Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Συναισθηματική φόρτιση κι εντάσεις κυριαρχούν σήμερα. Ίσως νιώσετε μπερδεμένοι σχετικά με καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Kριός
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας, θα δείτε πως μπορείτε πιο εύκολα να αποκαλύψετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, να διώξετε τα αρνητικά και να αγκαλιάσετε τα καλά. Αυτή η διαδικασία κάνει την ερωτική σας σχέση δυνατότερη και στενότερη. Αν έχετε κάποιο άγχος, φοβίες, ιδιαίτερα αν αυτά έχουν σχέση με το σεξ, τότε αυτά τα αισθηματικά προβλήματα θα λυθούν σήμερα.

 

Ταύρος
Αυτή είναι μια ημέρα, όπου εμφανίζονται πολλά συγκρουόμενα αισθήματα, αλλά χρειάζεται να πάρετε τον έλεγχο για τη ζωή σας, και μια σταθερή απόφαση, για το πώς θέλετε να κατευθύνετε τη ζωή σας. Αν τη χειριστείτε σωστά, αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε ψυχολογικά προβλήματα, που πηγάζουν απ’την παιδική ηλικία ή την πρώιμη ζωή σας και ν’αποκτήσετε μια νέα, ανανεωμένη, θετική νοοτροπία προς τη ζωή.

Δίδυμοι
Βαθιά, κρυμμένα προβλήματα ή ανασφάλειες τείνουν να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα, σ’ εσάς ή σε στενούς σας φίλους. Η φροντίδα και η ευαισθησία είναι αυτά που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσετε αυτές τις έννοιες και τα προβλήματα. Επιδιώκετε λανθασμένα σχεδία ή στόχους και παίρνετε σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες συνθήκες. 

Καρκίνος
Σ’οποιονδήποτε τομέα κι αν συγκεντρωθείτε, τον ακολουθείτε πιστά και σχεδόν μανιασμένα. Μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ’αυτό που κάνετε, που το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε την έρευνά σας μέχρι να βρείτε την απάντηση που αναζητάτε. Σήμερα σκέπτεστε μονόπλευρα και τείνετε να μιλάτε στους άλλους για τα ενδιαφέροντά σας, είτε τους αρέσει, είτε όχι.

Λέων
Επειδή θέλετε περισσότερη ελευθερία τόσο πολύ, είστε πρόθυμοι να πάρετε μεγάλα ρίσκα. Αυτή είναι μια ημέρα, όπου ανόητα σπαταλάτε τις πηγές σας και παραιτείστε από πράγματα που αργότερα θα εύχεστε να πάρετε πίσω. Απ’ την άλλη πλευρά επίσης, πρέπει να βρείτε τρόπους να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εισέλθετε σε μια άλλη σφαίρα, μεγαλύτερης δραστηριότητας και φίλων απ’ αυτή που βρίσκεστε σήμερα. Αν δεν μπορέσετε σήμερα να ανοίξετε καινούργιες πόρτες, θα γίνετε τρομερά ανήσυχοι και αποδιοργανωμένοι.

Παρθένος
Αν και αυτή η ημέρα είναι δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις, σας υποδεικνύει ωστόσο, τα πράγματα, που είναι αληθινά σημαντικά για σας. Για παράδειγμα, πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν, πως έχουν δώσει μεγάλη σημασία σε υλικά αγαθά ή στις προσωπικές τους φιλοδοξίες, και συνειδητοποιούν πως οι προσωπικές τους σχέσεις, η οικογένεια ή η υγεία είναι πολύ σημαντικότερα.

Ζυγός
Αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή ανανέωσης και αναγέννησης σ’ένα εσωτερικό πνευματικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Οι στιγμές της ενδοσκόπησης και της απομόνωσης είναι πολύ ευεργετικές σήμερα και θα θέσουν τα θεμέλια για την ανάπτυξη και αργότερα την επιτυχία. Θα καταλάβετε ποιους έχετε αδικήσει με τη συμπεριφορά σας και ποιοι έχουν αδικήσει εσάς.

Σκορπιός
Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι ότι αυτή η αυξημένη φαντασία και ευαισθησία, είναι έντονη και βαθιά. Οι βαθύτερές σας φαντασιώσεις και τα ιδανικά σας ερεθίζονται. Υπάρχουν αρκετές αρνητικές πιθανότητες. Μπορεί να μπερδέψετε τη φαντασία με την πραγματικότητα και να στηριχθείτε σε συμπεριφορές που βρίσκονται μόνο μέσα στο κεφάλι σας για να βγάλετε συμπεράσματα.

Τοξότης
Αυτή την ημέρα το σπίτι και η οικογένεια έχουν πρώτιστο ενδιαφέρον για σας. Η προσκόλληση και η αφοσίωσή σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Σημαντικό όμως θα είναι, πως θα έχετε να περάσετε μέσα από μια ημέρα ανησυχίας και πιθανής εσωτερικής δυσαρέσκειας για καταστάσεις που δεν είχατε προβλέψει ή υπολογίσει σωστά. Η επιθυμία σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας θα είναι πολύ έντονη σήμερα.

Αιγόκερως
Ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, όπως η νοσταλγία, η ευφορία, αισιοδοξία, θυμός ή ζήλια μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να φοβηθείτε από την ένταση και το παράλογο των ιδίων σας των συναισθημάτων. Πρέπει να έχετε ή να αποκτήσετε το κουράγιο ν’αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τα απελευθερώσει μ’ ένα θετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να αναδιευθύνετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα με θετικά μέσα. Αποφύγετε ακραίες και φανατικές μεθόδους, που ίσως σας καταβάλλουν.

Υδροχόος
Είναι μια πολύ θετική στιγμή για συναντήσεις με ανθρώπους, ιδιαίτερα με καλούς φίλους ή αισθηματικούς συντρόφους. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανοιχτόκαρδοι και θα βρείτε ανταπόκριση από τους άλλους στις φιλικές σας χειρονομίες. Ζητάτε τη συντροφιά των άλλων και τη στοργή τους πάρα πολύ αυτή την ημέρα και δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Αν είστε δεσμευμένοι, η αγάπη και η προσοχή που δίνετε στο σύντροφό σας, θα κάνει τη σχέση σας ομαλότερη και πιο ευτυχισμένη.

Ιχθείς
Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, γιατί αυτή θα φέρει στην επιφάνεια πολύ βαθιές, εσωτερικές ευαισθησίες και αντιλήψεις που συχνά δεν γίνονται συνειδητές. Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση κι αίσθηση του σκοπού σήμερα και ίσως βρεθείτε να έχετε κάποιο ηγετικό ρόλο, να παίρνετε κάποια προαγωγή ή αναγνώριση, που είναι αποτέλεσμα προηγούμενης προσπάθειας. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για οποιαδήποτε δραστηριότητα που χρειάζεται ηγετικό πνεύμα και θάρρος.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.