Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Οι ρυθμοί ζωής γίνονται ακόμα πιο απαιτητικοί κι η καθημερινότητα πιο πιεστική. Έντονη η ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απ’ τον Αιγόκερω φέρνει σημαντικές αλλαγές και σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στα επαγγελματικά.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη επιδρά ευνοϊκά και φέρνει αναπάντεχες θετικές εξελίξεις. Ο ρόλος του συμβουλάτορα πάντα ήταν απ’ τα δυνατά σας σημεία, αλλά αυτή τη χρονική περίοδο δώστε βάση στην αναζήτηση λύσεων στα δικά σας ζητήματα. Αποφύγετε συζητήσεις με το ταίρι σας γιατί πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε αδιέξοδα.  Για τους μόνους, μία θετική γνωριμία είναι στα σκαριά.

 

Ταύρος

Μπορεί να αλλάξετε τον τρόπο που ντύνεστε, τον τρόπο που χτενίζεστε και τη συμπεριφορά σας. Ακόμα και αν δεν αλλάξετε συνειδητά αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, είναι πιθανόν ν’ αλλάξουν σήμερα, ούτως ή άλλως. Παρατάτε κάθε ερασιτεχνισμό και προσποίηση και γίνεστε ένα πολύ ειλικρινές κι ευαίσθητο άτομο. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη κι εμφανίζονται σήμερα πολλές αμφιβολίες και φόβοι. Στα προσωπικά θα πέσουν μάσκες αλλά είναι για καλό.

 

 Δίδυμοι

Μπορεί ν’ αποφασίσετε να κάνετε επάγγελμα το αγαπημένο σας χόμπι. Το κίνητρο πίσω απ’ τις αλλαγές που κάνετε, είναι η ανάγκη να εκφράσετε τα υψηλότερα ιδανικά σας και να γίνετε δραστήριοι σε χώρους που έχουν νόημα για όνειρά σας. Καλό θα ήταν να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας, δώστε χρόνο στη σχέση σας και κάντε πράγματα μαζί.

 

Καρκίνος

Η έρευνα κι η μελέτη σε βάθος είναι σήμερα στο ζενίθ τους. Ασχολείστε με μελέτες οι οποίες διερευνούν ένα βαθύ κρυμμένο επίπεδο που πριν δε γνωρίζατε. Θέλετε να ξέρετε τις αληθινές αιτίες και βρίσκεστε σε φάση αναθεώρησης των σχέσεων σας, προσωπικών κι επαγγελματικών. Αποφύγετε επαφές με το παρελθόν όσο κι αν σας βασανίζουν ερωτηματικά.

 

Λέων

Είστε λιγότερο προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς τη ζωή. Είναι επίσης πιθανό να πάρετε μέρος σε ομάδες ή άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η άποψή σας για τη ζωή είναι πολύ ευρεία και η ιδέα για τον εαυτό σας επίσης μεγαλώνει. Σήμερα βλέπετε τον εαυτό σας να γίνεται μέρος μιας μεγαλύτερης σφαίρας δραστηριότητας και μπαίνετε σ’ ένα πιο φιλελεύθερο, επιτυχή κύκλο ανθρώπων. Στα αισθηματικά σας καλό θα είναι να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και να μην αφήνετε τόσα περιθώρια για αμφιβολίες.

 

Παρθένος

Νέα εμπόδια παρουσιάζονται κι αυξημένες ευθύνες σας δυσκολεύουν να επεκταθείτε και να αναπτυχθείτε. Νέες υποχρεώσεις είναι δυνατόν να εμφανιστούν και στην προσωπική σας ζωή και στη δουλειά σας. Ίσως χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο κοντινό ή οικογενειακό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη. Σήμερα είστε πιο τρυφεροί και δοτικοί.

 

Ζυγός

Οι θετικές και πολλά υποσχόμενες προοπτικές στη δουλειά είναι περισσότερες σήμερα, ενώ νιώθετε μια αυξανόμενη ευχαρίστηση με το επάγγελμά σας. Θα ανακαλύψετε τρόπους να βελτιωθείτε κι ίσως επιτρέψετε σε περισσότερους ανθρώπους να μάθουν τις ενέργειές σας ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα με τον οποίο ασχολείστε. Η υγεία σας ανθεί καθώς κι η διάθεσή σας.  Ο ερωτισμός βρίσκεται στα ύψη.

 

Σκορπιός

Κάποιο μέρος αυτής της αυξημένης δημιουργικής ικανότητας έρχεται πολύ φυσικά, αλλά από εσάς εξαρτάται να ενθαρρύνετε αυτή τη διαδικασία. Οι τομείς που διαλέγετε για διεξόδους, ποικίλουν ανάλογα με την ατομική σας φύση, αλλά μάλλον θα έχουν κάποια δυναμική, αυθόρμητη ποιότητα. Ποιοτικός χρόνος με το ταίρι σας θα βελτιώσει τη σχέση σας και θα φτιάξει τη διάθεσή σας, οργανώστε κάτι ρομαντικό.

 

Τοξότης

Είναι μια ημέρα κοινωνικής δραστηριότητας, όπου αγαπάτε τη συντροφιά και ζητάτε τις συμβουλές των άλλων. Αν έχετε δυσκολίες σε κάποιο τομέα της ζωής σας σήμερα είναι η ημέρα να ζητήσετε τη γνώμη ενός συμβούλου, κάποιου με αντικειμενική άποψη. Ακόμα, οποιεσδήποτε συγκρούσεις κι αν προκύψουν σήμερα, η έκβαση θα είναι με το μέρος σας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να είστε επιλεκτικοί και να πάρετε αποφάσεις που θα αποδειχθούν αληθινά συμφέρουσες. Οι αλλαγές που μπορούν να συμβούν ποικίλλουν, αλλά οι περισσότερες είναι θετικές και συμβάλλουν στην εξέλιξή σας. Μην αφήνετε το κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργούν οι αλλαγές να χαλάσει τη σχέση σας, αφιερώστε χρόνο και κάντε προσπάθειες να έρθετε πιο κοντά, το έχετε ανάγκη.

 

Υδροχόος

Αυτή η ημέρα φέρνει στη ζωή σας περισσότερη ομορφιά και γοητεία, επενδύστε περισσότερα στην τέχνη και κάνετε το περιβάλλον και την προσωπική σας εμφάνιση ελκυστικότερα. Ακόμα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας μια ερωτική σχέση, αν δεν έχετε ήδη μια, θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

 

Ιχθείς

Η καλή πλευρά αυτής της αστρολογικής επίδρασης είναι ότι μπορείτε να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας οι οποίες ουσιαστικά είναι αδύνατο να γίνουν άλλη ημέρα. Η αρνητική πλευρά είναι μια μονόπλευρη έμφαση στη προσωπική δύναμη και προσωπικούς στόχους που φτάνει στην εξαίρεση οτιδήποτε άλλου. Συνεπώς ίσως παραμελήσετε το σύντροφό σας κι η αδιαφορία σας γίνει αιτία τριβών.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.