Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ορμητική η νέα βδομάδα θα μας παρασύρει σε αυθόρμητες κι υπερβολικές κινήσεις που ίσως –απ’ την κατάληξή τους– κριθούν επιπόλαιες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μας βγάζει εκτός ορίων σε αισθηματικό αλλά κι οικονομικό επίπεδο.

 

Κριός

Εντάσεις σε φιλικό κι οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή στις λέξεις και στον τρόπο σας, καθώς παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας μπορούν να δημιουργηθούν απ’ το πουθενά ακόμα και με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Μην κρίνετε ό,τι δεν καταλαβαίνετε. Αισθηματικά είναι καλή ημέρα αρκεί να δείτε κι εσείς τη σχέση σας θετικά και να προσπαθήσετε γι’ αυτήν. Αν είστε μόνοι, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, δε θα είστε για πολύ.

 

 Ταύρος

Αν κι η θετική εξέλιξη αυτή την περίοδο είναι φυσιολογική και συμβαίνει χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας, μπορείτε να κάνετε πολλά για να βοηθήσετε αυτή τη διαδικασία, με το να εκμεταλλευτείτε θαρραλέα τις ευκαιρίες, για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους. Στα προσωπικά σας, λίγη παραπάνω προσοχή στο τι λέτε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα απ’ το πουθενά.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να γίνετε αυξανόμενα ανικανοποίητοι απ’ τη ζωή σας, να παραπονιέστε και να εκτιμάτε λιγότερο τα καλά πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το χάσμα ανάμεσα στα όνειρα και στις πραγματικές συνθήκες, να σας προκαλέσουν να νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά προσπαθήστε να αναζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ακόμα και μια μέτρια βελτίωση, είναι καλύτερη από καμία βελτίωση. Δίπλα σας είναι πάντα οι άνθρωποί σας, μην τους ξεχνάτε.

 

Καρκίνος

Μπορεί να είστε πολύ πειστικοί σήμερα, αλλά μην προσπαθείτε να επηρεάσετε τους άλλους που δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτά που λέτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να γίνεστε δογματικοί κι άκαμπτοι στον τρόπο που σκέπτεστε. Μπορεί επίσης να συναντήσετε άτομα που προσπαθούν εκείνα να σας πείσουν για την άποψή τους. Να προσέχετε πολύ το είδος των συζητήσεων, που υποθετικά παρέχουν πληροφορίες και ανταλλαγή ιδεών, αλλά στην πραγματικότητα έχουν σκοπό να σας πείσουν για κάποια συγκεκριμένη άποψη. Προσοχή στις εντάσεις με τη σχέση σας.

 

Λέων

Μπορεί σήμερα να δείτε καθαρά τους τρόπους με τους οποίους περιορίζετε τις ευκαιρίες και την ανάπτυξή σας με το να συγκεντρώνεστε σε στενές, περιορισμένες υποθέσεις. Μπορεί να ανακαλύψετε, πως έχετε πάρει τον μακρύ δρόμο προς την επίτευξη των στόχων σας, ενώ υπάρχουν άλλοι συντομότεροι δρόμοι. Ίσως αναθεωρήσετε για τα πρόσωπα στη ζωή σας. Πιθανές συζητήσεις με το ταίρι σας που ίσως στενοχωρήσουν και τους δυο σας. Καλύτερα να τις αποφύγετε.

 

Παρθένος

Πιθανές αποτυχίες για πράγματα που έχετε κοπιάσει θα σας κάνουν να βρεθείτε να λέτε πως δεν είναι δίκαιο να αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα σήμερα. Είτε είναι δίκαιο είτε όχι, πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο για να τα βελτιώσετε. Γενικότερα ο αρνητισμός δε θα κρατήσει για πολύ κι ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για νέα αρχή και να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ό,τι σας προβληματίζει για τη σχέση σας.

 

Ζυγός

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας σήμερα βρίσκεται η τάση σας για ρεαλιστική αντιμετώπιση των οικονομικών σας ζητημάτων και η οικονομική εξασφάλιση καθώς και η κατασκευή μιας σταθερής οικονομικής βάσης. Σε γενικές γραμμές όμως τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αργή αλλά σταθερή άνοδο. Σε θετική κι ανοδική πορεία και τα αισθηματικά σας, με τη σχέση σας να βελτιώνετε.

 

Σκορπιός

Μπορεί να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε ημέρες ευφορίας και συναισθηματικής κατάθλιψης. Η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί απ’ τη συνειδητοποίηση, πως πολλά απ’ τα αγαπημένα σας ιδανικά ή είδωλα βασίζονταν σε παραισθήσεις και φαντασιώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε τις παραισθήσεις και να αναπτύξετε μια νέα άποψη για τον εαυτό σας. Απογοητεύσεις στα προσωπικά σας αλλά και νέες γνωριμίες που μοιάζουν πολύ θετικές.

 

Τοξότης

Σήμερα αναπτύσσετε μεγαλύτερη ικανότητα στο να συμπονάτε και να επικοινωνείτε ανοιχτά και ζεστά με τους άλλους. Μια νέα έννοια συνεργασίας κι ένα βαθύτερο δέσιμο κι εμπιστοσύνη με τους κοντινούς σας είναι πιθανά, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι άστατες, ανήσυχες, ή και απρόβλεπτες ειδικά στις σχέσεις σας με τους συγγενείς ενώ με το ταίρι σας θα υπάρξει μία ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σας βάζει σε σκέψεις αλλά μην προσπαθήσετε να το αποφύγετε γιατί ίσως ανακαλύψετε τελικά τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα μπορεί να έχουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων, όπως η παραίτηση από κακές συνήθειες , τη βελτίωση της αυτοπεποίθησής σας, ή το ξεκαθάρισμα των σχέσεων σας. Εντάσεις και πιθανές παρεξηγήσεις στα προσωπικά σας αν δεν προσέξετε τι και πώς το λέτε.

 

Υδροχόος

Αυτή την μέρα σας μαγνητίζει η αλλαγή κι οτιδήποτε διαφορετικό, αναπολείτε το παρελθόν. Έντονη επιθυμία για ένα ταξίδι. Οι αντιδράσεις κι οι διαφωνίες δεν απουσιάζουν, καλό θα ήταν όμως να συμβιβαστείτε και να μην τεντώσετε το σχοινί. Στα προσωπικά σας η επικοινωνία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, είναι ευκαιρία λοιπόν να τακτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες.

 

Ιχθείς

Συναισθηματική αναστάτωση κι εκνευρισμός, μπερδεμένα συναισθήματα, είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Συναισθήματα που έχουν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα απ’ την παιδική ηλικία, εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης να νιώσετε συνεπαρμένοι από αισθήματα που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως είστε ικανοί να νιώσετε. Τα συναισθήματα αυτά ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια, καθώς κι αισθήματα έλλειψης, θυμού, βαθιάς εξάρτησης ή δεσίματος με κάποιο άλλο άτομο, δυνατά πατρικά ή μητρικά συναισθήματα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.