Εβδομάδα πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα, αφού έχουμε δύο σημαντικά φαινόμενα. Την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, που πραγματοποιείται την Πέμπτη, αλλά και την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή το Σάββατο. Στην Πανσέληνο συμμετέχουν σε σύνοδο με τον Ήλιο, άρα κι αντίθεση με τη Σελήνη, ο Κρόνος κι ο Δίας, αλλά και ο Άρης παραμένει σε σύνοδο με τον Ουρανό και συνεχίζουν να κάνουν τετράγωνο και με τη Σελήνη αλλά και με τους Ήλιο-Κρόνο-Δία. Σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένουμε επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων ή καταιγίδες, ενώ δύσκολα θα αποφύγουμε έντονες συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν και σε καβγάδες ή εμπόλεμες καταστάσεις. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί σύνοδο με τον Πλούτωνα που φέρνει επιπλέον εντάσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Υπενθυμίζουμε πως σε περιόδους ανάδρομου Ερμή επηρεάζεται η επικοινωνία μας, οπότε προσέχουμε τι λέμε, πώς και σε ποιον, ενώ δεν αγοράζουμε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Στα καλά νέα είναι πως ξεκινάει η εποχή των επιστροφών και των επανασυνδέσεων.

 

 

Κριός

Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με τρίτους, όπως εφορία, δάνεια, διατροφές ή κληρονομιές. Ο Άρης με τον Ουρανό σε σύνοδο από τον 2ο σου οίκο δίνει μια κινητικότητα στην τσέπη σου, μάλλον όμως με τη μορφή εξόδων. Η Πανσέληνος πιθανόν να σε κάνει να δεις με άλλο μάτι φίλους που είναι δίπλα σου χρόνια και ίσως να πάρεις την απόφαση να ξεκόψεις με κάποιους απ’ αυτούς. Ο ανάδρομος Ερμής όμως είναι πιθανόν να σου φέρει πίσω κάποιους φίλους που έχεις καιρό να δεις και σου έχουν λείψει.

 

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος δε θα είναι και πολύ θετική προς εσένα, αφού η σύνοδος του Άρη και του Ουρανού πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Σε όλους τους τομείς υπάρχει μια ένταση που δε θέλει και πολύ να βγει προς τα έξω και όλα να γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. Προσοχή θα χρειαστεί και το κομμάτι της σωματικής σου ακεραιότητας, καθώς τα ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να σου φέρει κάποιες ευκαιρίες για να αναδειχτείς στον εργασιακό σου χώρο, αλλά ακόμα και σε αυτό θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να δημιουργήσεις εχθρούς που θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιές.

 

 

Δίδυμος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία κι αυτό από μόνο του είναι ικανό να σε αποδιοργανώσει. Σε αυτό βάλε και μια δύσκολη Πανσέληνο, οπότε τα πάντα θα είναι ρευστά. Το άγχος σου μπορεί να χτυπήσει κόκκινο και να έχεις θέμα στον ύπνο ή να μην μπορείς να χαλαρώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις μια κατάσταση που είχες ξεκινήσει κατά το παρελθόν αλλά είχες αφήσει στη μέση. Επίσης δεν αποκλείονται επιστροφές από το παρελθόν, ειδικά ερωτικού χαρακτήρα. Εάν δεν είσαι έτοιμος για μια δεύτερη ευκαιρία, μη χάσεις τον χρόνο σου εξηγώντας το γιατί, μιας και η άλλη πλευρά δεν καταλαβαίνει.

 

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του μήνα είναι πιθανόν να σε πιέσει σε οικονομικό επίπεδο, αφού θα δεις τα έσοδά σου να είναι μειωμένα, την ίδια στιγμή που τα έξοδά σου αυξάνονται από κει που δεν το περιμένεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να βγάλεις κάποιο παράπονο προς κάποιο άτομο που είναι σημαντικό για σένα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να σκεφτείς καταστάσεις από τα παλιά και ίσως να πέσεις σε μια μελαγχολία. Τέλος, η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι πιθανό να σε κάνει να τσακωθείς με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως να κόψετε και τις σχέσεις σας για ένα διάστημα.

 

 

Λέων

Μια δύσκολη Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για σένα. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν εκτεθειμένο, είναι πιθανόν να υπάρχουν καβγάδες κι εντάσεις σε όλους τους τομείς, ενώ θα πρέπει να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να χαλάσουν σχέσεις και συνεργασίες που δεν πατάνε σε στέρεες βάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να σου φέρει εμπόδια και ανατροπές σε σχέδια που ετοιμάζεις. Καλό θα είναι λοιπόν να έχεις κι ένα δεύτερο πλάνο για παν ενδεχόμενο. Στα καλά νέα είναι πως μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο που ακόμα δεν έχει ξεχάσει η καρδούλα σου.

 

 

Παρθένος

Από τη μια έχουμε μια δύσκολη Πανσέληνο στον 12ο σου οίκο κι από την άλλη ξεκινάει ο Ερμής την πορεία του προς τα πίσω, οπότε εσύ θα βρίσκεσαι σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Το άγχος σου χτυπάει κόκκινο και δεν ξέρεις πώς μπορείς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Καλό θα είναι να μην κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα αυτό το διάστημα, καθώς δε θα έχει τις καλύτερες εξελίξεις, ενώ εάν σκέφτεσαι κάτι από τα παλιά, μια σχέση, μια συνεργασία ή να συνεχίσεις κάτι που είχες διακόψει, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξαναπιάσεις και να πάει αρκετά καλύτερα από την πρώτη φορά.

 

 

Ζυγός

Οι φιλικές σου σχέσεις θα περάσουν δύσκολα, αφού είτε θα μάθεις πράγματα που σου κρατούσαν κρυφά οι άλλοι ή εσύ θα αποκαλύψεις πράγματα που δεν πρέπει κι αφορούν κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κάποιες σχέσεις απ’ αυτές να χαλάσουν, αλλά, ακόμα κι αν δε σου αρέσει, έτσι έπρεπε να γίνει. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει θέλεις να επιστρέψεις σε μια ερωτική ιστορία που δεν έχει τελειώσει μέσα σου, αφού κι οι δύο πλευρές έχετε πλέον καταλάβει τα λάθη σας κι είσαστε έτοιμοι να δώσετε μια νέα ευκαιρία στο μαζί, που θα έχει όμως αίσιο τέλος.

 

 

Σκορπιός

Δε θα είναι απίθανο η Πανσέληνος να τα τινάξει όλα στον αέρα, αφού είναι τόσο έντονη και τόσο αρνητική προς το δικό σου ζώδιο που δε θα αφήσει τίποτα όρθιο. Πράγματα που ήταν κρυφά, έρχονται στο φως με ανυπολόγιστες συνέπειες, κυρίως αρνητικού χαρακτήρα. Αυτό θα πυροδοτήσει πολλούς καβγάδες που είναι πιθανό να διαλύσουν αρκετές σχέσεις ή να φέρουν σοβαρές ρωγμές στο κομμάτι του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν δε θέλεις να βρεθείς κατηγορούμενος για πράγματα που δεν έχεις κάνει, ή να ελαφρύνεις τις ποινές σου εάν είσαι ένοχος, φρόντισε να κάνεις εσύ τις αποκαλύψεις γιατί εάν σε προλάβουν τα γεγονότα, τα πράγματα θα είναι χειρότερα.

 

 

Τοξότης

Την επικοινωνία σου θα πρέπει να προσέχεις πολύ αυτές τις μέρες, αφού ίσως πεις κάτι που δεν πρέπει κι αυτό να δημιουργήσει ένα σοβαρό θέμα, ειδικά εάν έχει σχέση με τον επαγγελματικό σου χώρο. Ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποια χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό ή που στα χρωστάνε ή ακόμα και να δεις κάποιο άτομο από το ερωτικό ή φιλικό σου περιβάλλον να επιστρέφει. Η επιστροφή αυτή όμως δε θα είναι για κακό, αφού θα σε γεμίσει χαρά. Δε θα είναι λίγοι οι Τοξότες που θα κάνουν μια πετυχημένη ερωτική επανασύνδεση μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

Αιγόκερως

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, αφού βλέπεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται αλλά και τα έξοδα να ξεπηδούν από το πουθενά. Στους υπόλοιπους τομείς, καλό θα είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις πού βρίσκεσαι κι ίσως να χρειαστεί να κάνεις και μια αναθεώρηση των πλάνων σου. Στον ερωτικό τομέα, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου φέρει μια εξέλιξη που θα θέσει νέες βάσεις στη σχέση σου ή σε μια νέα σχέση. Η εξέλιξη αυτή θα έχει να κάνει με κάτι θετικό, οπότε μην τρομάξεις, αντιθέτως καλωσόρισέ τη στη ζωή σου.

 

 

Υδροχόος

Από τους πιο άτυχους του ζωδιακού αυτές τις μέρες, αφού η Πανσέληνος σε αφορά άμεσα. Προσοχή θα χρειαστεί το κομμάτι των σχέσεων, των συνεργασιών και φυσικά της οικογένειας και του σπιτιού. Οι εντάσεις κι οι καβγάδες θα είναι σε καθημερινό επίπεδο και πολλές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν στο τέλος τους. Το καλό είναι πως εσύ δεν παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, οπότε ίσως μπορέσεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις, εάν κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Ο ανάδρομος Ερμής πιθανόν να σου φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και στα σχέδιά σου, αλλά είναι ευνοϊκός για επανασυνδέσεις και επιστροφές φίλων από τα παλιά, που ακόμα σου λείπουν.

 

 

Ιχθύς

Είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου, αφού η Πανσέληνος θα σε κάνει να δεις πως στη ζωή σου επικρατεί ένα μπάχαλο κι αυτό σε αγχώνει αρκετά. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον 12ο σου οίκο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αποκαλύψεις είτε προς εσένα είτε από σένα προς κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο. Αυτές οι αποκαλύψεις όμως είναι ικανές να σου γκρεμίσουν όλα όσα έχεις ως δεδομένα και να αλλάξουν τα πάντα που σε αφορούν. Μην πάρεις τις όποιες αποφάσεις σου χωρίς πρώτα να σκεφτείς τις συνέπειες γιατί πιθανόν να το μετανιώσεις πολύ σύντομα.

 

 

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα