρχονται συμβάντα που θα σας ανοίξουν το δρόμο της δεύτερης ευκαιρίας. Τυχαία και πολύ ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναζητάτε.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ό, τι δοκιμασία ήταν να περάσετε, την περάσατε και τώρα φτάνετε σε σημείο ολοκλήρωσης. Τερματίζει το μεταβατικό στάδιο και έρχονται αποτελέσματα που δεν θα είναι καθόλου απογοητευτικά. Μια μεγάλη σας επιθυμία θα γίνει πράξη, έρχεται συναισθηματική ικανοποίηση και ένα ευτυχισμένο γεγονός που θα οδηγήσει τη ζωή σας ένα στάδιο πιο μπροστά.

Επανασύνδεση. Τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε σας και σε πρώην αγάπη σας, θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης. Θα συμβούν γεγονότα που θα ανανεώσουν τις επαφές σας και η ώριμη ειλικρίνεια που θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, θα βγάλει στη φόρα δυνατά και αμοιβαία αισθήματα. Προχωρήστε σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, θα φτάσετε πολύ γρήγορα σε σημείο δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Θα το αποκαλέσω μοιραίο το πρόσωπο που σε τυχαία χρονική στιγμή θα σας συστήσουν, γιατί οι συναντήσεις που θα ακολουθήσουν θα ανοίξουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα την προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού. Σας φανερώνω πως από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθείτε ερωτευμένοι και μάλιστα με έντονο το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης.

Σχέση – γάμος. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής και περνάτε σε ολοκαίνουριο στάδιο που θα ξεκινήσει με την επίτευξη ενός μεγάλου σας στόχου. Με λίγα λόγια πραγματοποιείται μια κοινή επιθυμία που έχετε εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι και θα είστε πλέον σε θέση να ξεκινήσετε νέα πορεία, με καινούργια πλέον όνειρα και πολύ πιο δεσμευτικά σχέδια.

 

Ζυγός

Λύνονται μπερδεμένες καταστάσεις, έρχονται γεγονότα που θα απελευθερώσουν αισθήματα και θα ενώσουν καρδιές. Σταθερός ερωτικός δεσμός θα ριζώσει στη ζωή σας και για όσους από εσάς ονειρεύεστε μελλοντικές δεσμεύσεις, τότε δεν αποκλείεται να έρθουν πολύ πιο σύντομα από ό, τι τις περιμένετε.

Επανασύνδεση. Εάν επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού σας ερωτικού συντρόφου, τότε καλό θα είναι να μην κρύψετε τα αισθήματά σας τη στιγμή που θα σας εκφράσει την επιθυμία του για επανασύνδεση. Σε συνάντηση τετ α τετ που θα είναι ραντεβού κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, θα σας ζητηθεί να ξεχάσετε τα παλιά και να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Δείξτε εμπιστοσύνη, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές.

Νέα γνωριμία. Πρόσχαρο αεράτο στυλ, αυθόρμητη και οικεία συμπεριφορά θα έχει το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας. Θα ξεκινήσετε να πάτε σε φιλική συνάντηση και τελικά οι συμπτώσεις θα σας φέρουν άνοιγμα νέας ερωτικής γνωριμίας. Από την πρώτη σας συνομιλία, θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη κι αν δεν θέλετε να χάσετε έναν μεγάλο έρωτα στη ζωής σας, τότε δείξτε θερμή ανταπόκριση.

Σχέση- γάμος. Θα τολμήσω να σας αποκαλύψω πως θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός. Αν προσμένετε πρόταση γάμου, δεν αποκλείεται να την λάβετε και αν κάποιοι από εσάς επιθυμείτε να αυξήσετε τα μέλη της οικογενείας σας, τότε ενδεχομένως να ακούσετε ευχάριστα μαντάτα. Το σίγουρο είναι πως έρχεται μεγάλη χαρά που θα σας δώσει δύναμη, ευτυχία και ένα πολύ σταθερό μέλλον.

 

Σκορπιός

Ένα γεγονός θα σας ανοίξει τα μάτια και πολύ γρήγορα θα διαλυθούν καχυποψίες, αμφισβητήσεις και αμφιβολίες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις, πρόσωπα και άξιες. Έρχεται συμφιλίωση, επανασύνδεση και δημιουργία σταθερής ερωτικής σχέσης, με προοπτική δεσμευτικής κατάληξης.

Επανασύνδεση. Από τυχαίο συμβάν θα εμφανιστεί μπροστά σας παλιό σας ταίρι και μάλιστα σε χρόνο και τόπο που θα σας αιφνιδιάσει. Ένας συνδυασμός πανικού, έκπληξης και χαράς θα αναστατώσει την καρδιά σας, θα ακουστούν θερμά λόγια, φέρνοντας πολύ ευχάριστη κατάληξη. Δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη σας και εκφράστε ελεύθερα συναισθήματα και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Κόκκινο καμπανάκι θα χτυπήσει τις αισθήσεις σας και δεν θα σας κρύψω πως το πρόσωπο που θα αντικρίσετε θα το βγάλετε πολύ δύσκολα από τη σκέψη σας. Προσοχή, γιατί θα ερωτευτείτε και για να μη σας φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά. Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας σε λειτουργία, προμηνύεται ευτυχισμένη ερωτική κατάληξη!

Σχέση – γάμος. Ισορροπία, αρμονία και ερωτική έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Αν μαλώσατε, θα συμφιλιωθείτε, αν αντικρουστήκατε, θα τα ξαναβρείτε, ευχάριστα γεγονότα θα φέρουν ηρεμία και συνεννόηση. Θα διανύσετε έντονη συναισθηματική ερωτική περίοδο και ένα απρόοπτο συμβάν θα ανοίξει για τα καλά την τύχη σας!

 

Τοξότης

Θα έχετε την τόλμη να αντιμετωπίσετε κατάματα τις δυσκολίες που σας ταλαιπωρούν και ο πολύ εύστοχος τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση, θα σας γλιτώσει από εκνευρισμούς και κόντρες διαρκείας. Ξαφνικό και πολύ θετικό γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής ένωσης, που θα καταφέρετε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επανασύνδεση. Τυχαίο γεγονός θα ανοίξει το δρόμο της επανασύνδεσης και ο πολύ σωστός χειρισμός που θα επιλέξετε, θα κάνει την ένωσή σας πραγματικότητα. Προσοχή όμως στις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά οι στραβοτιμονιές και η έλλειψη ειλικρινείας θα αποβούν μοιραίες. Σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο τρίτης ευκαιρίας.

Νέα γνωριμία. Ένα φιλικό σας άτομο θα είναι ο συνδετικός κρίκος που θα ενώσει εσάς και ένα πρόσωπο που πολύ γρήγορα θα σας δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο οικείος αυθορμητισμός σας και η θερμή ανταπόκριση που θα δείξετε, θα του δώσει το θάρρος να εκδηλώσει ελεύθερα την έλξη που θα νιώσει για σας. Προχωρήστε σε αυτή την καινούργια ευκαιρία, θα υπάρξει πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Σχέση – γάμος. Έρχεται απρόοπτο συμβάν που θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας στο αγαπημένο σας ταίρι και να φανερώσετε εσώψυχες σας καταστάσεις ή ανησυχίες. Η κατανόηση και η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας πείσει πως πολύ καλά κάνετε και εμπιστεύεστε το ταίρι σας. Τώρα θα αποδειχτεί πως εσείς οι δύο, αξίζει πραγματικά να είστε μαζί.

 

Αιγόκερως

Παράξενα συμβάντα θα βγάλουν δυνατές αλήθειες στη φόρα, θα αναστατώσουν το υποσυνείδητό σας, τερματίζουν οι αυταπάτες, έρχονται συνειδητοποιήσεις. Οι εξελίξεις θα σας ξαφνιάσουν θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα φέρουν δυνατά συναισθήματα, αισθησιακή ποικιλία και μια πρωτόγνωρη ερωτική πορεία που τελικά θα σας εξιτάρει.

Επανασύνδεση. Αν υποσυνείδητα δεν μπορείτε να δεχτείτε το χωρισμό ως γεγονός, τότε παραμείνετε στη θέση σας και μην πιέσετε τον εαυτό σας, γιατί όντως η απόσταση με το παλιό σας ταίρι δεν θα καταλήξει σε οριστική απομάκρυνση. Θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα γίνει γερή βάση για να στηριχτούν αποφασιστικές και μόνιμες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία Γοητευτική και πολύ δυναμική θα είναι η εμφάνισή σας, ικανή να βγάλει από το ερωτικό του καβούκι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να καμουφλάρει την έλξη του για εσάς. Δεν πρόκειται να συνεχίσει το κρυφτούλι, θα σας φανερωθεί και από εκεί και περά το μπαλάκι θα περάσει στα χέρια σας. Η τελική κατάληξη θα εξαρτηθεί από εσάς τους ίδιους.

Σχέση- Γάμος. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε απόφαση να κλείσετε ανοιχτά συναισθηματικά ζητήματα και να διεκδικήσετε ξεκαθαρίσματα. Η διάθεση που θα έχει το ταίρι σας να βρείτε τη μέση οδό, αποφεύγοντας συγκρούσεις, θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία που αναζητάτε. Περνάτε σε στάδιο εμπιστοσύνης και ψυχικής ηρεμίας.

 

Υδροχόος

Θα γίνει ό, τι εσείς πείτε και θα καταλήξετε εκεί που εσείς θα αποφασίσετε. Αυτό σημαίνει πως στην παρούσα φάση όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις σας και από το κατά πόσο δυναμικά θα δράσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα σας φέρει τα κατάλληλα ανοίγματα και τα σωστά πρόσωπα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, κινηθείτε αποφασιστικά.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που δεν έχετε βγάλει από το μυαλό σας την προοπτική της επανασύνδεσης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε πράξεις. Καλλιεργείστε την ιδέα της επανένωσης, μελετήστε λίγο καλυτέρα τον τρόπο δράσης σας και προχωρήστε σε κίνηση προσέγγισης. Σας φανερώνω πως ο σωστός χειρισμός θα φέρει άμεση και γρήγορη επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Δεν μπορώ να πω πως θα χτυπηθείτε από κεραυνοβόλο έρωτα, όμως από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα νιώσετε έλξη και οικειότητα. Θα αισθανθείτε μέσα σας πως δεν πρέπει να αφήσετε τη στιγμή να πάει στράφι και αν κινηθείτε αποφασιστικά, τότε θα βρεθείτε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή γιατί στην παρούσα φάση οι δικές σας ιδέες και οι δικές σας απόψεις θα υπερισχύσουν, αυτό σημαίνει πως ο καθοδηγητής της σχέσης σας θα είστε εσείς. Όποια κι αν είναι η κατάληξή σας, θα φέρετε βαρύ μερίδιο ευθύνης, γι’ αυτό κινηθείτε συνειδητοποιημένα, ώριμα, χωρίς εγωισμούς, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να επωμιστείτε το βάρος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας.

 

Ιχθείς

Η χρονική περίοδος θα απαιτεί υπομονή και αναμονή, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το άγχος στην άκρη, μη φορτώσετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς και απαισιόδοξες εικασίες. Στασιμότητα θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών και δεν θα είναι καλή ιδέα η πίεση και οι βιαστικές κινήσεις. Αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, αφήστε απλά το χρόνο να κυλήσει.

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας πείσουν πως ακόμα η κατάσταση δεν έχει ψηθεί τόσο όσο θα έπρεπε για να είναι ικανή να φέρει κατάληξη επανασύνδεσης. Σας συμβουλεύω, για την ώρα, να διατηρήσετε αισιόδοξες σκέψεις και να επιλέξετε την αδράνεια, όχι την επίμονη δράση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει άνοιγμα για μια πλατιά συζήτηση που στην πορεία θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σας συστήσουν ίσως με την πρώτη ματιά να μην προκαλέσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ωστόσο μη βιαστείτε να κατασταλάξετε άποψη, γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα αλλάξει απότομα και πολύ ξαφνικά. Θα σας αποκαλύψω πως αυτό το πρόσωπο από φιλικό πολύ γρήγορα θα γίνει ερωτικό, και με δική σας επιλογή θα πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σας ζωή.

Σχέση – γάμος. Αν περιμένετε απαντήσεις ή αν διεκδικείτε κάποιες αλλαγές μέσα στη σχέση σας, θα χρειαστεί να κάνετε μια σχετική υπομονή και δεν πρέπει να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Μην απογοητευτείτε και αλλάξετε επιθυμίες ή σχέδια, θα σας φανερώσω πως αυτό που θέλετε θα έρθει, αλλά στο σωστό χρόνο και με το σωστό τρόπο. Για την ώρα ξεκουραστείτε, φροντίστε για την ηρεμία σας.

 

Πηγή: e_zwdia