Article of the day: Η Θάλεια Διαμαντούλη μάς μιλάει για την ΜπάρμπαραΔες εδώ!

%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b6

Η νέα σελήνη στις 23 του μήνα φέρνει χαρά, ενώ μας προετοιμάζει για ταξίδια. Ευτυχώς η δύσκολη περίοδος των εκλείψεων φαίνεται να ξεπεράστηκε, καθώς οι μέρες προχωρούν και τα νέα θα είναι κυρίως ευχάριστα. Ακόμα η νέα σελήνη υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική ή/και επαγγελματική ζωή. Ακόμα, την ίδια μέρα, στις 23/11 ο Δίας φτάνει σε ορθή πορεία με τους Ιχθείς και μας υπόσχεται βελτίωση στην επαγγελματική μας ζωή.

 

Κριός

Κριαράκι του α΄ δεκαημέρου, επικεντρώσου στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και φρόντισε την εβδομάδα αυτή να το αναδείξεις. Θα δεις κι εσύ ότι εφόσον προσεγγίσεις πρόσωπα απ’ το επαγγελματικό σου περιβάλλον με διπλωματικό τρόπο, παραμερίζοντας κάθε ίχνος παρορμητισμού, κι εφόσον εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα επιθυμείς, θα καταφέρεις να λύσεις τα προβλήματα που σε πιέζουν και θα πλησιάσεις περισσότερο τις επιδιώξεις σου. Με τον τρόπο αυτό θα γίνεις και πιο ελκυστικός στους άλλους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, φρόντισε απ’ την αρχή της εβδομάδας ν΄ αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές και γενικότερα κάθε είδους σπατάλες, επειδή τα νέα που θα ΄χεις σε μεταγενέστερο χρόνο για την οικονομική σου κατάσταση δε θα ΄ναι ευχάριστα. Η νέα σελήνη επηρεάζει περισσότερο το δικό σου δεκαήμερο κι ενδέχεται να πιέσει έντονα τα οικονομικά σου. Αν λοιπόν δεν προσέξεις την οικονομική κρίση την έχεις στο τσεπάκι σου. Εσένα του γ΄ δεκαημέρου, μετά το σύντομο διάλειμμα της εορταστικής περιόδου, σε περιμένουν κι άλλες εορταστικές μέρες. Κι αυτή τη φορά στη δουλειά σου. Ενδέχεται να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε χαροποιήσουν και θα συνειδητοποιήσεις ότι οι κόποι σου ξεκινούν ν’ ανταμείβονται.

 

 Ταύρος

Ταυράκι του α΄ δεκαημέρου, θες κι εσύ να χαλαρώσεις λίγο αυτές τις μέρες, τα έξοδά σου όμως δε σ΄ αφήνουν. Συνεχώς στριφογυρίζουν στο μυαλό σου όσα έχεις ξοδέψει, τι απ’ όλα θα μπορούσες να ‘χες αποφύγει και τι μένει να τακτοποιήσεις. Θα δεις το πορτοφόλι σου και πάλι να γεμίζει. Ευκαιρίες για αύξηση των κερδών απ΄ την εργασία σου είναι ένα πιθανό σενάριο για το επόμενο διάστημα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπαθείς να χαλαρώσεις, όμως κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες δε σου αφήνουν περιθώριο. Με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα περιστατικά στη δουλειά κι εσύ θ΄ αναγκαστείς ν΄ ασχοληθείς μ΄ αυτά, κάτι που θα σε πιέσει έντονα, καθώς δε θα μπορείς να τ΄ αναβάλλεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα με την επικοινωνία να ‘χει τον πρώτο ρόλο. Μηνύματα, τηλέφωνα, συζητήσεις, συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου είναι στο πρόγραμμα. Ενδέχεται μάλιστα με κάποιο πρόσωπο είτε γνώριμο είτε νέο να έρθετε πιο κοντά και μέσα απ΄ την κουβέντα να προκύψει κάτι όμορφο κι αισθησιακό.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι του α΄ δεκαημέρου, μόνο καλά νέα μπορείς να περιμένεις. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς και μεταφέρεις τα μηνύματα που επιθυμείς στους άλλους θα ΄ναι θετικός, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Πιθανότητες για μια νέα πρόταση συνεργασίας είναι στο πρόγραμμα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα πιεστείς ψυχολογικά κι ίσως νιώσεις υπερβολική ευθιξία. Αν καταφέρεις να περιορίσεις την έντονη κριτική προς τους άλλους θ’ αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Παράλληλα προβληματικά επαγγελματικά ζητήματα συνεχίζουν να σ’ απασχολούν. Πρόκειται για κάτι προσωρινό και σίγουρα η επόμενη εβδομάδα θα ‘ναι καλύτερη. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, φαίνεται ότι την εβδομάδα αυτή ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σου. Προσπάθησε να μη δράσεις παρορμητικά και να λάβεις υπόψιν τη ζωή σου όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα. Έχε εμπιστοσύνη στον χρόνο και άφησέ τον να κυλήσει.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι του α΄ δεκαημέρου, θα νιώσεις αρκετά υποτονικά αυτή την εβδομάδα μ’ αυτά που συμβαίνουν. Δεν αποκλείεται να θελήσεις για λίγο ν΄ απομονωθείς και να χαθείς στις σκέψεις σου, δημιουργώντας σενάρια για διάφορα αισθηματικά ζητήματα. Προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη αυτή και μην ανατρέχεις σ΄ ένα παρελθόν που σε πλήγωσε. Δεν αποκλείεται να εισέλθει στη ζωή σου ένας κρυφός έρωτας. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να βιώσεις απότομα ανατροπές σε φιλικές ή/και κοινωνικές σχέσεις. Η νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα καχυποψίας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί εύκολα να φέρει παρεξηγήσεις. Πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και κάνε το ίδιο με τα οικονομικά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο απ΄ το περιβάλλον σου και να δεις τη σχέση σας από κοινωνική ή φιλική να γίνεται αισθηματική.

 

Λέων

Λιονταράκι του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σου φέρνει μόνο καλά νέα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να συναντήσεις φίλους και γενικότερα πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντός σου και να περάσεις όμορφα. Επειδή επικοινωνιακά βρίσκεται στα καλύτερά σου, ο τρόπος που θα προσεγγίσεις τους άλλους θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό κι επιθυμητό στον κύκλο σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο δεν αποκλείεται να χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσεις επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν και θα σε πιέσουν έντονα. Ενδεχομένως να νιώσεις ότι οι ευθύνες είναι περισσότερες απ’ αυτές που σου αναλογούν. Πρέπει όμως να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να τα διαχειριστείς, ώστε το επόμενο διάστημα να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος. Σεσένα του γ΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ενδέχεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Οι συνθήκες σ΄ ευνοούν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, καθώς πέρα απ’ την ορθή διαχείριση αυτών των ζητημάτων, η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι του α΄ δεκαημέρου, το επικοινωνιακό κλίμα θα ΄ναι ευνοϊκό ώστε να προσεγγίσεις κάποια τρέχοντα επαγγελματικά θέματα, κάτι που θα ΄ναι μόνο προς όφελός σου. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ενδέχεται να εμφανιστούν και για το επόμενο διάστημα να ΄χεις στο μυαλό σου ότι η αναγνώριση της δουλειάς σου και μέσω αυτής και της προσωπικότητάς σου είναι δεδομένη. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν στην εργασία σου ή τα οικονομικά σου ή και γενικότερα την καθημερινότητά σου ενδέχεται να εμφανιστούν και ν΄ απαιτήσουν χρόνο για να τα διευθετήσεις. Αυτό θα σε πιέσει και θα σ΄ εκνευρίσει, επειδή δε θα μπορείς να απολαύσεις όσα είχες σχεδιάσει για τις μέρες αυτές. Μην γκρινιάζεις και δώσε προτεραιότητα στις εκκρεμότητές σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ‘σαι καλύτερα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά μ’ ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και μέσω της συζήτησης να δημιουργηθεί μεταξύ σας μια έντονη εγκεφαλική έλξη που θα ΄χει όλες τις προϋποθέσεις να μεταμορφωθεί και σε σωματική.

 

Ζυγός

Ζυγάκι του α΄ δεκαημέρου αρκετά πιέστηκες τις προηγούμενες μέρες και τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα ξεκινούν ν΄ αλλάζουν. Τώρα, εγκαινιάζεται για σένα ένα διάστημα ευνοϊκό για την επικοινωνία σου με τα πρόσωπα που σ΄ ενδιαφέρουν αλλά και για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Πλησιάζεις ανθρώπους απ’ τους οποίους είχες απομακρυνθείς κι η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Ενδέχεται μάλιστα να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες και δεν αποκλείεται αν είσαι ελεύθερος μέσα απ’ αυτές να γνωρίσεις τον έρωτα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ίσως αισθανθείς την ανάγκη να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις αυτό που επιθυμείς δίπλα σου και τι πρέπει να διώξεις. Αφουγκράσου τις πραγματικές σου ανάγκες, είτε αυτές είναι υλικές είτε συναισθηματικές ,και έτσι θα ζεις σ΄ ένα περιβάλλον που πραγματικά θα σου δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές και θα βρεις τον τρόπο αλλά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν σε επαγγελματικές ή/και σε προσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς και θα καταφέρεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου του α΄ δεκαημέρου, ο συναισθηματισμός σου θα ΄ναι εξαιρετικά έντονος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μέσα σου το χάος. Κάποιες φορές ενδείκνυται να εκφράζεις ανοιχτά όσα νιώθεις, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά, καθώς αν προσπαθήσεις να τ΄ αγνοήσεις ή απλώς τα κρατάς μέσα σου, θα στραφούν εναντίον σου και μετά «όποιον πάρει ο Χάρος». Εσύ το ξέρεις καλύτερα αυτό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μάλλον τις μέρες αυτές θ’ απογοητευθείς και θα πικραθείς από πρόσωπα που είχες τοποθετήσει ψηλά. Πριν ξεσπάσεις, αντιμετώπισε την κατάσταση κάπως αποστασιοποιημένα. Θα καταλάβεις ότι αξίζει να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σ΄ αυτούς που κατά καιρούς έχουν περάσει με άριστα τις δοκιμασίες που τους έβαλες. Σε σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα υπόσχεται συναισθηματικά δώρα. Ευκαιρίες είτε για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, είτε για να εξελίξεις μια γνωριμία, είτε ακόμη και για να γνωρίσεις κάποιον που θα τραβήξει έντονα την προσοχή σου είναι στο πρόγραμμα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις μέρες αυτές στο έπακρο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι του α΄ δεκαημέρου, το κλίμα των ημερών είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό ώστε να διαπραγματευτείς και τελικά να επιλύσεις προς όφελός σου παρελθοντικές εκκρεμότητες που αφορούν σε επαγγελματικούς στόχους. Γενικότερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται. Δεν αποκλείεται η δημιουργία μιας νέας σχέσης σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται να ‘σαι ο αποδέκτης ψυχολογικών μεταπτώσεων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, κάτι που θα σου προκαλέσει αναστάτωση. Ίσως νιώσεις ότι οι άλλοι τοποθετούν εμπόδια σε όσα εσύ επιθυμείς. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος, καθώς είναι κάτι προσωρινό. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να διευθετήσεις εργασιακά ζητήματα που εκκρεμούν αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Θα δεις ότι κι εσύ αισθάνεσαι περισσότερο αποφασισμένος κι επικεντρωμένος σ΄ αυτά τα θέματα. Η επιμονή σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ευνοείται η διαχείριση πρακτικών ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητά σου, με τέτοιο τρόπο ώστε να μένει κι ελεύθερος χρόνος ν’ ασχοληθείς με δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν. Επιπλέον βελτιώνει τις σχέσεις σου με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, γεγονός που θα συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, τις μέρες αυτές και ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας μείνε μαζί με τους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνουν και νιώθεις οικεία κι άνετα δίπλα τους. Ενδέχεται να σπαταλήσεις χρήματα σε περιττές αγορές πο οφείλεις ν’ αποφύγεις ώστε να μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα και χωρίς άγχος τα έξοδά σου. Σε σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα προσφέρει ευκαιρίες για τη βελτίωση μιας αισθηματικής σχέσης και σ΄ αυτό θα βοηθήσει πολύ η ενισχυμένη διαίσθησή σου. Ενδέχεται ν’ αντιληφθείς ότι τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο ή/και αντίστροφα αλλάζουν κι αυτό σημαίνει ότι έρχεστε πιο κοντά ψυχικά αλλά κι ερωτικά.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η διάθεσή σου βελτιώνεται, γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής κι επιδιώκεις να συναντήσεις φίλους για να περάσετε όμορφα. Ακόμα, η νέα σελήνη σημαίνει για σένα φλερτ και πολλές-πολλές καλές γνωριμίες. Η προοπτική δημιουργίας ενός νέου αισθηματικού ειδυλλίου εάν είσαι ελεύθερος είναι σχεδόν βέβαιη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, νιώθεις ότι έχεις προσφέρει τόσα πολλά στους άλλους χωρίς να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου. Οι υποχρεώσεις έχουν επιβαρύνει την ψυχολογία σου και το μόνο που επιθυμείς είναι να βρεις χρόνο αποκλειστικά για σένα. Κάνε υπομονή, επειδή αυτό που θέλεις πλησιάζει. Οι μέρες αυτές, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι θετικές για να πλησιάσεις εκείνους με τους οποίους το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ‘χες απομακρυνθεί εξαιτίας κάποιων αντιπαραθέσεων και να βελτιώσεις την επαφή σας. Γενικότερα το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους είναι ευνοϊκό. Συνεπώς φρόντισε να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς μόνο με πρόσωπα που αγαπάς πολύ. Η διάθεσή σου δε θα ΄ναι ιδιαίτερα κοινωνική. Ζητάς περισσότερο χρόνο για σένα και τους οικείους σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκουραστείς αλλά και ν΄ απολαύσεις την ηρεμία του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη νέα σελήνη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται τις μέρες αυτές να ΄χεις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Απ’ τη μια η ανασφάλειά σου θα χτυπήσει κόκκινο, απ’ την άλλη το μυαλό σου θα στραφεί σε κάποια άτομα που σε απογοήτευσαν. Παρ’ ολ΄ αυτά σκέψου το ενδεχόμενο να προσφέρεις δεύτερες ευκαιρίες χωρίς να ‘σαι προκατειλημμένος. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές ενισχύουν τη διαίσθησή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ ν΄ αντιληφθείς τα συναισθήματα των προσώπων που βρίσκονται δίπλα σου ή επιθυμείς κοντά σου και τα οποία παραμένουν ανέκφραστα. Μιλάς και σου μιλάνε μ΄ ένα βλέμμα κι αυτό μόνο αρκεί για να κατανοήσεις τα πάντα στη σιωπή.

 

 

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου