Η εβδομάδα χρωματίζεται από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται στο ξημέρωμα της Δευτέρας και υπόσχεται περισσότερη προσήλωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, με κύριο σκοπό να επιτευχθεί η ισορροπία. Αφροδίτη, ανάδρομος Ερμής και Πλούτωνας επιφυλάσσουν αισθηματικές γνωριμίες κι ερωτικές εξομολογήσεις (26/9, 27/9). Λίγες μέρες μετά, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (29/9) προσφέροντας περισσότερο συναίσθημα, συντροφικότητα και ανάγκη για αμοιβαία εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά θα πρέπει ν΄ αποφευχθεί η παρόρμηση, που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Το Σαββατοκύριακο, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική, αλλά ταυτόχρονα ικανή να οδηγήσει σε υπερβολές. Ο Ερμής (2/10) επανέρχεται σε ορθή πορεία στην Παρθένο, χρειάζεται, όμως, λίγη υπομονή για να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν την περίοδο της αναδρομής του.

 

Κριός

Κριέ μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού που για σένα συμβολίζει τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, αισθηματικές κι επαγγελματικές, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή ως προς τη στάση σου απέναντι στις σχέσεις. Επιπόλαιες κινήσεις και παρορμητικές ενέργειες δε χωρούν. Αποφασίζεις αυτό που τελικά επιθυμείς και το εξωτερικεύεις με απλό τρόπο. Παράλληλα, κάτι που θα μάθεις θα γίνει αφορμή να προσηλωθείς σ΄ έναν επαγγελματικό στόχο και να τον πραγματοποιήσεις. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Ζυγό σού δίνει το προβάδισμα στις σχέσεις. Η διάθεσή σου και η στάση σου θα ΄ναι περισσότερο συμβιβαστική, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να επιλύσεις τυχόν προβλήματα στη σχέση σου ή σε μια επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι ελεύθερος, αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, σου δίνονται ευκαιρίες για εποικοδομητικές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Φρόντισε μόνο το Σαββατοκύριακο ν΄ αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις και σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς για να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου αλλά και να δημιουργήσεις τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεσαι για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις νέες επαγγελματικές προτάσεις που αρχικά θα σε ενθουσιάσουν, χρειάζεται όμως να σκεφτείς περισσότερο εάν θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να φέρεις εις πέρας. Αισθηματικά, εάν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα είναι πιθανή. Παράλληλα το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις κάποιες παλαιότερες καταστάσεις σε σχέση με το ερωτικό σου παρελθόν είναι πιθανό, καθώς η προσέγγιση ενός πρώην που ζητά δεύτερη ευκαιρία θα σε βάλει σε σκέψεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, οι επαγγελματικές σου σχέσεις βελτιώνονται, όπως και η εικόνα σου, στην οποία θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού προσμένεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Αισθηματικά, εάν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα ‘χει προοπτικές εξέλιξης, ενώ εάν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση οι σκέψεις για κοινό μέλλον θα ΄ναι πολλές. Γενικότερα λαμβάνεις ιδιαίτερη ικανοποίηση από την προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς ή/και να βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιό σου, το οποίο θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες ν’ αποκτήσεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση, να διαμορφώσεις ένα πλάνο και να οργανώσεις καλύτερα τα έξοδά σου σε σχέση με όσα επιθυμείς να πραγματοποιήσεις. Οι άνθρωποι που θα σταθούν πλάι σου θα αποδειχθούν αντάξιοι των προσδοκιών σου. Στον ερωτικό τομέα, η σχέση σου με τον σύντροφό σου ενδυναμώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να περιμένουν νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές επαφές και εξόδους.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σού προσφέρονται οι ευκαιρίες για να ξεκινήσεις καινούριες καταστάσεις στη ζωή σου, κάνοντας ένα βήμα μπροστά. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου ή μια επισημοποίηση ή ενδεχομένως μια αλλαγή στην καριέρα σου και την επαγγελματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να παραμείνεις προσγειωμένος, ακόμη κι αν οι προοπτικές φαντάζουν ιδανικές, καθώς αν υπερβάλλεις διατηρώντας υπέρμετρη αισιοδοξία, ενδέχεται αργότερα να προσγειωθείς απότομα. Σ΄ άλλα νέα, την εβδομάδα αυτή μπορείς να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι και να ΄σαι σίγουρος ότι θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά εκμεταλλεύσου προτάσεις για εξόδους, καθώς οι νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Για τους γεννημένους το γ΄ δεκαημέρου, οι ερωτικές επιστροφές από μετανιωμένους πρώην είναι εξαιρετικά πιθανές. Τέλος, η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει ευκαιρίες για τη συγκατοίκηση που είπαμε, για εξέλιξη της σχέσης σου, αλλά και για βελτίωση της επαγγελματικής και κοινωνικής σου εικόνας.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, η τύχη σου δουλεύει. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται μπροστά σου, χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις. Οι αλλαγές που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν θα σε ανακουφίσουν απ’ το άγχος της καθημερινότητας και θα βελτιώσουν σημαντικά τις εργασιακές σου σχέσεις. Χρειάζεται όμως υπομονή και πίστη στη δύναμή σου. Αυτή την εβδομάδα οι προϋποθέσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου, για να σταθεροποιήσεις μια επαγγελματική συνεργασία ή ένα σχέδιό σου θα ΄ναι καλές. Οι φίλοι και οι συγγενείς βρίσκονται δίπλα σου για να σε στηρίξουν, αρκεί κι εσύ να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να συζητάς μαζί τους όσα σε προβληματίζουν, καθώς οι συμβουλές που θα λάβεις θ΄ αποδειχθούν ωφέλιμες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και προς το τέλος της εβδομάδας και η Αφροδίτη απ’ το ίδιο ζώδιο υπόσχονται νέα ξεκινήματα σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο αλλά κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα εξυπηρετήσουν πολλά απ’ τα σχέδιά σου. Αισθηματικά, εάν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία προς το τέλος της εβδομάδας θα σε ενθουσιάσει.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί αρκετά, αρκεί κι εσύ να αποφύγεις τις σπατάλες και να προγραμματίσεις καλύτερα τα έξοδά σου σε σχέση με τα έσοδα. Απόφυγε κάθε είδους υπερβολή, ώστε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τόνωση του ταμείου σου, κάτι που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Αρχές της εβδομάδας, η ιδιαίτερα ερωτική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί ν΄ απογειώσει την αισθηματική σου ζωή, αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σου γεννήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα είναι αυξημένες. Απ’ την, άλλη δεν αποκλείεται να βιώσεις ερωτικά διλήμματα καθώς η επιστροφή προσώπων απ’ το παρελθόν είναι πιθανή. Τέλος, και η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Ζυγό μπορεί να σου εξασφαλίσει την οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα που αποζητάς, κάτι που θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής σου και τις σχέσεις σου.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου τα νέα ξεκινήματα αφορούν στις σχέσεις σου και στον ίδιο σου τον εαυτό. Ίσως αυτό αποτελεί και την ευκαιρία ν’ απαγκιστρωθείς από ένα παρελθόν που σ΄ έχει πληγώσει και να αφοσιωθείς στο μέλλον που δείχνει πολλά υποσχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι καταφέρνεις να διώξεις πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει για να επικεντρωθείς στα νέα που έρχονται ή ήρθαν πρόσφατα. Ίσως πρέπει να σταματήσεις ν’ αναλώνεσαι σε καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι μια πλασματική ασφάλεια και ν’ αποδεχθείς ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σχέση ουσίας, εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται και η Αφροδίτη που εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και πέραν της ομορφιάς, λάμψης, ευγένειας και διπλωματίας που θα σου προσφέρει, θα σου δώσει παράλληλα και τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ευνοήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και το βασικότερο να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου. Γενικά, θα δεις ότι πολλές καταστάσεις στη ζωή σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, εφόσον σε εξελίσσουν. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους, γιατί αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η καχυποψία στις προσωπικές σου σχέσεις είναι η αιτία που αισθάνεσαι υποτονικά και απαισιόδοξα κι αυτό που πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Ο τομέας των σχέσεων βάλλεται εδώ και καιρό, όμως σταδιακά το κλίμα αλλάζει και χρειάζεται ν΄ αλλάξεις κι εσύ αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς που βλέπεις ότι μόνο προβλήματα δημιουργεί. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σού δίνει αυτή τη δυνατότητα και ταυτόχρονα σου προσφέρει γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν, να σε στηρίξουν και να σε απεγκλωβίσουν απ’ το συναισθηματικό βάρος που κουβαλάς. Πρόσωπα και καταστάσεις που αυξάνουν αυτό το βάρος πρέπει να φύγουν κι αυτός που θα τους διώξει είσαι μόνο εσύ. Σ΄ αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη στον Ζυγό, που μπορεί μεν να φέρει πρόσωπα και τραυματικές καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά η απόφαση να προχωρήσεις μπροστά, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου από φαντάσματα είναι δική σου. Μια νέα ερωτική γνωριμία για τους ελεύθερους και η αναζωπύρωση του πάθους στη σχέση για τους δεσμευμένους είναι πιθανή, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το γ΄ δεκαήμερο.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει ευκαιρίες και σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις σταθερές βάσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σού κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι καθώς υπόσχεται νέα ξεκινήματα σε επίπεδο κοινωνικής ζωής, μέσα από νέα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο, ώστε να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στον τρόπο που προβάλλεις αυτές σου τις επιθυμίες. Μπορεί κάποιες φορές να αγγίζεις το όριο της αλαζονείας κι αυτό να στέκεται εμπόδιο σε όσους θέλουν να βρίσκονται πλάι σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό υπόσχεται όμορφες κοινωνικές στιγμές, μετακινήσεις με φίλους ενώ εάν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με το ταίρι σου βελτιώνεται, έρχεστε πιο κοντά και δεν αποκλείεται να κάνετε τακτικές εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού έρχονται νέες καταστάσεις και δεδομένα που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή και καριέρα. Τα ξεκινήματα σ΄  αυτόν τον τομέα θα σε ωφελήσουν. Μέσω νέων συνεργασιών θ΄ αναδείξεις τα ταλέντα και την ικανότητά σου στον τομέα της δουλειάς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ν’ αποφεύγεις ή/και ν’ αποκοπείς από πρόσωπα που σε κάνουν ν’ αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και τοποθετούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Βοηθός σου είναι η Αφροδίτη στον Ζυγό, που συμβάλλει στη βελτίωση της σχέσης σου με πρόσωπα που συνεργάζεσαι αλλά και με την οικογένειά σου και σου δίνει την απαιτούμενη υπομονή και συγκαταβατικότητα, ώστε να καταφέρεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί σε προγενέστερο διάστημα. Σ΄ άλλα νέα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το γ΄ δεκαήμερο, στις αρχές της εβδομάδας με την ευνοϊκή όψη Αφροδίτης- Πλούτωνα, να περιμένετε μια νέα συναρπαστική γνωριμία. Για τους δεσμευμένους, η όψη αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ένα κοινό μέλλον με το ταίρι ή/και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η Νέα Σελήνη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού σ΄ ευνοεί ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα με νέες προτάσεις, που μπορεί να φτάνουν ακόμη κι απ’ το εξωτερικό. Παράλληλα, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να εξελίξεις τις γνώσεις σου μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και σπουδών, ενώ νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου σε θέτουν σε εγρήγορση και βοηθούν στην πρόοδό σου και στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Αισθηματικά, πνέει ούριος άνεμος στη σχέση με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σημαντικός βοηθός σου αποδεικνύεται η Αφροδίτη στον Ζυγό που σε γεμίζει αισιοδοξία και σε ωθεί σε δημιουργικά ανοίγματα που θα φέρουν ισορροπία και στο συναισθηματικό υπόβαθρο. Σ΄ άλλα νέα, αυτές τις μέρες εάν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση σου και να εκφράσεις τις επιθυμίες σου στο ταίρι. Στους αδέσμευτους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο που επιθυμούν με θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή χρειάζεται σε υπερβολές και υπέρμετρη αισιοδοξία.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, η εβδομάδα επιφυλάσσει μηνύματα και ειδήσεις που πρόκειται να σε ενθουσιάσουν. Γενικότερα το κλίμα δείχνει ότι ολοκληρώνεις πολλές απ’ τις εκκρεμότητές σου σε βασικούς τομείς και αυτό σε ανακουφίζει σημαντικά. Επαγγελματικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα κι αν προσηλωθείς στο κομμάτι αυτό, η αμοιβή που θα λάβεις θα ΄ναι πλούσια σε υλικό και ηθικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε αβαντάρει στον οικονομικό τομέα, αρκεί να μην παρασύρεσαι σε υπερβολές που μπορεί να έχουν ακριβό κόστος. Η Αφροδίτη στον Ζυγό δημιουργεί έντονο πάθος στη σχέση με το ταίρι σου, ταυτόχρονα όμως αυξάνει την καχυποψία σου, η οποία μπορεί να μετατρέψει το ερωτικό κλίμα σε ένταση. Σ΄ άλλα νέα, αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα για σένα που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα δείχνει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σε συναρπάσει, ενώ για τους δεσμευμένους η συναισθηματική σύνδεση με το ταίρι τονώνεται.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου