Επιτέλους έφτασε η ομορφότερη εβδομάδα του Ιουλίου. Ο Άρης στο Λιοντάρι σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και συναρπαστικές γνωριμίες. Παράλληλα η τρίγωνη όψη Ερμή-Δία και Ήλιου-Ποσειδώνα κάνει την επικοινωνία μας ν’ αποκτά ουσία και νόημα που βασίζεται στην αλήθεια και μόνο. Προσοχή χρειάζεται προς το τέλος της εβδομάδας, επειδή η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις, δημιουργώντας διαφωνίες που οδηγούν σ’ ένα οριστικό τέλος. Σε κοσμικό επίπεδο μπορούμε, επίσης, να περιμένουμε αποκαλύψεις σε κάποια ζητήματα που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι.

 

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου καλά τα νέα για σένα αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο Ερμή-Δία, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, σε συμβουλεύει να διευθετήσεις προβλήματα με οικείους ή ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή/και στην καθημερινότητά σου κι εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν, επειδή η επιτυχία είναι βέβαιη. Ο τρόπος που μιλάς αλλά κι ακούς τους άλλους είναι το κλειδί και την εβδομάδα αυτή το ΄χεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι επιφυλάσσει ευχάριστες κι ανέμελες στιγμές κυρίως στα αισθηματικά σου. Μάλιστα σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε συναρπάσει και να σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές, σε χρόνο ντε-τε. Και για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες προσφέρονται για να επιλύσεις προς όφελός σου ζητήματα οικογενειακά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Πρόσεξε μόνο προς το τέλος της εβδομάδας σ΄ ότι έχει να κάνει με τη δουλειά σου. Αν το προηγούμενο διάστημα κινήθηκες κρυφά, ενδέχεται ν΄ αποκαλυφθείς κι αυτή η αποκάλυψη θα σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

 

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή είναι μια ανάσα δροσιάς μέσα σ΄ ετούτη τη χρονιά που δε σταματά να σε ταλαιπωρεί. Το τρίγωνο Ερμή-Δία, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ευνοεί την επαφή με την οικογένειά σου και μέσω της ευχάριστης και ήρεμης επικοινωνίας μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του πρόσφατου παρελθόντος. Επιπλέον αν ανήκεις σε μία ομάδα προσώπων, που μπορεί να σχετίζεται και με τα επαγγελματικά σου, τις μέρες αυτές μπορείς ν΄ αναδειχθείς και ηγέτης. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, τονώνει τη διαίσθησή σου και αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, η οποία μπορεί να διοχετευθεί στα αισθηματικά σου. Εάν είσαι δεσμευμένος χρωματίζεις με περισσότερο πάθος τη σχέση σου κι αν είσαι ελεύθερος προσελκύεις τα βλέμματα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής, συναντάς κόσμο και περνάς πολύ όμορφα. Προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να μην εμμένεις σε κάποια δικά σου στερεότυπα, αλλά ν΄ ακούς τη γνώμη και των άλλων, καθώς ενδέχεται να τσακωθείς για τα καλά.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που αφορούν είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικονομικά σου. Το τρίγωνο Ερμή-Δία που σ΄ επηρεάζει περισσότερο σε βοηθά να διαχειριστείς προς όφελός σου τα ζητήματα αυτά, αρκεί μόνο να βρεις τον κατάλληλο τρόπο και να μην παρασυρθείς ενδεχομένως απ’ την παρορμητικότητά σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αλλά και για ενδυνάμωση κι ανανέωση των υφιστάμενων σχέσεων. Είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εβδομάδα, που πρέπει να της δώσεις μια ευκαιρία ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον, καθώς μέσω της διασκέδασης και μόνο, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου που επηρεάζεσαι περισσότερο απ’ το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοείσαι ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα με τη δημιουργικότητα και τις νέες ιδέες σου να σου φέρνουν ευκαιρίες για επέκταση. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα εφιστά την προσοχή σου σε επαφές και συζητήσεις για ζητήματα της δουλειάς σου, καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις που θα ανατρέψουν το καλό κλίμα των προηγούμενων ημερών.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία που σ΄ επηρεάζει περισσότερο εύχομαι να σε βρίσκει σε διακοπές. Αλλά ακόμη κι αν αυτό δε συμβαίνει, οι μέρες αυτές ενδείκνυνται έστω για μια σύντομη απόδραση απ΄ την καθημερινότητα. Δώσε βάση οπωσδήποτε την εβδομάδα αυτή και δε θα χάσεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Ενδέχεται να ΄χεις ευχάριστα νέα, όπως για παράδειγμα ένα bonus απ΄ την εργασία σου ή ένα απρόσμενο οικονομικής φυσεως δώρο. Πρέπει, όμως, να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, γιατί σε βλέπω να ξοδεύεις περισσότερα απ΄ όσα θα λάβεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να σ΄ επηρεάζει περισσότερο μια χαλαρωτική, ευχάριστη και ρομαντική εβδομάδα σε περιμένει. Η φαντασία σου θα παίξει ρόλο καταλυτικό στα συναισθηματικά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες αποκαλύψεις για σένα ή το ταίρι σου ή/και το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, μπορεί να δημιουργήσουν τσακωμούς, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο χωρισμό.

 

 

Λέων

Λιοντάρι το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του α΄ δεκαημέρου, προσφέρει τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικού, κυρίως, περιεχομένου αλλά και να πετύχεις ευνοϊκές ρυθμίσεις, τυχόν, οφειλών σου προς το Δημόσιο ή/και τις τράπεζες. Παράλληλα η διαίσθησή σου είναι έντονη κι η δημιουργική σου διάθεση σε ωθεί στις κατάλληλες κινήσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση του ταμείου σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο ζώδιό σου που σ΄ επηρεάζει περισσότερο υπόσχεται όμορφες ερωτικές στιγμές στη σχέση σου. Εάν είσαι αδέσμευτος φαίνεται ότι τις μέρες αυτές είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει και να του δείξεις το ενδιαφέρον σου, εισπράττοντας το αντίστοιχο. Παράλληλα οι ευκαιρίες για διασκέδαση κι έντονο φλερτ θα ΄ναι πολλές. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου σε ταξιδεύει στο παρελθόν, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα που παρέμεναν σε εκκρεμότητα, επειδή τις μέρες αυτές έχεις και τη διάθεση αλλά και την απαιτούμενη διαίσθηση για να τα διαχειριστείς προς όφελός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση. Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου ενδέχεται να ΄ναι περισσότερο πιεστικό.

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή αξίζει να επικεντρωθείς στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές και μέσω της καλής κι εποικοδομητικής επικοινωνίας να λύσεις τα προβλήματα που ανέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Το τρίγωνο Ερμή-Δία, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο σου προσφέρει τις ευκαιρίες να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις που σ΄ ενδιαφέρουν. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο δείχνει ότι σ΄ απασχολούν αισθηματικές κυρίως υποθέσεις, οι οποίες δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες. Φρόντισε να μην κρατήσεις μυστικά στη σχέση σου και να εκφράσεις με ειλικρίνεια όλα όσα σε προβληματίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση οι αποκαλύψεις είναι βέβαιες και το αποτέλεσμα γνωστό. Απόφυγε κρυφές και παράλληλες σχέσεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου ενισχύει τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου ή για το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Ο ρομαντισμός στον τρόπο που επικοινωνείς και πράττεις είναι έντονος κι αυτό συμβάλλει στη θετική έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε περισσότερο τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις σου για ν΄ αποφύγεις τσακωμούς.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές είναι καλό να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Το τρίγωνο Ερμή-Δία, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενισχύει το καλό κλίμα στην επικοινωνία κι αυτή είναι το κλειδί για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σ΄ απασχολούν στους τομείς αυτούς. Φρόντισε να μην αφήσεις το διάστημα αυτό να πάει χαμένο, ώστε να βγεις κερδισμένος. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, υπόσχεται πολλές κι ευχάριστες στιγμές με φίλους και με όσους σ’ ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Οι μέρες είναι έντονες κοινωνικά. Εάν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δείχνει ότι μπορείς κι έχεις τη διάθεση να διευθετήσεις όλες τις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου αλλά κι αρκετά εργασιακά σου ζητήματα. Η καλή σου διάθεση σε βοηθά να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς το δικό σου όφελος. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες με άτομα της οικογένειάς σου. Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς όποιο θέμα προκύψει, ώστε ν΄ αποφύγεις, τυχόν, δυσάρεστες συνέπειες.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου το τρίγωνο Ερμή-Δία, που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενισχύει αφενός το καλό επικοινωνιακό κλίμα, αλλά και προωθεί ζητήματα που αφορούν σε μετακινήσεις, ταξίδια και σχέσεις με ανθρώπους που ζουν μακριά από σένα. Εάν επιθυμείς να ταξιδέψεις μπορείς είτε τώρα να το προγραμματίσεις είτε ακόμη και να το πραγματοποιήσεις. Παράλληλα και τα αισθηματικά σου βελτιώνονται. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο συμβάλλει θετικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η διαίσθησή σου είναι ακόμη πιο έντονη κι αυτό βοηθά στο ν΄ αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις προθέσεις των άλλων, αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις ώστε να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου επιφυλάσσει μια ιδιαίτερα ρομαντική εβδομάδα είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Εκφράζεις με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου κι έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να προκαλέσει διαφωνίες με οικεία σου πρόσωπα ή να αποκαλύψει κάποιες δικές σου ενέργειες. Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς και τις δύο περιπτώσεις ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

 

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου το τρίγωνο Ερμή-Δία που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ευνοεί την ενδυνάμωση της σχέσης σου με τους οικείους σου μέσω της συζήτησης. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για να διορθώσεις δικές σου πράξεις, αλλά και να συγχωρήσεις εσφαλμένες συμπεριφορές της άλλης πλευράς. Η εβδομάδα αυτή προσφέρει τις ευκαιρίες για να επιστρέψει το καλό κλίμα στη σχέση σου με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια εβδομάδα γεμάτη από επαφές, επικοινωνίες, φλερτ κι ανεβασμένη διάθεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα τις μέρες αυτές να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που επιθυμείς. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου ευνοεί τον οικογενειακό τομέα. Αλήθειες που θα ειπωθούν συμβάλλουν στη βελτίωση της μεταξύ σας επικοινωνίας αλλά και αποδεικνύουν την ουσία των δεσμών ανάμεσά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες στον οικονομικό τομέα κι εκεί πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Απόφυγε παντός είδους οικονομικά ρίσκα.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου μια εβδομάδα με πολλές κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς σε περιμένει. Το ευνοϊκό επικοινωνιακό κλίμα βοηθά και στη δημιουργία νέων γνωριμιών που θα συμβάλλουν θετικά και στην πορεία των επαγγελματικών σου, καθώς μέσω αυτών μπορείς να επιτύχεις και κάποια νέα εγχειρήματα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο σου δημιουργεί πολύ έντονα συναισθήματα, σε σημείο που είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Ενδεχομένως να τα εκφράσεις με λάθος τρόπο. Ή να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο απ΄ το παρελθόν σου, που, όμως, γνωρίζεις ότι δε θα σου βγει σε καλό. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου ενισχύει θετικά την επικοινωνία με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου και προσφέρει ευκαιρίες για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα, που ενδέχεται να αντιμετώπιζες το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα εφιστά την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως κάτι που θα πεις σ΄ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να μη βρει την ανταπόκριση που επιδιώκεις.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με το τρίγωνο Ερμή-Δία, να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θ’ ασχοληθείς με τα επαγγελματικά αλλά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Ευνοείσαι σημαντικά ώστε να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες στους τομείς αυτούς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ‘χεις ευχάριστα νέα από κάποιους συνεργάτες σου ή ακόμη και να λάβεις ένα δώρο, οικονομικής φύσεως. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου αλλά και τη δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αισθηματικές κι επαγγελματικές. Με το σύντροφό σου έρχεστε πιο κοντά. Εάν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία με προοπτική εξέλιξης είναι πολύ πιθανή. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα καθημερινότητας που πρέπει να διευθετήσεις αλλά σε δυσκολεύουν, δημιουργώντας δυσάρεστες επιπτώσεις και στην ψυχολογία σου. Καλό είναι ν΄ ασχοληθείς μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση, προς στο τέλος της εβδομάδας με την αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα, θα πιεστείς κι ενδέχεται να ξεσπάσεις σε λάθος πρόσωπα, με λάθος τρόπο.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου το τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα αισθηματικά σου. Δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου ή να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Να περιμένεις ευχάριστα νέα στα προσωπικά σου. Γενικότερα η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη κι ο τρόπος που προσεγγίζεις τους ανθρώπους γύρω σου σε κάνει εξαιρετικά επιθυμητό. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο Λιοντάρι που σ΄ επηρεάζει περισσότερο φαίνεται πως διευκολύνει την καθημερινότητά σου κάνοντάς την περισσότερο ευχάριστη. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που αφενός θα σε χαλαρώνει, αφετέρου θα βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου, κάτι που θα γίνει αντιληπτό και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. Δεν αποκλείεται και η δημιουργία σχέσης με πρόσωπο απ΄ το εργασιακό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου ενισχύει το ρομαντισμό σου και ταυτόχρονα δυναμώνει τα συναισθήματά σου για το σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος οι μέρες αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για μια όμορφη γνωριμία. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει θέματα στην επικοινωνία με τους φίλους σου.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου