Η εβδομάδα έχει σημαντική αστρολογική δραστηριότητα που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μας. Αρχικά στις 27/2 ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο οδηγώντας σε υπερβολές και υπερφίαλες συμπεριφορές που θα κοστίσουν στο φιλικό περιβάλλον και την προσωπική μας ζωή. Λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων είναι πιθανόν να οδηγήσει σε υπερφιλόδοξα σχέδια και λάθη που θα ανατρέψουν τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες μας. Καλό είναι να μην παρασυρθούμε σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προβλέπεται όμορφη, με αυξημένη κοινωνικότητα και φιλικές συναντήσεις, που σε κάνουν και ξεφεύγεις από τη ρουτίνα σου. Ευνοείσαι, εάν θέλεις να ξεκινήσεις και μια νέα αθλητική δραστηριότητα. Γενικότερα διανύεις μια φάση ηρεμίας και χαλάρωσης και επικεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Εσύ του β’ δεκαημέρου γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, απομονώνεσαι και επιθυμείς να περνάς περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να σκεφτείς τις πραγματικές σου ανάγκες αλλά και να αξιολογήσεις καταστάσεις και συμπεριφορές, που το προηγούμενο διάστημα σε προβλημάτισαν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στους επαγγελματικούς σου στόχους και γενικότερα την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, οι εξελίξεις που έρχονται θα σ΄ εξαναγκάσουν να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο. Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός που δέχεσαι είναι έντονος κι ίσως αυτός να είναι η αφορμή για να δοθεί αυτό το τέλος, που επί της ουσίας θα σε ωφελήσει.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες και η εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα και στις επαφές σου με το φιλικό περιβάλλον συνεχίζεται. Παράλληλα θα σου δοθεί η δυνατότητα, μέσω των φίλων σου, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, που μελλοντικά θα σε υποστηρίξουν και θα συμβάλλουν κι αυτοί με το δικό τους τρόπο στην επίτευξη κάποιων σχεδίων σου. Eγκαινιάζεται ένα διάστημα με περισσότερη κοινωνικοποίηση, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές μετακινήσεις για διασκέδαση και όχι μόνο. Από την άλλη αυτές τις μέρες προσπάθησε ν’ αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση αλλά και υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις, καθώς θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου να περιμένεις σημαντικές κατακτήσεις σε όλους τους τομείς. Από την άλλη τα θέλεις όλα και τα θέλεις εδώ και τώρα. Κανείς και τίποτα δε σου αποκλείει το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρεις. Αισθηματικά μια ικανοποίηση από ένα πρόσωπο, που μέχρι πρότινος σού έδειχνε αδιαφορία, είναι πολύ πιθανή.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς ν’ ασχολείσαι εντατικά με τη δουλειά σου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσεις και να ολοκληρώσεις κάποια σχέδιά σου. Παράλληλα η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε βοηθά ώστε να προβάλλεις και τη δουλειά σου, ή και να αποκτήσεις περισσότερη, ενδεχομένως, πελατεία. Συνέχισε τις προσπάθειές σου, καθώς ευνοείσαι. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να τακτοποιήσεις όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές σου. Παράλληλα σκέφτεσαι και την πορεία κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών σου, που σε προβληματίζουν. Από την άλλη λόγω του έντονου συναισθηματισμού σου διεκδικείς ένα πρόσωπο, που στην παρούσα φάση, το μέλλον της σχέσης σας μοιάζει αβέβαιο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Ακόμη κι αν ευνοείσαι, κάποια γεγονότα θα σ’ εξαναγκάσουν να διώξεις από μέσα σου ανασφάλειες και φοβίες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και που, κατά κάποιο τρόπο, σε κρατούν δέσμιο. Οικονομικά και αισθηματικά απόφυγε τις παράτολμες κινήσεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου το όμορφο και ήπιο κλίμα στην καθημερινότητά σου εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα. Συναντάς και κουβεντιάζεις με φίλους, συναδέλφους και γενικότερα με οικεία σου πρόσωπα και πλέον αισθάνεσαι ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες σου και σε στηρίζουν. Του β’ δεκαημέρου μπαίνεις στη διαδικασία να ονειρεύεσαι και να βρεις τον τρόπο να κάνεις πραγματικότητα τις επιθυμίες σου. Τα ταξίδια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και οι επαφές με πρόσωπα που ζουν μακριά και στο εξωτερικό αυξάνονται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν στις σταθερές σου προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες. Μέσω γεγονότων θα κληθείς να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, να διώξεις πρόσωπα και να αφήσεις κάτι πίσω σου, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Ακόμη κι αν βιώσεις σκληρά την αποκοπή αυτή, να θυμάσαι ότι λειτουργεί προς όφελός σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να ασχολείσαι με οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, που σου προκαλούν πονοκέφαλο. Παράλληλα η δουλειά σου αποτελεί επίσης μια από τις προτεραιότητές σου και αυτή την εβδομάδα, με εκκρεμότητες που εμφανίζονται συνεχώς μπροστά σου. Προσπάθησε ν’ αποβάλλεις το άγχος σου, ώστε να αποφύγεις, τυχόν, ξεσπάσματα στους οικείους σου. Εσένα του β΄ δεκαημέρου, τα συναισθήματα και οι βαθύτερες σκέψεις σου εντείνουν τις ανησυχίες σου και ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις μες στο χώρο που κινείσαι. Από την άλλη τα οικονομικά σου και του συντρόφου σου παίρνουν ανοδική πορεία κι αυτό σας ικανοποιεί. Επιπλέον τις μέρες φρόντισε να υποχωρείς όταν βλέπεις ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά σου, για να αποφύγεις το ενδεχόμενο τσακωμών, που θα σε πικράνουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εύνοια στον οικονομικό τομέα είναι δεδομένη. Από την άλλη χρειάζεται να προσέξεις πολύ τον εαυτό σου και την υγεία σου. Η ψυχολογική πίεση που νιώθεις οφείλεται στην τελειομανία σου. Θέλεις να κάνεις τα πάντα και να είναι όλα τέλεια, που δεν το λες και κακό. Προσπάθησε, όμως, να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να ασχολείσαι και με δραστηριότητες που χαλαρώνουν την ψυχή αλλά και το σώμα σου.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ένα πολύ καλό διάστημα με τις σχέσεις σου να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Έχεις κάνει αρκετά ξεκαθαρίσματα και εξακολουθείς κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες προβληματικές καταστάσεις που βίωνες, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου, να αποτελούν πια παρελθόν. Ερωτικά νιώθεις ικανοποίηση. Εσένα του β΄ δεκαημέρου, σ’ επηρεάζει σημαντικά ο τομέας των σημαντικών σου διαπροσωπικών σχέσεων. Έρωτας, σχέση, γάμος, επαγγελματικές συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι εσύ καλείσαι να ακολουθήσεις αυτό που η καρδιά σου προστάζει ώστε να αισθάνεσαι ασφάλεια, σταθερότητα και συναισθηματική πληρότητα. Τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις θα οδηγήσουν κάποιες σχέσεις στα τάρταρα και άλλες στην αιωνιότητα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική και παθιασμένη, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει. Επειδή κάποιες φορές ακόμη και το έντονο πάθος μπορεί να συνοδεύεται από εμπόδια, που δε σ΄ αφήνουν να αισθανθείς τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αποχωρήσεις από μια σχέση που δεν μπορεί να εξελιχθεί και να εμπλακείς σε μια σχέση που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Όλα είναι πιθανά.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ολοκληρώνεις εκκρεμότητες, διεκπεραιώνεις εκκρεμή επαγγελματικά ζητήματα και προσπαθείς μέσα σ’ όλο το εργασιακό αλαλούμ να βρεις ελεύθερο χρόνο για ν΄ αφιερώσεις στον εαυτό σου. Από την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα αλλάζουν, συνεπώς κάνε υπομονή. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, η δουλειά σου αυξάνεται όπως και το τρέξιμο της καθημερινότητάς σου. Από την άλλη η υγεία και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται, αρκεί κι εσύ ο ίδιος να μάθεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παράλληλα δε θα λείψουν οι ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σε κάνουν ν΄ απολαμβάνεις περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται έντονη με πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, σε κάνουν να απομονώνεσαι ώστε να ξεκαθαρίσεις όλα όσα βιώνεις εσωτερικά. Ενδεχομένως χρειαστεί ν΄ αφήσεις πίσω σου μια τοξική κατάσταση, που ναι μεν πονάει, όμως ταυτόχρονα σε απελευθερώνει.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου το ευχάριστο συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με το ταίρι σου να σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς κι ακόμη παραπάνω. Από την άλλη ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον ενδέχεται να προκύψει και για τους αδέσμευτους Σκορπιούς. Επαγγελματικά κάτι φαίνεται να σταθεροποιείται και να αποδίδει καρπούς. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, οι ευκαιρίες για συναισθηματική πληρότητα και ικανοποίηση θα είναι πολλές. Η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος στον ερωτικό τομέα δείχνει ν΄ αποτελεί παρελθόν, παρ’ όλα αυτά οι ανησυχίες εξακολουθούν να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Επιπλέον αυτές τις μέρες πρόσεξε να μην αφήσεις ανασφάλειες και φοβίες να διαταράξουν το ευχάριστο επικοινωνιακό κλίμα με τους οικείους σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου ίσως βιώνεις ή πρόκειται να βιώσεις μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση μέσα στην οικογένεια, με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα το χειριστείς. Από την άλλη την ίδια προσοχή πρέπει να δείξεις και σε, τυχόν, επαγγελματικές συμφωνίες. Ίσως κάτι να μην μπορείς ν΄ αντιληφθείς κι αργότερα να βρεθείς μπλεγμένος.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου οικογένεια αλλά και δουλειά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα. Το τρέξιμο της καθημερινότητας σε πιέζει, καθώς σου αφαιρεί χρόνο πολύτιμο, που επιθυμείς να περνάς με τα δικά σου πρόσωπα. Όμως έχεις καταφέρει να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την καριέρα και νιώθεις ανακουφισμένος και απελευθερωμένος από αρκετά βάρη του παρελθόντος. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, η οικογένεια, οι οικείοι σου και το σπίτι αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου για το επόμενο διάστημα. Αισθάνεσαι την ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά τους και να τους προσφέρεις την ασφάλεια που επιζητούν. Ασφαλώς και δε θα λείψουν οι διαμάχες καθώς προβλήματα του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια, όμως στο χέρι σου είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, ώστε να λύσετε ότι μέχρι τώρα σας χώριζε. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προσφέρεται για λύσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα, αρκεί κι εσύ από τη δική σου πλευρά να φερθείς έξυπνα και να αποφύγεις οποιαδήποτε παράτολμη κίνηση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προσφέρεται για κοινωνικοποίηση και για συναντήσεις με φίλους και πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Τα επαγγελματικά σου σχέδια ξεκινούν και παίρνουν μορφή και σχήμα κι αυτό σου εμπνέει αισιοδοξία, αλλά και σου προσφέρει τη δύναμη να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο, ώστε να καταφέρεις αυτό που επιθυμείς. Σε εσένα του β΄ δεκαημέρου, προσφέρονται οι δυνατότητες να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες και τις απόψεις σου. Οι μετακινήσεις σου για λόγους επαγγελματικούς αυξάνονται και η διάθεσή σου αλλάζει θετικά. Προσοχή χρειάζεται στα λόγια και τις υποσχέσεις που δίνεις, αλλά και λαμβάνεις απ΄ τους άλλους. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις συνεχείς απογοητεύσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου και η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το κλίμα σε κάνει απότομο και ενίοτε καυστικό στα λόγια σου. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις πολύ στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Έρχονται αποκαλύψεις και για μια συναισθηματική σχέση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου είσαι καλά και το εκπέμπεις στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Λαμβάνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου, ιδιαίτερα μάλιστα εάν ασχολείσαι και με καλλιτεχνικές δημιουργίες. Παράλληλα τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί αρκετά, ενώ το επόμενο διάστημα θα προκύψουν επιπλέον πηγές εσόδων. Αισθηματικά αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι περισσότερο αποστασιοποιημένα, όμως αυτό είναι παροδικό. Η κατάσταση αυτή αλλάζει εντελώς από την ερχόμενη εβδομάδα. Σε εσένα του β΄ δεκαημέρου, τα οικονομικά αλλά κι όλα όσα θεωρείς δεδομένα και σταθερά στη ζωή σου θα σ΄ απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να εισπράξεις χρήματα που σου χρωστούσαν και να αυξηθούν οι αποδοχές σου. Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή. Ίσως αναγκαστείς να λάβεις μια σκληρή απόφαση για τη ζωή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι καταστάσεις που βιώνεις στα επαγγελματικά σου προκαλούν έντονο στρες και δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα να απομονώνεσαι. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνεις τις κινήσεις που απαιτούνται και που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις τις όποιες εκκρεμότητές σου κι έτσι να αισθανθείς ανακουφισμένος.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου το ευχάριστο κλίμα στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή εξακολουθεί να υφίσταται και αυτή την εβδομάδα. Αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Βλέπεις ότι οι προσπάθειές σου και στη δουλειά σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή έχουν ξεκινήσει να δείχνουν τα αποτελέσματά τους. Προχώρα με τους ίδιους ρυθμούς. Σε εσένα του β΄ δεκαημέρου, φέρνει τύχη, εύνοια και λάμψη. Πρόκειται για ένα διάστημα που μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα όνειρά σου. Φρόντισε μόνο να είσαι αληθινός στους άλλους και στον εαυτό σου και πάτα γερά τα πόδια σου στο έδαφος. Ναι είναι πολύ όμορφο να είσαι αισιόδοξος αρκεί αυτή η αισιοδοξία να είναι ρεαλιστική. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι εξαιρετική, ιδιαίτερα αν συμμετέχεις σε ομάδες ή ασχολείσαι με εργασίες που απαιτούν συλλογική δουλειά. Παράλληλα οι φίλοι σου σε στηρίζουν και αισθάνεσαι ιδιαίτερα αγαπητός στο περιβάλλον σου. Μάλιστα τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθεί μια βαθιά συναισθηματική επιθυμία σου.

 

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη