Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα δημιουργικότητας η σημερινή. Σκέψεις και ιδέες που σας φαίνονται εδώ και καιρό ελκυστικές, σας ωθούν να εργαστείτε πιο σκληρά και να πετύχετε.

 

Kριός
Tα ερωτικά και σεξουαλικά σας συναισθήματα είναι πολύ δυνατά σήμερα. Θα νιώσετε πραγματικά συντονισμένοι με τον σύντροφό σας και οι δεσμοί της αγάπης σας θα γίνουν δυνατότεροι. Θα μπορείτε να μοιραστείτε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, επιθυμίες, φόβους και ανάγκες, πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως και θα επουλωθούν οι όποιες παλιές συναισθηματικές πληγές.

 

Ταύρος
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, φτάνετε σ’ ένα κρίσιμο σημείο στη ζωή και στις σχέσεις σας. Θέλετε μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας, και τείνετε επίσης σε αγώνες δύναμης με τους άλλους. Θέλετε στενή επαφή, αλλά δε θέλετε κιόλας να κυριαρχηθείτε ή να περιοριστείτε από το άλλο άτομο. Μπορεί ακόμα και να προσπαθήσετε να κατευθύνετε τους άλλους και να εκμεταλλευτείτε κρυφά την αδυναμία τους. Με λίγα λόγια, συγκρουόμενα αισθήματα και νοοτροπίες εμφανίζονται.

Δίδυμοι
Προσέξτε να αναλύετε όλα τα σημαντικά θέματα και προσπαθήστε να βεβαιωθείτε πως όλες σας οι υποθέσεις τυγχάνουν τίμιας, δίκαιης μεταχείρισης και με λογικές προσδοκίες. Να θυμάστε ότι με το διάλογο λύνονται όλα τα προβλήματα, κι αν θέλετε να είστε ξεκάθαροι με τους άλλους πρέπει να τους ενημερώνετε για όσα σας ενοχλούν. Μη διστάσετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας, αν κάτι στη συμπεριφορά τους σας φέρνει σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος
Αναζητάτε ιδέες με ένταση σήμερα. Έχετε μια παράδοξη, σχεδόν κυνική συμπεριφορά, που σας κάνει να βλέπετε κάτω από την επιφάνεια κάθε ζητήματος. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε πως οι προσωπικές ευθύνες, καθιστούν αδύνατο να επιδιώξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και μπορεί να αναρωτιέστε, για το αν θα πρέπει να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Απ’ την άλλη μεριά, μην απογοητεύεστε τόσο, ώστε να εγκαταλείψετε τις φιλοδοξίες σας. Πρέπει απλά να συναντήσετε αυτές τις υποχρεώσεις, και σε κάποια άλλη στιγμή αργότερα, θα μπορέσετε να αναζητήσετε τους στόχους πιο ελεύθερα.

Λέων
Είστε περισσότερο πρόθυμοι να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να αποκτήσετε τα πράγματα, που νιώθετε, πως είναι απαραίτητα για να απολαύσετε μια ζωή μεγαλύτερης ελευθερίας. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς τη ζωή. Η άποψή σας για τη ζωή διευρύνεται, όπως και η ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας. Βλέπετε σήμερα τον εαυτό σας, να γίνεται μέλος μιας μεγαλύτερης σφαίρας δραστηριοτήτων και μπαίνετε σ’ ένα πιο φιλελεύθερο κύκλο ανθρώπων.

Παρθένος
Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς και ψεύτικοι σχετικά με κάτι, ή πως έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να βρείτε την εσωτερική δύναμη, να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε με συναισθήματα απελπισίας και δυστυχίας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σήμερα, πιθανότατα να σας κάνουν να αναρωτηθείτε, για την όλη τροπή, που έχει πάρει η ζωή σας. Θα αναρωτιέστε, αν ο χρόνος που επενδύετε στα ενδιαφέροντά σας, αξίζει πραγματικά τον κόπο. 

Ζυγός
Αν έχετε εργαστεί επιμελώς, αυτή είναι η στιγμή της δημόσιας αναγνώρισης των προσπαθειών σας και της τονισμένης φήμης σας. Να έχετε περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ότι μπορούν να εκπληρωθούν τα όνειρά σας. Προσέξτε να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο μπορεί να αντέξει. Καθένας μας έχει τα όριά του κι εσείς είστε πολύ κοντά στο να ξεπεράσετε τα δικά σας. Χαλαρώστε για λίγο κι απολαύστε τις επιτυχίες σας ως τώρα.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια θετική ημέρα χαλάρωσης, ανανέωσης και δημιουργικότητας. Ίσως ανακαλύψετε πως οι δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν μόνιμο μέρος της ζωής σας, ακόμα κι όταν αυτή η ημέρα λήξει. Τα νέα ενδιαφέροντα σας ανανεώνουν κι έτσι είστε γεμάτοι όρεξη για δουλειά. Επιστροφές από το παρελθόν σας χαλάνε λίγο τη διάθεση, αλλά σκέφτεστε λογικά κι επανέρχεστε γρήγορα.

Τοξότης
Η κοινωνικότητά σας έχει αυξηθεί αυτό το διάστημα. Είστε πάντα πρόσχαροι, φιλικοί κι ευχάριστοι κι αυτό σας κάνει αυτομάτως γοητευτικούς στα μάτια τρίτων. Δραστηριοποιείστε πολύ σε ό,τι αφορά κοινωνικά θέματα και οι σχέσεις, φιλικές και επαγγελματικές βρίσκονται σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ακόμα, αυτή είναι μια μέρα όπου οι περισσότερες φιλοδοξίες και ελπίδες σας θα εκπληρωθούν.

Αιγόκερως
Οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σήμερα έχουν μια ποικιλία επιδράσεων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες, επανάκτηση της έλλειψης αυτοπεποίθησης, αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία, ανάπτυξη φυσικών ικανοτήτων, και νέες πνευματικές προοπτικές. Ωστόσο, πολύ πιθανές είναι επίσης και οι αρνητικές συνέπειες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές επιδράσεις κι αφήστε τις άλλες κατά μέρος. Μπορεί να γίνετε ενθουσιώδεις, αλλά παράλογοι και ασταθείς.

Υδροχόος
Αυτήν την ημέρα διαφαίνονται οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές σας ιδέες και ακόμα και αν το ταλέντο σας στα καλλιτεχνικά είναι μικρό θα προσπαθήσετε να τονίσετε την ομορφιά του οικιακού σας περιβάλλοντος, της προσωπικής σας εμφάνισης. Μια δυνατή συναισθηματική σχέση είναι δυνατόν να αναπτυχθεί αυτήν την ημέρα. Ενθουσιαστείτε, αλλά μη γίνετε επιπόλαιοι και βιαστικοί. Κάθε πράγμα στον καιρό του.

Ιχθείς
Οποιαδήποτε κατάσταση είναι ένας πιθανός στόχος για την ασυμβίβαστη δύναμη της θέλησής σας σήμερα.  Νιώθετε ικανοί να πετύχετε τα πάντα και αυτή η σκέψη σας δίνει ώθηση για να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά. Μη δίνετε σημασία στις κακές γλώσσες, η επιτυχία φέρνει πάντα άσχημες αντιδράσεις από ορισμένους. Μην το βάζετε κάτω και προσπαθήστε για τις ιδέες που έχετε.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.