Πφφ… μπλέξαμε! Είμαι ερωτευμένη με την κολλητή μου κι εκείνη είναι ετερόφυλη. Στο παρελθόν είχαμε έρθει πιο κοντά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να τσακωθούμε άσχημα και να μη μιλάμε για καιρό. Βέβαια, η κοινή μας παρέα μας έφερε πάλι κοντά. Νόμιζα πως είχα ξεμπερδέψει, αλλά εγώ εξακολουθώ να νιώθω πολλά για εκείνη. Είναι ξεχωριστή για μένα. Θα ήθελα με κάθε τρόπο να την ξεπεράσω, γιατί είναι φρικτό να τη βλέπω σχεδόν καθημερινά και να μην μπορώ να την αγγίζω, όπως θέλω. Νιώθω επιπλέον τύψεις ότι δεν είμαι σωστή απέναντί της. Είμαι πολύ τρυφερή μαζί της κι εκείνη το δέχεται, της αρέσει αλλά δε θεωρώ ότι συμβαίνει κάτι παραπάνω. Οπότε θα ήταν καλό να την ξεπεράσω, αλλά δεν ξέρω πώς. Τι να κάνω; Φοβάμαι να της πω τι νιώθω, θα την πληγώσω…
Λάρα

 

Αγαπημενότατη άγνωστή μου Χ,

Δεν μπλέξατε, έμπλεξες. Για την ακρίβεια έμπλεξες τα αβγά και τα πασχάλια, και μάλιστα πριν τη Σαρακοστή. Αν κρύψεις τις δύο πρώτες σου προτάσεις, είσαι ο κλασικός αγαπημενότατος άγνωστος Χ, θύμα της κακούργας της κοινωνίας που έγινε friendzoned από αυτή που έχει ερωτευτεί.

Πώς να στο πω, είναι σαν να ζητάς από ένα λιοντάρι να φάει σπανακόρυζο, είναι θέμα φύσης. Όπως θα ένιωθες εσύ αν ερχόταν ένας «Λάρος» να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση, έτσι θα νιώσει και η κολλητούλα όταν θα της πεις αυτά που λες σε μένα.  Υπομονή λοιπόν, γλυκιά μου Λάρα με τη λαμπρή χαμογελάρα.

ΥΓ: Πολύ θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να σας καμαρώνω όταν κάποια στιγμή θα φέρει το αγόρι της να το γνωρίσει στη Λάρα, την κολλητή της.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου