Μια εβδομάδα με πλούσια αστρολογικά γεγονότα θα είναι αυτή που συνδέει τους δύο καλοκαιρινούς μήνες. Αρχικά, θα επηρεάσει θετικά τους υδάτινους, (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) και τους γήινους, (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), του 1ου δεκαημέρου. Η λογική σκέψη μας αποχαιρετά και τη θέση της παίρνει το συναίσθημα. Σταθεροποιούνται οι σχέσεις που άντεξαν στον χρόνο κι έχουν αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Όμως, κάποιοι θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό. Ξαφνικοί χωρισμοί χωρίς ουσιαστικό και σημαντικό λόγο, είναι πιθανό να μας χτυπήσουν την πόρτα. Βοήθειά μας. 

 

Kριός

Μια χαρά θα τα πάτε φίλοι μου Κριοί, από τη μια θα διατηρηθούν τα ήδη κεκτημένα και από την άλλη θα δοθούν ανοίγματα για να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Θα αξιοποιήσετε πολύ σωστά τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, με έντονη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να φτάσετε στην υλοποίηση μιας προσωπικής σας επιθυμίας.

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δυναμική δράση με στόχο την επανασύνδεση και τελικά θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο χωρισμό. Τα πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα είναι σύμφωνο να γίνει νέα αρχή και σας διαβεβαιώνω πως αυτό το νέο ξεκίνημα θα φέρει διαφορετική τροπή στη ζωή σας, πιο σταθερή και πιο δεσμευτική.

Νέα γνωριμία. Απροετοίμαστους θα σας βρει η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου, που θα σας θυμίσει τι πάει να πει ερωτικό χτυποκάρδι. Συναισθηματικά θα νιώσετε μια πολύ ευχάριστη αναστάτωση κι αν φανείτε τολμηροί, τότε θα βιώσετε συναισθήματα από αυτά που συνήθως μας μένουν αξέχαστα. Αξιοποιήστε την ερωτική σας γοητεία, μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας.

Σχέση- γάμος. Με διορατικότητα και δυνατή διαίσθηση θα είστε εφοδιασμένοι, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε στον εσωτερικό κόσμο του αγαπημένου σας προσώπου και να βρείτε λύσεις ή εξηγήσεις στους γρίφους που εμφανίζει η στάση του. Η εξυπνάδα σας σε συνδυασμό με το δυνατό σας ένστικτο θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος και να επαναφέρετε την παλιά καλή σας ισορροπία.

 

Ταύρος

Θα διακατέχεστε από συνετό πείσμα και οριοθετημένο πάθος, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το ταίρι που επιθυμείτε και μάλιστα με τις προοπτικές που αναζητάτε. Μείνετε σταθεροί στο στόχο σας και ισχυροποιήστε τη θέλησή σας, γιατί θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να πάρετε αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει.

Επανασύνδεση. Το αν θα επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι ή όχι, θα έγκειται καθαρά και μόνο στη θέλησή σας. Η εξέλιξη θα οριστεί από τη δράση σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά στο στόχο σας αλλά το αν θα κερδίσετε την υπόθεση θα είναι μια νίκη στηριζόμενη καθαρά και μόνο στην αποφασιστικότητά σας. Φανείτε τολμηροί και δεν θα χάσετε.

Νέα γνωριμία. Το γοητευτικό σας παρουσιαστικό θα είναι αρκετό για να μαγνητίσετε το βλέμμα ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα το εντοπίσετε σχεδόν από την πρώτη στιγμ,ή όμως για να υπάρξει συνέχειαα, θα πρέπει να δοθεί από εσάς το πράσινο φως. Θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε αυθόρμητα και με ταχύτητα, γιατί αυτό το πρόσωπο θα καταφέρει να σας προσφέρει πολλά από αυτά που προσμένετε εδώ και καιρό.

Σχέση – γάμος. Αν αναζητάτε αλλαγές μέσα στη σχέση σας να τις διατυπώσετε κι αν έχετε σκαρφιστεί νέες ιδέες, τότε να τις εφαρμόσετε, γιατί διανύετε χρονική περίοδο που το ταίρι σας θα νιώθει για εσάς εμπιστοσύνη και θα σας δώσει το ελεύθερο να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας. Περάστε σε νέα σχέδια ακόμα και νέα όνειρα και θα δείτε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

 

Δίδυμος

Δεν είναι κακό που και που να ακούτε και τις συμβουλές τρίτων, γιατί καμιά φορά ό, τι υπάρχει κάτω από τη μύτη μας, μπορούν να το δουν οι άλλοι κι όχι εμείς. Η άποψη που θα διατυπώσει ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο για θέμα που σας αφορά, θα έχει την ικανότητα να σας γλυτώσει από ερωτικά μπερδέματα ή συναισθηματικά αδιέξοδα.

Επανασύνδεση. Η μεσολάβηση ενός φιλικού σας ατόμου θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο από τα παλιά και δεν αποκλείεται αυτή η επανένωση να έχει κατάληξη οριστικής ερωτικής επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα είναι τυχαία κι όχι προγραμματισμένα και θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την τύχη σας, γιατί θα υπάρξει προοπτική για μια πολύ σταθερή σχέση αγάπης.

Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει αυτή η νέα παρουσία που θα εμφανιστεί στο χώρο σας και σας ενημερώνω, εκ των πρότερων, πως το πεδίο θα είναι ελεύθερο να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Η συμβουλή που θα σας δώσω θα είναι τα βήματα σας να είναι σταθερά και ξεκάθαρα, αποφεύγοντας πράξεις υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Η συνταγή της επιτυχίας θα απαιτεί ειλικρίνεια και ώριμο αυθορμητισμό.

Σχέση – γάμος. Θα είναι λάθος αν υποτιμήσετε τη γνώμη που θα εκφράσει το ταίρι σας επάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ταλαιπωρεί. Πολλές φορές έχετε δίκιο, όχι όμως πάντα, γι’ αυτό ακούστε την εκδοχή που θα σας προτείνει το αγαπημένο σας ταίρι και περιορίστε την έλλειψη εμπιστοσύνης που ίσως να νιώθετε. Από κοινού θα βρεθεί η σωστή λύση και η συνεργάσιμη αντίληψη θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Καρκίνος

Ευχάριστα γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολούσε, θα κλείσει φέρνοντας ευτυχισμένη κατάληξη. Για τους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να προκύψει αρραβώνας,, ακόμα και γάμος και για τους ήδη δεσμευμένους, καταφθάνει μια πολύ μεγάλη επιτυχία που θα υλοποιήσει ενδόμυχες επιθυμίες και όνειρα ζωής.

Επανασύνδεση. Τυχαία και απανωτά συμβάντα θα σας αποδείξουν ότι είναι όντως αλήθεια, πως όταν το σύμπαν θέλει, τότε μπορεί και συνωμοτεί. Σε τυχαία χρονική στιγμή, αντικριστά θα βρεθείτε εσείς και το παλιό σας ταίρι και ανοιχτή θα είναι στον ορίζοντα η προοπτική της επανασύνδεσης. Πριν προλάβετε να βάλετε διλήμματα στη σκέψη σας, ήδη τα αισθήματά σας θα σας έχουν οδηγήσει στην απόλυτη ένωση.

Νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεσή σας και πολύ πρόσχαρη η συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να βρει στρωμένο δρόμο και να διαβεί πρόσωπο που θα κολλήσει το βλέμμα του επάνω σας. Θα σας φανερώσω ξεκάθαρα πως αυτή η γνωριμία θα είναι το τυχερό” σας, δείξτε εμπιστοσύνη και προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – γάμος. Περνάτε σε περίοδο καρποφορίας και ανταμοιβής, η υπομονή και η επιμονή σας θα σας αποδείξουν πως όποιος πιστεύει στις δυνάμεις του και στους στόχους του τότε βγαίνει κερδισμένος. Θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο κοπιάσετε και επιθυμήσατε μέσα από το βάθος της καρδιάς σας. Απολαύστε το χαρούμενο γεγονός που θα προκύψει, ετοιμαστείτε, έρχονται ευτυχισμένα συμβάντα.

