Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Στις σχέσεις όλων των ειδών, ο διάλογος είναι απαραίτητος για τη σωστή επικοινωνία και την κατανόηση.

 

Κριός

Δώστε προσοχή στους προβληματισμούς που έχει ο άνθρωπός σας και προσπαθήστε να τον βοηθήσετε να βρει λύση. Αν αυτό το σενάριο δεν είναι ρεαλιστικό, τουλάχιστον έχετε την απαραίτητη κατανόηση και δείξτε ότι είστε πρόθυμοι να ακούσετε και να συμπαρασταθείτε. Μην παραμελείτε όποιον σας ενδιαφέρει, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο.

 

Ταύρος
Οι φιλοδοξίες σας πετάνε ψηλά αυτήν την ημέρα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τρόπους βελτίωσης της ζωής σας και της καριέρας σας. Η τύχη ίσως να είναι περισσότερο με το μέρος σας σήμερα, αλλά η τάση σας να γίνεστε υπεραισιόδοξοι είναι ακόμα μεγαλύτερη. Συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάποια λάθη σε σχέση με τη διαχείριση της ζωής σας και να φαίνεστε κάπως εγωκεντρικοί στους άλλους.

Δίδυμοι
Έχετε διάθεση ξεκούρασης και απόλαυσης του αρμονικού περιβάλλοντος. Η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είναι μια πηγή ιδιαίτερης ευχαρίστησης και ικανοποίησης και μπορεί να επιθυμείτε να τους φροντίσετε. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ένα ευχάριστο γεγονός θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος
Ελαφρές και ευχάριστες επαφές χαρακτηρίζουν αυτήν την ημέρα. Κερδίζετε αυτό που θέλετε με διπλωματία ή γοητεία ή στρατολογώντας την υποστήριξη των φίλων σας. Ακόμα είστε πρόθυμοι για να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, ώστε να διατηρήσετε την αρμονία μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας. Η επικοινωνία με τα αγαπητά σας πρόσωπα θα είναι αρμονική και θα περιέχει αρκετή αμοιβαία κατανόηση. 

Λέων
Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και η ανάγκη σας να επιβεβαιωθείτε και να συγκρουστείτε με τον κόσμο βρίσκονται σε μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι ή εξωτερικές δυνάμεις τις οποίες δεν ελέγχετε, φαίνεται ότι υποβαθμίζουν τις προσπάθειές σας ουσιαστικά ή ακόμα και εσάς του ίδιους εξ’ ολοκλήρου. Πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας μπροστά σε μια κατάσταση του τύπου «Δαβίδ και Γολιάθ». Αν υπήρξατε ασυνείδητοι ή πολύ εγωιστές και ατομιστές στις επιδιώξεις σας και σχέσεις σας πιθανόν να λάβετε σήμερα τις τελικές απαντήσεις που περιμένατε.

Παρθένος
Είναι πιθανό να προκύψουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω προσωπικών προκαταλήψεων και συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται αυτήν την ημέρα αρνητικά από τον τρόπο σκέψης σας. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με στενούς σας φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας.

 

Ζυγός

Να είστε συζητήσιμοι και πρόθυμοι να λύσετε οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν με διάλογο και ψυχραιμία. Οι φωνές και οι τσακωμοί δε θα οδηγήσουν πουθενά. Σήμερα χαρακτηρίζεστε έντονα από βιασύνη να τελειώσετε όποια δουλειά έχετε και να πετύχετε άμεσα όποιον στόχο έχετε θέσει. Δεν είναι κακό, απλώς αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

 

Σκορπιός
Η αντίληψη των άλλων για το άτομό σας είναι μάλλον νεφελώδης σήμερα. Ίσως έχετε την τάση να βλέπετε ακριβώς μόνον ό,τι θέλετε να δείτε ή να φαντάζεστε σε κάποιον υπερβολικό βαθμό καταστάσεις και πρόσωπα. Η ευαισθησία και συναισθηματισμός σας είναι πολύ ανεπτυγμένα, σε σημείο να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το φανταστικό από το λογικό και πραγματικό.

 

Τοξότης

Όλοι στρέφονται σ’ εσάς όταν κάτι πάει στραβά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες εκτός από τα δικά σας προβλήματα, έχετε να λύσετε και τα προβλήματα φίλων και συγγενών. Αφήστε κατά μέρος την ένταση και την κούραση της δουλειάς και της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές ηρεμίας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Αιγόκερως
Θα θελήσετε ένα διάλειμμα από τη σιγουριά της καθημερινής ρουτίνας και μεθόδου. Είστε σε διάθεση πειραματισμού και μάθησης για κάτι εντελώς καινούργιο. Περίεργες, ιδιόρρυθμες και αυθεντικές ιδέες σας ξεσηκώνουν στο να ψάχνετε για ανθρώπους με διαφορετικές ή πρωτότυπες αντιλήψεις. Η ανακάλυψη, η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός σας θα βρίσκονται ψηλά σήμερα. Οι φίλοι και συγγενείς φαίνεται πως θα σας υποστηρίξουν.

 

Υδροχόος

Ώρα για να εξετάσετε αν ο τρόπος συμπεριφοράς σας και οι απόψεις σας θέλουν αλλαγή. Ίσως θέλετε να γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί ως προς τη λήψη αποφάσεων ή περισσότερο διεκδικητικοί όταν κυνηγάτε ένα στόχο. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, προβλήματα που υπήρχαν πρόσφατα παύουν να υπάρχουν κι επέρχεται ηρεμία και γαλήνη στη σχέση σας.

Ιχθείς
Απόσυρση από αισθηματικές ή κοινωνικές επαφές είναι μέσα στα χαρακτηριστικά γεγονότα αυτής της ημέρας. Ακόμα κι αν βρίσκεστε με άλλους συχνά θα αισθάνεστε μοναξιά ή απομόνωση. Λύπη και απογοήτευση στη προσωπική σας ζωή είναι επίσης πιθανές σήμερα. Αδυναμίες, ή υπερβολική κριτική από τους φίλους σας ενοχλεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μέσα από μια φάση κρίσης με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.