Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι έντονη καθώς υπάρχουν πολλές αστρολογικές όψεις και μετακινήσεις πλανητών που θα μας απασχολήσουν. Αρχικά στις 3/6 το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα τον Υδροχόο μπορεί να χαρίσει σημαντικά κέρδη αλλά και καθοριστικές ευκαιρίες που θα αλλάξουν καταλυτικά την προσωπική μας πορεία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους, το ζώδιο της κυβέρνησης του. Μας ωθεί να επικοινωνήσουμε με ευκολία και να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα απογειώσουν την επαγγελματική μας πορεία. Η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον είναι καθοριστικός παράγοντας ώστε να εξομαλυνθούν σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στις 4/6 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στους Διδύμους και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να προχωρήσουμε σε επικερδείς συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα, διεισδυτικότητα και αισιοδοξία δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών μας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους αναδεικνύοντας την ανάγκη για έντονη ερωτική ζωή που θα μας ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε υποκειμενικές συμπεριφορές που δε θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις ανάγκες των αγαπημένων μας.

Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Απογοήτευση και κατήφεια δε θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά και δεν αποκλείεται να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε επαγγελματικές συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια στο παρασκήνιο που δε μας αφήνουν να προχωρήσουμε όπως επιθυμούμε.

Στις 9/6 ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο, ζώδιο που παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία. Οι ρυθμοί πέφτουν καθώς αφοσιωνόμαστε σε οικονομικά ζητήματα και αισθηματικές υποθέσεις. Επιβεβλημένο είναι να μην εγκλωβιστούμε πεισματικά στις επιθυμίες μας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολικός συντηρητισμός σε επίπεδο εξόδων που θα ξενίσει αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

 

Κριός

Κριέ μου, με οδηγό την αστείρευτη γοητεία σου θα πορευτείς αυτήν την εβδομάδα και φυσικά θα καταφέρεις να πείσεις για την αξία σου ακόμα και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο. Αν μη τι άλλο κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει πως κερδίζεις όσα κερδίζεις αυτόν τον καιρό χωρίς να έχεις παλέψει γι’ αυτά. Τα αγαθά αποκτούνται με κόπο κι εσύ έδωσες όλο σου το είναι τον προηγούμενο καιρό για να φτάσεις να σε θαυμάζει ο κόσμος όλος και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Κλείσε τα αφτιά στους haters κι άσε τους να σε μισούν. Who cares?

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ενώ αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να αποσυρθείς απ’ τα εγκόσμια –καλά, όχι να το ρίξεις στην καλογερική– η εβδομάδα κι οι έντονοι ρυθμοί της δε θα σε αφήσουν να κλείσεις μάτι. Βέβαια, όλα για καλό γίνονται, γι’ αυτό μην γκρινιάζεις. Θα ‘ρθεις σε επαφή με άτομα που θα σου δώσουν μία γερή ώθηση στα επαγγελματικά, ενώ θα χρειαστεί να σκεφτείς σοβαρά το τι θες στο μέλλον. Πρέπει οι αποφάσεις σου να παρθούν με καθαρό μυαλό κι όχι πάνω στην τρέλα σου, όπως λειτουργείς συνήθως. Και, εντάξει, βγαίνεις που βγαίνεις, κοίτα να περάσεις και καλά!

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα αποστραγγιστείς συναισθηματικά, αφού κάτι δεν πάει καλά στον περίγυρό σου. Απ’ τη μία όλοι θέλουν κάτι από ‘σένα, αλλά δε σου δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα κι απ’ την άλλη βλέπεις παντού εχθρούς και γεμίζεις το μυαλό σου με θεωρίες συνωμοσίας, γιατί ψυχανεμίζεσαι πως τελικά εκείνα τα φιλικά πρόσωπα δεν είναι και τόσο φιλικά, τελικά. Καταρχάς, σταμάτα να δίνεις και μάλιστα σε άτομα που δεν το αξίζουν. Κι επίσης, φύλαγε τα ρούχα σου για να ‘χεις τα μισά. Αποκλείεται να ‘σαι τόσο τρελός. Κάτι παίζει, οπότε προσοχή!

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ένα συνεχές deja vu θα ‘χεις αυτήν την εβδομάδα, αφού και λάθη του παρελθόντος θα επαναλάβεις, κι άτομα απ’ το παρελθόν θα ‘χεις να αντιμετωπίσεις, και τα νεύρα σου θα σπάσουν, κι άντε τώρα να σωθείς. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι η εξής: Θυμήσου τι έκανες στις ίδιες καταστάσεις στο παρελθόν και μην επαναλάβεις τις ίδιες βλακείες -ε, λάθη ήθελα να πω, συγγνώμη. Και κυρίως, αγνόησε όλα εκείνα τα άτομα που θα έρθουν με φόρα αυτήν την εβδομάδα, με σκοπό να σε τσιτώσουν τόσο όσο να τσακωθείς μαζί τους. Μην τους κάνεις το χατίρι. Δείξε ανωτερότητα, σπάσε εσύ τα δικά τους νεύρα.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, μία ατέλειωτη ανησυχία θα ‘χεις αυτήν την εβδομάδα κι ερωτήματα τύπου «ποιος είμαι, πού πάω και τι θέλω;» που δε θα μπορέσει να στα απαντήσει κανείς. Εσύ πρέπει να τα σκεφτείς μόνος σου και, προς Θεού, σταμάτα να γκρινιάζεις για τις υπαρξιακές σου ανησυχίες μέχρι και στον στύλο της ΔΕΗ, γιατί δεν έχουν όλη την καλή διάθεση να σε ακούσουν. Επικεντρώσου σ’ εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά και που έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν. Δυστυχώς, για τους υπόλοιπους απλά γίνεσαι γραφικός.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, δύο πράγματα οφείλεις να προσέξεις αυτήν την εβδομάδα, αν θέλεις να επιβιώσεις. Το πρώτο είναι τα άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι. Καλό θα ήταν να μη λες όπου να ‘ναι τα σχέδιά σου κι όλα εκείνα τα όνειρα που κάνεις. Πολλοί δεν καλοβλέπουν το γεγονός πως είσαι ακόμα μάχιμος. Το δεύτερο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην είσαι απόλυτος. Όχι, όσο κι αν σε σοκάρει αυτό, δεν ξέρεις τα πάντα και δεν έχεις μονίμως δίκιο. Μερικές φορές μία κουβέντα από κάποιον που θεωρείς λιγότερό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Αυτά. Good luck.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτήν την εβδομάδα οφείλεις να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα όσον αφορά τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Ο κύκλος σου είναι μεγάλος κι έχεις και τη νοοτροπία του σκίουρου, που βάζει στην άκρη φαγητό για τον χειμώνα. Έτσι κι εσύ γεμίζεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου με ανθρώπους για ώρα ανάγκης, αλλά τελικά μάλλον εκείνοι σε χρησιμοποιούν όποτε θέλουν κι εσύ πέφτεις στην παγίδα τους. Γι’ αυτό επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις ποιοι θα μείνουν για να πορευτούν μαζί σου και ποιους θα ξεφορτωθείς, γιατί ήδη έχεις αρκετά στο κεφάλι σου, δε γίνεται να αντιμετωπίζεις και frenemies από πάνω.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αποδείξεις πως δε χάνεις την ψυχραιμία σου με το παραμικρό, ειδικά με ανθρώπους που έχουν σκοπό να σε προκαλέσουν. Ό,τι κι αν γίνει, ό,τι κι αν σου πουν, το καλύτερο για ‘σένα θα ‘ναι να μην τους αντιμετωπίσεις όπως σε αντιμετωπίζουν, αλλά να χαμογελάσεις και να πας με τα νερά τους. Ναι, καλά διαβάζεις, πίστεψέ με κι εγώ απορώ που το λέω, αλλά μερικές φορές ένα χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τους εχθρούς σου να ανησυχούν. Και κράτα κλειστά τα χαρτιά σου. Δυστυχώς, δε χαίρονται όλοι για την επιτυχία σου.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, δεν τη λες και κακή αυτήν την εβδομάδα, αν κι υπάρχει μία μικρή αστάθεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου (κυρίως στα επαγγελματικά, που έχουν γίνει το μεγαλύτερο αγκάθι στο πλευρό σου). Όμως αντιμετωπίζεις τα πράγματα με λιγάκι περισσότερη αισιοδοξία, που βέβαια αυτό σημαίνει πως είσαι διατεθειμένος να σκεφτείς λιγάκι πιο ώριμα τις προοπτικές που σου ανοίγονται, έτσι ώστε να βγεις απ’ το αδιέξοδο που καιρό τώρα σε κρατά φυλακισμένο σ’ έναν τρόπο ζωής που δεν αγαπάς κι ιδιαίτερα. Ωστόσο, μην παρασυρθείς απ’ την αισιοδοξία σου. Τότε είναι που θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, δύο πράγματα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το ένα είναι τα οικονομικά σου, που ό,τι κι αν κάνεις αντί να βελτιώνονται, χειροτερεύουν με αποτέλεσμα τα νεύρα σου να γίνονται κρόσσια, αφού δεν καταλαβαίνεις πώς γίνεται η τσέπη να ‘ναι μονίμως άδεια. Τόση δουλειά για το τίποτα, πώς να μη συγχυστείς κι εσύ. Το άλλο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι δήθεν φίλοι στη δουλειά σου, που πίσω απ’ την πλάτη σου σκάβουν λάκκο για να σε ρίξουν μέσα. Δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι, γι’ αυτό καλό θα ήταν να βγάλεις μάτια στην πλάτη.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, λυπάμαι που στο λέω, αλλά, όχι δεν είναι όλες οι ιδέες σου καλές, και, όχι, δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις του κεφαλιού σου. Αυτήν την εβδομάδα θα το καταλάβεις αυτό απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη, αφού με την υπερβολική σιγουριά που θα νιώσεις, θα αποφασίσεις να κάνεις ό,τι περάσει απ’ το μυαλό σου. Και μάντεψε τι θα γίνει. Χαμός. Λάθος επιλογές και καταστροφικές συνέπειες, κι αυτό γιατί νομίζεις πως είσαι ο σούπερμαν. Καλό θα ήταν να ακούσεις τι σου λένε εκείνοι που προσπαθούν να σε συνετίσουν. Δε θέλουν το κακό σου, αντιθέτως.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα γλυτώσεις από πολλές κακοτοπιές, γιατί θα αποφασίσεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Θα μυριστείς πως πολλά άτομα δουλεύουν παρασκηνιακά για να σε βλάψουν, αλλά δεν πρόκειται να τους αφήσεις. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ καιρό για φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο τη ζωή σου και δε θα αφήσεις κανέναν να βάλει χέρι σε ό,τι έχεις κοπιάσει να φτιάξεις. Μην αποκλίνεις απ’ τον στόχο σου, ό,τι κι αν γίνει, εσύ θα βγεις ασπροπρόσωπος -φτάνει να μην πέσεις στο ίδιο επίπεδο με εκείνους.

 

Πηγή: myastro