pillow13913

Ας ξεκινήσουμε με με τα θετικά της εβδομάδας. Ο Δίας γύρισε σε ορθή πορεία ύστερα από αρκετό καιρό που ήταν ανάδρομος. Επιτέλους οι Αιγόκεροι θα αρχίσουν να βλέπουν καλύτερες μέρες και μαζί τους και οι Καρκίνοι, οι Κριοί και οι Ζυγοί, ειδικά του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Επίσης έχουμε τη νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό κατά μια έννοια συμβολίζει μια μικρή «πρωτοχρονιά» καθώς βάζουμε στόχους για τη νέα σεζόν, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και αποφάσεις που θα μας συντροφεύουν όλο τον χρόνο. Στα αρνητικά έχουμε τον Άρη σε ανάδρομη πορεία από τις 10 του μήνα και ήδη έχει αρχίσει να μας δείχνει τις άγριες διαθέσεις του. Τέλος, έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη, θα μπορούσε να φέρει καβγάδες και ίσως και χωρισμούς σε κάποιες σχέσεις που δεν πατάνε σε γερά θεμέλια.

Κριός

Αν και η Αφροδίτη σε βοηθάει να βάλεις σε μια καλή σειρά τα αισθηματικά σου, ο Άρης και ο Ουρανός είναι πιθανό να σου φέρουν από το πουθενά ερωτικά μπλεξίματα, καβγάδες, εντάσεις και πράγματα που δεν περιμένεις -ίσως και από το παρελθόν σου- κι όλο αυτό μπορεί να φέρει ρίξεις και χωρισμούς. Επίσης, θα μπορούσε να σου φέρει μια τάση για εκδίκηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή κάποιον πολύ κοντινό σου. Τα καλά νέα είναι πως ευνοούνται νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές σου, γιατί έχεις την τάση να γίνεσαι επιπόλαιος και να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Ταύρος

Αυτή είναι μια εβδομάδα δύο ταχυτήτων για σένα. Από τη μια η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να τσακωθείς με κάποιο πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σένα και ίσως και να σε κάνει να τραβήξεις το σκοινί υπερβολικά, αφού ο Άρης στον 12ο οίκο σε κάνει πιο οξύθυμο και απότομο. Από την άλλη η νέα Σελήνη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια γνωριμία που θα αλλάξει πολλά στη ζωή σου και η οποία μπορεί να είναι ερωτικού ή επαγγελματικού επιπέδου. Αυτή η γνωριμία θα σε οδηγήσει σε μια νέα και πολλά υποσχόμενη αρχή.

Δίδυμος

Ήρθε η ώρα για πράξεις! Όλα εκείνα που σκεφτόσουν τόσο καιρό και που ανέβαλλες συνεχώς, πλέον μπαίνουν σε εφαρμογή. Είτε το θέλεις είτε όχι, οι καταστάσεις δεν παίρνουν πλέον άλλη αναβολή. Θα έρθουν άτομα μπροστά σου που θα σε σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά εάν αυτό αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα πρέπει όμως να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να δεις ποια είναι αυτά τα άτομα και προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να πας. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις εκείνους που θέλουν το καλό σου και σκέφτονται το συμφέρον σου, αλλά με λίγη προσοχή δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Καρκίνος

Πάνω που πήγες να βάλεις ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου, κάτι σε πιάνει και ξοδεύεις σε πράγματα που ίσως να μη χρειάζεσαι με αποτέλεσμα πάλι να μείνεις ταπί. Η νέα Σελήνη όμως μπορεί να σου φέρει μια θετική νέα αρχή σε πολλούς τομείς. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις και τα επόμενά σου βήματα. Θα πρέπει να τα έχεις μελετήσει σωστά. Ο ανάδρομος Άρης πιθανόν να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση από τα παλιά. Είτε κάποιο άτομο που είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν είτε μια θέση που σου είχαν προσφέρει και παλαιότερα, μπορεί να ξαναέρθουν στο προσκήνιο.

Λέων

Η Αφροδίτη είναι μεν στο δικό σου ζώδιο, κάνει όμως μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει πως κάτι ξαφνικό, πιθανότατα με δυσκολία, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, είτε στον ερωτικό είτε στον αισθηματικό τομέα. Κάτι θα αποκαλυφθεί που θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις. Η νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στο να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Εάν όμως το επάγγελμά σου έχει άμεση σχέση με επαφή με πολύ κόσμο θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να πεις κάτι που δεν πρέπει.

Παρθένος

Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σημαίνει πως εννοούνται τα νέα ξεκινήματα πάσης φύσεως. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός στα βήματά σου. Μπορεί να είναι μια πολύ θετική νέα αρχή που ήθελες και κυνηγούσες, αλλά μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή και να το κάνεις με βαριά καρδιά. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σου φέρει θυμό προς όλους κι όλα, κυρίως όμως προς τον εαυτό σου. Θεωρείς πως έχεις κάνει λάθη που δε διορθώνονται και αυτό έχει σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή σου. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, απλώς εσύ βλέπεις υπερβολικά κάποιες καταστάσεις.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα έχεις μια βοήθεια από το σύμπαν για να οργανώσεις τις σκέψεις, τις επιθυμίες, αλλά και τα επόμενά σου βήματα. Μπορεί όμως να σου βγουν κάποια απωθημένα που δεν τους είχες δώσει την πρέπουσα προσοχή. Η νέα Σελήνη σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη απέναντί σου, αντί να σε βοηθήσει να κάνεις νέα αρχή, θα φέρει στην επιφάνεια πράγματα που είχαν γίνει στο παρελθόν σου. Τα ξαναθυμάσαι, ίσως να αναπολείς εκείνες τις στιγμές και δεν αποκλείεται να τα κυνηγήσεις κιόλας. Εάν αυτό είναι που επιθυμείς, προχώρα. Αλλιώς άφησε τα παλιά εκεί που ανήκουν και προχώρα μπροστά.

Σκορπιός

Ο Ουρανός είναι στον τομέα που αφορά στις σχέσεις σου και η Αφροδίτη σε θέση που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, οπότε υπάρχει πιθανότητα να μπλέξεις τη δουλειά με τα ερωτικά ή να μιλήσεις για τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις σε άτομα που εργάζεστε μαζί. Τίποτα όμως από τα δύο όμως δε θα είναι για καλό σου. Η νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα πλάνο για τα επόμενά σου βήματα. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω όμως μπορεί να σου φέρει εμπόδια και μπλεξίματα που δύσκολα θα αποφύγεις. Πρόσεχε λίγο τα κουτσομπολιά που ακούγονται για σένα και προσπάθησε να μη δίνεις αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Τι σε έχει πιάσει και ξοδεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο; Σίγουρα σου φτιάχνει τη διάθεση αυτό, αλλά να θυμάσαι πως εάν συνεχίσεις έτσι, το τέλος του μήνα θα σε φέρει σε σημείο να ζητήσεις δανικά, κάτι που δε συνηθίζεις. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, γεγονός που θα σε κάνει να τα χάσεις για λίγο. Δεν το περιμένεις, οπότε θα σοκαριστείς με την εμφάνισή του. Εάν ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, δεν είναι κακή ιδέα να τη δώσεις, εάν βέβαια το επιθυμείς κι εσύ. Εάν όμως έχει έρθει απλώς για να σου σπάσει τα νεύρα, δυστυχώς για σένα θα το καταφέρει.

Αιγόκερως

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σού φωνάζει πως πρέπει να αφήσεις πίσω τα πάντα και να κοιτάξεις λίγο τα ερωτικά σου. Τον έχεις αφήσει παραμελημένο αυτόν τον τομέα οπότε το σύμπαν σε φέρνει εμπρός του για να αναλάβεις δράση. Η νέα Σελήνη, ναι μεν μιλάει για νέα ξεκινήματα, αλλά με τον ανάδρομο Άρη θα πρέπει να προσέχεις γιατί το παρελθόν σού χτυπάει την πόρτα. Κάποια προβλήματα που είχες κάνει στην άκρη έρχονται πλέον να αναζητήσουν τη λύση τους για να μπορέσεις να πας μπροστά. Εάν σου γίνει μια νέα πρόταση για συνεργασία, προτού πεις το ναι, μιλά με κάποιον ειδικό στο θέμα για να σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Υδροχόος

Μια τάση για επανάσταση σού βγαίνει προς όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου -ταίρι, οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Συμβαίνει όμως χωρίς λόγο και αφορμή και γίνεσαι λίγο παράλογος. Η νέα Σελήνη θα σου βγάλει προς τα έξω συναισθήματα που καταπίεζες και έκρυβες από όλους και πλέον σε πνίγουν, χωρίς να μπορείς να τα κοντρολάρεις. Επίσης, αναθεωρείς και σκέφτεσαι αν το άτομο που έχεις δίπλα σου είναι αυτό που θέλεις στην πραγματικότητα. Αυτό όμως θα σε κάνει να αναπολείς κάποιο άτομο που απέρριψες στο παρελθόν και μπορεί να σε οδηγήσει στην πόρτα του να ζητάς μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθύς

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Από τη μια θα γίνει μια νέα αρχή με άτομα που σημαίνουν πολλά για σένα, αλλά από την άλλη μπορεί να ξεκόψεις και κάποιους άλλους για να έρθουν στη θέση τους νέα πρόσωπα που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο. Το κακό νέο είναι πως έρχεται ένα χρέος από το παρελθόν να σε ταρακουνήσει. Τέλος, κάτι που σε απασχολεί και σε αγχώνει, έρχεται να ζητήσει οριστική λύση. Μην το φοβάσαι, είναι για καλό σου και στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Να μπλέξεις με Ζυγό ή καλύτερα όχι;

Μάθε τα πάντα για τα ερωτικά ταιριάσματα!