Η βετεράνος παραγωγός του Χόλιγουντ Carol Baum έκανε μία σειρά ντροπιαστικών δηλώσεων μιλώντας για την ηθοποιό  Sydney Sweeney. Η ίδια για κάποιο ανεξήγητο λόγο έσπευσε να πει τη γνώμη που κανείς δε χρειαζόταν δημόσια, λέγοντας για την ηθοποιό πως  «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει». Αυτή η πρόσφατη σκληρή κριτική κατά της νεαρής σταρ του Χόλιγουντ,  η ομάδα της ηθοποιού του “Anyone But You” χαρακτήρισε «θλιβερή» και «ντροπιαστική» ως απάντηση.

 

Carol Baum

Πηγή εικόνας: today.com

 

Η Baum, βραβευμένη με Όσκαρ παραγωγός ταινιών όπως το “Father of the Bride” και το “Buffy the Vampire Slayer”, δε συγκρατήθηκε όταν μίλησε για την Sweeney κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με την κριτικό κινηματογράφου των New York Times Janet Maslin στο Pleasantville της Νέας Υόρκης.

«Υπάρχει μια ηθοποιός που όλοι αγαπούν τώρα: Sydney Sweeney. Εγώ δεν καταλαβαίνω τη Sydney Sweeney», είπε η Baum, σύμφωνα με την Daily Mail. «Παρακολουθούσα στο αεροπλάνο την ταινία της Sydney Sweeney (“Anyone But You”) επειδή ήθελα να τη δω. Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτήν. Παρακολούθησα αυτή την ακατάλληλη για παρακολούθηση ταινία – συγγνώμη για όσους την αγαπούν – ρομαντική κομεντί όπου μισούν ο ένας τον άλλον». Στη συνέχεια, η Baum αναφέρθηκε στο μάθημα που διδάσκει ως επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. «Είπα στην τάξη μου: Εξηγήστε μου αυτό το κορίτσι. Δεν είναι όμορφη, δεν μπορεί να παίξει. Γιατί είναι τόσο σέξ1; Κανείς δεν είχε απάντηση» είπε.

Την απάντησε την έδωσε όμως η ίδια η ηθοποιός με πολύ εύστοχο και καυστικό τρόπο βάζοντας τέλος σε αυτή την ανούσια κριτική βασισμένη στην εμφάνιση της.

 

Sydney Sweeney in a gray shirt.

Πηγή εικόνας: pagesix.com

 

«Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθ0ς και σωστές αντιλήψεις.», είπε και η απάντησή της ήταν αυτό που έπρεπε.

Η Sweeney, 26 ετών, συμπρωταγωνίστησε με τον Glen Powell στο “Anyone But You”, μια ρομαντική κωμωδία που έγινε εισπρακτική επιτυχία στις αρχές του έτους με εισπράξεις άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Ένας εκπρόσωπος της Sweeney έκανε δήλωση στο TODAY ως απάντηση στα σχόλια της Baum.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ’ αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα. Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στον κλάδο και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή. Η άδικη υποτίμηση μιας συναδέλφου παραγωγού γυναίκας λέει πολλά για τον χαρακτήρα της κ. Baum».

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: Sky news