Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που μας οδηγούν στην περίοδο των Εκλείψεων της άνοιξης και αναθεώρηση των ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Στις 20/3 ο Ήλιος μετακινείται στον Κριό, στο ζώδιο της έξαρσης του σηματοδοτώντας την Εαρινή Ισημερία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ενισχύει το ψυχικό σθένος και βοηθά να κινηθούμε διαισθητικά σε επιλογές που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά για σένα ευχάριστα, με επαγγελματικά αλλά και ζητήματα καρδιάς να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Τώρα ξεκινά για σένα μια περίοδος που μπορείς να φανείς, να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σε όλα τα επίπεδα. Πρόσεξε μόνο την επιθετικότητα στα λόγια σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις πολλές εκκρεμότητες στο μυαλό σου που πρέπει να διεκπεραιώσεις κι αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και απαισιοδοξία. Αισθηματικά αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που σιγοσβήνει, αλλά δεν επιθυμείς, τουλάχιστον για τώρα, να τη διακόψεις, μη ρίχνεις κι άλλο λάδι στη φωτιά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που εξακολουθείς να πιέζεσαι αρκετά στην καθημερινότητά σου και να κάνεις εμμονικά σενάρια για οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, κάνε λίγο υπομονή και όλα θ’ αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Η εξέλιξη, βέβαια, των θεμάτων που σε απασχολούν, εξαρτάται από τη δική σου στάση και μόνο.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου μια εβδομάδα γεμάτη με εκπλήξεις ξεκινά για σένα. Μην ανησυχείς, γιατί ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου θα είναι μόνο για καλό. Ακόμη κι αυτό το πρόσωπο από το παρελθόν που εξακολουθείς να σκέφτεσαι, ενδέχεται να κάνει την είσοδό του και πάλι στη ζωή σου και η επανασύνδεσή σας είναι αρκετά πιθανή. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες που ακολουθούν δεν προβλέπονται ήρεμες. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι οικονομικά ζητήματα και μην αφήνεις εκκρεμότητες να χρονίζουν, γιατί θα τις βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Ο έντονος εκνευρισμός σου μπορεί να πυροδοτήσει αρνητικά το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με διάφορα γεγονότα που διαδραματίζονται είτε στη δουλειά σου είτε στα προσωπικά σου. Η ισορροπία για την ώρα αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλός σου. Αισθηματικά κάποιες καταστάσεις δείχνουν να εξομαλύνονται, όμως το γενικότερο κλίμα σου δείχνει ότι χρειάζονται κι άλλες αλλαγές από την πλευρά σου.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα ευνοεί σε γενικές γραμμές τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Από την άλλη κάποιες ευχάριστες εξελίξεις θα σε κάνουν να αισθανθείς ικανοποίηση, καθώς βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα επιφυλάσσει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν κυρίως στα οικονομικά σου. Τα καλά νέα αφορούν τη σχέση σου με τα πρόσωπα που καθημερινά συναλλάσσεσαι και η οποία βελτιώνεται αισθητά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η αλήθεια είναι ότι είσαι αρκετά πιεσμένος σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Παράλληλα το θολό τοπίο που επικρατεί, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, εξακολουθεί να βάζει φρένο στις επιδιώξεις σου. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει και η ζωή σου ξεκινά να αποκτά την ισορροπία που το τελευταίο διάστημα είχε χαθεί.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου φρόντισε να εκμεταλλευθείς το θετικό κλίμα αυτής της εβδομάδας για να κατακτήσεις ένα στόχο, αλλά και γενικότερα να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και την καθημερινότητά σου. Μια χαρμόσυνη είδηση που αφορά στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου που απασχολείς το μυαλό και την καρδιά σου με παρελθοντικά συναισθηματικά ζητήματα και πρόσωπα, ενώ από τη μια ενθουσιάζεσαι, από την άλλη γνωρίζεις μέσα σου ότι πρέπει ν’ αποκοπείς από το παρελθόν. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου κι αυτός θα σου δείξει τι μέλλει γενέσθαι. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσεις με συναδέλφους, που έχουν αποδείξει ότι σε ανταγωνίζονται. Η ρήξη είναι πιθανή. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι συνθήκες ευνοούν την προσπάθειά σου σε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Από την άλλη η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και οι εκκρεμότητές σου διευθετούνται. Αισθηματικά η δύσκολη κατάσταση που βιώνεις, μετά από δική σου προσπάθεια δείχνει να εξομαλύνεται. Νέες γνωριμίες για σένα που είσαι ελεύθερος είναι πιθανές.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα προμηνύεται θετικό για τις επιδιώξεις και τους στόχους σου, αλλά και για τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέα πρόσωπα έρχονται κοντά σου και δεν αποκλείεται, αν είσαι αδέσμευτος, να αισθανθείς την ανάγκη να δημιουργήσεις μια σχέση που να σε καλύπτει συναισθηματικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα εκρηκτική για τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις τις έκρυθμες καταστάσεις με συνεργάτες και με το σύντροφο και να μετριάσεις την επιθετική σου συμπεριφορά. Επειδή σε διαφορετική περίπτωση οι αιφνίδιες ρήξεις είναι πολύ πιθανές. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά στο ταμείο σου και στα έξοδά σου. Πρόσεξε πολύ την καταναλωτική μανία, που θα σε οδηγήσει σε άσκοπες σπατάλες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το συναισθηματικό κενό που βιώνεις μέσα σου. Από την άλλη δε θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, όπως και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις στα επαγγελματικά σου.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου οι εσωτερικές συναισθηματικές αναζητήσεις, όσον αφορά στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες, θα είναι έντονες αυτές τις μέρες. Απ’ την άλλη η ισχυρή αυτοπεποίθησή σου θα σε ωθήσει να κάνεις ανοίγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου, που θα αποδειχθούν θετικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις ψυχολογική πίεση στα ερωτικά σου αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Μοιάζει σαν να μην μπορείς ν’ αντιληφθείς τι ακριβώς συμβαίνει και αν όντως συμβαίνει κάτι και να μην μπορείς να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς. Μην ενεργήσεις παρορμητικά και δείξε ψυχραιμία σε οποιαδήποτε έντονη κατάσταση, τυχόν, δημιουργηθεί. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου απέναντι στο ταίρι σου και να μη θυμώνεις, αν αισθάνεσαι ότι βάζει όρια στη μεταξύ σας σχέση. Είναι μόνο ένα μικρό διάστημα που η κατάσταση μεταξύ σας θα ΄ναι περίεργη.  Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν πολύ γρήγορα.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου η έντονη απαισιοδοξία σου είναι εμφανής, όχι μόνο στον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Από τώρα και για το επόμενο διάστημα οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές έρχονται στο προσκήνιο κι αν αποφύγεις τις υπερβολικές εξιδανικεύσεις, οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις δυσκολίες στη δουλειά αλλά και στην οικογένεια, με αποτέλεσμα να μην έχεις διάθεση ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις τις συγκρούσεις και να εκφράζεις ανοιχτά όλα όσα νιώθεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου έρχονται εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα, που δε θα είναι απαραίτητα αρνητικές. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παραμείνεις σταθερός στα θέλω σου και να μην ξεχνάς να τα υποστηρίζεις, για χάρη των άλλων.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι γεμάτη με αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μια χαρμόσυνα νέα ανεβάζουν την ψυχολογία σου, από την άλλη κάποιες δυσάρεστες σκέψεις ή λόγια με οικεία σου πρόσωπα σε οδηγούν στην απομόνωση και σε γεμίζουν με απαισιοδοξία. Γρήγορα όμως το κλίμα αλλάζει και οι επόμενες μέρες προβλέπονται θετικές. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρόσεξε ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα τη στάση και τα λόγια σου απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς ενδέχεται με την παραμικρή αφορμή να δημιουργηθεί πολεμικό κλίμα ανάμεσά σας και να έρθεις αντιμέτωπος με μια ρήξη, καθόλου αναμενόμενη. Παράλληλα να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνεις τον δικό σου απολογισμό για τις σχέσεις σου, φιλικές και ερωτικές. Μπορείς να επανεξετάσεις δικές σου εσφαλμένες συμπεριφορές και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στα επαγγελματικά σου. Σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ουδέτερη, αν και προς το τέλος της τα πράγματα αλλάζουν και η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται έντονη και διασκεδαστική. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδεχομένως βιώσεις την αποστασιοποίηση του συντρόφου σου αυτές τις μέρες. Μην αντιδράσεις σπασμωδικά, γιατί είναι μόνο κάτι παροδικό. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα μεταξύ σας αλλάζει και η κανονικότητα επανέρχεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου έχεις όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος σου να ζητήσεις από τους άλλους κάτι που θέλεις και αυτοί να στο προσφέρουν. Κερδίζεις εύκολα πόντους στα μάτια τους, αρκεί να το εκμεταλλευθείς σωστά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προβλέπεται νευρική και αγχωτική, καθώς κάποια προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Μην ξεσπάς σε πρόσωπα που δεν έχουν φταίξει σε κάτι. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και οι δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Εσύ του β΄ δεκαημέρου περιόρισε τη νευρικότητα στη δράση αλλά και την αντίδρασή σου σε όλα όσα αντιμετωπίζεις ή έχεις να αντιμετωπίσεις στην καθημερινότητά σου. Απόφυγε κάθε είδους ρίσκο, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και σχεδίασε τα βήματά σου, με βάση τη λογική. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου σε ο,οτιδήποτε κάνεις βάζεις μπροστά τη φαντασία σου, που αυτές τις μέρες μάλλον τείνει να οργιάζει. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο και γενικότερα ο λόγος σου διαθέτει δύναμη και πείθει τους άλλους. Προσπάθησε όμως να μην υπόσχεσαι περισσότερα απ΄ όσα μπορείς τελικά να προσφέρεις, γιατί στο τέλος θα απογοητεύσεις πολλούς.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες ένα προσωπικό σου ζήτημα ενδέχεται να σε απασχολήσει έντονα και να αναγκαστείς να ζητήσεις τη γνώμη των άλλων, που θα σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο. Προσπάθησε να μην εμπιστεύεσαι τόσο τους άλλους. Αντίθετα επικεντρώσου στο δικό σου ένστικτο και διαίσθηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να εκφράσεις αυτά που θέλεις, αλλά με τρόπο που δείχνει στους άλλους ότι τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα. Η στάση σου αυτή, μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Φρόντισε στις επιθυμίες, τη δράση αλλά και τις αποφάσεις σου να συμπεριλαμβάνεις και τα θέλω των άλλων. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται να αρνείσαι τη διασκέδαση και τις χαλαρές στιγμές και να αφιερώνεσαι περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στις εκκρεμότητες που έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Προσπάθησε να μη χάνεσαι μες στον κυκεώνα της καθημερινότητας. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και θα δεις ότι τελικά τα πράγματα ήταν πιο εύκολα απ΄ όσο πίστευες.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου μια εβδομάδα γεμάτη από συναισθηματική ικανοποίηση και επιτυχίες σε περιμένει. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να λύσεις οποιεσδήποτε, τυχόν, παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Το αν τελικά θα την ανοίξεις, το ξέρεις μόνο εσύ. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος με γεγονότα που αφορούν είτε στην αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου, που ναι μεν θα σε ταράξουν, όμως θα βρεις τη δύναμη να τα διαχειριστείς και μάλιστα προς όφελός σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται σούπερ κοινωνική. Όπου κι αν βρίσκεσαι λάμπεις. Οι προσκλήσεις για διασκέδαση θα είναι πολλές. Από την άλλη ενδέχεται το πρόσωπο που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου να ξεκινήσει την έντονη πολιορκία για να σε κατακτήσει.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη