Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα που εισπράττουμε από τις προσωπικές μας σχέσεις, τους φίλους, την οικογένεια, τον δεσμό μας. Ακόμα κι όταν διανύουμε περίοδο μοναξιάς, αν κοιτάξουμε γύρω μας υπάρχει κάποιος δικός μας άνθρωπος, που μας νιώθει και είναι δίπλα μας να μας δώσει απεριόριστη αγάπη! Με αυτές ακριβώς τις σκέψεις ξεκίνησε ο Φεβρουάριος 2023, ο οποίος αναμένεται να είναι ο πιο ζεστός και συντροφικός μήνας της χρονιάς. Ο αριθμός που τον αντιπροσωπεύει προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους (2 + 2023 = 9) και είναι το 9.

Ο αριθμός αυτός στρέφει το ενδιαφέρον μας στον τομέα των σχέσεων. Η αριθμολογία προβλέπει ότι θα δημιουργηθούν νέες ρομαντικές σχέσεις και θα υπάρξουν επανασυνδέσεις, ενώ πολλοί θα σκεφτούν και θα κάνουν πράξη την επισημοποίηση ενός δεσμού! Τέρμα τα πάθη και τα λάθη, ώρα για ουσία και αποκατάσταση! Πολλές φορές βρισκόμαστε σε δίλημμα και αντιμετωπίζουμε προβλήματα στα επαγγελματικά μας. Τότε είναι που μία συμβουλή ή η άποψη ενός ανθρώπου μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει! Αυτό τον μήνα, πολλοί θα δεχθούμε υποστήριξη στα επαγγελματικά μας, μέσα από συνεργασίες ή από βοήθεια από πρόσωπα που πραγματικά θα μπορέσουν να μας δώσουν λύση ή προτάσεις που θα μας ανακουφίσουν! Οικονομικά, ο μήνας χαρίζει εύνοια στη σύναψη νέων συμφωνιών.

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός. Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12). Προσθέτουμε τη μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14. Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία, δηλαδή 1+4=5. Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5. Πάμε να δούμε τι φέρνει ο Φλεβάρης του 2023 στον καθένα με βάση τον προσωπικό του αριθμό;

 

Προσωπικός αριθμός 1

Γενικά: Ο συντροφικός και ερωτικός Φεβρουάριος έρχεται να σου χαρίσει αισιοδοξία, κέφι και πολλά ανοίγματα και ευκαιρίες, μέσα από γνωριμίες και δικτύωση! Αυτό τον μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, θα συμφωνήσεις, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις στο έπακρο ουσιαστικές επικοινωνίες, που θα σου αποδώσουν καρπούς! Νέοι φίλοι και δραστηριότητες κάνουν την εμφάνισή τους!

Αισθηματικά: Η στασιμότητα στην αισθηματική σου ζωή, αρχίζει να απομακρύνεται και ξεκινά και πάλι η ροή εξελίξεων στα ερωτικά σου! Είσαι σε σχέση; Να αναμένεις ότι ο σύντροφός σου θα σου εκφράσει τις επιθυμίες του, θα σου επιβεβαιώσει τα συναισθήματά του και θα έρθετε πιο κοντά μέσα από συζητήσεις, εξόδους ή ακόμα και σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε! Δεν έχεις σχέση; Ο μήνας σε ευνοεί για φλερτ και γνωριμίες. Κάποιο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το διαδίκτυο ή μετά από κάποια βραδινή έξοδο!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Ο Φεβρουάριος μπορεί να μην είναι και ο πιο σταθερός μήνας για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όμως σου χαρίζει εξαιρετικές προοπτικές επέκτασης. Αυτό τον μήνα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις για θέματα εργασιακά και οικονομικά που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα. Θα πραγματοποιήσεις μία συμφωνία ή θα προγραμματίσεις ένα ταξίδι για δουλειά. Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες ανέλιξης!

 

Προσωπικός αριθμός 2

Γενικά: Η ανάγκη σου για σταθερότητα, ζεστασιά και πιο προσωπικές οικογενειακές στιγμές, θα είναι αρκετά έντονη αυτό τον μήνα! Θα ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένειά σου, την ιδιοκτησία σου, ενώ κάποιες στιγμές θα προτιμήσεις να χαλαρώσεις στον καναπέ σου παρέα με το ταίρι σου παρά να βρεθείς έξω! Παράλληλα, αυτή την περίοδο θα βάλεις πρόγραμμα στη διατροφή σου και σε κάθε τι που είχες αμελήσει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικά: Η λογική αρχίζει να παρεμβαίνει αυτό τον μήνα στην αισθηματική σου ζωή και πλέον γνωρίζεις καλά ότι πρέπει να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική του δεσμού σου. Είσαι σε σχέση; Κάνεις τον απολογισμό σου και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις, που μπορεί να είναι ένας γάμος ή μία επισημοποίηση! Δεν έχεις σχέση; Αλλάζουν τα standard σου για τις σχέσεις και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό τις αισθηματικές σου επιλογές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός μήνας για την εξέλιξη των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Γίνονται σημαντικά βήματα σταθερότητας που σε ικανοποιούν, έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες! Μπαίνουν σε πρόγραμμα οι εργασιακές και οι οικονομικές σου εκκρεμότητες κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμα!

 

Προσωπικός αριθμός 3

Γενικά: Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη αλλαγή και την έκπληξη! Αυτές οι 3 λέξεις-κλειδιά χαρακτηρίζουν τη γενική τάση του Φεβρουαρίου για σένα! Αυτό τον μήνα θα αλλάξεις κάτι στη ζωή σου. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι, δουλειά ή ακόμα και σχέση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα γύρω σου διαμορφώνονται με έναν τρόπο διαφορετικό, γεγονός που σε συναρπάζει και σε βοηθά να πάρεις και πάλι τα πάνω σου!

Αισθηματικά: Ο έρωτας ανατρέπει τα πάντα. Σκέψεις, απόψεις, συναισθήματα, ακόμα και σχέσεις που μπορεί να είναι μακρόχρονες! Ο Φεβρουάριος έχει ερωτικές ανατροπές, που δε θα σε απογοητεύσουν, αλλά θα τις απολαύσεις! Είσαι σε σχέση; Η καρδιά σου αρχίζει και πάλι να χτυπά τρελά! Δεν είσαι σε σχέση; Νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου με τον πιο περίεργο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Νέες, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις σε εξιτάρουν και φουντώνουν και πάλι τη δημιουργικότητα και την ελπίδα σου για την πορεία των επαγγελματικών σου! Αυτό τον μήνα μπορείς να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό αντικείμενο από όσα έκανες μέχρι σήμερα. Όποια κι αν είναι η αλλαγή που θα βιώσεις στα επαγγελματικά, σίγουρα θα είναι ωφέλιμη για το μέλλον της καριέρας και των απολαβών σου! Στα οικονομικά ευνοούνται οι έξυπνες επενδύσεις που θα αποφέρουν κέρδος!

 

Προσωπικός αριθμός 4

Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες τις δικές σου και των ανθρώπων που είναι σημαντικοί στη ζωή σου! Θα κατανοήσεις ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα, που μέχρι τώρα ήταν ασαφή. Θα κόψεις παλιές κακές συνήθειες, θα απομακρυνθείς από δυσάρεστες καταστάσεις και ανθρώπους του χτες και θα ζεστάνεις το κλίμα των οικογενειακών ή των πολύ προσωπικών σου σχέσεων!

Αισθηματικά: Ο συμβιβασμός, η αποκατάσταση και η ισορροπία είναι τρεις σημαντικές έννοιες για την αισθηματική σου ζωή αυτό τον Φεβρουάριο! Αν είσαι σε σχέση, θα μπεις στη θέση του συντρόφου σου, θα δικαιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις το κλίμα, κάνοντας υποχωρήσεις για να διατηρηθεί η ισορροπία -και θα τα καταφέρεις μια χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο, να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου, να εκφράσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο που ήδη ξέρεις, αλλά δεν του αφήνεις περιθώρια να σε προσεγγίσει!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Με υπευθυνότητα και οργάνωση, θα μπορέσεις να βάλεις τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου σε καλύτερη πορεία! Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν εμπιστοσύνη σε ένα επαγγελματικό έργο, με τα οποία θα μπορέσεις να έχεις πολύ καλή συνεργασία! Στα οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο ο Φλεβάρης σού δίνει την ευκαιρία της διευθέτησης υποχρεώσεων.

 

 

Προσωπικός αριθμός 5

Γενικά: Τίποτα δε γίνεται τυχαία. Αυτό είναι κάτι που θα καταλάβεις καλά αυτό τον Φεβρουάριο! Ο δεύτερος μήνας της χρονιάς είναι μοιραίος και ιδιαίτερα σημαντικός. Η διαίσθησή σου θα σου δώσει σημαντικά μηνύματα για το παρόν και το μέλλον και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε κακοτοπιά! Παράλληλα, αυτό τον μήνα ωριμάζεις και αποφασίζεις να αφοσιωθείς μονάχα σε ό,τι έχει αξία.

Αισθηματικά: Τα αισθηματικά σου διανύουν μία προβληματική περίοδο αυτό τον μήνα! Νιώθεις ότι κάτι δε σε καλύπτει, ότι κάτι δεν πάει τόσο καλά όσο θα έπρεπε, πιθανότατα νιώθεις και μοναξιά! Δείξε ψυχραιμία και πάρε τον χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει κάποια αποστασιοποίηση από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις του χθες, που θα καταλάβεις ότι πρέπει επιτέλους να ξεπεράσεις!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Αυτό τον μήνα έχεις έντονο το αίσθημα της κούρασης στα επαγγελματικά σου, ενώ τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν! Η λύση δεν είναι να το βάλεις κάτω, ούτε να σε πιάσει απόγνωση! Αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην εργασία σου και λύνοντας εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική και οικονομική στασιμότητα, που είναι βέβαιο ότι θα σε προβληματίσει.

 

Προσωπικός αριθμός 6

Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ιδιαίτερα σημαντικός μήνας για την προσωπική σου ζωή και προπάντων για την εξέλιξή σου σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο! Πολλές από τις προσπάθειες που έκανες μέχρι σήμερα, θα πιάσουν τόπο και θα γευτείς τους καρπούς τους! Ο μήνας μπορεί να είναι γεμάτος απαιτήσεις, άγχος και υπερένταση, όμως τα κέρδη που θα έχεις θα είναι μεγάλα! Στις προσωπικές σου σχέσεις, θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις. Άτομα που θεωρούσες «συμμάχους» μπορεί να αποδειχθούν «εχθροί», ενώ κάποιοι που πίστευες πως δεν είναι δίπλα σου, θα σταθούν εκεί για σένα!

Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη ερωτισμό και έντονο πάθος, ενώ οι στιγμές που θα απολαύσεις θα σε ανανεώσουν! Μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις έντονο το ερωτικό πάθος, που θα σε εξιτάρει και θα σε παρασύρει να κυνηγήσεις νέους ερωτικούς στόχους! Αν είσαι σε σχέση, διώξε τη ζήλεια και την αμφιβολία και απόλαυσε δυνατές ερωτικές στιγμές με το ταίρι! Αν δεν έχεις σχέση, πες «ναι» στον προκλητικό έρωτα, που εισβάλει τώρα στη ζωή σου!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Σημαντικές κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Ο Φεβρουάριος σού δίνει τη νίκη σε αγώνες που έδωσες στο παρελθόν και η ανταμοιβή που λαμβάνεις τώρα είναι επαγγελματική προαγωγή και μια αύξηση! Η επαφή σου με πρόσωπα που κατέχουν υψηλή θέση θα σε βοηθήσει στην περαιτέρω επαγγελματική διάκριση! Οικονομικά, είσαι κερδισμένος και τυχερός!

 

Προσωπικός αριθμός 7

Γενικά: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σου χαρίζει την εκπλήρωση προσωπικών σχεδίων και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου! Τις μέρες αυτές θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα μετρήσεις τι είναι αυτό που αξίζει και τι πρέπει να παραμείνει κοντά σου και θα βρεις και πάλι τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου! Οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να κλείσεις και κάποιο κεφάλαιο του παρελθόντος που ήδη ξέρεις ότι έχει ολοκληρωθεί!

Αισθηματικά: Όλα δείχνουν ότι έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που πρέπει να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Ωστόσο, εσύ φαίνεται ότι δεν έχεις την επιθυμία για κάτι καινούριο, αλλά θέλεις να συνεχίσεις να συντηρείς το παλιό. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει αυτό τον μήνα να συνειδητοποιήσεις τι είναι καλό για σένα και τον σύντροφό σου και να καταλήξεις σε αποφάσεις! Αν δεν έχεις σχέση, μην περιμένεις την επιστροφή του «ασώτου»! Πες ναι στο νέο φλερτ που θα προκύψει!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Κλείνεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, που πίστευες ότι δεν υπήρχα περίπτωση να ολοκληρωθούν! Αυτό τον μήνα καταφέρνεις αυτό που θεωρούσες ότι δεν θα μπορούσες να το πετύχεις. Οι αλλαγές που θα συμβούν στα αισθηματικά σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα πολύ σημαντικό ξεκίνημα. Τα οικονομικά σου, μπορείς πιο εύκολα πλέον να τα διαχειριστείς!

 

Προσωπικός αριθμός 8

Γενικά: Ο Φεβρουάριος ξεκίνα γεμάτος υποσχέσεις και ευκαιρίες για σπουδαίες αλλαγές! Τα πάντα γύρω σου αλλάζουν και διαμορφώνονται υπό νέες συνθήκες, γεγονός που σου προσφέρει ενθουσιασμό! Η έμπνευση, η εξυπνάδα και οι γρήγορες αποφάσεις που θα πάρεις, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις σημαντικούς στόχους! Η υπερένταση, η νευρικότητα και ο εγωισμός, θα προβληματίσουν τη σχέση σου με κοντινούς σου ανθρώπους!

Αισθηματικά: Θέλεις ελεύθερα να απολαύσεις τον έρωτα χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς και αυτό τον Φλεβάρη παίζεις στα αισθηματικά σου και επιβεβαιώνεσαι! Αν είσαι σε σχέση, να αναμένεις ότι θα δημιουργηθούν τριγμοί ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφο, γιατί δε θα δέχεσαι υποδείξεις ή καταπίεση, αλλά θα νιώθεις κουρασμένος από τη ρουτίνα και θα θελήσεις να κάνεις την επανάστασή σου! Αν δεν έχεις σχέση, προετοιμάσου για μία γνωριμία με καλές προοπτικές!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Τα επαγγελματικά σου αυτό τον Φεβρουάριο θα μπουν σε στάδιο ανάπτυξης και εξέλιξης. Μία νέα πρόταση, ένα ταξίδι ή μία συμφωνία θα γίνει η αφετηρία για μία νέα προοπτική στην εργασία σου. Δεν είναι μυστικό ότι τώρα μπορεί να κάνεις και κάποια σπουδαία αλλαγή ή μεταγραφή στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά σου, ενώ τα έσοδά σου φαίνονται αυξανόμενα, η διαχείριση που θα κάνεις δε θα είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να μένεις με άδειο πορτοφόλι.

 

Προσωπικός αριθμός 9

Γενικά: Ο Φεβρουάριος έρχεται για να ανανεώσει τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων! Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ δένεσαι ουσιαστικά με φίλους και οικογένεια, μέσα από τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν! Παράλληλα, η υποστήριξη και η συμπαράσταση που θα δώσεις και θα πάρεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κάποιες σχέσεις στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικές. Στην πορεία του, ο μήνας θα σου δώσει λόγους να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

Αισθηματικά: Ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που χαρίζει τρυφερότητα, ζεστασιά και ρομαντισμό στην αισθηματική σου ζωή! Αν είσαι ήδη σε σχέση, αναπτύσσεται ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ουσιαστικό δέσιμο που σε αναζωογονεί! Αν δεν έχεις σχέση, έφτασε η ώρα να βρεις το άλλο σου μισό, με το οποίο θα έχεις κοινή πορεία και μέλλον! Τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει το νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου, θα είναι ειλικρινή και αγνά, ενώ οι προοπτικές μεταξύ σας θα είναι για σταθερότητα!

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου, αναπτύσσονται οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα προσωπικά σου εργασιακά σχέδια! Θα δεχθείς επαγγελματική υποστήριξη και από φιλικά πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο θα στηρίξουν την εργασιακή σου προσπάθεια! Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ παράλληλα έρχονται στα χέρια σου κάποια οφειλόμενα χρήματα που σε ανακουφίζουν!

 

Πηγή