2ere

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη χρωματίζεται με τη σημαντική Νέα Σελήνη που ταυτόχρονα είναι κι Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη (4/12). Οι δυνατότητες ν’ απελευθερωθούμε από ανασφάλειες, φοβίες, πρόσωπα και καταστάσεις που εμποδίζουν την εξέλιξή μας είναι πολλές. Η υπέρμετρη, όμως, αισιοδοξία και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας μπορούν να οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα. Βαδίζουμε με σταθερά βήματα, αφού προηγουμένως έχουμε εκτιμήσει ορθά την όποια κατάσταση. Στηριζόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας κι όχι σε πρόσωπα που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου θα ΄ναι περισσότερο χαλαρή κι ευχάριστη. Οι περίεργες συνθήκες που επικρατούν γενικότερα, δε σ’ αγγίζουν ιδιαίτερα. Κάνεις νέα σχέδια και δουλεύεις συστηματικά ώστε να τα πραγματοποιήσεις. Θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τις εξελίξεις υπέρ σου. Κάποια νέα για εκπαιδευτικά ή/και νομικά ζητήματα είναι πιθανά.  Απ΄ την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που προβάλλεσαι στους άλλους. Η αλαζονεία κι η έπαρση δεν ήταν ποτέ καλοί σύμβουλοι. Αυτό θα σου αποδείξει η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη που επηρεάζει περισσότερο το δικό σου δεκαήμερο. Πιστεύεις ότι μπορείς να κατέχεις τους πάντες και να πετυχαίνεις οποιοδήποτε στόχο σου. Μόνο αν δουλέψεις με αργά και σταθερά βήματα, αξιολογώντας σωστά τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Μην υπερβάλλεις και μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις μια καλύτερο περίοδο συγκριτικά με τους υπόλοιπους, με αυξημένα κέρδη στα οικονομικά και ταυτόχρονα επαγγελματική άνοδο και σταθεροποίηση. Αισθηματικά έχεις και τη διάθεση αλλά και τον τρόπο να πλησιάσεις το ταίρι σου και να γεφυρώσεις το χάσμα μεταξύ σας.

 

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου οι μέρες ευνοούν συζητήσεις κι επαφές που αποσκοπούν στην επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, Δημόσιο, Τράπεζες. Επίσης και στα επαγγελματικά μπορείς να κλείσεις υποθέσεις, που το προηγούμενο διάστημα είχες αναβάλει. Νιώθεις περισσότερη ανακούφιση μετά από αρκετό καιρό. Αισθηματικά σου προσφέρονται οι ευκαιρίες για να κουβεντιάσετε με το ταίρι σου για όλα όσα σας απομακρύνουν. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με κοινούς οικονομικούς πόρους με το σύντροφο ή/και συνεργάτες σου. Οι αντιπαραθέσεις που θα δημιουργηθούν, πρόκειται ν’ αποκαλύψουν και τις αληθινές προθέσεις των εμπλεκομένων μερών. Ίσως αντιληφθείς τα «σκοτεινά» κίνητρα των άλλων έναντι των δικών σου συμφερόντων. Απ΄ την άλλη μπορεί να προκύψουν κι έκτακτες οφειλές, που θ’ αναγκαστείς να τακτοποιήσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες είναι ευνοϊκές για τις αισθηματικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Νιώθεις περισσότερο δυνατός ν΄ αντιμετωπίσεις όποια κατάσταση αλλά και να συζητήσεις με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σας. Κι αυτή τη φορά θα πάρεις εσύ την πρωτοβουλία.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα εμπεριέχει πολλές ειδήσεις, μηνύματα κι ανταλλαγή πληροφοριών. Ευνοείσαι και στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Μέσα από συζητήσεις κι επαφές μπορείς να πετύχεις και να ολοκληρώσεις συμφωνίες και στόχους του προηγούμενου διαστήματος. Θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να δεις τις αισθηματικές σχέσεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια να σταθεροποιούνται. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, επικεντρώνεται στις σχέσεις, το γάμο και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Φέρνει αλλαγές, ανακατατάξεις αλλά κι ερωτήματα των άμεσα εμπλεκομένων προσώπων, που απαιτούν από σένα εξηγήσεις. Ίσως κληθείς ν’ αποφασίσεις αν με τα πρόσωπα αυτά μοιράζεστε κοινούς στόχους και όνειρα. Αν η απάντηση είναι θετική, ξεκινάτε να διαμορφώνετε το κοινό σας μέλλον. Αν είναι αρνητική ο αποχωρισμός πλησιάζει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα  ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία κι ενέργεια. Έχεις τη διάθεση και τη δύναμη να επικεντρωθείς στη δουλειά σου και να σχεδιάσεις νέες κινήσεις. Στον τομέα αυτό θα δεις και τις περισσότερες εξελίξεις. Η ψυχολογία κι η σωματική σου υγεία βελτιώνονται. Αισθηματικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά και η ενδυνάμωση της σχέσης σου αν είσαι δεσμευμένος.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μαζί της και η επαγγελματική σου απόδοση. Οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου κι αυτό σημαίνει περισσότερες ώρες ξεκούρασης κι ελεύθερου χρόνου για την προσωπική σου απόλαυση. Παράλληλα και στον οικονομικό τομέα κατορθώνεις και βρίσκεις κάποιες λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σταθεροποιήσουν τα έσοδά σου. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να υπερφορτώσει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο ή/και να φορτωθείς αγγαρείες των συναδέλφων σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην αμελήσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου, όσο τρέχεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και τις απαιτήσεις των άλλων. Ίσως απ΄ την πίεση που θα νιώσεις, ν’ ανακαλύψεις ένα νέο τρόπο για να κάνεις περισσότερο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Αν έχεις κατοικίδιο, πρόσεξε περισσότερο την υγεία του. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου διανύεις ένα πολύ καλό διάστημα, όπου επαγγελματικοί σου στόχοι εκπληρώνονται και η σχέση σου με τους ανωτέρους, υφισταμένους και συναδέλφους βελτιώνεται και σταθεροποιείται. Παράλληλα μία συναισθηματική επιτυχία επιβεβαιώνει τις προσπάθειές σου και σου προσφέρει βαθιά ικανοποίηση. Μείνε μακριά από παράνομες σχέσεις.

 

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου ο Δεκέμβρης ξεκινά για σένα με χαρμόσυνα μηνύματα, επαγγελματική πρόοδο κι αισθηματική ανανέωση. Αν με το σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί, τώρα έρχεστε ακόμη πιο κοντά και δεν αφήνετε οτιδήποτε να χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και μάλιστα υπόσχονται διάρκεια. Για τους γονείς ευχάριστα νέα που αφορούν στα παιδιά είναι πολύ πιθανά. Αντίθετα η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, σε δοκιμάζει στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά, φέρνοντας αλλαγές που μπορεί να σημαίνουν το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου. Ενδεχομένως μια σχέση σου περνώντας από σαράντα κύματα να καταφέρει να επιβιώσει και να δυναμώσει. Ίσως πάλι αισθανθείς ότι η σχέση σου δε σε καλύπτει κι έτσι να την ολοκληρώσεις και ν’ απομακρυνθείς. Σε κάθε περίπτωση η Έκλειψη φέρνει μοιραίες αλλαγές κι εξελίξεις στα προσωπικά σου. Παράλληλα οι εντάσεις θα σε εξαντλήσουν, συνεπώς φρόντισε να ξεκουράζεσαι. Απ’  την άλλη εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου σε ζητήματα οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά. Η απόδοση στην εργασία σου βελτιώνεται θεαματικά κι αυτό σημαίνει περισσότερα κέρδη.

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου ο Δεκέμβρης ξεκινά με τα επαγγελματικά σχέδιά σου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Πολλές ιδέες σου μέσα από συζητήσεις κι επαφές θα πάρουν μορφή και σχήμα και οι προοπτικές εξέλιξης είναι θετικές. Παράλληλα σταθεροποιείς το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αλλά και βελτιώνεις τη σχέση σου με τους οικείους σου. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου στην οικογένεια και το σπίτι σου. Ενδεχομένως αισθανθείς εγκλωβισμένος σε καταστάσεις και πρόσωπα, χωρίς να μπορείς να βρεις τη δύναμη ν’ απελευθερωθείς. Κι ίσως αυτό να σχετίζεται περισσότερο με τις αξίες και πεποιθήσεις, στις οποίες έχεις μάθει να συμβιβάζεσαι. Η Έκλειψη θα σε βάλει σε διαδικασία αξιολόγησης του αν κατά πόσο ικανοποιείσαι απ’ τα πιστεύω σου ή αν αυτά απλώς καλύπτουν τις ανασφάλειές σου. Ίσως αναγκαστείς να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες διαβίωσης. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις μια εβδομάδα με αρκετές μετακινήσεις που θα αφορούν είτε τα αισθηματικά σου είτε και τα επαγγελματικά σου. Γενικότερα η διάθεσή σου βελτιώνεται και παράλληλα τονώνεται και η αισθηματική σου ζωή. Νέες γνωριμίες με προοπτική εξέλιξης ευνοούνται.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου ο Δεκέμβρης ξεκινά για σένα όμορφα, με τη διάθεσή σου βελτιωμένη και την κοινωνικότητά σου αυξημένη. Συναντάς ανθρώπους που ‘χεις καιρό να δεις και περνάς όμορφες στιγμές. Αισθηματικά ενδέχεται ν’ αποφασίσεις να σταθεροποιήσεις μία σχέση που δείχνει να σε καλύπτει ψυχικά αλλά και υλικά. Αντίθετα η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στις μετακινήσεις σου και τα ατυχήματα. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις, τυχόν, διαφωνίες με συγγενείς ή/και το σύντροφό σου, καθώς ενδέχεται η εμπλοκή σου να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν σε τσακωμούς. Απ΄ την άλλη επιθυμείς έντονα να ολοκληρώσεις κάποιες καταστάσεις είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά, που νιώθεις να σε αιχμαλωτίζουν. Κι ίσως τελικά να το καταφέρεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που εξακολουθείς να ταλαιπωρείσαι σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους, η εβδομάδα αυτή φαίνεται να σου προσφέρει μια ανάσα αισιοδοξίας. Αν κινηθείς με σταθερά βήματα στα επαγγελματικά σου κι οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου, θα ΄χεις σημαντικά οικονομικά οφέλη. Παράλληλα η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται με πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου ο Δεκέμβρης ξεκινά για σένα με θετικές προοπτικές, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Κάποιες εκκρεμότητες φαίνεται να τακτοποιούνται και να δημιουργούνται νέες ευκαιρίες για αύξηση των αποδοχών σου. Παράλληλα τα προβλήματα με την οικογένεια επιλύονται και η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά, καθώς το άγχος σου μειώνεται κι η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στους οικονομικούς σου πόρους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις την αξία των χρημάτων. Ίσως αποφασίσεις ν’ αναδιαμορφώσεις το πρόγραμμα εσόδων-εξόδων σου, δίνοντας προτεραιότητα στις πρακτικές σου ανάγκες κι όχι στις προσωπικές σου απολαύσεις, λόγω κάποιων αναγκαστικών περικοπών. Απ΄ την άλλη φαίνεται ν’ αλλάζει και το σύστημα των αξιών σου αλλά και η σχέση σου με την ύλη, μέσα από εσωτερικές αναζητήσεις. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή θα βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Η σχέση σου με το σύντροφό σου ενδυναμώνεται. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον και να αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί. Παράλληλα οι δημιουργίες και οι νέες επαγγελματικές κινήσεις ευνοούνται.

 

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συμφωνίες. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και το καλό κλίμα που δημιουργείς, συμβάλλει θετικά στην επίτευξη πολλών σχεδίων σου. Πρόσεξε μόνο τις μετακινήσεις σου και μη βιάζεσαι όταν μιλάς κι ενεργείς. Η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, έρχεται ν΄ αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεις τον εαυτό σου στο κοινωνικό σύνολο και στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Ίσως να καταπιέζεις περισσότερο απ΄ όσο χρειάζεται την προσωπική σου έκφραση και με την Έκλειψη αυτή ν΄ αποφασίσεις ν’ απελευθερωθείς από παγιωμένα πρότυπα. Θέλεις να δείξεις στους άλλους την πραγματική σου υπόσταση, όμως φρόντισε να μην υπερβάλλεις στα λόγια και τις πράξεις σου. Παράλληλα δώσε προσοχή στην υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές ευνοούν νέες επαγγελματικές κινήσεις και συμφωνίες. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα επιλύονται. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται. Αισθηματικά οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Αν είσαι δεσμευμένος το διάστημα αυτό θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη σχέση σου. Πρόσθεσε όμως και περισσότερο συναίσθημα, που στη φάση αυτή χρειάζεσαι κι εσύ και το ταίρι σου.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, αν κι ο Δεκέμβρης ξεκινά για σένα με περισσότερη εσωστρέφεια, οι προοπτικές που σου προσφέρονται σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα ΄ναι πολλές. Παράλληλα σου δίνονται και οι ευκαιρίες για εξέλιξη μέσα από κατάλληλες επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αισθηματικά οι μέρες αυτές δείχνουν ουδέτερες. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, προσομοιάζει με ψυχανάλυση. Καλείσαι ν΄ απαντήσεις στο ερώτημα αν λαμβάνεις όλα όσα προσφέρεις στους άλλους. Ίσως αισθανθείς θύμα καταστάσεων και προσώπων. Πρώτα θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποια πρόσωπα οφείλεις ν’ απομακρύνεις από κοντά σου και μετά θα προχωρήσεις σε πράξεις. Προσπάθησε να ΄σαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Παράλληλα πρόσεξε την υγεία σου. Ενδέχεται ν’ αποκαλυφθούν και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σου, που ίσως ταράξουν περισσότερο την ψυχοσύνθεσή σου. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα εξελίσσεται ευχάριστα με πολλές ευκαιρίες για αύξηση των χρημάτων σου. Δίπλα σου βρίσκονται φίλοι που σε υποστηρίζουν. Αισθηματικά νέες γνωριμίες εντάσσονται στο πρόγραμμα, ενώ αν είσαι δεσμευμένος η σχέση με το ταίρι σου αναθερμαίνεται.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, αν κι ο Δεκέμβρης ξεκινά με πολλές εκκρεμότητες να εξακολουθούν να σ’ επιβαρύνουν, η στήριξη που θα δεχθείς από φίλους και γενικότερα από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, θα ΄ναι σημαντική. Σε βοηθούν ν’  αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση με περισσότερη αισιοδοξία και δύναμη. Παράλληλα ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα προσθέτονται στο μενού της εβδομάδας. Αισθηματικά δείχνεις συνειδητοποιημένος γι’ αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου και σ΄ αυτό επικεντρώνεσαι. Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, φέρνει ανακατατάξεις στο φιλικό σου κύκλο. Ενδέχεται ν’ αντιληφθείς ότι αυτά που σε χωρίζουν από κάποια πρόσωπα, είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που σας δένουν. Ίσως αναγκαστείς να διακόψεις κάποιες φιλίες. Απ΄ την άλλη μπορεί και να αποφασίσεις την αποχώρησή σου από ένα σύλλογο ή μια ομάδα. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αν κι εξακολουθείς να ταλαιπωρείσαι σε προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει ευκαιρίες για οικονομική επέκταση. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, το άγχος απομακρύνεται κι η ηρεμία αποκαθίσταται. Παράλληλα βοηθάς τους άλλους και το καλό που προσφέρεις, θα σου επιστραφεί και μάλιστα εις διπλούν.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου ο Δεκέμβρης στο ξεκίνημά του σε βρίσκει επικεντρωμένο στα επαγγελματικά σου και γενικότερα στη μελλοντική σου εξέλιξη. Φαίνεται κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται και η θέση σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον να σταθεροποιείται. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη και σ΄ αυτό συμβάλλουν φίλοι, που βρίσκονται δίπλα σου και σε υποστηρίζουν. Αισθηματικά η εβδομάδα είναι ουδέτερη, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αντίθετα η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του β΄ δεκαημέρου, σε φέρνει αντιμέτωπο με αναγκαστικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μια διακοπή συνεργασίας ή/και αλλαγή δουλειάς είναι πιθανή. Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να μην υπεραναλύεις τα γεγονότα. Μείνε επικεντρωμένος στον εαυτό σου και μην παρασύρεσαι από υπερβολικές δηλώσεις προσώπων που δεν γνωρίζεις καλά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη φαίνεται να εξελίσσεται ομαλά και με περισσότερη ηρεμία σε όλους τους τομείς. Τακτοποιείς εκκρεμότητες στην καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους. Αλλά και συναισθηματικά μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις με το ταίρι σου ή/και με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου