Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Mην ενθουσιάζεστε τόσο εύκολα και μην παρασύρεστε από την εικόνα που έχετε φτιάξει εσείς για τους άλλους. Όλοι έχουν ψεγάδια, απλώς κάποιοι τα κρύβουν καλά.

 

Κριός
Η φιλοδοξία και η ώθησή σας να πετύχετε, είναι πάρα πολύ δυνατές σήμερα. Θα φτάσετε οπουδήποτε προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας και έχετε τη δύναμη να το κάνετε. Καθοδηγείστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχετε και συχνά θα το βρίσκετε δύσκολο να σταματήσετε. Ακόμα κι αν συνήθως είστε νωθροί, θα γίνετε «εθισμένοι» με τη δουλειά, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.

 

Ταύρος
Αυτή είναι μια θετική ημέρα, όπου εκφράζετε τα βαθύτερά σας αισθήματα ανοιχτά και επίμονα. Ψάχνετε σκοπό στη ζωή σας και στις σχέσεις σας και συνειδητοποιείτε τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σας, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, και επίσης συναισθηματικά μπερδέματα και συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες και με περισσότερο νόημα.

Δίδυμοι
Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σας και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σας και την όλη σας κατάσταση στη ζωή, μπορεί να σας ταλαιπωρούν σήμερα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Ξεγελούσατε τον εαυτό σας σχετικά με το πού σας οδηγεί η ζωή σας, ή αγνοούσατε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, επειδή νιώθετε πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σας όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια και πιθανότατα να βρεθείτε να ονειροπολείτε να κερδίσετε το λαχείο ή το λόττο έτσι ώστε να μπορέσετε ελεύθερα να επιδιώξετε τα όνειρά σας.

Καρκίνος
Μια αρνητική τάση που θα πρέπει να δαμάσετε, είναι το να προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες σας. Απορροφάστε τόσο απ’ αυτές, που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε τους άλλους να τις ασπαστούν. Ωστόσο τείνετε να παθιάζεστε με μια συγκεκριμένη ιδέα, αποτυγχάνοντας να δείτε κάποια ευρύτερα θέματα ή το όλο περιεχόμενο ενός ζητήματος και προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να υιοθετήσουν τις απόψεις σας.

Λέων
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς και τρόπους ζωής, να αναζητήσετε εμπειρίες που διευρύνουν την αντίληψή σας και την άποψή σας για την ζωή. Αλλά το πιο σπουδαίο, αυτές τις ημέρες, είναι ότι αλλάζει η συμπεριφορά σας απέναντι στη ζωή. Αντί να περιορίζετε τον εαυτό σας σκεπτόμενοι τι δεν μπορείτε να κάνετε,  μπορείτε να αντικαταστήσετε τη «δεν μπορώ» νοοτροπία με την «μπορώ» νοοτροπία.

Παρθένος
Οι ερασιτεχνισμοί και οι αποσπάσεις, αποκόβονται από την ζωή σας, και χρειάζεται ν’ αντιμετωπίσετε τα βασικά. Μπορείτε σήμερα να χτίσετε την ζωή σας σε πιο γερά, πιο ειλικρινή, πιο ώριμα θεμέλια. Αν κάτι αγαπημένο σας απειλείται, τότε μπορείτε σήμερα να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό το παραμελημένο μέρος της ζωής σας.

Ζυγός
Ίσως είναι μια αρκετά βαριά και καταθλιπτική ημέρα της ζωής σας, θα είστε περισσότερο σοβαροί και εσωστρεφείς και λιγότερο ανέμελοι. Τείνετε επίσης να είστε περισσότερο αυστηροί με τον εαυτό σας και με τις προηγούμενες προσπάθειές σας, ίσως περισσότερο απ’ ότι χρειάζεται. Μια αυξημένη αίσθηση προσωπικής υπευθυνότητας, ωριμότητας, αφοσίωσης και ρεαλισμού και μια ελαχιστοποίηση των ανώριμων πλευρών της ζωής και της προσωπικότητάς σας βρίσκονται στο προσκήνιο. 

Σκορπιός
Μπορεί να παρασυρθείτε από την λάμψη κάποιου και να αποκτήσετε μια εντελώς ψευδή εικόνα για το άτομο αυτό, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο. Είναι η σωστή ημέρα να αρχίσετε τον επαναπροσδιορισμό του «εγώ» και να αναγνωρίσετε τα όριά σας όπως επίσης και τις πραγματικές σας ικανότητες. Αυτή είναι η ημέρα για να απαλλαγείτε απ’το παλιό περίβλημα και να αποκτήσετε μια νέα αντιμετώπιση της ζωής. 

Τοξότης
Μην κρίνετε τόσο εύκολα τους άλλους. Δώστε τους το δικαίωμα να σας εξηγήσουν και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Προσπαθήστε να καταλάβετε τους λόγους που έκαναν ό,τι έκαναν και να μπείτε για λίγο στη θέση τους. Θα δείτε ότι αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει πολύ στο μέλλον και δε θ’ αδικείτε τόσο εύκολα τους άλλους.

Αιγόκερως
Η εντατική, εσωτερική διεργασία, σας ωφελεί σήμερα, αρκεί να γίνεται μ’ έναν ολοκληρωμένο ευαίσθητο τρόπο και με τη βοήθεια έμπειρων και ισορροπημένων ανθρώπων. Ακόμα κι αν νιώθετε πως οι αλλαγές που σας συμβαίνουν είναι θετικές, μπορεί να πιστέψετε πως δεν υπάρχει λόγος να αναμειχθείτε με συγκεκριμένες ψυχολογικές ή πνευματικές μεθόδους.

Υδροχόος
Οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις ευνοούνται αυτή την ημέρα και ίσως συναντήσετε έναν ευεργέτη μέσω φίλων ή σε κάποιο κοινωνικό κύκλο. Είναι πιθανόν να αποκτήσετε την οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε. Σε προσωπικό επίπεδο είτε εσείς, είτε ο σύντροφος αναζητάτε ένα βαθύτερο δεσμό εντείνοντας έτσι τη στενή επαφή μεταξύ σας.

Ιχθείς
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αλλάζετε πολλές προσωπικές συνήθειες. Η δύναμη της θέλησης και η αποφασιστικότητά σας είναι πολύ δυνατές και έχετε το θάρρος να φτάσετε στη ρίζα του κάθε προβλήματος ή κατάστασης. Καθώς δεν είστε ικανοποιημένοι με μία εύκολη λύση, είστε διατεθειμένοι να «ξεριζώσετε» το κακό από τη ρίζα του. Στις σχέσεις σας με τους άλλους πιθανό να υπάρξει κάποια ένταση για θέματα συμπεριφοράς ή διαφοράς αντιλήψεων σε συγκεκριμένα θέματα.

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.
 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.