Η Σελήνη κινείται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έχουμε την ανάγκη να επικεντρωθούμε στα αγαπημένα και σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας που μέσα από τη σχέση που έχουμε μπορούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Στην επαγγελματική μας ζωή, οι συνεργασίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτές αξιοποιούμε ευκαιρίες που μας δίνονται και βελτιωνόμαστε σημαντικά. Βέβαια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν φοβικά σύνδρομα καθώς είναι πιθανό να μην εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα τις πραγματικές μας επιθυμίες.

Καλό είναι να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα δείξουν τη δυναμική μας και δε θα αφήσουν αμφιβολίες στο πρόσωπο που μας συντροφεύει στις επαγγελματικές μας ανησυχίες. Στην προσωπική μας ζωή, η ανάγκη της συντροφικότητας και της σύμπλευσης με τον άνθρωπο που αγαπάμε καθίσταται κυρίαρχη. Έχουμε την επιθυμία να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια και να λειτουργήσουμε από κοινού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας απολαμβάνοντας συναισθήματα και εμπειρίες.

Πιθανό είναι όμως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που δε μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά προκαλώντας εντάσεις με τον σύντροφο ή με νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε εσωτερικά βοηθώντας τόσο τον εαυτό μας όσο και την προσωπική μας ζωή να ανθίσει και να προσφέρει το μέγιστο.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μας απασχολούν εσωτερικά. Καλό είναι να μην ξεσπάσουμε την ένταση που νιώθουμε στον άνθρωπο μας ή στους συνεργάτες προκαλώντας αναταράξεις στις σχέσεις μας. Είναι προτιμότερο να λύσουμε προβλήματα που χρονίζουν δείχνοντας διάθεση για ισορροπία. Άλλωστε βρίσκοντας τη χρυσή τομή είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε στις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα μας αναστατώσουν καθώς θα μας φέρουν αντιμέτωπους με επιλογές για τις οποίες αργά ή γρήγορα οφείλουμε να πάρουμε αποφάσεις. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι κακοί σύμβουλοι γι’ αυτό οφείλουμε να μετριάσουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα για να οδηγηθούμε στην καλύτερη δυνατή λύση.

 

Κριός

Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις και να το ευχαριστηθείς. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το βράδυ θα σου κάνει δώρο μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Έχε μόνο τα μάτια σου ανοιχτά για να μην την προσπεράσεις.

 

Ταύρος

Η στάση σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολύ δυναμική και αποφασιστική απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις πίσω νομίζοντας ότι δεν μπορείς να πιέσεις άλλο τα πράγματα. Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις τη σημερινή μέρα πολύ ερωτική. Είτε είσαι μόνος είτε έχεις σχέση φρόντισε να περάσεις μια ρομαντική βραδιά και να φτιάξεις την ψυχολογική σου διάθεση, καθώς και να τονώσεις την πεσμένη σου αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμος

Μπορείς σήμερα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να κάτσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσετε για τη σχέση σας, για να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, όλα αυτά τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με μία παλιά σου σχέση; Τακτοποίησε τώρα, που το πλανητικό σκηνικό είναι κατάλληλο, όσους ερωτικούς λογαριασμούς σου έχουν μείνει από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι ότι επικρατεί η ρουτίνα στη σχέση σου, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δε φτιάχνεται χωρίς κόπο! Οι ελεύθεροι Καρκίνοι καλό θα ήταν να αλλάξετε λίγο τη συμπεριφορά σας, γιατί με τις τακτικές που ακολουθείτε είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον να σας συντροφεύσει.

 

Λέων

Οι πολυάριθμες υποχρεώσεις σου σε έχουν απομακρύνει από τη σχέση σου και σου στερούν τον χρόνο που χρειάζεσαι για να αφιερώσεις σε αυτήν. Άρα μη θεωρείς άδικη τη στάση του συντρόφου σου που σου «κρούει τον κώδωνα»! Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση την περίοδο αυτή, θα θέλεις να διατηρήσεις την κατάσταση αυτή για να βρεις χρόνο να τα πεις με τον εαυτό σου.

 

Παρθένος

Στη σχέση σου πρόσεξε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην παρατάς τις προσπάθειες, γιατί σύντομα θα γίνει η γνωριμία που περίμενες. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, μερικά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά όπως στο μακρινό παρελθόν. Ο σύντροφός σου σε καταλαβαίνει και σου δείχνει έμπρακτα όλα όσα νιώθει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι και εσύ ασφαλής μαζί του. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε χαρμόσυνα μαντάτα από το άτομο που έχετε χωρίσει πρόσφατα. Αν ήταν δική σας υπαιτιότητα, φροντίστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να μονοιάσετε ξανά.

 

Σκορπιός

Η ημέρα στην αισθηματική σου ζωή, κρύβει εκπλήξεις και αλλαγές. Μπορεί αυτές να σε κάνουν να νιώσεις αμήχανα και άβολα αλλά αμέσως θα καταλάβεις την αξία τους και τον σπουδαίο ρόλο που μπορούν να παίξουν προς όφελός σου. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε σχέση, καλό είναι να επανεξετάσεις αυτά που ζητάς και να τα κάνεις ξεκάθαρα είτε στο ταίρι σου είτε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν και οι άλλοι.

 

Τοξότης

Η σχέση σου θα περάσει μια δοκιμασία, καθώς το παρελθόν ξυπνά και αποφασίζει σήμερα να επιστρέψει αρκετά δυναμικά. Το θέμα είναι πώς εσύ θέλεις να αντιδράσεις. Θα υποκύψεις ή θα περιφρουρήσεις με όλες σου τις δυνάμεις τη σχέση που έχεις τώρα και την οποία συνειδητά διατηρείς; Αν ανήκεις στους αδέσμευτους και θέλεις να ανταλλάξεις τη μοναξιά σου με τη συντροφικότητα, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις σήμερα.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στη σχέση σου και για να μην παρασυρθείς, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός ώστε να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

 

Υδροχόος

Στην κοινή σου πορεία με τον σύντροφό σου, νιώθεις ότι πολλά σε ενοχλούν και σε πληγώνουν. Όμως αυτό δεν κάνει απαραίτητη την αποστασιοποίησή σου. Πλησίασε το ταίρι σου και μίλησέ του για όσα νιώθεις. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλό είναι να βρεις το σωστό τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μη χάνεις χρόνο, καθώς έτσι θα ξέρεις αν αξίζει να επενδύσεις σε αυτό ή αν θα πρέπει να απομακρυνθείς.

 

Ιχθύς

Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σήμερα και να αφήσεις στην άκρη τις σκοτούρες που σε προβληματίζουν όλη την υπόλοιπη ημέρα. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ο αισθησιασμός και το πάθος σου γίνονται αντιληπτά από το κατάλληλο άτομο. Μήπως κάτι νέο ξεκινά; Εσύ θα το αποφασίσεις.

 

Πηγή: myastro.gr