Πόσο (αν)ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου; Δοκίμασέ την εδώ απαντώντας σε 100 ερωτήσεις!

eliza21

Μια εβδομάδα με σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις και σχηματισμούς ξεκινά. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο (11/4) και μπορεί να τον διακρίνει ηρεμία, υπομονή και γλυκύτητα, αλλά αυτό διαρκεί μέχρι ν’ απειληθούν τα συμφέροντά του. Τότε γίνεται εγωιστής, πεισματάρης και εμμονικός. Η κορύφωση της συνόδου Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύες (12/4) μας μιλά για την αγάπη άνευ όρων, για το βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο των ανθρώπων. Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες (15/4), μια θέση που τον κάνει συναισθηματικό, απρόβλεπτο αλλά και ύπουλο. Η δύσκολη Πανσέληνος στο Ζυγό (16/4) εστιάζεται στις σχέσεις. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα μ’ ένα τέλος που οδηγεί στη μεταμόρφωση και στην έναρξη.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου. Οι επαφές και οι συζητήσεις σου θα έχουν περιεχόμενο την εύρεση τρόπων για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και λύσεων για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων που σε ταλαιπωρούν. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι το ύφος και τη στάση σου προς τους άλλους, καθώς θα δείχνεις απόλυτος κι ενίοτε εμμονικός. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου κι αυτό θα αντικατοπτρίζεται και στους οικείους σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που θα δουλέψεις περισσότερο για να κάνεις πραγματικότητα τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου, διώχνοντας από μέσα σου οποιοδήποτε συναισθηματικό βάρος. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ίσως αναγκαστείς να ξεκαθαρίσεις τα δρώμενα σε μια σχέση που σε απασχολεί. Το αποτέλεσμα μπορεί να μη σε ικανοποιήσει, στην περίπτωση που η σχέση αυτή βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα νιώθεις έντονα την ανάγκη για επικοινωνία. Αυτό που επιδιώκεις είναι να εκφράζεις ανοιχτά τα θέλω σου στους άλλους αλλά και να ανταλλάσσεις γνώμες και ιδέες που σε βοηθούν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου ξεκινά ένα διάστημα που οι δυσκολίες θα ξεκινήσουν να απομακρύνονται σιγά-σιγά και η διάθεσή σου να βελτιώνεται. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Το ίδιο και οι μετακινήσεις σου για να συναντάς φίλους και να περνάς όμορφα. Γενικότερα δικτυώνεσαι περισσότερο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι ότι λειτουργείς καλύτερα όταν συνεργάζεσαι κι όταν αποτελείς τμήμα ενός συνόλου. Πρόκειται για το κατάλληλο διάστημα που με τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα μπορείς ν’ αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Από την άλλη με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, οφείλεις να ασχοληθείς με την υγεία σου και να μην παραμελήσεις ένα τσεκ απ, που θα σε απαλλάξει από φοβίες. Ενδέχεται να έχεις εξελίξεις κι σ΄ ένα επαγγελματικό ζήτημα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου κρυφές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες επιφυλάσσει για σένα το επόμενο διάστημα. Παράλληλα αν είσαι καλλιτέχνης, οι ευκαιρίες για δημιουργίες θα είναι πολλές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά και σχόλια που δεν έχουν κανένα νόημα και μπορούν να διακινδυνεύσουν την καλή σου φήμη. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα και ν’ αναδείξεις το ταλέντο στη δουλειά σου θα ΄ναι πολλές. Νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά, εμπεριέχει το πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές σε κάνουν να συνειδητοποιείς ποια πρόσωπα είναι έμπιστα και ποια όχι στον επαγγελματικό σου χώρο. Τώρα μπορείς ν΄ αποδείξεις και στον εαυτό σου και στους άλλους την αξία σου. Η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, προσφέρει πόθο, πάθος αλλά κι εντάσεις στη σχέση σου. Θα αισθανθείς ότι δίνεις τη μάχη της επικράτησης του εγώ έναντι του εμείς. Ενδέχεται μάλιστα το οποιοδήποτε ξέσπασμά σου -ή των άλλων- να έχει σαν αφορμή οικονομικές διαφορές.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα μια περίοδος με έντονη κοινωνικοποίηση αλλά και ενασχόληση με τα social media. Μέσα από συζητήσεις με φίλους και με ομάδες προσώπων μπορείς να μάθεις καινούρια πράγματα και να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία για να εξελίξεις τη δουλειά σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου σε περιμένει ένα διάστημα με διασκέδαση, φλερτ και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Επιπλέον ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να προστεθεί παράλληλα στο πρόγραμμά σου. Από την άλλη εσύ του γ΄ δεκαημέρου νιώθεις ότι το σύμπαν σε πάει και σου προσφέρει τύχη και λάμψη. Αυτό είναι αλήθεια, αρκεί να μην αφήσεις το μυαλό σου να πάρει αέρα και τα σχέδιά σου να μείνουν μόνο σε επίπεδο ονείρων. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στη σχέση σου ή σε οικογενειακά ζητήματα. Μια κατάσταση τείνει να οριστικοποιηθεί, είτε αυτό σημαίνει τέλος είτε επανέναρξη. Σε κάθε περίπτωση οι συναισθηματικές εντάσεις είναι αναπόφευκτες.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου μέσω της επικοινωνίας προβάλλεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου στον τομέα της καριέρας. Μη χάνεις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για να προωθήσεις τον εαυτό σου ακόμη κι αν γνωρίζεις ότι δυσαρεστείς κάποιους. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι την αναγνώριση απ΄ όλους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα είναι και το κατάλληλο για ρύθμιση χρεών, διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων και γενικότερα εκκρεμοτήτων της καθημερινότητάς σου, η οποία και βελτιώνεται σημαντικά. Παράλληλα η φυσική σου κατάσταση και υγεία θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις την εύνοια να ρυθμίσεις, τυχόν, οφειλές σου προς τρίτους. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις και ένα οικονομικό κέρδος. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου χώρο. Από την άλλη δεν αποκλείεται μια συμφωνία που είναι στα σκαριά να οριστικοποιείται ή να εδραιώνεται μια νέα συνεργασία.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά μια περίοδος με πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν αποκλείεται να έρχονται και από το εξωτερικό. Επιπλέον ευνοείσαι σε ζητήματα σπουδών ή νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπως και μαθήματα ξένων γλωσσών. Δεν αποκλείεται να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου κι ένα ταξίδι. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα δεις τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις να βελτιώνονται και ν’ αναθερμαίνονται. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι έντονη και αυτό θα σου ανοίξει νέες προοπτικές στις σχέσεις σου γενικότερα.  Εσύ του γ΄ δεκαημέρου κρατήσου, επειδή σε περιμένουν τύχη, έρωτας, αγάπη, επισημοποίηση, γάμος, αλλά και ελπιδοφόρες συνεργασίες στα επαγγελματικά. Από την άλλη με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να βιώσεις εντάσεις σε μια σχέση, λόγω οικονομικών εμπλοκών. Ίσως και να επανέλθει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα, που θα σε εξαναγκάσει στην εύρεση μιας οριστικής πλέον λύσης.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου η εσωστρέφειά σου θα σε οδηγήσει να αντιληφθείς και τελικά ασχοληθείς περισσότερο με τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες, αφήνοντας στο περιθώριο τους άλλους. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις επαφές και διαπραγματεύσεις για να ρυθμίσεις οφειλές σου προς τρίτους, τράπεζες, δημόσιο κλπ. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η δουλειά και οι εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ παράλληλα έχεις και τη διάθεση αλλά και την ενέργεια να διευθετήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Το εργασιακό σου περιβάλλον φαντάζει ομορφότερο και οι σχέσεις με συναδέλφους σου αναθερμαίνονται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα έχεις την ευκαιρία αλλά και την επιθυμία να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και υγεία και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Με την Πανσέληνο, όμως, στο ζώδιό σου που σε επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται μέσα από πιεστικές καταστάσεις ν’ αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και τις επιλογές σου και να αναγκαστείς ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις εσένα και τους άλλους, ακόμη και τον τρόπο ζωής σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου πολλές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, είτε πρόκειται για σύντροφο είτε για συνεργάτη, θα μονοπωλήσουν το πρόγραμμά σου από εδώ και στο εξής. Προσπάθησε να γεφυρώσεις το χάσμα που ενδεχομένως είχε δημιουργηθεί στις σχέσεις με τα πρόσωπα αυτά και μάθε να ακούς και ν΄ αφουγκράζεσαι και τις δικές τους ανάγκες. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου θα δεις την προσωπική σου ν’ ανανεώνεται με περισσότερο φλερτ κι ερωτική επιθυμία. Η σχέση σου με το ταίρι σου αναθερμαίνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Παράλληλα ευνοείσαι και σε τυχερά παιχνίδια. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μπορείς να περιμένεις έναν παραμυθένιο έρωτα και χαρμόσυνα νέα για εγκυμοσύνη. Γενικότερα, όμως, προσπάθησε να αποφεύγεις την εξιδανίκευση των καταστάσεων που βιώνεις. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο,  πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Φοβίες, που έχουν τις ρίζες τους σε παρελθοντικά τραύματα, ενδέχεται να επανέλθουν. Από την άλλη δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο, που μέχρι πρότινος αγνοούσες ή διαισθανόσουν, χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις αν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα στη δουλειά σου θα είναι έντονο. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις για εργασιακά ζητήματα. Γενικότερα και η καθημερινότητά σου θα είναι έντονη αλλά κι εσύ περισσότερο δυνατός ώστε να την οργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου ο τομέας οικογένεια και οικία ενεργοποιούνται αυτό το διάστημα. Η ανάγκη ν’ ασχοληθείς περισσότερο με το χώρο που ζεις, είτε αλλάζοντας διακόσμηση είτε πραγματοποιώντας διάφορες επισκευές, θα είναι έντονη. Παράλληλα η σχέση σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις βελτιώνεται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται να δεχθείς τη χαρά της αύξησης των μελών της οικογένείας σου. Παράλληλα ευνοείσαι και σε ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα. Η Πανσέληνος στο Ζυγό που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, από τη μία δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος να προβάλλεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες και ικανότητες, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου άνοδο. Από την άλλη, όμως, υπάρχει και το ενδεχόμενο δημιουργίας αντιπαραθέσεων με συναδέλφους σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η διάθεσή σου βελτιώνεται και η ανάγκη σου για διασκέδαση αλλά και έρωτα αυξάνεται. Δε θα λείψουν χαρμόσυνα νέα που να αφορούν στη δουλειά σου ή στα παιδιά σου, εάν είσαι γονέας. Παράλληλα πρόκειται και για ένα διάστημα δημιουργικό που μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ιδιαίτερα εάν είσαι καλλιτέχνης. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου ξεκινά μια περίοδος με περισσότερη εξωστρέφεια και αυξημένη κοινωνικότητα, που θα συμβάλλει θετικά και στα επαγγελματικά σου σχέδια, με νέες συμφωνίες να βρίσκονται στα σκαριά. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου η προοπτική για να κλείσεις νέες επαγγελματικές προσοδοφόρες συμφωνίες είναι πολύ πιθανή. Παράλληλα ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να προσπαθήσεις με επιτακτικό τρόπο να επιβάλεις τα δικά σου θέλω στον επαγγελματικό σου χώρο, με πρωταρχικό σκοπό την ανάληψη εξουσίας κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα μια κατάσταση να «αλλάξει» το επαγγελματικό σου status.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα σ΄ απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και γενικότερα θέματα ακίνητης περιουσίας. Από την άλλη θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου, ή με τα πρόσωπα που εσύ θεωρείς οικογένειά σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου δέχεσαι σημαντική εύνοια στον οικονομικό τομέα, με αύξηση των εσόδων σου και με το ενδεχόμενο να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα μέσω μιας δεύτερης δουλειάς. Αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής στην καθημερινότητά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται να έχεις ένα οικονομικό κέρδος και αύξηση εσόδων από τη δουλειά σου. Απ΄ την άλλη η Πανσέληνος στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε σχέση με εκπαιδευτικά κι επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και με ταξίδια και μετακινήσεις γενικότερα. Σε όλες τις περιπτώσεις μη δρας και αντιδράς παρορμητικά. Προσπάθησε να διατηρείς πάντοτε την ισορροπία στην επικοινωνία σου με τους άλλους.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ξεκινά ένα έντονα επικοινωνιακό διάστημα, με πολλές ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με φίλους. Δε θα λείψουν τα χαρμόσυνα νέα που αφορούν στη σχέση σου με τους άλλους. Το ενδεχόμενο να κανονίζεις και κοντινές αποδράσεις απ΄ την καθημερινότητά σου είναι πολύ πιθανό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι περισσότερο ανανεωμένος. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά, ενώ η ανάγκη σου να κυνηγήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου θα είναι έντονη. Διαθέτεις όλα τα προσόντα για να κατακτήσεις τα όνειρά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα δεις ένα όνειρό σου να πραγματοποιείται, είτε αυτό αφορά μια σχέση είτε μια επισημοποίηση είτε τα επαγγελματικά σου. Σε κάθε περίπτωση να πατάς γερά τα πόδια σου στο έδαφος και να μην παραμυθιάζεσαι. Η Πανσέληνος στο Ζυγό που σε επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να ανασύρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται τρίτοι και οφειλές προς το Δημόσιο και τις τράπεζες, δημιουργώντας εντάσεις με τους δικούς σου και το σύντροφό σου. Από την άλλη δεν αποκλείεται να έχεις εξελίξεις με ένα πρόσωπο, με το οποίο πρόκειται να έρθεις πολύ κοντά.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου