H εβδομάδα χρωματίζεται από την πρώτη σκληρή Πανσέληνο του έτους, που σχηματίζεται στον Καρκίνο (18/1), με την ενεργή συμμετοχή του Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης, να σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου. Αρνητικά συναισθήματα κυριαρχούν, αυξάνοντας το κλίμα έντασης στις σχέσεις, προκαλώντας πίεση που οδηγεί σε ρήξη. Χωρισμοί, ατυχήματα αλλά κι έξαρση ιώσεων είναι τα πιθανά σενάρια για το επόμενο διάστημα. Σ΄ άλλα νέα ο Ήλιος με την είσοδό του στον Υδροχόο (20/1) κάνει περισσότερο έντονη την ανάγκη μας για απελευθέρωση.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προβλέπεται αρκετά κοινωνική με σένα να επικεντρώνεσαι σε φίλους και νέες γνωριμίες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις να περνάς περισσότερο ευχάριστα στη δύσκολη καθημερινότητα. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο ξεκινάς να βάζεις σε εφαρμογή τα όνειρά σου για το μέλλον. Επαγγελματικά κάτι που προσπαθούσες γι΄ αρκετό καιρό φαίνεται ν’ αποκτά σχήμα και μορφή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ν΄ αναμένεις εξελίξεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα ξεκινούν να φαίνονται τ΄ αποτελέσματα της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στις αρχές του μήνα. Η ανασφάλεια, όμως, εξακολουθεί να κυριαρχεί στα αισθηματικά σου, με τις αμφιβολίες για τη σχέση σου ή γενικότερα για την προσωπική σου ζωή  να ΄ναι εντονότερες από ποτέ. Αντιλαμβάνεσαι ότι τίποτα δεν προχωρά σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι ίσως αναγκαστείς ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση ή ακόμη και το πρόσωπο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, προμηνύει δύσκολες μέρες στην οικογένεια και το σπίτι. Ενδέχεται να βιώνεις πιεστικές καταστάσεις, που τεστάρουν τις αντοχές σου. Επαγγελματικά περιορίζεσαι απ΄ τους άλλους. Μην αντιδράς παρορμητικά, αλλά μόνο κατόπιν λογικής και ώριμης σκέψης.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, βγαίνεις σιγά-σιγά απ΄ το καβούκι σου όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και ξεκινάς να προβάλλεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα σχέδιά σου. Κοινωνικοποιείσαι, συζητάς, δημιουργείς νέες γνωριμίες και διαπραγματεύεσαι με μεγαλύτερη ευκολία τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Διαφορές με τους άλλους, που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν, δείχνουν ν’ απομακρύνονται. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στην επικοινωνία σου με τους συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες, καθώς οι παρεξηγήσεις και παρερμηνείες θα ΄χουν την τιμητική τους. Επιπλέον ν΄ αναμένεις αρκετές αναβολές σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Πρόσεξε τα ψιλά γράμματα στις συμφωνίες που, ενδεχομένως, χρειαστεί να συνάψεις αυτό το διάστημα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα προκαλέσει έντονα συναισθήματα, που θα χαρακτηρίζουν την επικοινωνία σου με τους άλλους. Λόγω της συναισθηματικής αυτής υπερχείλισης ενδέχεται να ξεσπάς στους άλλους, προκειμένου ν΄ απελευθερώσεις το βάρος που νιώθεις εσωτερικά. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το λόγο ώστε ν΄ αποφύγεις, τυχόν, παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή αν και φέρνει αρκετές καθυστερήσεις και απρόοπτα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, η γενικότερη ψυχολογική σου κατάσταση είναι θετική. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου κι ευνοείσαι ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου καθώς ο τομέας αυτός παρουσιάζει και τις περισσότερες εξελίξεις, άλλοτε θετικές άλλοτε αρνητικές. Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου θ΄ αποβούν προς όφελός σου, αλλά αυτό θα αποδεχθεί στο μέλλον. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να φουντώσει ξανά ένα ερωτικό πάθος του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, στοχεύει στα χρήματά σου αλλά και σε όλα όσα δημιουργούν σταθερότητα κι ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να σου τρίξει τα δόντια για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Η ανασφάλεια και η πίεση που θα νιώσεις θα ΄χει αντίκτυπο και στο συναισθηματικό σου κόσμο, με κάποιες σταθερές της ζωής σου να κλονίζονται σημαντικά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες για τη διευθέτηση νομικών κι εκπαιδευτικών ζητημάτων αλλά και οι νέες γνωριμίες είναι στο επίκεντρο αυτής της εβδομάδας και φρόντισε να τις εκμεταλλευθείς καθώς ευνοείσαι. Ο τομέας που εξακολουθείς να δέχεσαι πιέσεις είναι τα οικονομικά σου, με τις συνεχείς αναβολές κι ασυνεννοησίες να χαλάνε την κατά τα λοιπά, καλή ψυχολογία σου. Αυτό το διάστημα η οικογένεια, το σπίτι και τα οικεία σου πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι εξελίξεις που θα ΄χεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα, οδηγούν σε ευχάριστες αλλαγές που, ακόμη, δεν είναι ορατές. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρα πιεσμένα, όμως η εβδομάδα σου είναι πολύ καλή συγκριτικά με τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Τα γεγονότα των ημερών δε σ΄ αγγίζουν κι όποια ανασφάλεια νιώθεις, πηγάζει απ΄ τον εαυτό σου και μόνο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου ν’ αναμένεις σκληρές αποκαλύψεις στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις, που θα σε πονέσουν. Ενδέχεται ν΄ αναβιώσουν  δύσκολες καταστάσεις σε τοξικές σχέσεις που εξακολουθείς να διατηρείς. Οι χωρισμοί από αρρωστημένες σχέσεις και πρόσωπα είναι αναπόφευκτοι. Υπομονή.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου τα πάρε-δώσε στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες συνεχίζονται και γίνονται ακόμη εντονότερα με την είσοδο του Ήλιου στο αντίθετο από σένα ζώδιο του Υδροχόου. Οι παρερμηνείες και η ασυνεννοησία στην επικοινωνία, αλλά και οι καθυστερήσεις είναι πιο έντονες. Δεν αποκλείεται μια παρελθοντική επιστροφή να προκαλέσει προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου ή, εάν είσαι ελεύθερος, να σου δημιουργήσει έντονα διλήμματα. Τα οικονομικά σου, όμως, ευνοούνται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να περνάς το τεστ του Κρόνου στις σταθερές προσωπικές σου σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Παρόλο που οι συγκρούσεις συνεχίζονται η εβδομάδα αυτή προμηνύει και κάποιες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου με τις συνθήκες που βιώνεις, να βελτιώνονται. Οικονομικά ζορίζεσαι, επειδή βρίσκεσαι σε μια αναμονή που δεν τελειώνει. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενώ αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να κυνηγήσεις αυτό που ερωτικά επιθυμείς, η Πανσέληνος στον Καρκίνο που σ’ επηρεάζει περισσότερο, ρίχνει την ψυχολογία σου. Από τη μια πιστεύεις ότι κερδίζεις αυτό που θέλεις, από την άλλη φοβάσαι ότι μπορεί κάτι να γίνει και να το χάσεις. Επιπλέον το φεγγάρι αυτό δημιουργεί έντονο παρασκήνιο στη δουλειά σου, που μάλλον θ΄ αποκαλυφθεί και θα σε φέρει στη δυσάρεστη θέση να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς κι αυτή την εβδομάδα να βιώνεις μια τρέλα στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Υποχρεώσεις μένουν πίσω, επειδή ξαφνικά εμφανίζονται άλλες, περισσότερο επείγουσες κι εσύ τρέχεις για να προλάβεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Παρ΄ όλα αυτά η εύνοια στα προσωπικά σου είναι έντονη, χωρίς ν΄  αποκλείεται το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σχέσης. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα ΄χεις εξελίξεις στα αισθηματικά σου με ευχάριστες εκπλήξεις, που μπορεί ν΄ αφορούν και στο παρελθόν σου. Απ΄ την άλλη ενδέχεται ν’ ασχοληθείς και πάλι με στόχους και δημιουργίες, που για κάποιο λόγο δεν είχαν προχωρήσει. Τα επαγγελματικά σου παραμένουν ουδέτερα κι αυτό σε ανησυχεί καθώς θεωρείς ότι οι προσπάθειές σου δεν ευοδώθηκαν. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί πιέσεις στην οικογένεια κι εφιστά την προσοχή σου σε παρασκηνιακές κινήσεις που πραγματοποιούνται σε βάρος σου, από πρόσωπα που μπορεί να προέρχονται κι απ΄ το φιλικό σου κύκλο. Το πάθος κυριαρχεί κι ίσως αποτελέσει την αφορμή να εμπλακείς σε μια κρυφή σχέση, που δε θα βγει σε καλό.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον ερωτικό τομέα είναι ιδιαίτερα έντονες αυτή την εβδομάδα. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε κάποια επαγγελματικά σχέδια, που θα σου προκαλέσουν έντονη πίεση κι αναστάτωση. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο σίγουρα αποτελεί μία τονωτική ένεση στα ερωτικά σου, αλλά και στις δημιουργίες σου και δημιουργεί μια σχετική απελευθέρωση απ΄ τις δυσκολίες που αυτό το διάστημα αντιμετωπίζεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου δέχεσαι τις περισσότερες επιρροές για επικοινωνίες αλλά κι επανασυνδέσεις μ΄ ένα  παρελθόν που φαίνεται να μην έχει χάσει ακόμη την αίγλη του. Παράλληλα η οικογένεια αλλά και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σε απασχολούν με προβλήματα παρελθοντικά να επανέρχονται, απαιτώντας λύσεις. Αλλά και για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Καρκίνο που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φαίνεται να επαναφέρει θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στα του οίκου σου γενικότερα, δημιουργώντας παράλληλα εντάσεις κι εκνευρισμό. Αν αφεθείς στα συναισθήματα της στιγμής και δεν ελέγξεις τον παρορμητισμό σου, η τελική έκβαση θα ΄ναι σκληρή κι επίπονη. Μια αποχώρηση ή μετακόμιση είναι αρκετά πιθανή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου ετοιμάσου για ένα επικοινωνιακό αλαλούμ στην οικογένεια. Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα εννοούν κι άλλα αντιλαμβάνεσαι. Κάπως έτσι θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα ενώ ενδέχεται να εμφανιστούν και πάλι ζητήματα, που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία ή/και με το σπίτι σου, ή να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές στα ίδια θέματα. Μάλιστα με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο η κατάσταση αυτή θα γίνει ακόμη πιο έντονη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να δέχεσαι τη σκληρή επιρροή του Κρόνου και του Ουρανού, βιώνοντας συνεχείς πιέσεις, εντάσεις κι ανατροπές στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την οικογένεια. Το δράμα, λοιπόν, συνεχίζεται κι εσύ προσπαθείς να βρεις την ισορροπία μέσα σ΄ ένα εντελώς ανισόρροπο κλίμα, που καθυστερεί ν’ αλλάξει. Αντίθετα η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δε σου είναι και τόσο αρνητική, συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού. Παρόλ΄ αυτά να ΄σαι προετοιμασμένος ψυχολογικά, καθώς η πίεση σε ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα, επαγγελματικά σχέδια και ταξίδια θα ΄ναι έντονη.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου το επικοινωνιακό αλαλούμ ξεκινά αυτή την εβδομάδα με διαφωνίες και συνεχείς παρεξηγήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και με πολλές καθυστερήσεις κι αναβολές σε επαγγελματικά σου σχέδια, συμφωνίες και στις μετακινήσεις σου. Προσπάθησε να οργανώνεις περισσότερο μεθοδικά το καθημερινό σου πρόγραμμα και μην παραμελείς οποιεσδήποτε απ’ τις υποχρεώσεις σου. Το καλό νέο είναι η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, που κατευνάζει, κατά κάποιο τρόπο, τα πνεύματα και θα αποδειχθεί υποστηρικτικός στις παντός είδους επιδιώξεις σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να μη συγκρούεσαι με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν έχετε κοινό ταμείο ή σας συνδέουν κοινά οικονομικά συμφέροντα. Απ΄ την άλλη μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο, που ακόμη κι αν συμβεί, στο τέλος μάλλον θα σε αφήσει παγερά αδιάφορο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ν’ αναμένεις εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά σου, σε οφειλές προς τρίτους ή/και σε κοινά οικονομικά με το ταίρι σου. Οι εξελίξεις, όμως, αυτές δε θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, αλλά περισσότερο αρνητικές με αποτέλεσμα η όλη πίεση που θα δεχθείς, να εξωτερικευτεί με συναισθηματικά ξεσπάσματα στους οικείους και το σύντροφό σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου προετοιμάσου για έντονα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και αρκετές καθυστερήσεις κι αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες και σχέδια. Χρήματα που περιμένεις να λάβεις ή θα καθυστερήσουν ή θα ΄ναι λιγότερα απ΄ τα αναμενόμενα. Σε κάθε περίπτωση η συναισθηματική ανασφάλεια θα κυριαρχήσει έντονα μέσα σου. Ο Ήλιος, όμως, απ΄ τον Υδροχόο φαίνεται να δίνει κάποιου είδους ώθηση στα ίδια ζητήματα, που ταυτόχρονα θα βελτιώσει και την πεσμένη ψυχολογία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να ΄σαι σαφής στο λόγο σου και μην υπόσχεσαι περισσότερα απ΄ όσα πραγματικά μπορείς να προσφέρεις σε όλα τα επίπεδα. Οι ευκαιρίες για επανασυνδέσεις συνεχίζονται. Το ζητούμενο είναι αν θα αποφασίσεις να δώσεις δεύτερη, ή/και τρίτη ευκαιρία σε μία παρελθοντική κατάσταση, που, όμως, εξακολουθεί να λειτουργεί μέσα στο ίδιο μη λειτουργικό μοτίβο. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φορτίζει έντονα το κλίμα στις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, με τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας να κυριαρχούν και τελικώς να δίνουν το έναυσμα για ένα οριστικό τέλος, μέσα από σκληρές και δυσάρεστες αποκαλύψεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου προετοιμάσου για καθυστερήσεις και αναβολές σε συναντήσεις, επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, αλλά και για παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Όμως η είσοδος του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο σε καθιστά πρωταγωνιστή για το επόμενο διάστημα και σε βοηθά ώστε να ξεγλιστράς πάντοτε απ΄ τη δύσκολη θέση. Οι συγκυρίες ευνοούν την επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι έντονα την πίεση του παραδοσιακού Κυβερνήτη σου Κρόνου, που συνεχώς σε περιορίζει και σου δημιουργεί εμπόδια για να σε ωριμάσει και να σε αναγκάσει ν’ αναλάβεις τις ευθύνες σου. Απ΄ την άλλη ο Ουρανός με τις συνεχείς ανατροπές σε οικογενειακά ζητήματα σ΄ έχει, ήδη, εξαντλήσει. Κι αυτή η εβδομάδα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με κάποιες αποκαλύψεις να συμπληρώνουν το παζλ των ανατροπών που, ήδη, βιώνεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου επηρεάζει την υγεία σου, την οποία και πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Απ΄ την άλλη κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στη δουλειά σου ενδέχεται ν’ αποκαλυφθούν, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε όλα όσα κάνεις, καθώς νοητικά τις περισσότερες φορές θα είσαι αποτραβηγμένος σ΄ αυτό το δικό σου γνωστό παράλληλο σύμπαν. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινότητάς σου είναι δεδομένες, όπως και η πίεση που θα σου ασκηθεί που ενδεχομένως σε φτάσει στο όριο της εξάντλησης. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο θα νιώσεις πιο έντονα την ανάγκη για ξεκούραση και για απομόνωση, ώστε ν’ αναδιοργανωθείς και ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προμηνύεται ευχάριστη και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, δίχως αυτό να σημαίνει ότι όλα θα γίνονται με τον τρόπο που εσύ θέλεις ή θα ΄χουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Απ΄ την άλλη οι ευκαιρίες για επανασύνδεση με παρελθοντικούς έρωτες ή/και παλιούς φίλους είναι πιθανές. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι έντονα συναισθηματική και ικανή μέσω γεγονότων και αποκαλύψεων να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση σου με το ταίρι σου, ή/και με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματά σου και μην παρασύρεσαι απ΄το στιγμιαίο πάθος.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου