Η εβδομάδα που ξεκινάει φιλοξενεί μεν δύο πλανητικές μετακινήσεις και την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο έχει μόνο μία όψη! Η σύνοδος Αφροδίτης- Άρη φέρνει εξελίξεις στην ερωτική ζωή των 1ων δεκαημέρων και μάλιστα πολύ μοιραίες. Πραγματοποιείται στις 22/02 και τα βέβαιο είναι πως θα ξυπνήσει πάθη, έντονα συναισθήματα, ενώ θα φέρει και συναρπαστικές γνωριμίες. Ο Ήλιος από τις 19 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και έπειτα θα περάσει στο ίδιο ζώδιο και ο Ερμής. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο στις 24 που θα φέρει γεγονότα κυρίως για τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Αιγόκεροι), αν και χαρακτηριστικά της θα είναι η πίεση και οι δυσκολίες, καθώς πολύ κοντά στον Ήλιο βρίσκεται ο Κρόνος.

 

Κριός

Κριοί του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα ‘χετε κάποιες ευκαιρίες ν’ αυξήσετε τα έσοδά σας. Θα προέλθουν είτε απ’ την εργασία σας είτε από την οικογένειά σας, είτε ακόμη κι από ανθρώπους που δεν περιμένατε ότι θα σας επιδοτήσουν οικονομικά. Παράλληλα πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, σωματική και ψυχολογική, καθώς μπορεί το διάστημα αυτό να ταλαιπωρηθείτε από κάποια ασθένεια. Αν φροντίσετε τον εαυτό σας θ’ αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα. Σε κάποιους ενδέχεται ν’ αποκαλυφθούν πρόσωπα που ενεργούσαν κρυφά εναντίον σας κι αυτό θα σας ταράξει. Μείνετε ψύχραιμοι χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις που μπορεί να δώσουν αφορμή για επιπλέον αρνητικά σχόλια. Εσείς του β΄ δεκαημέρου δε θ΄ αντιμετωπίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην εργασία σας ή στην καθημερινότητά σας, εφόσον ενεργήσετε με ψυχραιμία και λογική κι όχι με την ταχύτητα και την παρορμητικότητα που σας διακρίνει. Οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο πρέπει ν’ ακολουθήσετε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης αλλά και ν’  ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, ώστε ν’ αποφύγετε το ενδεχόμενο επιβάρυνσης της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Ίσως εμφανιστούν κάποιες εποικοδομητικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας που θα σας χαροποιήσουν.

 

Ταύρος

Ταύροι του α΄ δεκαημέρου, το τελευταίο διάστημα βιώνετε ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, με τις οποίες καλείστε ν’ αλλάξετε όλα όσα βλέπετε ότι πια δε σας εξελίσσουν. Ως σταθερό ζώδιο αντιστέκεστε στις αλλαγές, γεγονός που σας πιέζει έντονα. Την εβδομάδα αυτή θα σας δοθούν ευκαιρίες αφενός να νιώσετε ηρεμία, αφετέρου να βρεθείτε με φίλους ή/και να ‘ρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Κι εσείς του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή ευνοείστε σε επικοινωνιακό επίπεδο με τον φιλικό σας κύκλο αλλά και με τη σχέση σας. Επιπλέον θα δείτε να διευθετούνται κάποιες εκκρεμότητες στον επαγγελματικό σας τομέα που σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Ταύροι του γ΄ δεκαημέρου θα ‘χετε εξελίξεις σε θέματα σχέσεων αλλά και ζητήματα που αφορούν σε συλλόγους ή ομάδες που τυχόν ανήκετε. Οι εξελίξεις θα ΄ναι θετικές για εσάς, καθώς μπορείτε να αντεπεξέλθετε κάνοντας εύστοχες κινήσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας που θα τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον σας.

 

Δίδυμος

Δίδυμοι του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία θα ΄χουν θετική για εσάς έκβαση. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και είχαν ανακύψει το προηγούμενο διάστημα, τα οποία σας πίεσαν ιδιαίτερα. Εάν τα διαχειριστείτε σωστά δε θ’ αντιμετωπίσετε επιπλέον προβλήματα. Εσείς του β΄ δεκαημέρου θα δείτε πολλά θέματά σας να προχωρούν αλλά και να επιλύονται θετικά. Σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε με κάποια μέλη της οικογένειάς σας, με τα οποία ενδεχομένως είχατε συγκρουστεί το τελευταίο διάστημα και να επιλύσετε τις διαφορές σας. Επαγγελματικά ευνοείστε και μπορείτε ν΄ αναλάβετε ένα καινούριο εγχείρημα. Οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο την εβδομάδα αυτή θα θελήσετε ν΄ ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Παράλληλα, όμως, προσπαθήστε να μην παραμελήσετε τη δουλειά σας για ν΄ αποφύγετε τυχόν αρνητικά σχόλια που θα αφορούν στην εικόνα σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα να τα καταφέρετε σε όλους αυτούς τους τομείς.

 

Καρκίνος

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μια καλύτερη εποχή για τον συναισθηματικό σας τομέα, ο οποίος και θα σας απασχολήσει. Αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι ώστε να πραγματοποιήσετε διάφορα σχέδιά σας που οδηγούν στην πνευματική αλλά κι επαγγελματική σας επέκταση. Μη βιάζεστε, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα σας κοστίσουν. Ενδεχομένως να επιχειρήσετε να ‘ρθετε σε επαφή με φίλους που ‘χατε απομακρυνθεί αλλά και με ανθρώπους που μένουν μακριά από εσάς. Ευνοούνται οι επαφές μέσω διαδικτύου αλλά κι οι κοντινές μετακινήσεις που θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Εσείς του β΄ δεκαημέρου θα δείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο διάστημα στην επικοινωνία σας με φίλους, συγγενείς ή/και άτομα που συγκατοικείτε να επιλύονται μέσα σε ευνοϊκό για εσάς κλίμα. Νέες φιλίες είναι στο πρόγραμμα. Εσείς που γεννηθήκατε στο γ΄ δεκαήμερο έχετε μπροστά σας μια εβδομάδα που σας ευνοεί σημαντικά σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σχέδια που αφορούν είτε στην πνευματική σας επέκταση είτε σε συνεργασία με κοντινά σας πρόσωπα ευνοούνται. Να ΄στε όμως κι εσείς προσεκτικοί ώστε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα ακόμη ενός τυχαίου σφάλματος στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

 

Λέων

Λέοντες του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα ‘στε περισσότερο εσωστρεφείς, γεγονός που θα δυσκολέψει την επικοινωνία με κοντινούς σας ανθρώπους αλλά και με τον σύντροφό σας. Ενδέχεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε σχέσεις που στην πορεία θα σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια κι αστάθεια. Να ‘στε προσεκτικοί στις επιλογές σας και ν΄ ακούτε περισσότερο τη διαίσθησή σας, ώστε ν’ αποφύγετε αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες ή/και χρέη που σας ταλαιπωρούν θα ‘χουν θετική εξέλιξη. Εσείς του β΄ δεκαημέρου θα χετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα αλλά και να επιλύσετε τυχόν διαφορές με κάποιο ιδιαίτερο για εσάς πρόσωπο που σας απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα. Οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο την εβδομάδα αυτή δώστε την απαιτούμενη προσοχή σας, ώστε ν΄ αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στον οικονομικό σας τομέα αλλά και γενικότερα σ’ όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας.

 

Παρθένος

Παρθένοι του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θ’ ασχοληθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές. Κάποιοι θα ‘χετε την ευκαιρία να επιλύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε είτε στη δουλειά σας είτε στη σχέση ή/και τον γάμο σας. Αν περιμένετε από ένα πρόσωπο να εκδηλωθεί ερωτικά, μπορεί τελικά τα αισθήματά του να ΄ναι φιλικά. Μην απογοητεύεστε και προσπαθήστε ν’ αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Μην εμμένετε σε όσα δεν εξελίσσονται. Κι εσείς του β΄ δεκαημέρου θ΄ ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα ‘χετε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσετε τυχόν εκκρεμότητες –προσωπικές ή/και επαγγελματικές- αλλά και παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο ενδεχομένως να θελήσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση κάποιων νέων επαγγελματικών σχεδίων. Κάντε υπομονή καθώς την εβδομάδα αυτή ευνοείστε στη διεκπεραίωση παλαιότερων υποθέσεών σας για να προχωρήσετε στην πορεία με κάτι καινούριο. Κι εσείς μπορείτε να έρθετε κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

 

 

 

Ζυγός

Ζυγοί του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θ΄ ασχοληθείτε με την εργασία σας και γενικότερα με την καθημερινότητά σας αλλά και με τη φυσική σας κατάσταση. Αυτοί είναι κι οι τομείς που επηρεάζονται από τις πλανητικές αλλαγές κι ενδεχομένως να εμφανιστούν κάποια προβλήματα υγείας που θα επηρεάσουν αρνητικά και την ψυχολογία σας. Δείξτε προσοχή λοιπόν στον τομέα της υγείας και μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να σας καταβάλει. Εσείς του β΄ δεκαημέρου θα μπορέσετε να διευθετήσετε πιο αποτελεσματικά τα ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Ενδεχομένως να επιχειρήσετε να προσεγγίσετε κάποιο σημαντικό για εσάς πρόσωπο απ’ το ερωτικό σας παρελθόν, με το οποίο μπορεί και να διατηρούσατε κρυφή σχέση και το προηγούμενο διάστημα ήταν στη σκέψη σας. Ίσως τώρα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τα συναισθήματά σας κι έτσι θα το διεκδικήσετε. Και οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο θ΄ ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας καθώς ευνοείστε να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε στον τομέα αυτό. Παράλληλα δώστε κι εσείς προσοχή στη φυσική κατάσταση και την υγεία σας.

 

Σκορπιός

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα δώσετε προτεραιότητα στον ερωτικό σας τομέα αλλά και σε όλα όσα σας προσφέρουν χαρά κι ευχαρίστηση μετά την μεγάλη ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος. Ενδεχομένως μια φιλική σχέση ν΄ αποδειχθεί ότι δεν ήταν τελικά και τόσο φιλική, γεγονός που δε θα σας κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση. Μάλλον το περιμένατε. Επιπλέον μπορείτε να περάσετε όμορφα και να λύσετε τις διαφορές και τις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με τη σχέση σας ή/και τον φιλικό σας κύκλο. Και για εσάς του β΄ δεκαημέρου ξεκινά μια ευνοϊκή εβδομάδα και γενικότερα μια καλύτερη περίοδος για τις σχέσεις σας αλλά και για την προώθηση κι επέκταση νέων σχεδίων, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών. Οι γεννημένοι στο γ΄ δεκαήμερο θα μπορέσετε να επιλύσετε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σας, το σπίτι σας και γενικότερα τις σχέσεις με τους οικείους σας που σας ταλαιπώρησαν σημαντικά απ’ την αρχή του χρόνου. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε και τον χρόνο ν΄ ασχοληθείτε με όλα όσα σας κάνουν χαρούμενους.

 

Τοξότης

Τοξότες του α΄ δεκαημέρου σταματάτε για λίγο ν΄ ασχολείστε με την εργασία και την καθημερινότητά σας για ν΄ ασχοληθείτε αποκλειστικά με την οικογένειά σας και το σπίτι σας. Ενδεχομένως να θελήσετε να αλλάξετε και τη διακόσμηση του χώρου που ζείτε. Μπορείτε να επιλύσετε και τα ζητήματα που ενδεχομένως ανέκυψαν το προηγούμενο διάστημα στα προσωπικά σας. Η Αφροδίτη με τον Άρη επηρεάζουν κυρίως το δικό σας δεκαήμερο μάλλον θα σας προκαλέσει έντονη πίεση κι άγχος, καθώς θα επιφέρει αλλαγές ή και τροποποιήσεις στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μπορείτε όμως να δεχθείτε την αλλαγή καθώς θα σας δώσει νέες ευκαιρίες για εξέλιξη που θα αντιληφθείτε σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα. Κι εσείς του β΄ δεκαημέρου ασχολείστε περισσότερο με την οικογένειά σας. Παράλληλα όμως θα δείτε κάποια ζητήματα που αφορούν στην εργασία σας και δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα να εξελίσσονται και να επιλύονται. Για εσάς του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή απαιτεί ν΄ ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας καθώς ενδέχεται να προκύψουν στον τομέα αυτό κάποια προβλήματα που χρειάζονται τη δική σας συνδρομή προκειμένου να επιλυθούν.

 

Αιγόκερως

Αιγόκεροι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή θα ΄ναι για εσάς ευνοϊκή, καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για την αποκατάσταση της σχέσης με τους οικείους σας. Η επικοινωνία θα ΄ναι για σας περισσότερο ευχάριστη κι άνετη.  Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει ευκαιρίες επέκτασης στα επαγγελματικά σας αλλά και στον εκπαιδευτικό τομέα σε περίπτωση που σπουδάζετε ή θέλετε απλώς να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, πράγμα το οποίο θα βοηθήσει στη δουλειά σας. Κι εσείς του β΄ δεκαημέρου θα ΄στε περισσότερο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ενδεχομένως να σας δοθούν κι ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Οι γεννημένοι το γ΄ δεκαήμερο θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά κι αυτό θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τυχόν σφάλματα στη σχέση σας, στα οποία είχατε υποπέσει το προηγούμενο διάστημα. Μπορείτε κι έχετε την άνεση να συζητήσετε και να επιλύσετε τα προσωπικά σας προβλήματα.

 

Υδροχόος

Υδροχόοι του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες ν΄ αυξήσετε τα οικονομικά σας, είτε απ’ την εργασία σας είτε κι από άλλες πηγές ενδεχομένως απρόσμενες. Εξελίξεις μπορεί να ‘χετε και στα επαγγελματικά σας με κάποια ίσως καινούρια δουλειά. Δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν κι αποφύγετε να δημιουργείτε εντάσεις και ίντριγκες. Για τους γεννημένους στο β΄ δεκαήμερο, την εβδομάδα αυτή βελτιώνεται η επικοινωνία σας και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λύσετε εύκολα όλες τις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τους κοντινούς σας ανθρώπους.  Εσείς του γ΄ δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με χρέη προς τρίτους που ΄χαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Θα σας δοθούν ευκαιρίες ώστε να ακόμη κι αν δεν καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε οριστικά, να τα ρυθμίσετε μ΄ ευνοϊκούς για εσάς όρους.

 

Ιχθύς

Ιχθείς του α΄ δεκαημέρου, θ΄ αντιμετωπίσετε εντάσεις στις σημαντικές για εσάς σχέσεις ή στον γάμο σας. Ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια απαιτούν λύσεις, εφόσον όμως προηγηθεί ξεκαθάρισμα απ΄ την πλευρά σας. Μην πανικοβληθείτε, καθώς οι όποιες αλλαγές γίνονται, είτε πρόκειται για ένα τέλος είτε για μια έναρξη, είναι για το καλό σας. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοείστε. Εσείς του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε πιο ήρεμοι κι ευδιάθετοι κι αυτό θα συμβάλλει θετικά στις σχέσεις σας. Μπορείτε να επιλύσετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Θα ‘χετε ευκαιρίες να διεκπεραιώσετε κάποιες προσωπικές υποθέσεις με θετικό αποτέλεσμα λόγω της ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης αλλά και της αυτοεκτίμησής σας. Για εσάς του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή θα ΄ναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς μπορείτε να ‘χετε ευχάριστες επικοινωνίες με πρόσωπα του φιλικού σας κύκλου. Η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα καλή κι αυτό βοηθά όχι μόνο στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε αλλά και στο πώς κινείστε κι ελίσσεστε σε παρέες ή/και ομάδες ή συλλόγους, στους οποίους μπορεί να συμμετέχετε.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη