Η νέα εβδομάδα με τον Ήλιο στον Ταύρο και κατόπιν την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο παρέα αρχικά με τον Ουρανό και κατόπιν με τον Ερμή, θα προσφέρει σε κάποιους ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε κεραυνοβόλους έρωτες με αμφίβολη όμως διάρκεια. Απ’ την άλλη με μεγάλη ευκολία κι άνεση θα εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Χρειάζεται, όμως, προσοχή επειδή οι αποδέκτες μπορεί να μην είναι τελικά και τόσο δεκτικοί, δίνοντάς μας την αίσθηση έλλειψης κατανόησης. Στις 24/4 ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο ελαττώνοντας την ενέργεια του πύρινου πλανήτη αλλά και τη δική μας, κάνοντάς μας παθητικά επιθετικούς και συναισθηματικά παρορμητικούς. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη σύγκρουση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο που μας δείχνουν τη μάχη ανάμεσα στα συναισθήματα και τα πρέπει. Μας μιλούν για έναν έρωτα που προκειμένου να εξελιχθεί απαιτεί ανταλλάγματα αλλά και για μια αγάπη που φτάνει στο τέλος.

 

Κριός

Κριάρι μου του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θέλοντας και μη, σε βλέπω ν’ ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Δικαίως, βέβαια, καθώς οι ευκαιρίες που ενδέχεται να σου παρουσιαστούν θα συμβάλλουν θετικά στην αύξηση του ταμείου σου. Παράλληλα εάν σχεδιάζεις μια οικονομική συμφωνία, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για διαπραγματεύσεις προς όφελός σου. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο το βλέμμα σου θα στραφεί στην οικογένεια. Αν δεν προσέξεις, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Και σε σένα του β΄ δεκαημέρου, τα οικονομικά σου βρίσκονται στο προσκήνιο. Αύξηση εσόδων, νέες οικονομικές συμφωνίες αλλά κι ευκαιρίες για διαπραγμάτευση και διευθέτηση εκκρεμοτήτων είναι στο πρόγραμμα. Μην αφήσεις τις μέρες αυτές ανεκμετάλλευτες. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με τη διάθεσή σου ανεβασμένη και το επικοινωνιακό σου ταλέντο στα φόρτε, φρόντισε να λύσεις όποιες αντιπαραθέσεις δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τους φίλους σου και γενικότερα τα κοντινά σου πρόσωπα. Διανύεις μια πολύ καλύτερη φάση κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς προς όφελος όχι μόνο δικό σου αλλά και των προσώπων που θέλεις να συνυπάρχουν μαζί σου.

 

Ταύρος

Αγαπημένα Ταυράκια χρόνια σας πολλά! Ο γενέθλιος μήνας για εσάς ξεκινά. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, για το επόμενο διάστημα το φως είναι στραμμένο πάνω σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται. Αφήνεις στην άκρη παρελθοντικά γεγονότα που σε πίεσαν. Μπορείς να πλησιάσεις εκείνους που αγαπάς και να λύσετε όλα όσα μέχρι τώρα σας απομάκρυναν. Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο σε συμβουλεύει να κρατήσεις αποστάσεις από ζητήματα που δε σ΄ αφορούν άμεσα, ώστε να τηρήσεις ισορροπίες με το στενό περιβάλλον. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε επιθυμείς την εξέλιξη μιας γνωριμίας, έρχονται ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς ενδέχεται κάποιες υποχρεώσεις να σε βάλουν σε θέση μάχης στις σχέσεις σου με συνέπεια την οριστική ρήξη. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ξέχνα για λίγο τους έρωτες κι ασχολήσου με τα οικονομικά σου, γιατί στον τομέα αυτό ευνοείσαι. Διευθετείς πολλές εκκρεμότητές σου, τα έξοδά σου μειώνονται και το πορτοφόλι σου γεμίζει. Αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής, κάτι που γνωρίζουμε πόσο έχεις ανάγκη.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι του α΄ δεκαημέρου, θα θελήσεις να παραμείνεις για λίγο στο παρασκήνιο. Αυτό που επιθυμείς είναι να στραφείς στον εσωτερικό σου εαυτό, να σκεφτείς και να ηρεμήσεις απ’ τις δυσκολίες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα. Και θα το κάνεις. Παράλληλα, όμως, η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει πονοκέφαλο, καθώς θα δεις τα έξοδά σου ν’ αυξάνονται. Να ΄σαι εγκρατής και να μην παρασύρεσαι σε σπατάλες. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ζήσεις για λίγο στο παρασκήνιο με μια μεγάλη διαφορά. Δε θα ΄σαι εσύ κι ο εαυτός σου αλλά θα ΄χεις δίπλα σου είτε έναν παρελθοντικό έρωτα που κάνει την επανεμφάνισή του είτε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο που θα κρατήσεις μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα ηρεμείς απ’ τις πιέσεις και τις αντιπαραθέσεις που αντιμετώπιζες μέχρι σήμερα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να προσπαθήσεις να διευθετήσεις τις διαφορές που είχαν προκύψει και να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου, ειδικά εκείνες που σ΄ ενδιαφέρουν.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι του α΄ δεκαημέρου, ο Ήλιος στον Ταύρο μαζί με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο ευνοεί σημαντικά τον επικοινωνιακό τομέα κι ενισχύει τις επαφές και συζητήσεις με φίλους και γενικότερα με τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντ0ς. Μπορείς τώρα να μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν και με τη βοήθεια των άλλων να βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου θα σου δώσει ενέργεια αλλά ενδέχεται να σε κάνει και περισσότερο εριστικό, κάτι που πρέπει να προσέξεις για να μην καταστρέψεις το ευνοϊκό κλίμα με τους γύρω σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τώρα μπορείς να πλησιάσεις φίλους με τους οποίους το προηγούμενο διάστημα είτε είχες παρεξηγηθεί είτε απομακρυνθεί και να αισθανθείς και πάλι κοντά τους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να δημιουργήσεις καινούριες φιλίες αλλά και κοινωνικές σχέσεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, προετοιμάσου για αποκαλύψεις που σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν κάποιες θολές καταστάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Θ΄ αρχίσεις να μαθαίνεις πράγματα και ν΄ αντιλαμβάνεσαι πολλά απ’ όσα εκτυλίσσονταν πίσω απ΄ την πλάτη σου, είτε στα επαγγελματικά είτε γενικότερα στις σχέσεις σου. Αυτό θα ‘ναι μόνο για καλό.

 

Λέων

Λιονταράκι του α΄ δεκαημέρου, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ταύρο ευνοείσαι στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οποιεσδήποτε συμφωνίες έχεις προγραμματίσει κι αφορούν στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου προταθούν νέα επαγγελματικά εγχειρήματα που δεν πρέπει να απορρίψεις. Πρόσεξε μόνο σε ποιους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι, επειδή η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο και πρέπει να ‘χεις τα νώτα σου καλυμμένα. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα δεχθείς επαγγελματικές προτάσεις που μάλλον θα σου αποφέρουν αναγνώριση και κέρδος. Επειδή επικοινωνιακά βρίσκεται σε καλό δρόμο, μπορείς εφόσον κι εσύ το θέλεις να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που ‘χαν δημιουργηθεί στη δουλειά σου το προηγούμενο διάστημα. Πρόσεξε προς το τέλος της εβδομάδας μην τυχόν συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, καθώς η όποια αντιπαράθεση μπορεί να ΄χει αρνητικό αποτέλεσμα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, έρχεσαι κοντά με φίλους, κουβεντιάζετε, εκμυστηρεύεσαι διάφορα ζητήματα, γελάτε, περνάτε όμορφα κι επί της ουσίας ξεχνάτε όλα όσα μέχρι σήμερα σας είχαν κατά κάποιο τρόπο απομακρύνει. Εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα για να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής.

 

Παρθένος

Παρθενάκι του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον πολύ φιλικό για σένα Ταύρο σού προσφέρει ευκαιρίες να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σπουδές και νέα επιμορφωτικά σεμινάρια είναι στο πρόγραμμα. Απ’ την άλλη η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες άνευ ουσίας παρεξηγήσεις με τον φιλικό σου κύκλο. Στον τομέα αυτό καλείσαι να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου, ώστε να εμπλακείς σε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα προέρχεται από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές ώστε να το εντοπίσεις. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου το κλίμα στη δουλειά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου θα ΄ναι περισσότερο ευνοϊκό, γεγονός που θα σε βοηθήσει αφενός να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις επαφές με κάποιους συνεργάτες σου, αφετέρου να διευθετήσεις εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος. Φρόντισε κι εσύ να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό καθώς όλα δείχνουν να είναι προς δικό σου όφελος.

 

 

Ζυγός

Ζυγάκι του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή για σένα θα ΄ναι κάπως πεζή, καθώς οικονομικά ζητήματα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου κι εσύ σαν ζώδιο της Αφροδίτης έχεις στον νου σου άλλα πράγματα. Παρ’ όλ’ αυτά επειδή δεν μπορείς να πράξεις διαφορετικά εάν ασχοληθείς με τις εκκρεμότητές σου θα τις διευθετήσεις αλλά και θα ξεκινήσεις να συμμαζεύεις το πορτοφόλι σου. Με τον Άρη στον Καρκίνο πρόσεξε περισσότερο τη στάση σου στη δουλειά για να μη δημιουργήσεις προβλήματα που αυτό το διάστημα δε χρειάζεσαι. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα με έντονο το άρωμα του παρελθόντος. Φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σ΄ ένα πρόσωπο που σε στιγμάτισε. Πώς θα το πλησιάσεις, τι θα του πεις, μπορεί να γίνει πάλι κάτι μεταξύ σας; Αυτά σκέφτεσαι. Από μένα είναι ναι, εφόσον έχεις κατασταλάξει και δεν ενεργήσεις παρορμητικά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα έχεις αποφασίσει ν΄ αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που σε πίεσαν και σε δυσκόλεψαν. Νιώθεις ηρεμία και δε θ΄ αφήσεις κανέναν και τίποτα να στη διαταράξει. Αυτό είναι καλό γιατί σε γενικές γραμμές κρατώντας αποστάσεις θ΄ αποφύγεις εντάσεις που μπορεί να προκληθούν χωρίς τη δική σου ανάμειξη.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό πνέει ούριος άνεμος στις σχέσεις σου αλλά και στη δουλειά σου. Επαγγελματικά ευνοείσαι στην υπογραφή συμφωνιών και γενικότερα στις συνεργασίες σου. Με τον Άρη στον Καρκίνο ενδέχεται να αισθανθείς πίεση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που θα σ’ εκνευρίσει. Πρέπει να κρατήσεις τις απαιτούμενες αποστάσεις, να μην επηρεαστείς και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στο τώρα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, μια νέα προοπτική είτε στα επαγγελματικά σου είτε στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να παρουσιαστεί, κάτι που θα σε χαροποιήσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, ίσως βιώσεις εντάσεις στη σχέση σου είτε με τον σύντροφό σου είτε με σημαντικά για σένα πρόσωπα, που αν δεν τις διαχειριστείς προσεκτικά μπορεί να οδηγηθείς σε οριστική ρήξη. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αντιλαμβάνεσαι ότι οι εντάσεις που βίωνες το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις σου εξομαλύνονται. Αυτό θα ενισχύσει θετικά τη διάθεσή σου και το επικοινωνιακό κλίμα με άλλους. Γενικότερα θα ‘λεγα ότι αλλάζεις και μαζί σου αλλάζουν οι άλλοι αλλά κι οι ίδιες οι καταστάσεις.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου του α΄ δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου αλλάζει. Εκεί που έτρεχες και δεν προλάβαινες, φαίνεται ότι τώρα βάζεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σου και  προγραμματίζεις καλύτερα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Απ΄ την άλλη η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τα αίτια μπορεί να ΄ναι ότι δεν πετυχαίνεις κάποιες επιδιώξεις σου ή οι άλλοι με τη συμπεριφορά τους, δημιουργούν προσκόμματα στις κάθε λογής επιθυμίες σου. Προσπάθησε να ΄σαι ψύχραιμος κι υπομονετικός για το διάστημα αυτό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι μέσα από διάλογο θα καταφέρεις να διευθετήσεις, τυχόν διενέξεις, του προηγούμενου διαστήματος κι αυτό θα βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή σου. Γενικότερα το κλίμα που θα επικρατεί σε βοηθά σε όλους τους τομείς. Επειδή όμως θα προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις πολλά θέματα μαζί, φρόντισε να βρίσκεις χρόνο και για τον εαυτό σου κι όλα όσα σε ευχαριστούν. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου, θα δεις το κλίμα στις σημαντικές σου σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, ν΄ αλλάζει με θετικό τρόπο. Τα νεύρα, οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις κι οι συγκρούσεις του προηγούμενου διαστήματος σταματούν και δίνουν τη σειρά τους στο διάλογο, που θα βοηθήσει στην επίλυση όλων των προβλημάτων που είχαν προκύψει.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου του α΄ δεκαημέρου, ένα ευνοϊκό διάστημα για σένα και τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις ξεκινά. Η διάθεσή σου βελτιώνεται κι αυτό συμβάλλει θετικά στην επικοινωνία σου, είτε σε συναισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και προσελκύεις κόσμο. Ο Άρης στον Καρκίνο ενδέχεται να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου που καλό είναι να προσπαθήσεις ν’ αποφύγεις και να μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Κρίμα είναι να χαλάσεις όλα όσα μέχρι τώρα διατήρησες. Η Αφροδίτη στο πολύ φιλικό ζώδιο του Ταύρου που επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να δημιουργήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο με κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Απ΄ την άλλη επανασυνδέσεις ευνοούνται αλλά και η βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων. Ναι, λοιπόν, μπορείς και πάλι να ενθουσιαστείς. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μετά από μια τόσο έντονη και δραματική, θα έλεγα, καθημερινότητα, θα δεις ότι τις μέρες αυτές όλα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξομαλύνονται. Το γενικότερο κλίμα και στην εργασία σου αλλά και στις προσωπικές σου υποθέσεις βελτιώνεται και καθώς η ψυχολογία σου ενισχύεται θα μπορέσεις να διορθώσεις αλλά και να διευθετήσεις όλα όσα μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν και παρέμεναν σ’  εκκρεμότητα.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι του α΄ δεκαημέρου, σε συμβουλεύω να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν μπορείς να δημιουργήσεις χρόνο ώστε να ξεκουράζεσαι και ν΄ απολαμβάνεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου, θα ‘ναι για σένα το ιδανικό σενάριο. Το επόμενο διάστημα θα ΄ναι αρκετά πιεστικό με δουλειές κι εκκρεμότητες να απαιτούν χρόνο και κόπο ώστε να διεκπεραιωθούν. Φρόντισε να μαζέψεις ενέργεια και θα τα καταφέρεις. Η μόνη διέξοδος για τις μέρες αυτές είναι τα κοντινά σου πρόσωπα, στα οποία μπορείς ν΄ απευθυνθείς είτε για βοήθεια είτε για απλές στιγμές χαλάρωσης. Η Αφροδίτη στον Ταύρο που επηρεάζει εσένα του β΄ δεκαημέρου, θα σε προτρέψει ν΄ αλλάξεις και να μεταμορφώσεις τον χώρο που ζεις. Μια ανακαίνιση που ενδέχεται να κάνεις, θα σου κοστίσει περισσότερο απ’ όσο αρχικά υπολόγιζες, οπότε φρόντισε να είσαι εγκρατής με τα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί οι συνέπειες στο πορτοφόλι σου θα ‘χουν ακόμη μεγαλύτερο κόστος, κάτι που θα φανεί μελλοντικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ένα πράγμα σε ρωτάω. Γιατί τόση απαισιοδοξία; Πού βρίσκεται χαμένη η ενέργειά σου; Κάτσε λίγο να ξεκουραστείς και για να σου φτιάξω τη διάθεση θα σου πω ότι είναι πολύ πιθανό να ΄χεις κάποιες θετικές εξελίξεις σ’ ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου, μόνο καλά θα σου πω. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον φιλικό για σένα Ταύρο προβλέπεται ένα διάστημα γεμάτο από υγιείς επικοινωνίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος αλλά και με τους συγγενείς σου. Τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις και μετακινήσεις θα τονώσουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να ΄ρθεις κοντά με το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεσαι. Ο Άρης στον Καρκίνο δεν είναι δυσάρεστος για σένα, καθώς θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα φανεί στα αισθηματικά σου. Πρόσεξε μόνο τα νευράκια σου που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στις σχέσεις σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να σε επηρεάζει, το διάστημα που ακολουθεί είναι ευνοϊκό για τις σχέσεις και τις επαφές σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες θα ανεβάσουν κι άλλο τη διάθεσή σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αρκετές πιέσεις δέχθηκες στα οικονομικά σου, καθώς επίσης και πολλά προβλήματα ανέκυψαν με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Τώρα όλα αυτά δείχνουν ν΄ αποτελούν πια δυσάρεστο παρελθόν που παραχωρεί τη σκυτάλη σ΄ ένα ευνοϊκό κι ευχάριστο παρόν.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου