Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Ημέρα με έντονες κοινωνικές ανησυχίες κι αυξημένο ενδιαφέρον για τις φιλικές σχέσεις, η σημερινή. Οι φίλοι κι η ανεβασμένη ψυχολογία θα βοηθήσουν ώστε να βρεθούν λύσεις και να ανοίξο0υν δρόμοι στα αδιέξοδα. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού φέρνει ξαφνικά καβγαδάκια που θέλουν προσοχή αν θέλεις να τα αποφύγεις.

 

Κριός

Κατάλληλη στιγμή για να λυθούν καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν από καιρό. Κλείνετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν κι είστε έτοιμη για νέα αρχή. Μπερδέματα στα προσωπικά που θέλουν μεγάλη προσοχή, βέβαια, δεν απουσιάζουν, χρειάζεται ψυχραιμία και τακτική για να βρεθεί συνεννόηση. Μην αφήνεις τους γρήγορους ρυθμούς να σε παρασέρνουν τόσο ώστε να παραμελείς τον εαυτό σου και το σύντροφό σου.

 

Ταύρος

Γίνονται μεγάλες αλλαγές κι εξελίξεις στην καριέρα σας σήμερα. Ωθείστε από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχετε στα πράγματα, που πραγματικά απολαμβάνετε και τα οποία σας έλκουν, ακόμα κι αν αυτοί οι τομείς δεν έχουν μεγάλη ζήτηση ή δεν παρέχουν ζωή σ’ αυτά που αγαπάτε, τότε τόσο το καλύτερο, αλλά αν δεν μπορείτε, θα επενδύσετε περισσότερη ενέργεια στα χόμπι σας. Στήριγμα στις επιλογές σας ο σύντροφός σας, μην ξεχνάτε να αφιερώνετε χρόνο.

 

Δίδυμοι

Η προσέγγισή σας στη δουλειά και στη καριέρα σας περιέχει πολύ φαντασία αυτές τις ημέρες κι εφευρίσκετε ενδιαφέρουσες, δημιουργικές ιδέες. Η διαίσθησή σας είναι σε άριστη κατάσταση κι οι ιδέες που παρουσιάζετε σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να αποδώσουν πολύ καλά. Είστε επίσης περισσότερο προσανατολισμένοι κι ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων κι έτσι η σχέση σας βρίσκεται σε ένα πιο ισορροπημένο στάδιο.

 

Καρκίνος

Μια αρνητική τάση που θα πρέπει να δαμάσετε είναι το να προσπαθείτε να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Απορροφάστε τόσο απ’ αυτές, που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε τους άλλους να τις ασπαστούν. Ωστόσο τείνετε να παθιάζεστε από μια συγκεκριμένη ιδέα, αποτυγχάνοντας να δείτε μερικά ευρύτερα θέματα ή το όλο περιεχόμενο ενός ζητήματος και προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να υιοθετήσουν την άποψή σας. Αιτία για καβγάδες και στα προσωπικά σας αυτή η επιμονή σας.

 

Λέων

Αυτή η χρονική ημέρα είναι θετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να επεκταθείτε. Αυτή η επέκταση μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε περισσότερο σήμερα, και να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, τρόπους ζωής και εθνικών ομάδων, απ’ όσο συνήθως. Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους που έχετε αρχίσει να απομακρύνεστε και θα θέσετε τη σχέση σας σε μία νέα βάση. Καλή ημέρα και για τα αισθηματικά σας με μικρούς αλλά ανούσιους καβγάδες που δε θα σας επηρεάσουν.

 

Παρθένος

Αν συνήθως είστε χαλαροί και σκόρπιοι στην αντιμετώπιση της ζωής, αυτή είναι μια ημέρα, που μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στη δουλειά σας, με πολύ καλύτερη πειθαρχία. Αν συνήθως είστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας, τότε μάλλον θα δουλεύετε με υπερβολική αφοσίωση, και με σχεδόν ανεξέλεγκτο πείσμα. Μέρα να θέσετε στόχους και να τους πετύχετε και να κάνετε μία ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας που θα σας λυτρώσει από αμφιβολίες.

 

Ζυγός

Οικογενειακά καθήκοντα, υποχρεώσεις κι ευθύνες στην οικογένειά σας είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν αυτή την ημέρα και ίσως γίνουν κατά κάποιο τρόπο κουραστικά. Μια καλή ιδέα είναι να δώσετε στο σπίτι και την οικογένεια την προσοχή που φαίνεται να απαιτούν αυτή την ημέρα και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να φτιάξετε ένα ασφαλές καταφύγιο οικογενειακής απομόνωσης και προσωπικής σταθερότητας ακόμα και αν αυτό απαιτεί μεγάλο μέρος του εαυτού σας. Καβγάδες κι εντάσεις στα προσωπικά, που καλό θα ήταν να τα αποφύγετε.

 

Σκορπιός

Σήμερα πολλές αρνητικές πιθανότητες. Μπορεί να μπερδεύετε τη φαντασίωση με την πραγματικότητα, μπορεί να παρασυρθείτε από τη λάμψη κάποιου και να αποκτήσετε μια εντελώς ψεύτικη εικόνα γι’ αυτό το άτομο. Γενικότερα μια τάση για υπερβολή που θα φέρει απογοητεύσεις κι εντάσεις σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Αν είχατε λιγότερες απαιτήσεις, θα ήσασταν σίγουρα πιο ήρεμοι.

 

Τοξότης

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να βγείτε έξω από το καβούκι σας, να εκφράσετε μερικές επιθυμίες και συναισθήματα και να βγάλετε στην επιφάνεια τη στοργή που νιώθετε για τους άλλους. Τονισμένη είναι επίσης η διασκέδαση, ερωτική ή δραματική πλευρά σας. Απολαύστε τα σπορ, τα παιχνίδια, τις διασκεδάσεις και τις δημιουργικές δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως

Φοβερή ψυχολογική κα εσωτερική ανάπτυξη συμβαίνει σήμερα. Αν κι αυτές οι αλλαγές μπορεί να μην έχουν μεγάλα αποτελέσματα στην εξωτερική σας κατάσταση, είναι πολύ σημαντικές και ωφέλιμες. Η εξάλειψη βαθιά ριζωμένων αρνητικών συμπεριφορών, είναι πιθανή. Νιώθετε την ανάγκη να κόψετε αρνητικές συνήθειες του παρελθόντος, να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με άτομα που αφήσατε στη μέση και να κάνετε μία νέα αρχή.

 

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή είναι πλούσια και γεμάτη ποικιλία. Είστε δημοφιλείς και διασκεδάζετε ερχόμενοι σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Ο ευρύς φιλικός σας κύκλος σας παρέχει πολλές επαφές που σας βοηθούν στην καριέρα και τους προσωπικούς σας στόχους. Χρειάζεστε και θέλετε να έχετε σήμερα κοινωνικές επαφές. Τα πάρτι και άλλα κοινωνικά γεγονότα ευνοούνται. Καθώς επίσης κι η επαφή με τον άνθρωπό σας κι η επιβεβαίωση των συναισθημάτων του.

 

Ιχθείς

Θετικές προοπτικές για το ζώδιό σας σε επαγγελματικό κι αισθηματικό επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται προσοχή για να μην πέσετε σε πλάνη, γενικότερα μην πιστέψετε εύκολα λόγια κι υποσχέσεις γιατί ίσως να σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τσεκάρετε διπλά πριν αποφασίσετε κι η πρόοδος θα έρθει σύντομα. Αισθηματικά είναι καιρός να λύσετε θέματα που σας προβληματίζουν καιρό και να ισορροπήσετε επιτέλους ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις αμφιβολίες.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.