H νέα εβδομάδα επικεντρώνεται στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Η όψη εξαγώνου της Αφροδίτης απ’ τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους στην αρχή της εβδομάδας δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στον συναισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που το τελευταίο διάστημα μάς πίεσαν αρκετά. Σκέψη και δράση ευθυγραμμίζονται για να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σ΄ αυτό συνηγορεί κι η όψη εξαγώνου του Δία απ’ τον Υδροχόο με την Αφροδίτη λίγες μέρες μετά που ευνοεί και τα οικονομικά ζητήματα. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω σε όψη τετραγώνου. Πάθος κι εντάσεις έρχονται στην επιφάνεια οδηγώντας σε ξεκαθαρίσματα που δημιουργούν την αίσθηση της απώλειας. Ταυτόχρονα την ίδια προσοχή πρέπει να δείξουμε σε όσα ακούμε απ’ τους άλλους και πράττουμε εμείς οι ίδιοι, καθώς η όψη τετραγώνου του Άρη με τον «απατηλό» Ποσειδώνα στους Ιχθείς μπορεί να μας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις κι ενέργειες που τελικά μόνο ζημίες θα προκαλέσουν.

 

Κριός

Κριαράκι του α΄ δεκαημέρου μέσα σ΄ όλα έχεις και τα επαγγελματικά να σε κυνηγάνε και πρέπει ν΄ αναλωθείς σε συζητήσεις επί συζητήσεων. Επειδή δεν μπορείς να τα αποφύγεις να ‘σαι προσεκτικός, καθόλου παρορμητικός και να δώσεις βάση σε όσα τεθούν επί τάπητος. Ο τρόπος που εκφράζεσαι παίζει το σημαντικότερο ρόλο, καθώς από σένα εξαρτάται το αν θα δημιουργηθούν ή όχι παρεξηγήσεις κι άντε μετά να εξηγήσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια πιο ερωτική εβδομάδα σε σχέση με τις προηγούμενες. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε επιδιώκεις τη δέσμευση με κάποιο πρόσωπο που ΄χεις στοχεύσει, θα ΄χεις ευκαιρίες να το πλησιάσεις και να περάσεις ευχάριστα. Εκμεταλλεύσου σωστά τις μέρες αυτές και μην πιέζεις με την ασυγκράτητη ορμή σου οποιαδήποτε κατάσταση. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου ευνοείσαι και στον συναισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Μάλιστα ενδέχεται να ΄χεις εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν. Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στην επικοινωνία με τους οικείους σου. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα θολό τοπίο κι ίσως ανταλλάξετε κουβέντες που μπορεί να παρερμηνευθούν και ν’ ανάψουν φωτιές. Φρόντισε να ΄σαι εκείνος που θα τις σβήσει.

 

Ταύρος

Ταυράκι του α΄ δεκαημέρου ενδέχεται πάνω σε συζητήσεις είτε για συναισθηματικά είτε για οικονομικά ζητήματα να ειπωθούν λόγια που θα σε ανησυχήσουν κι ίσως να θελήσεις ν΄ αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στους τομείς αυτούς. Επειδή όμως τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως λέγονται, μείνε για λίγο αποστασιοποιημένος χωρίς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Η επόμενη εβδομάδα είναι καλύτερη. Απ’ την άλλη, εσύ του β΄ δεκαημέρου, ίσως λάβεις κάποια επιπλέον χρήματα, γεγονός που θα ενισχύσει πέρα απ΄ το ταμείο σου και την αυτοπεποίθησή σου. Αν σε απασχολεί ένα αισθηματικό ζήτημα που για κάποιο λόγο κρατάς κρυφό, τα νέα που θα ΄χεις θα είναι θετικά και θα σ’ ευχαριστήσουν. Για σένα που γεννήθηκες στο γ΄ δεκαήμερο, οι μέρες αυτές είναι βοηθητικές για να συζητήσεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου και να βρείτε ξανά τη χρυσή τομή. Προς το τέλος της εβδομάδας, να ‘σαι εξαιρετικά προσεκτικός στα έξοδά σου για να μην οδηγηθείς σε άσκοπες σπατάλες. Επίσης αν χρειαστεί να συζητήσεις ή/και να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία που δεν μπορείς να αναβάλλεις, πρόσεξε τυχόν ασάφειες και παρερμηνείες που μελλοντικά ενδέχεται να σε ζημιώσουν.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι του α΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή επικοινωνιακά είσαι στα καλύτερά σου. Έτσι κι αλλιώς το ΄χεις, απλώς τις μέρες αυτές οι μετοχές σου ανεβαίνουν περισσότερο. Μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, επειδή θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πλησιάσεις πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός, με τα οποία είχες απομακρυνθεί. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ξεχωρίζεις και λάμπεις, γεγονός που θα ΄ναι ιδιαίτερα αισθητό στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Μάλιστα αν ανήκεις ή/και δραστηριοποιείσαι σε ομάδες ή συλλόγους ενδέχεται να σου δοθεί η ευκαιρία να αναλάβεις μια ηγετική θέση κι έτσι να λάμψεις ακόμη περισσότερο. Επικεντρώσου στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και δε θα χάσεις. Για σένα που γεννήθηκες στο γ΄ δεκαήμερο, απ’ τις αρχές της εβδομάδας θ΄ ασχοληθείς με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου, είτε λέγονται συγγενείς είτε φίλοι, κάτι που θα σ’ αποφορτίσει απ’ την πίεση του προηγούμενου διαστήματος. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας πρόσεξε τις πράξεις και τα λόγια σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο μπορεί να δημιουργήσει μια αμφίβολη εικόνα σ’ ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετήσεις. Μη δράσεις παρορμητικά. Τήρησε στάση αναμονής.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι του α΄ δεκαημέρου, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι την εβδομάδα αυτή θ’ αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα στην εργασία σου. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί, εφόσον τηρήσεις αντικειμενική στάση σε όσα ακούσεις ή συζητήσεις με συναδέλφους σου. Επειδή πρόκειται να δημιουργηθεί μια σύγχυση στο μυαλουδάκι σου, άφησε το διάστημα αυτό να κυλήσει και αποστασιοποιήσου απ’ οτιδήποτε νιώθεις ότι σε πιέζει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, εάν επιθυμείς να κάνεις κάποια σημαντική κίνηση στον επαγγελματικό τομέα ή να προβάλλεις μέσω ενός εγχειρήματος τον εαυτό σου, θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις ακόμη. Κράτα κρυφά τα χαρτιά σου και συγκεντρώσου στον σκοπό σου, γιατί μόνο με τον τρόπο αυτό μπορείς να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, οι μέρες σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις θετικές αλλά και κέρδη στην εργασία σου. Μόνο προς το τέλος της εβδομάδας, με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα να σ΄ επηρεάζει περισσότερο, πρόσεξε τις επικοινωνιακές εμπλοκές. Ίσως ακούσεις ή μάθεις ή/και συζητήσεις κάτι που θέλεις να διευθετήσεις αλλά μάλλον θα μπερδευτείς περισσότερο. Αποστασιοποιήσου για λίγο, καθώς το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν προς όφελός σου.

 

Λέων

Λιονταράκι του α΄ δεκαημέρου, ενώ εσύ θέλεις να περάσεις όμορφα κι ανέμελα, η ρουτίνα της καθημερινότητάς σου, ειδικά την εβδομάδα αυτή, δε θα σ΄ αφήσει. Να ξέρεις, όμως, ότι εφόσον συγκεντρωθείς κι αφιερώσεις χρόνο για ν΄ ασχοληθείς πραγματικά με όλες τις εκκρεμότητές σου, θα τις διεκπεραιώσεις και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Απ’ την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα περάσεις ευχάριστα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός σου. Ενδέχεται να μάθεις και κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Παράλληλα κράτησε στο μυαλουδάκι σου ότι μια πρόσφατη γνωριμία που ‘χει κεντρίσει το συναισθηματικό ενδιαφέρον σου ενδέχεται να εξελιχθεί. Εσύ που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, πρέπει να εκμεταλλευτείς το θετικό επικοινωνιακό κλίμα, ειδικά στις αρχές της εβδομάδας, ώστε να προσεγγίσεις πρόσωπα του περιβάλλοντός σου απ’ τα οποία το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ‘χες απομακρυνθεί. Ευκαιρίες ενδέχεται να παρουσιαστούν και στα συναισθηματικά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σου, καθώς αν παρασυρθείς από εσφαλμένες εκτιμήσεις, το κόστος θα βαρύνει εσένα. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις εάν ανακύψει κάποιο οικονομικό ζήτημα που πρέπει να διευθετήσεις.

 

Παρθένος

Παρθενάκι του α΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές ενδέχεται να δεις την επάνοδο προσώπων ή/και καταστάσεων του παρελθόντος. Ενώ αρχικά θα ενθουσιαστείς, σε μεταγενέστερο στάδιο θα νιώσεις μπερδεμένος. Για την ώρα αφενός δεν μπορείς ν’ αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων αυτών, αφετέρου δε γνωρίζεις πώς να διαχειριστείς τις καταστάσεις. Καλύτερα αποστασιοποιήσου για το διάστημα αυτό και απλώς παρατήρησε όσα διαδραματίζονται γύρω σου. Επιπλέον βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και τήρησέ το. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή μπορείς να πετύχεις προς όφελός σου και μόνο, ό,τι σχεδιάζεις, είτε στα επαγγελματικά σου είτε στον οικονομικό τομέα. Αρκεί βέβαια αυτά να ΄χουν σταθερές βάσεις και να ΄χεις προηγουμένως εκτιμήσει ορθά τους παράγοντες που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς. Για σένα που γεννήθηκες το γ΄ δεκαήμερο, ευκαιρίες για να διευθετήσεις οφειλές και χρέη θα παρουσιαστούν τις μέρες αυτές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Προς το τέλος της εβδομάδας δείξε την απαιτούμενη προσοχή σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με την εργασία σου, καθώς είναι πιθανό κάτι να σε μπερδέψει και να μη γνωρίζεις πώςνα δράσεις. Η επόμενη εβδομάδα θα ΄ναι καλύτερη.

 

 

Ζυγός

Ζυγάκι του α΄ δεκαημέρου, νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα κι αυτό θα φανεί αισθητά στις επικοινωνίες σου. Θα δοθούν ευκαιρίες για ν΄ αναθερμάνεις το κλίμα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά και με όσους συνεργάζεσαι. Γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Να θυμάσαι ότι το κλειδί είσαι εσύ ο ίδιος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, φαίνεται πως το διάστημα αυτό αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις μέσα σου ποιο είναι το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να πορευτείς. Διαχωρίζεις το παρελθόν με το παρόν σου κι η τελική επιλογή είναι κοντά. Κι αυτή ανήκει μόνο σε σένα. Ζυγάκι του γ΄ δεκαημέρου, η επικοινωνία φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο απ’ την αρχή της εβδομάδας για σένα. Μιλάς, συζητάς, ρωτάς, ακούς γνώμες, παρατηρείς, εκφράζεσαι ανοιχτά κι αυτό ευνοεί τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου που μπορεί να σχετίζονται με την εργασία σου κι αυτό να σε πιέσει. Αν επικεντρωθείς στο τι πρέπει να κάνεις, θα καταφέρεις να τα ρυθμίσεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιδάκι του α΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ρυθμίσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητάς σου και της εργασίας σου. Να ΄χεις στο μυαλουδάκι σου ότι το κλειδί για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς τις επιθυμίες σου κι εκεί πρέπει να επικεντρωθείς. Απ’ την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να τακτοποιήσεις όσα τυχόν ανακύψουν είτε στην εργασία είτε στην καθημερινότητά σου. Ενδέχεται να πιεστείς. Να ξέρεις, όμως, ότι εφόσον αποφασίσεις ότι πρέπει ν’ αφιερωθείς σ΄ όλα αυτά, δίχως ν΄ αναζητάς λύσεις απ’ τους άλλους, έχεις την επιτυχία στην τσέπη σου. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου το καταφέρνεις. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, το κλίμα στη δουλειά και την καθημερινότητά σου είναι ευνοϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσεις ένα προσωπικό ζήτημα είτε με τη σχέση σου είτε με μια νέα γνωριμία. Να ‘σαι προσεκτικός και υπομονετικός, καθώς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο μπορεί να θολώσει την επικοινωνία και τη δράση σου και να σε οδηγήσει σε εσφαλμένες κινήσεις.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι του α΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές το μόνο που σε απασχολεί είναι όσα σου προκαλούν ευχαρίστηση, είτε αυτό λέγεται έρωτας, είτε φλερτ, είτε αγαπημένες δραστηριότητες. Απ’ την άλλη, όμως, οι εκκρεμότητες κι η δουλειά σου δε σε αφήνουν να αφιερωθείς σε όσα για σένα σημαίνουν απόλαυση. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα πρέπει με τα θέλω, γιατί αν κάνεις το αντίθετο το επόμενο διάστημα θα ΄ναι αρκετά πιεστικό. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα φωνάζει έρωτα, αγάπη, συναίσθημα, ευχαρίστηση. Ευνοϊκό κλίμα και θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σου, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, είναι στο πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. Κι εσύ Τοξοτάκι του γ΄ δεκαημέρου θα ΄χεις εύνοια στα συναισθηματικά σου και γενικότερα θα σου δοθούν ευκαιρίες ν΄ ασχοληθείς με όσα σε ικανοποιούν. Εάν είσαι δεσμευμένος μπορείς να έρθεις ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος ενδέχεται μια νέα γνωριμία να καταλήξει σε σχέση. Προς το τέλος της εβδομάδας να ‘σαι προσεκτικός στην επικοινωνία σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς τυχόν παρερμηνείες είτε απ’ τη δική σου πλευρά είτε απ’ τους άλλους μπορεί να σε οδηγήσουν σε εσφαλμένες ενέργειες.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι του α΄ δεκαημέρου, κάπως θα σε δυσαρεστήσω, επειδή κι αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα που θα χρειαστούν τον περισσότερο χρόνο σου θ΄ αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σου και κάποια πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Έχεις πιεστεί και θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα θέλω σου, όμως να ξέρεις ότι οι μέρες αυτές ευνοούν την επίλυση όσων έχουν προκύψει στους παραπάνω τομείς. Εκμεταλλεύσου τες χωρίς ν’ αγανακτείς. Το επόμενο διάστημα θ΄ αφιερωθείς στον εαυτό σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ΄χεις και τις κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και την απαιτούμενη ενέργεια κι επικοινωνιακή διάθεση ώστε να μπορέσεις να ρυθμίσεις και να διευθετήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινότητάς σου και τελικά να νιώσεις ελεύθερος απ’ τις πιέσεις του τελευταίου διαστήματος. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, θα στρέψεις όλη σου την προσοχή στον χώρο που ζεις και στα πρόσωπα με τα οποία συμβιώνεις. Αλλαγές, τροποποιήσεις ακόμη και μετακομίσεις είναι στο πρόγραμμα. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα στη δουλειά σου που αν τα χειριστείς σωστά και με πρόγραμμα, θα ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι του α΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται είτε με τον προσωπικό είτε με τον επαγγελματικό τομέα. Επειδή η ανησυχία σου για την εξέλιξή τους θα ΄ναι έντονη, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να συζητήσεις μαζί τους τις επόμενες ενέργειές σου. Βασικά μίλησέ τους ανοιχτά, γιατί αυτή τη φορά η συνδρομή τους θ΄ αποδειχθεί πολύτιμη. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, ξεκινά ένα θετικό διάστημα για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και οι επιθυμίες σου για φλερτ, παιχνίδι, έρωτα κι ανέμελες στιγμές αρχίζουν να εκπληρώνονται. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία είναι πιθανή. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, στην περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισες διενέξεις ή είχες συγκρουστεί με πρόσωπα που συνεργάζεσαι, τις μέρες αυτές θα ΄χεις την ευκαιρία να ομαλοποιήσεις το κλίμα ανάμεσά σας και να λύσεις όσα σε ταλαιπώρησαν. Προς το τέλος της εβδομάδας η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στα οικονομικά. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και παρορμητικές αγορές που θα σου κοστίσουν ακριβότερα απ΄ όσο υπολόγιζες.

 

Ιχθύς

Ψαράκι του α΄ δεκαημέρου, άλλη μια εβδομάδα που το μόνο που σ΄ απασχολεί είναι τα οικονομικά σου κι η εύρεση πόρων που θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις τις όποιες εκκρεμότητές σου. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη και το βρίσκω λογικό. Αλλά να ξέρεις ότι το διάστημα αυτό ευνοείσαι και μπορείς να ρυθμίσεις τα ζητήματα αυτά προς όφελός σου, αρκεί πράγματι ν΄ ασχοληθείς και να μην τα παραβλέψεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό είναι βοηθητικό κι ενισχύει τις προσπάθειές σου να επιλύσεις οποιαδήποτε προβλήματα ανέκυψαν με τα μέλη της οικογένειάς σου, ειδικά εάν σχετίζονται και με τον οικονομικό τομέα. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς προς όφελος όλων. Εσένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα σ’ αναγκάσουν ν’ ασχοληθείς με το ταμείο σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να αισθανθείς ασφαλής είναι να προγραμματίσεις σωστά τα έξοδά σου συγκριτικά με τα έσοδά σου, ώστε ν΄ αποφύγεις προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στο μέλλον. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες διενέξεις με την οικογένειά σου θα σε πιέσουν. Θα προτιμήσεις ν΄ απομονωθείς ώστε να ξεφύγεις. Αυτή τη φορά μην το κάνεις. Μείνε μαζί τους. Μίλησέ τους. Άκουσέ τους. Μόνο σε καλό θα σου βγει.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου