Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται απ’ τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (6/10) που συνοδεύεται από τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και μαζί ενισχύουν το επίπεδο αδρεναλίνης, βάζοντας φωτιά στις σχέσεις και τις συνεργασίες μέσα από δοκιμασίες που αναμένεται να οδηγήσουν σε ανατροπές. Καταλυτικό ρόλο παίζουν κι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος, που φουντώνουν το πάθος κι αυξάνουν την ένταση. Σε κοσμικό επίπεδο το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται κάποια ξαφνικά γεγονότα να δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση. Τώρα η δράση συναντά την αντίδραση. Ευτυχώς, όμως, που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον αισιόδοξο Τοξότη και θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ας ελπίσουμε ότι θα το καταφέρει.

 

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις και τα πιο απίθανα όνειρά σου θα ΄ναι πολλές. Σ’ αυτό βοηθά ιδιαίτερα κι η παρουσία σου, που έλκει τα κατάλληλα πρόσωπα την κατάλληλη στιγμή. Αισθηματικά με το ταίρι σου έρχεσαι πιο κοντά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ΄χεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, είτε μέσω διαδικτύου είτε και με άτομα απ’ το εξωτερικό. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό με την ταυτόχρονη παρουσία και του Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα δεις τις αισθηματικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες να μετατρέπονται σε αρένα μάχης. Αν δεν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου κι ενεργήσεις παρορμητικά, οι ρήξεις θα ‘ναι αναπόφευκτες. Απ΄ την άλλη να θυμάσαι πως ό,τι τελειώνει, ήταν εξ΄ αρχής σάπιο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου μάχεσαι για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να εξελίξεις τα σχέδιά σου. Αν, όμως, πρώτα δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, δε θα καταφέρεις και πολλά απ΄ όσα επιδιώκεις. Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, όμως, έχεις τη δύναμη να τις ξεπεράσεις, αλλά και να τις στρέψεις προς όφελός σου. Δείξε πίστη, υπομονή και ωριμότητα.

 

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, εγκαινιάζει για σένα ένα διάστημα με ιδιαίτερη εύνοια στα οικονομικά σου από τρίτες πηγές ή/και απ’ τα οικονομικά του συντρόφου σου. Παράλληλα η ερωτική σου ζωή αποκτά μια εντονότερη χροιά, χωρίς ν΄ αποκλείεται το ενδεχόμενο σύναψης μιας σχέσης, που πρόκειται να α διατηρήσεις κρυφή. Πρόσεξε την κτητικότητα και τη ζήλια που θα σε κυριεύσουν. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η Νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει περισσότερο τη δουλειά και την καθημερινότητά σου κι όπως αντιλαμβάνεσαι δε θα υπάρχει χρόνος για ν΄ ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Ο Άρης ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά ταυτόχρονα και την αυτοπεποίθηση των άλλων κι αυτό σημαίνει τη δημιουργία έντονων αναταράξεων στις μεταξύ σας επαφές. Φρόντισε να μην εκτεθείς στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα ΄ναι ανεπανόρθωτες. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου προσπαθείς να ανανεώσεις τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις κι οι ευκαιρίες θα ‘ναι με το μέρος σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς περισσότερο στο να διορθώσεις λάθη παρελθόντος.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, εγκαινιάζει ένα διάστημα με ευκαιρίες για ενδυνάμωση της σχέσης σου ή/και των επαγγελματικών συνεργασιών σου. Με τον ανάδρομο Ερμή πρόσεξε τις νέες γνωριμίες και μην ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης ώστε να διευθετήσεις παρελθοντικές διαφορές που ΄χαν δημιουργήσει χάσμα στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου , με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να σ’ επηρεάζει περισσότερο, θ’ αναγκαστείς μέσα από αντίξοες συνθήκες να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου για μια ερωτική σχέση κι ανάλογα να δραστηριοποιηθείς. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ανταγωνιστικές σου τάσεις και σταμάτα να θεωρείς ότι όλοι κι όλα σου ανήκουν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, προσθέτοντας ενδεχομένως στο πρόγραμμά σου περισσότερες δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν. Για κάποιους ένα αισθηματικό ειδύλλιο μέσα στο χώρο της δουλειάς ίσως τώρα να αρχίσει να εξελίσσεται.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, το διάστημα που ακολουθεί η καθημερινότητά σου θα ΄ναι περισσότερο ξεκούραστη, με την έννοια ότι θα ΄χεις την ικανότητα να ρυθμίζεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα ενδέχεται να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου, κάνοντας ένα τσεκ απ ή ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής. Αν περιορίσεις και τον παρορμητισμό σου θα δεις και σημαντική αύξηση των εσόδων σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη που  σ’ επηρεάζουν περισσότερο σε παροτρύνουν να ξεκολλήσεις από ένα παρελθόν που το μόνο που κάνει είναι να σου ανοίγει πληγές. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μη ξεσπάς πάνω στους οικείους σου για όλα όσα προσπαθείς να διορθώσεις αλλά δεν τα καταφέρνεις. Κάνε ανακωχή με το παρελθόν σου και προχώρα μόνο μπροστά. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου επιδιώκεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη ζωή σου, καθώς τώρα νιώθεις σίγουρος για τη δύναμή σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι να επιδιώξεις την επανασύνδεση μ΄ ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

 

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, η εύνοια που δέχεσαι στον αισθηματικό τομέα θα ΄ναι σημαντική. Νέες γνωριμίες και περισσότερη διασκέδαση και καλοπέραση είναι μόνο κάποια από τα πολλά δώρα της. Πρόκειται για ένα διάστημα που πρωταρχικό μέλημά σου θα ΄ναι η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Παράλληλα και τα επαγγελματικά σου μπορούν να ευνοηθούν, αρκεί να μην τα παραμελήσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να επηρεάζουν περισσότερο τον τομέα της επικοινωνίας, ενδεχομένως αισθανθείς ότι δε μπορείς πλέον να γίνεσαι υποχείριο των άλλων, αλλά να αποφασίζεις και να δραστηριοποιείσαι σύμφωνα με τα δικά σου θέλω. Ίσως νιώσεις ψυχολογική πίεση, όμως αν ξεκινήσεις να λες και κάποια όχι, οι καταστάσεις θα αλλάξουν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ασχολείσαι περισσότερο με την οικογένειά σου και με ζητήματα του σπιτιού σου. Κάποια γεγονότα που θα προκύψουν κι ενδέχεται αρχικά να σε δυσκολέψουν, μη φοβηθείς να τα αντιμετωπίσεις, γιατί στην πορεία θα συνειδητοποιήσεις πως ό,τι κι αν συμβαίνει εξυπηρετεί ένα σκοπό. Κι αυτή τη φορά εξυπηρετεί το δικό σου.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα αφιερώσεις χρόνο αλλά και χρήμα για να ομορφύνεις το χώρο του σπιτιού σου. Το διάστημα αυτό προσφέρεται επιπλέον και για να διορθώσεις τις προβληματικές καταστάσεις που ΄χαν προκύψει με κοντινά σου πρόσωπα. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και μία συγκατοίκηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και τον Άρη παρέα να σ’ επηρεάζουν περισσότερο, θ’ αντιμετωπίσεις ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Μέσα από δύσκολα γεγονότα θ΄ αντιληφθείς αυτό που πρέπει να κάνεις για το δικό σου καλό, ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Παράλληλα να ΄σαι προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Οικονομικές και συναισθηματικές ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ώστε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να τις καλύψεις. Μόνο τότε θα ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε μην αφεθείς σε άσκοπες σπατάλες μόνο και μόνο για να αισθανθείς μια συναισθηματική κάλυψη, που γνωρίζεις ότι είναι προσωρινή.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερο ευνοϊκό για νέες γνωριμίες και πολλές-πολλές επικοινωνίες αισθηματικού περιεχομένου. Μηνύματα, τηλέφωνα αλλά και συχνές μετακινήσεις με φίλους θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Πρόσεξε μόνο τις αναποδιές του Ερμή, που όχι μόνο είναι στο ζώδιό σου αλλά είναι και ανάδρομος. Μην ξεκινήσεις τώρα μία σχέση. Μπορείς όμως να κάνεις την έρευνά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να σ’ επηρεάζουν περισσότερο, θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις ζητήματα που για μεγάλο διάστημα ήταν στάσιμα ή εσύ τα ΄χεις βάλει στον αυτόματο πιλότο. Ίσως ακόμη και σήμερα να ενεργείς ανάλογα με τα θέλω των άλλων κι όχι με βάση τις δικές σου επιθυμίες. Τώρα αλλάζεις τη στάση σου κι αυτό πυροδοτεί εντάσεις με τους γύρω σου που βλέπουν την αλλαγή αλλά δεν τους αρέσει, επειδή δεν τους εξυπηρετεί. Όμως εξυπηρετεί εσένα κι αυτό μην το ξεχνάς. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα να αναμένεις πολλές και σημαντικές αλλαγές αλλά και επαναπροσδιορισμούς σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου. Μην εμπλέκεσαι σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου το διάστημα που ακολουθεί θα ΄χεις σημαντικές οικονομικές απολαβές. Το πορτοφόλι σου γεμίζει και μαζί του γεμίζεις κι εσύ. Φρόντισε μόνο να μην αρχίσεις τις σπατάλες. Η Αφροδίτη που εισέρχεται στον Τοξότη σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής κι αυτό συμβάλλει στη βελτίωση και της ψυχολογίας σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τις έντονες απαιτήσεις που ενδεχομένως θα ΄χεις απ΄ τους άλλους. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να σ’ επηρεάζουν περισσότερο,  η ψυχολογία σου θ΄ αλλάξει. Ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια ασυνείδητες φοβίες, που θα γίνουν συνειδητές ώστε να βρεις τον τρόπο αλλά και τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις. Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που αναμένεται να προκύψουν θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πολλές καταστάσεις της ζωής σου, αλλά και ν΄ απομακρύνεις πρόσωπα που εμποδίζουν την εκπλήρωση των σχεδίων σου.  Εσύ του γ΄ δεκαημέρου προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε πνευματικά ενδιαφέροντα για να νιώσεις περισσότερο ισορροπημένος με τον εαυτό σου. Παράλληλα φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην αφήνεις οτιδήποτε στην τύχη του.

 

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει ότι ομορφαίνεις και γοητεύεις τους άλλους. Γίνεσαι περισσότερο δημοφιλής κι αυτό συμβάλλει θετικά και στα επαγγελματικά σου. Αισθηματικά οι ευκαιρίες για γνωριμίες και για αναθέρμανση της σχέσης με το ταίρι σου θα ΄ναι πολλές. Γενικότερα η καθημερινότητά σου θα ΄ναι περισσότερο ευχάριστη και χαλαρή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να σ’ επηρεάζουν περισσότερο, επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και την συναισθηματική σου πληρότητα. Αυτό που επιθυμείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής αλλά και των σχέσεων με φιλικά πρόσωπα. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει γνωριμίες με πρόσωπα εντελώς διαφορετικά από σένα και τη δική σου ιδιοσυγκρασία. Οι άνθρωποι αυτοί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς μέσα απ΄ τις δικές τους αντιλήψεις για τη ζωή, θα καταφέρεις να ξεφύγεις από όλα όσα νιώθεις ότι πλέον σε κουράζουν και δεν σε εξυπηρετούν.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σε βοηθά ν΄ αντιμετωπίσεις με δυναμισμό αλλά και θάρρος τις φοβίες και τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Πρόκειται για ένα διάστημα με περισσότερη ηρεμία και εσωτερική αναζήτηση. Η διαίσθησή σου θα ΄ναι αυξημένη και πρέπει να μάθεις να την εμπιστεύεσαι. Κάποιο πρόσωπο σημαντικό για σένα επανέρχεται. Κι ίσως αυτό το πρόσωπο να ΄ναι το μόνο που ξέρει να γιατρεύει τις πληγές σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη να επηρεάζουν περισσότερο τα επαγγελματικά αλλά και την προσωπική σου ζωή, ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις μία σειρά ξαφνικών γεγονότων που θα σε βάλουν στη διαδικασία να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο για να καλύψεις τις επιθυμίες σου. Ίσως το τελευταίο διάστημα να ΄χες επαναπαυθεί και τώρα να φτάνει εκείνη η στιγμή που πρέπει να «πληρώσεις» τις συνέπειες. Τα προβλήματα και οι ευθύνες της δουλειάς αυξάνονται συνεχώς για σένα του γ΄ δεκαημέρου, καταναλώνοντας πολύ χρόνο και απ΄ την προσωπική σου ζωή. Παρόλ΄ αυτά όμως θα αισθανθείς περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό σου και τη δύναμη που διαθέτεις στον επαγγελματικό χώρο που ανήκεις.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα προτιμήσεις τις εξόδους με τους φίλους σου απ΄ τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Και καλά θα κάνεις, επειδή και όμορφα θα περάσεις και πολλές γνωριμίες θα κάνεις, οι οποίες μελλοντικά μπορούν να μετατραπούν σε ισχυρές φιλίες. Επιπλέον πρόκειται για ένα διάστημα που μπορείς ν΄ ασχοληθείς ή/και να εμπλακείς σε ανθρωπιστικές ομάδες και συλλόγους. Άλλωστε είσαι το ζώδιο του αλτρουισμού κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο, επηρεάζουν με τρόπο καταλυτικό τον ψυχισμό σου. Σε ωθούν να κυνηγήσεις όνειρα και σχέδια που τόσο καιρό απέφευγες, γιατί τα θεωρούσες άπιαστα. Τώρα, όμως, αποτελούν για σένα πρόκληση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου και κατορθώνεις να βρεις τη δύναμη και ταυτόχρονα τις λύσεις για να διευθετήσεις πολλές απ’ τις εκκρεμότητές σου. Ωστόσο οφείλεις να ΄σαι περισσότερο προσεκτικός στα «ψιλά γράμματα», καθώς οποιαδήποτε απροσεξία θα ΄χει αρνητικές συνέπειες στην επαγγελματική σου εικόνα.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη ευνοεί σημαντικά τα επαγγελματικά σου και την καριέρα σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που ακόμη κι αν σου φέρει επιπλέον ευθύνες, η υπευθυνότητα κι ο ζήλος σου θα οδηγήσουν στην επαγγελματική σου καταξίωση. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου βελτιώνονται κι αυτό σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία νέα ερωτική γνωριμία μέσω της δουλειάς σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη που σ΄ επηρεάζουν περισσότερο, ενδέχεται μέσα από αιφνίδια περιστατικά να κληθείς να εξελίξεις μία αισθηματική σχέση του παρελθόντος, η οποία δεν μπορούσε να προχωρήσει είτε γιατί ήταν κρυφή είτε για πρακτικούς λόγους. Η απόφαση είναι δική σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδεχομένως αισθανθείς έντονη πίεση στον οικονομικό τομέα, κάτι που θα τονώσει και την ανασφάλειά σου. Μην απελπίζεσαι, αλλά δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και στη διαίσθησή σου, που αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα έντονη. Μέσα από κατάλληλα δομημένες κινήσεις μπορείς να διορθώσεις οικονομικά σφάλματα του παρελθόντος.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου