glih

Με ένα τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Δία από τον Αιγόκερω ξεκινάει η εβδομάδα μας, γεγονός που μιλάει για πολύ θετικές εξελίξεις σε έρωτα και οικονομικά, ειδικά για τα ζώδια της Γης και του Νερού. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει μια αντίθεση με τον Ουρανό και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την επικοινωνία μας, ειδικά με πρόσωπα που σημαίνουν πολλά για εμάς και δε θέλουμε να μπούμε σε διενέξεις μαζί τους. Επίσης, έχουμε τη·  μετακίνηση του Ήλιου στο Σκορπιόχρόνια πολλά στα Σκορπιουδάκια μας και πλέον αλλάζουν οι ενέργειες, κοιτάμε περισσότερο τον εσωτερικό μας κόσμο, ενώ αποφεύγουμε τις πολλές εξόδους και προτιμούμε να χαλαρώσουμε στον προσωπικό μας χώρο, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, ο Ήλιος πρόκειται να κάνει μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και ίσως να γίνουμε λίγο πιο εγωιστές αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθουμε σε επαφή με τις εσωτερικές μας σκέψεις και να βρούμε μια εκπληκτική έμπνευση.

 

 

Κριός

Ακόμα μια εβδομάδα που ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει σε πολύ έντονους έως φρενήρεις ρυθμούς. Με τον ανάδρομο Άρη ακόμα στο ζώδιό σου, το πιο πιθανό είναι να έχεις πελαγώσει και να μη βλέπεις διέξοδο πουθενά. Σε συνδυασμό όμως με τον ανάδρομο Ερμή, έρχονται ξανά στο προσκήνιο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που δεν τις είχες ολοκληρώσει. Στους υπόλοιπους τομείς, απλώς «υπάρχεις» χωρίς να είσαι πραγματικά παρών. Δεν έχεις το κουράγιο και τη διάθεση να μιλήσεις με κανέναν, οπότε αφήνεις προς το παρόν στην άκρη φιλικές συναναστροφές αλλά και το ταίρι σου μέχρι να ξαναβρείς το χαμένο σου κέφι και να επανέλθεις δριμύτερος.

 

 

Ταύρος

Πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να κλείσεις την πόρτα στο κεφάλαιο «επανασύνδεση». Ανάδρομος Ερμής και Ουρανός στο ζώδιό σου είναι ένας πανίσχυρος συνδυασμός που μιλάει ξεκάθαρα για επιστροφές από τα παλιά. Προτού όμως χαρείς πως το άτομο που εσύ επιθυμείς θα γυρίσει με τα βαΐων και κλάδων στη ζωή σου, οφείλω να σε προσγειώσω λίγο. Δεν είναι σίγουρο πως θα είναι αμφίδρομη η επιθυμία της επανασύνδεσης, αλλά είναι πιο πιθανό να δεις ξανά μπροστά σου κάποιο άτομο που δε σου περνάει καν από το μυαλό, πόσο μάλλον από την καρδιά. Επίσης, καλό θα είναι να προσέχεις γιατί κάποια άτομα μπορεί να σου σκάβουν το λάκκο.

 

 

Δίδυμος

Αν και ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, εσύ μπορεί να λάβεις -έστω και με μια καθυστέρηση- μια αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια δεν αποκλείεται να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, με τρόπου δε φαντάζεσαι καν. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία είναι πιθανόν η κρίση σου να μην είναι σωστή και μόλις ο πλανήτης επιστρέψει σε ορθή φορά, στις αρχές Νοεμβρίου, να μετανιώσεις για μια απόφαση που πήρες τώρα. Τέλος, μπορεί να βιαστείς να πεις κάτι που καλό θα ήταν να το κρατήσεις κρυφό για ένα διάστημα. Ειδικά εάν δεν αφορά εσένα σε άμεσο βαθμό.

 

 

Καρκίνος

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων κι αυτή. Από τη μια, η πίεση στα επαγγελματικά έχει αρχίσει να σε φέρνει στα όριά σου και δεν ξέρεις κατά πόσο θα αντέξεις να μη βάλεις τις φωνές. Οι γύρω σου γίνονται παράλογοι και πλέον δεν μπορείς να αντέξεις κάποιες συμπεριφορές τους. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι δεν αργεί να πέσει και τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Από την άλλη όμως, ο έρωτας δε θα σε αφήσει να τα βάψεις μαύρα. Είτε είναι ένας νέος έρωτας είτε μια επανασύνδεση, είτε και συνδυασμός που θα σε βάλει σε ένα τεράστιο δίλλημα. Το νέο είναι ωραίο αλλά το παλιό είναι πάντα αγαπημένο.

 

 

Λέων

Δύσκολες μέρες σε περιμένουν. Βέβαια δε θα είναι χωρίς ανταμοιβή. Μπορεί να ζοριστείς στα οικονομικά σου, αλλά θα είναι γιατί έχεις αποφασίσει να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει γιατί θα δεις τον λογαριασμό σου να μειώνεται αλλά σκέψου πόσο καλά θα νιώσεις μόλις δεις πως δε χρωστάς πια πουθενά. Επίσης, θα πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά κι ενώ μπορεί να κουραστείς θα δεις πως έρχεσαι στα ίσα σου και κανένας ανώτερος σου δε θα μπορεί να σου προσάψει τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Το μόνο παράπονο σε όλο αυτό θα είναι στο ερωτικό κομμάτι, αφού όσο και να το θέλεις δεν μπορείς να γίνεις χίλια κομμάτια.

 

 

Παρθένος

Μπορεί ο Ερμής να μας τα κάνει θάλασσα με την ανάδρομη πορεία του, προς εσένα όμως είναι λίγο πιο φιλικός. Έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις και φυσικά να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος. Γίνεσαι πιο διαλλακτικός κι αφήσεις τους άλλους να σε πλησιάσουν και να σου πουν τη δική τους άποψη για να λύσετε τα θέματά σας. Επίσης δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άτομα από τα παλιά, ειδικά φίλοι και συνεργάτες, που σου έχουν λείψει αλλά δυσκολεύεσαι να παραδεχτείς. Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα ένα άτομο που γνωρίζεις καλά να σε πλησιάσει και να σου ανοίξει την καρδιά του και να μοιραστεί τα αισθήματα που έχει για σένα.

 

 

Ζυγός

Το ξέρω πως το μόνο θέμα που σε απασχολεί τους τελευταίους μήνες είναι η δουλειά σου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα. Στο χέρι σου όμως είναι να βρεις τη χρυσή τομή και να βάλεις στο πρόγραμμα και εκείνους που σε χαλαρώνουν. Μέσα από αυτούς θα βρεις τη χαμένη σου καλή διάθεση και το χαμόγελό σου, οπότε δοκίμασε να δημιουργήσεις το χρόνο και για εκείνους. Προσοχή θα χρειαστεί στο παρασκήνιο, καθώς υπάρχει ένα θέμα που κρατούσες κρυφό από κάποιον και πλέον υπάρχει η πιθανότητα να βγει στο φως και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια του. Ειδικά εάν αυτό το «κρυφό» αφορά μια παράλληλη σχέση.

 

 

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου οι επανασυνδέσεις κι οι επιστροφές από το παρελθόν είναι σχεδόν βέβαιες. Μη σου κάνει εντύπωση εάν δεις να σου κρούει την πόρτα μέχρι και το παιδάκι που τα «είχατε» στο δημοτικό. Βέβαια μπορεί κι εσύ να κάνεις αυτή την κρούση, καθώς ο ανάδρομος σου δίνει το κουράγιο να διεκδικήσεις το πρόσωπο που δε βγήκε ποτέ από μέσα σου. Επίσης δεν αποκλείεται να σού επανέλθει και μια εργασία που κάποτε δεν πήγε καλά, αλλά πλέον έρχεται να σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Καλό θα είναι πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις να εξετάσεις όλα τα δεδομένα γιατί δεν αποκλείεται να είναι άνθρακας ο θησαυρός.

 

 

Τοξότης

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον 12ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να ψάξεις μέσα σου και να ανασκαλέψεις το παρελθόν σου, σε σχέση με τον εαυτό σου αλλά με τρίτους, και βέβαια να κάνεις τον απολογισμό σου. Αυτό δεν αποκλείεται να σε φέρει στο να ζητήσεις «συγνώμη» από κάποιον που είχες αδικήσει και γιατί όχι, να ζητήσεις και μια δεύτερη ευκαιρία για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο. Εάν σου έρθει τώρα μια νέα ευκαιρία, είτε ερωτική είτε επαγγελματική, καλό θα είναι να περιμένεις μερικές μέρες μέχρι να δείξει την πορεία που θα πάρει προτού τα διαλύσεις όλα για να ακολουθήσεις το νέο ρεύμα.

 

 

Αιγόκερως

Θέλω να πιστεύω πως πλέον κοιτάς πιο αισιόδοξα το μέλλον. Οι καταστάσεις έχουν αρχίσει να φτιάχνουν και να αλλάζουν προς το καλύτερο, με αργούς μεν ρυθμούς αλλά σίγουρα κάτι βλέπεις. Στον χορό των επανασυνδέσεων κινείσαι κι εσύ, αλλά προς εσένα θα έχουν άλλη χάρη. Το άτομο που επιστρέφει από τα παλιά θα σε κάνει είτε να μεταμορφωθείς προς μια ανώτερη κατάσταση είτε η ίδια η σχέση σας θα είναι κάτι τελείως το διαφορετικό από κείνο που θυμόσουν. Επίσης, αρχίζεις να βάζεις όρια στον επαγγελματικό σου χώρο, κόβεις τις πολλές υπερωρίες -ναι, εσύ- και δίνεις πιο μεγάλη βάση στον εαυτό σου και στα προσωπικά σου «θέλω».

 

 

Υδροχόος

Σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, που κόβει τις υπερωρίες, εσύ φορτώνεις επιπλέον ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων. Ξεκινάει για σένα μια δύσκολη τριετία και ήδη παίρνεις μια πρώτη γεύση του τι σε περιμένει. Καλό θα είναι να βάλεις κάποιες βάσεις από τώρα ώστε να είσαι έτοιμος μόλις ο Κρόνος περάσει στο δικό σου ζώδιο τον Δεκέμβριο. Επίσης καλό θα είναι να βρεις χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση γιατί θα έρθει κάποια στιγμή που ο ύπνος θα είναι πολυτέλεια. Εάν σου έρθει κάποιο άτομο από τα παλιά, πριν κλείσεις την πόρτα, άκου τι έχει να σου πει γιατί μπορεί να χάσεις μια μοναδική ευκαιρία ευτυχίας.

 

 

Ιχθύς

Το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά μάλλον εσύ δε θα είσαι πια εκεί. Έχεις πάρει τις αποφάσεις σου και πλέον κανείς δεν μπορεί να σου γυρίσει τα μυαλά. Δεν είναι απαραίτητα να είναι παλιό ταίρι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας φίλος που νιώθεις πως σε πρόδωσε ή δε σε στήριξε όταν το χρειαζόσουν. Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καθώς έχεις μια τάση να φωνάζεις εκεί που δεν πρέπει και να χάνεις το δίκιο σου. Σκέψου με ψυχραιμία τα δεδομένα και μίλα μόνο όποτε χρειάζεται, κρατώντας το γνωστό χαμηλό προφίλ που σε χαρακτηρίζει. Θα έρθει η ώρα να ακουστεί κι η δική σου φωνή.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
100 γυναίκες ρωτούν...

10 άντρες απαντούν χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!