 

Λέων

Την μπλοκαρισμένη σκέψη σας και την αδυναμία να αποκαλύψετε αυτό που νιώθετε, θα την ξεμπλοκάρει ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει αποφασιστικά την καρδιά του. Θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα αισθήματά σας χωρίς ανασφάλειες, γεγονός που θα φέρει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης, με ενδεχόμενο οριστικής δέσμευσης.

Επανασύνδεση. Μια τυχαία συνάντηση θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε αν ήταν λάθος που αφήσετε την παλιά σας σχέση να χαραμιστεί. Η αναθεώρηση των απόψεών σας θα σας ανοίξει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης και θα εμφανιστούν αισθήματα που είχατε ξεχάσει πως υπάρχουν. Αυτή η τυχαία συνάντηση θα φέρει ευτυχισμένο γεγονός, αξιοποιήστε τα συμβάντα.

Νέα γνωριμία. Δεν θα τις γλυτώσετε τις ερωτικές εκπλήξεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια ό, τι καλύτερο και πιο αισθησιακό υπάρχει στην ερωτική σας πλευρά. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε και να απολαύσετε τις εξελίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχέση – γάμος. Η πρόταση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι θα είναι σοβαρή και θα πατάει πάνω σε πολύ γερές βάσεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα της δέσμευσης και μην αμφιβάλλετε για το αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα. Έρχεται για σας περίοδος αληθινής αγάπης, εμπιστοσύνης και ερωτικής σταθερότητας. Αφεθείτε στα ευχάριστα γεγονότα, καλοδεχτείτε αυτά που θα σας προτείνουν.

 

Παρθένος

Κάπως άτακτη θα είναι η συμπεριφορά σας και ελαφρώς αλλοπρόσαλλες οι διαθέσεις σας, χαρακτηριστικά που θα απορρέουν από την ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Με λίγα λόγια, θα αναζητήσετε αλλαγές και το ευχάριστο είναι πως τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιά κεφάλαια και να ορίσετε νέο ξεκίνημα. Θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα!

Επανασύνδεση. Εάν επιθυμείτε την επανασύνδεση θα σας δώσω τη συμβουλή να μην ακολουθήσετε την τακτική “ένα βήμα μπρος και δυο βήματα πίσω” γιατί έτσι θα μπερδέψετε το παλιό σας ταίρι και η εξέλιξη δεν θα σας πάει τελικά μπροστά. Αποκτήστε σταθερή απόφαση και δράστε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρο στόχο, μόνο έτσι θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρώην ταίρι σας.

Νέα γνωριμία. Θα τα ρίξετε τα ερωτικά σας δίχτυα και δεν πρόκειται να λάβετε καμία απολύτως απογοήτευση. Η τολμηρή σας δράση θα πιάσει τόπο και η πρόταση συνάντησης που θα εκφράσετε, θα γίνει αποδεκτή από το ενδιαφέρον πρόσωπο και μάλιστα με ενθουσιασμό ανάλογο με το δικό σας. Δικό σας δημιούργημα θα είναι ο δεσμός που θα προκύψει, κρατήστε τον σταθερά και με ειλικρίνεια.

Σχέση – γάμος. Η ανάγκη σας να σπάσετε τη ρουτίνα με στόχο να οδηγήσετε τη σχέση σας σε μια άλλου είδους καθημερινότητα, ίσως να σας ωθήσει σε πράξεις απότομες έως και ριζοσπαστικές, γι’ αυτό σίγουρα θα βρείτε αντιδράσεις απ’ το ταίρι σας. Παρά το ότι θα υπάρξουν κάποια μικρά καβγαδάκια, ενδεχομένως και θυμοί, ωστόσο δεν θα αποτύχετε, θα περάσει τελικά το δικό σας αρκεί να σεβαστείτε τα όρια.

 

Ζυγός

Στην παρούσα φάση, θα σας πιάσει μια ανεξέλεγκτη επιθυμία να τα ζήσετε όλα, να δοκιμάσετε πολλά και να ρισκάρετε ακόμα περισσότερα. Η ανάγκη για ελευθερία και η τολμηρή σας διάθεση για νέες αναζητήσεις, θα σπάσει τη ρουτίνα και θα σας οδηγήσει σε καινούργια μονοπάτια, ωστόσο το νου σας να μη βάλετε σε κίνδυνο τις σταθερές βάσεις της ζωής σας.

Επανασύνδεση. Κάπως αναποφάσιστοι θα εμφανιστείτε σχετικά με το θέμα της επανασύνδεσης, διότι από τη μια επιθυμείτε το παλιό σας ταίρι και νιώθετε σταθερά αισθήματα αγάπης, ωστόσο από την άλλη θα αδυνατείτε να γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Αυτή τη φορά, δεν αποκλείεται να πέσετε στο δίλημμα: έρωτας ή αγάπη;

Νέα γνωριμία. Δεν είστε από τους χαρακτήρες που θα αφήσετε να πάει χαμένη μια νέα γνωριμία και πολύ περισσότερο μάλιστα όταν το πρόσωπο είναι εντυπωσιακό, με έντονη ερωτική αύρα. Αρπάξτε την ευκαιρία, εφόσον θα το επιθυμείτε, όμως μην ξεχνάτε πως η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, μερικές φορές μας προστατεύουν από μπελάδες και συναισθηματικά αδιέξοδα.

Σχέση – γάμος. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η συμπεριφορά σας ως προς το ταίρι σας, ωστόσο, ευτυχώς για σας, θα σας αντιμετωπίσει με υπομονή και διαλλακτικότητα, προφυλάσσοντας σας από εκτροχιασμούς. Χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας, οριοθετήστε κάπως τις επιθυμίες σας, θα είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε από τις παγίδες που δημιουργεί ο ίδιος σας ο εαυτός.

 

Σκορπιός

Απρόοπτα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα, με αποτέλεσμα να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και σε ψυχικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με αναμνήσεις, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πάρετε νέες αποφάσεις. Θα βρείτε τη δύναμη να παραδεχτείτε τα λάθη σας, να οριοθετήσετε τα ελαττώματά σας και να συγχωρήσετε πρόσωπα και αδυναμίες.

Επανασύνδεση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δύναμη να παραδεχτείτε πως το παλιό σας ταίρι δεν το διαγράψατε και ακόμα το επιθυμείτε στη ζωή σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε ολοταχώς προς την επανένωση, γιατί δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο αποτυχίας. Τολμήστε να κινηθείτε δραστικά, αρπάξτε την ευκαιρία που θα προκύψει.

Νέα γνωριμία. Όσοι από εσάς χρειάζεστε το έναυσμα που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε γι’ αλλού, τότε σας ενημερώνω πως θα σας δοθεί και πολύ γρήγορα. Γοητευτική παρουσία, ελκυστική ύπαρξη, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η ώρα θα είναι κατάλληλη για νέα αρχή, αξιοποιήστε τα γεγονότα.

Σχέση- γάμος. Όταν παρουσιάζετε πείσμα ανυποχώρητο, γνωρίζετε πως δεν σας βγαίνει πάντα σε καλό, γι’ αυτό θα είναι πολύ σωστή η κίνησή σας να δώσετε τόπο στην οργή. Με έντονο δυναμισμό θα βάλετε φρένο και στο δικό σας πείσμα αλλά και στο πείσμα του συντρόφου σας, γι’ αυτό και η ισορροπία που θα επέλθει θα είναι καθαρά δικό σας δημιούργημα.

 

Τοξότης

Θα σημειωθεί νέα ευκαιρία στην αγάπη, αυτό σημαίνει πως είτε με παλιό, είτε με καινούργιο πρόσωπο, θα περάσετε σε περίοδο ανανέωσης και πολύ δυνατών αισθημάτων. Τολμήστε να φανερώσετε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε και μην αφήσετε κανένα γεγονός να πάει στράφι. Έρχονται εκπλήξεις, γεγονότα ένωσης και περνάτε σε στάδιο αποκατάστασης κι ολοκλήρωσης.

Επανασύνδεση. Ένα γεγονός και ένα πρόσωπο θα αποτελέσουν τη γέφυρα που θα σας ενώσει με το πρώην ταίρι σας. Θα γίνει μεταξύ σας καθοριστικό ραντεβού που θα λύσει εμπόδια, θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα και θα σας οδηγήσει σε επανένωση που αυτή τη φορά θα κυμανθεί σε δεσμευτικά πλαίσια. Έρχονται μεγάλες αλλαγές, που θα ανατρέψουν όλο το κακό παρελθόν.

Νέα γνωριμία. Από φιλικό πρόσωπο, θα σας δοθεί το άνοιγμα της νέας γνωριμίας, πάνω σε φιλική συνάντηση, θα σας συστήσουν πρόσωπο που όχι μόνο θα σας ενθουσιάσει, αλλά από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε μια ανεξήγητη οικειότητα, που θα σας οδηγήσει σε θερμές εκδηλώσεις, καταλήγοντας σε θερμό ερωτισμό. Το ενδιαφέρον σας θα είναι αμοιβαίο και οι εξελίξεις θα τρέξουν με μεγάλη ταχύτητα.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τα μυαλά του αγαπημένου σας προσώπου ή γενικά θέλετε να φέρετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, θα σας δώσω τη συμβουλή αν θέλετε να προκαλέσετε κάτι συγκεκριμένο, να το φέρετε λάου-λάου, με ηρεμία και διπλωματία και όχι με πράξεις απότομες, επιβλητικές ή ριζοσπαστικές. Η επιτυχία θα έρθει σταδιακά βήμα-βήμα και όχι βιαστικά ή εξουσιαστικά.

 

Αιγόκερως

Όμορφα συναισθήματα θα προκύψουν από γεγονότα που θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα φέρουν τέλος σε παραποιημένα συμπεράσματα. Ξαφνικά συμβάντα θα βγάλουν στην επιφάνεια αλήθειες, δημιουργώντας νέες βάσεις και αυτή τη φορά, τα θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης θα αποδειχθούν ικανά να στηρίξουν μέλλον και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Επανασύνδεση. Αν η επανασύνδεση είναι πρωταρχική σας ανάγκη, τότε μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Θα σας προσεγγίσει το παλιό σας ταίρι και επειδή γνωρίζει πως οι υποσχέσεις πλέον δεν σας αρκούν, θα περάσει άμεσα σε πράξεις δυναμικές. Ανταποκριθείτε στα θερμά αισθήματα που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής κατάληξης.

Νέα γνωριμία. Καθόλου ανούσια δεν θα είναι αυτή η νέα γνωριμία που θα σας παρουσιαστεί, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει δεσμός μακροχρόνιος. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς, είναι να αποφασίσετε κατά πόσο θέλετε να σοβαρέψετε την ερωτική σας ζωή. Η πορεία σας θα είναι ανοιχτή, χωρίς εμπόδια και την κατεύθυνση θα την ορίσουν αποκλειστικά και μόνο οι αποφάσεις σας.

Σχέση – γάμος. Ένα ξαφνικό συμβάν και μια πολύ δυναμική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα σβήσει κακές υπόνοιες και λανθασμένες αμφιβολίες. Μπαίνουν τα πράγματα σε τάξη, λύνονται φοβίες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα με καινούργια σχέδια και μελλοντικούς στόχους. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, με κοινές επιθυμίες και πιο δυνατές δεσμεύσεις.

 

Υδροχόος

Η απόφασή σας να αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας και να βγάλετε στη φόρα την ερωτική σας πλευρά, θα αποδειχτεί ευεργετική. Με όπλο τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε μια μεγάλη σας επιθυμία και ξεκινά για σας ένας ολοκαίνουργιος ερωτικός δρόμος. Αν φανείτε αποφασιστικοί, τότε τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Επανασύνδεση. Γνωρίζετε πολύ καλά που σφάλατε εσείς και που το ταίρι που χάσετε, γεγονός που αυτομάτως σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε. Θα σας φανερώσω πως θα είναι πολύ αποτελεσματική η χρήση της λέξης “συγγνώμη” γιατί η ανταπόκριση που θα λάβετε θα μπορέσει να ανοίξει ξεκίνημα δεύτερης ευκαιρίας. Αυτή τη φορά, θα δοθούν υποσχέσεις που τις προσμένατε εδώ και πολύ καιρό.

Νέα γνωριμία. Επειδή θα το αντιληφθείτε το πρόσωπο που δεν θα παίρνει τα μάτια του από πάνω σας, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος και δειλιάσετε να προχωρήσετε στην πρώτη κίνηση. Ένα απλό νεύμα από εσάς, έστω και ένα θερμό χαμόγελο, θα ενεργοποιήσει την αμοιβαία σας έλξη και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Βάλτε σε λειτουργία την αυτοπεποίθησή σας και η επιτυχία θα είναι όλη δική σας.

Σχέση – Γάμος. Αν είναι κάπως ταραγμένο το κλίμα στη σχέση σας και επιθυμείτε να επαναφέρετε την παλιά καλή σας ησυχία, τότε το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι εξυπνάδα και ειλικρίνεια. Τολμήστε να περάσετε σε μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος και θα δείτε πως οι απορίες θα λυθούν, τα λάθη θα διορθωθούν και οι ψευδαισθήσεις θα εξανεμιστούν. Στηριχτείτε στην ειλικρίνεια, πείτε τα όλα έξω από τα δόντια.

 

Ιχθείς

Φωτεινά γεγονότα θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δώσουν πνοή έντονης αισιοδοξίας στη σκέψη σας, και κατ επέκταση και στην ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο έρχεται να δώσει γερές βάσεις στην αισθηματική σας ζωή και θα προκύψει έρωτας που δεν θα ξεθωριάσει τόσο εύκολα, όσο ενδεχομένως να πιστέψετε. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί και εμπιστευτείτε την τύχη σας.

Επανασύνδεση. Τυχαία και πολύ ευχάριστη θα είναι η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα σας ομολογήσω πως από την πρώτη σας συνομιλία θα δημιουργηθεί άνοιγμα για επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, τότε θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας μπορεί να πέρασε χρονικά από μια διακοπή, όμως τα αισθήματα σας δεν διακόπηκαν ποτέ.

Νέα γνωριμία. Λάμψη και πλατύ χαμόγελο θα φέρει στο πρόσωπό σας η παρουσία ενός ατόμου, που η προσεγμένη σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να σας πλησιάσει. Από ευχάριστο και οικείο διάλογο θα ξεκινήσει η συνομιλία σας και μέχρι ποιο σημείο ακριβώς θα φτάσει, θα είναι καθαρά στη δική σας απόφαση. Φανείτε ζεστοί και αυθόρμητοι, γιατί αυτή τη φορά, το καμπανάκι θα χτυπήσει για εσάς.

Σχέση – γάμος. Έρχεται συμφιλίωση σε διαφωνίες και λύση σε αδιέξοδα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε λαβύρινθο απαισιόδοξων προβλέψεων. Ευχάριστες πληροφορίες θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας και ένα συμβάν θα φέρει το ξεκίνημα μιας σειράς επιτυχημένων γεγονότων που θα αλλάξουν οριστικά τη ζωή σας προς το καλύτερο.

 

Πηγή: e-zwdia